Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brexit - началото на края за EU
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеКато гледам и на Исландия сърбат попарата в момента.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПрав си, само за попарата не съм съгласен, от нея всички ще си хапнем едни повече, други по-малко, но всички!
Лека вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПрав си, само за попарата не съм съгласен, от нея всички ще си хапнем едни повече, други по-малко, но всички!
Лека вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДа тука си прав ние само си пишем нито ни питат нито нещо зависи от нас.Аз обаче няма да коментирам решението на англичаните.Кой загубил и кой спечелил ще разберем след години.Парите според мен не са най важното нещо в живота.Те са си го решили те си сърбат попарата.
Лека вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПешо ние само си пишем, нас никой не ни пита!
Рейтинга за теб може и да е глупост, но ако им се наложи да се финансират от пазарите за тях няма да е глупост, както и за нас нисък рейтинг - високи лихви, а като се стигне до там никой не пита такива като нас справка тиквата и постоянните милиардни кредити.
Ще видим, ясно е обаче, мисля ще се съгласиш, че това което предстой няма да е положително за никоя държава от континента, всички сме в лай*ата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе може да бъде какво просветление само.
Интересно що поддържаш Путин (и преди предполагам Милошевич) и си против НАТО и ЕС, които поддържат точно тези принципи.
Щото Украйна като реши да излиза от сферата на руско влияние и до сега има 9000 трупа. Както може да се сетиш Русия тотално изгуби Украйна.
Югославия се разпадна с цената на над 120 000 трупа. И пак се разпадна. Накрая всички се напъват да влязат в ЕС където няма граници.
Против НАТО съм щото да не се лъжем това е американската армия и американския военно промишлен комплекс.Американците решават всички други козируват и плащат много пари за американски боклуци.Не мога да харесвам армия която напада убива и сваля законно избрани правителства.Защо съсиаха Иран Афганистан Либия ...ЕС не го харесвам щото са лицемери и алчни и подли хора.Не харесвам педерастия инцест зоофилия и такива извращения.Не мога да приема че един мангал ще дойде пред дома ми ще си струпа една барфака ще разпрегне коня ще запали огъня ще си пусне кючека децата му ще пикая и серат на воля ще ми разбиват жилището и мазата ще нападат жена ми и децата ми и европейският съд ще ми каже ми не мое ги бутнеш с пръст щото това им било единственото жилище.Не мога да приема натрисането на емигранти накоито сме длъжни да даваме по 1000 лева а на нашите майки и бащи по 200 лева пенсия.Мога да изброя още хиляди неща.Сега питам теб ти харесваш ли това което съм описал
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНе не разбирам от всичко само казвам да се уважава мнението на един народ.Това с рейтинга го приемам с насмешка мисля знаеш защо.А кой и дали ще напусне ще видим.Аз не съм врачка
Рейтинга за теб може и да е глупост, но ако им се наложи да се финансират от пазарите за тях няма да е глупост, както и за нас нисък рейтинг - високи лихви, а като се стигне до там никой не пита такива като нас справка тиквата и постоянните милиардни кредити.
Ще видим, ясно е обаче, мисля ще се съгласиш, че това което предстой няма да е положително за никоя държава от континента, всички сме в лай*ата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТам е работата, че brexit-a е стратегическо решение, предварително обмислено и взето от британските политици. Болшинството от народа подкрепи политическата воля. С каква точно цел се цепят от евросъюза - бъдещето ще покаже.
Само тука нашите евро-балалайки още не са разбрали, че властта в Англия съвсем целенасочено предизвика брексита. Втори референдум няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКазах те сами си решават.Всичко става по мирен път не са обидили никого не са предизвикали война.Ние просто трябва да се научим да уважаваме чуждото мнение.
Интересно що поддържаш Путин (и преди предполагам Милошевич) и си против НАТО и ЕС, които поддържат точно тези принципи.
Щото Украйна като реши да излиза от сферата на руско влияние и до сега има 9000 трупа. Както може да се сетиш Русия тотално изгуби Украйна.
Югославия се разпадна с цената на над 120 000 трупа. И пак се разпадна. Накрая всички се напъват да влязат в ЕС където няма граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПешо, ти си дървен философ бе бате от всичко разбираш, все твоята теза е вярна, все другите са тъпи. Спри се малко капацитете по всичко.
Според мен Англия прави грешка и скоро ще я усетят още по осезаемо. Вече не са с първокласен рейтинг, ако прогонят ниско платените работници стават без плодове и зеленчуци, автоконцерните обмислят напускане и все едни такива хубави ги чакат.
Но за Пешо това е нищо, лошото ЕС трябва да се маха и всички да се прегърнат с Русия само и единствено.
ЕС трябва да се промени и смятам, че това е на дневен ред.
Абе Пешо що се с нов ник, дразниш много модитата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboyИма едно вярно нещо тука"Империя притежавала половината свят".Забелязваш ли миналото време.Скоро ще пишеш Империя притежавала половината остров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеТи мислиш че имам малко навлеци от Африка и Индокитай там ли бе Пешо?Аз за разлика от теб съм живял там.Само се чудя защо искат да изритат белите навлеци а не тия с бурките.Ако излезеш малко от село по света ще видиш колко е различен от това което си мислиш.Н о както е казал Шекспир:Аз мога да се затворя в орехова черупка и да се мисля за крал на безкрайното пространство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеаз пак ви казвам че Брехит не ще има ...глупости пък за разпад на ES hepten ... сега още настроенията са пресни от референдума но с времето ще започне едно отрезвяване ...бритънските политици ще изкопаят всички видове вратички в законодателството и по един или друг начин ще се заговори за забавяне на излизането , по нататък нещо друго и така ... с времето и със затихването на полемиките около Брехит нещата ще се позабравят и утихнат ....няма още политическо решение във връзка с брехит .... да излязат от ES i to когато почти 50 % от поданиците ти искат да останат това значи да си запалиш сам чергата едва ли има английски политик които да се нагърби с тая задача , заради спечелването на единият пост ...по отношение на Сорос и неговите позиции 4е не бил спечелил от референдума и бил заложил на оставане ... тва е недостоверно инфо ...всеки може да каже всичко постфактум , но дали отговаря на истината не се знае ... всеки с интересите си
Само тука нашите евро-балалайки още не са разбрали, че властта в Англия съвсем целенасочено предизвика брексита. Втори референдум няма да има.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар