IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
    Днес чета, британците се сетили, че дядото на Борис Джонсън е ...Турчин!Аз това го знам отпреди 10-на години!Верно, той е русоляв и по нищо не личи това, но е факт!Той е 25 % турчин, а Дейвид Камерън има родствена връзка с Кралицата.Шарен свят!Според мен Кралицата трябва да абдикира заради резила, който може да доведе до разпад на Британската империя, Борис Джосън -...навремето са пращали Престъпниците на Доживотна каторга в Австралия-там е мястото на Джонсън!А Дейвйд Камерън -Председател на Европейската Комисия на мястото на Юнкер, който му е време да се пенсионира ...за да реформира ЕС!Това е най-доброто решение!
    Ма тебе кой те пита?Я си налягай парцалите и си гледай Родината не се меси там където не е твоя работа.Акъл на англичаните ще даваш ....

Коментар

• Коментар

• Днес чета, британците се сетили, че дядото на Борис Джонсън е ...Турчин!Аз това го знам отпреди 10-на години!Верно, той е русоляв и по нищо не личи това, но е факт!Той е 25 % турчин, а Дейвид Камерън има родствена връзка с Кралицата.Шарен свят!Според мен Кралицата трябва да абдикира заради резила, който може да доведе до разпад на Британската империя, Борис Джосън -...навремето са пращали Престъпниците на Доживотна каторга в Австралия-там е мястото на Джонсън!А Дейвйд Камерън -Председател на Европейската Комисия на мястото на Юнкер, който му е време да се пенсионира ...за да реформира ЕС!Това е най-доброто решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
          аз пак ви казвам че Брехит не ще има ...глупости пък за разпад на ES hepten ... сега още настроенията са пресни от референдума но с времето ще започне едно отрезвяване ...бритънските политици ще изкопаят всички видове вратички в законодателството и по един или друг начин ще се заговори за забавяне на излизането , по нататък нещо друго и така ... с времето и със затихването на полемиките около Брехит нещата ще се позабравят и утихнат ....няма още политическо решение във връзка с брехит .... да излязат от ES i to когато почти 50 % от поданиците ти искат да останат това значи да си запалиш сам чергата едва ли има английски политик които да се нагърби с тая задача , заради спечелването на единият пост ...по отношение на Сорос и неговите позиции 4е не бил спечелил от референдума и бил заложил на оставане ... тва е недостоверно инфо ...всеки може да каже всичко постфактум , но дали отговаря на истината не се знае ... всеки с интересите си
          Желаното от теб се разминава с реалността.Англичаните са аут.Скоро ще ги последват французи холандци датчани финландци.ЕС изчадието е капут

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Камерън тъкмо потвърди че той не мисли да дава шанс за втори референдум! Гледам го на живо пред парламента по Блумбърг.
            Е, той не може веднага да се отметне. А и новия референдум най-вероятно ще го насрочи друг премиер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Брекзит едва ли ще има
              Да бе, и брекзит няма да има, и турция няма да пусне милиони боклуци насам след 2 седмици, и кризи никога вече няма да има......мишо, мишоооо....

Коментар

• Централтата власт в ЕС е много слабо упълномощена за да може да ги накаже по нейно решение и желание. Това обаче на което се надяват - да останат със същите условия в договорите с отделните страни няма да може да стане, защото всяко едно от правителствата няма да е благосклонно по простата причина че са му радклатили краката. Договорите ще се уредят едва когато и ако правителствата и в другите държави се подменят от други правителства със сходни политически нагласи на бъдещото тяхно правителство.
                Камерън се чуди как да се измъкне от отговорност, той ще държи до последно на това че са пред излизане но лично няма да направи нито една стъпка в тази посока.
                Също така централната власт в ЕС е силно благосклонна да ги пусне да излязат и то колкото може по бързо, те влизат в рецесия дори да нямаше референдум..икономиката им пада,а все още са империя която трудно ще издържи да остане цяла в момент в който икономиката им здраво пада.
                Last edited by supertrader; 27.06.2016, 20:15.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  аз пак ви казвам че Брехит не ще има ...глупости пък за разпад на ES hepten ... сега още настроенията са пресни от референдума но с времето ще започне едно отрезвяване ...бритънските политици ще изкопаят всички видове вратички в законодателството и по един или друг начин ще се заговори за забавяне на излизането , по нататък нещо друго и така ... с времето и със затихването на полемиките около Брехит нещата ще се позабравят и утихнат ....няма още политическо решение във връзка с брехит .... да излязат от ES i to когато почти 50 % от поданиците ти искат да останат това значи да си запалиш сам чергата едва ли има английски политик които да се нагърби с тая задача , заради спечелването на единият пост ...по отношение на Сорос и неговите позиции 4е не бил спечелил от референдума и бил заложил на оставане ... тва е недостоверно инфо ...всеки може да каже всичко постфактум , но дали отговаря на истината не се знае ... всеки с интересите си
                  Това което гледам по Блумбърг ми изглежда на излизане от ЕС. Възможно е да има някаква маневра но вече ми изглежда все повече на излизане от ЕС. А ЕС най вероятно ще ги накаже за излизането, дано да има и позитивни промени в ЕС.

Коментар

• аз пак ви казвам че Брехит не ще има ...глупости пък за разпад на ES hepten ... сега още настроенията са пресни от референдума но с времето ще започне едно отрезвяване ...бритънските политици ще изкопаят всички видове вратички в законодателството и по един или друг начин ще се заговори за забавяне на излизането , по нататък нещо друго и така ... с времето и със затихването на полемиките около Брехит нещата ще се позабравят и утихнат ....няма още политическо решение във връзка с брехит .... да излязат от ES i to когато почти 50 % от поданиците ти искат да останат това значи да си запалиш сам чергата едва ли има английски политик които да се нагърби с тая задача , заради спечелването на единият пост ...по отношение на Сорос и неговите позиции 4е не бил спечелил от референдума и бил заложил на оставане ... тва е недостоверно инфо ...всеки може да каже всичко постфактум , но дали отговаря на истината не се знае ... всеки с интересите си
                    Pip master

Коментар

• Камерън тъкмо потвърди че той не мисли да дава шанс за втори референдум! Гледам го на живо пред парламента по Блумбърг.

Коментар

• Referendum 2

Брекзит едва ли ще има
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          а дали това е вярно!?
                          А дали не е продавал и злато, хаха

Коментар

• Връзките на Русия с европейската десница
                            http://m.dnes.bg/redakcia/2014/12/09...desnica.247883
                            Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            http://www.blitz.bg/news/article/423491
                            Във Фейсбук Льо Пен помести видео, от което се вижда, че се присъединява към подписката, подписвайки се с името на френския император Наполеон Първи Бонапарт. Вижда се как тя се регистрира на официалния сайт на правителството и парламента на Великобритания. Слага "чавка" пред реда, на който пише: "Аз съм британски гражданин или жител на кралството" и след това безпрепятствено попълва анкетата, намирайки се във Франция. В графата "Име" пише "Наполеон Бонапарт", а в гр........................

Толкова за втори референдум
                            Толкова за втори референдум

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Аз пък ще ти кажа, че това твоето е типичен пример за безумието на прекалената политическа коректност (толерастия). Изразът "болният човек на ..." е идиом, който се ползва повече от век. За първи път е употребен по адрес на Османската империя, наречена тогава "болният човек на Европа".

И да, не намирам за неуместна употребата на този израз във форума.
                              жив и здрав да си.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                елементарно е, но щом е нужно ще ти обясня.
                                допусни, че има такива хора във форума.
                                и пак помисли дали е уместно.
                                Аз пък ще ти кажа, че това твоето е типичен пример за безумието на прекалената политическа коректност (толерастия). Изразът "болният човек на ..." е идиом, който се ползва повече от век. За първи път е употребен по адрес на Османската империя, наречена тогава "болният човек на Европа".

И да, не намирам за неуместна употребата на този израз във форума.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X