Първоначално изпратено от vankata23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за електронно гласуване
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеБат Пешов и аз не гласувам. Ако имам роднини в преференцията или 200 евро насреща обръщам палачинката за ден и ставам от онези социално осъзнатите помяри дето гласували по "съвест".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениена артия отпечатъци нема след ден-два.
артията попива и замазва ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Прокуратурата е получила 119 сигнала от граждани, които прекарали денонощие в зала "Арена Армеец" без право да излизат. Те сезирали прокуратурата, че са били противозаконно задържани по смисъла на Наказателния кодекс.
Това съобщи в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Той направи уогворка, че не може да се ангажира какво ще реши прокуратурата, но коментира, че за да има противозаконно задържане, трябва да е налице умисъл на органите по организацията на предаването на изборните книжа, а "не може да се приеме, че умисъл е имало".
Чудя се, защо изборите се считат за валидни след като по-малко от 50% са гласували, дали няма да се обърне палачинката и най-накрая да работят за хората, ако искат да имат валидни избори да почнат да ни зачитат... това лично си е моя контра пункт на задължителното гласуване. Да видим няма ли да им се наложи да гледат народа... ех мечти мечтиLast edited by pepe1234; 28.10.2015, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеНа празни артии некой мое да гласува вместо тебе.
По-добре артия със среден пръст да беше пуснал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДоколкото си спомням ако в бюлетината няма отбелязана преференция , се брои за преференция за водача според закона. Та ако преференциите са били сложени на водача е правилно .Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега ще видиш ти, като снемат пръстовите ти отпечатъци от плика, в който е била бюлетината и ги намерят в базата с биометрични данни на МВР
артията попива и замазва ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто ви и още една причина - сега мога да проверя дали са ми манипулирали вота и да, ВОТЪТ МИ Е МАНИПУЛИРАН!!! Гласувал съм за много малка партия, за която в моята секция има 3 гласа - два са моя и на жена ми. Е, да, но ние не сме гласували с преференция за ОС, а в сканирания протокол и 3-те гласа за тази партия са с преференция, т.е. или това не е моят глас и той е отишъл някъде другаде, или са излъгали с преференцията, каквато не съм дал и е дописана в последствие!!! Е, това ако не е манипулация и то в София!!!
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ШАЙКАТА МАНИПУЛАТОРИ В СОФИЯ НАЧЕЛО С ПЪДПЪДКОВА!!! МАЙНАТА ВИНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа мен пък не ми дойде на акъла да ги пробвам. Набутах им артиите празни. А резултатите от моята секция още ги няма
По-добре артия със среден пръст да беше пуснал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеЧе аз мога да ги псувам и без да съм гласувал...Ба си ще ходя да им легитимирам изборите.Бат Минко го боли мандолината за разни комици и агресивни простаци.За толко години не видях един свестен човек да се кандидатира я за кмет я за депутат.Само посредствени и агресивни бездарнициг-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Хе-Хе. Кандидатирах се за ОС в една от листите за Плевен. На много интересни неща станах свидетел............
Та , ще те подкрепя като пряк потърпевш / поне за Плевен / - ВОТЪТ Е МАНИПУЛИРАН!!!
Най-безочливо и нагло / но, не особено изобретателно ! / !
Много интересен е фактът, че в сайта на ЦИК не са сканирани всички протоколи от ОИК и особено СИК !!!!
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто ви и още една причина - сега мога да проверя дали са ми манипулирали вота и да, ВОТЪТ МИ Е МАНИПУЛИРАН!!! Гласувал съм за много малка партия, за която в моята секция има 3 гласа - два са моя и на жена ми. Е, да, но ние не сме гласували с преференция за ОС, а в сканирания протокол и 3-те гласа за тази партия са с преференция, т.е. или това не е моят глас и той е отишъл някъде другаде, или са излъгали с преференцията, каквато не съм дал и е дописана в последствие!!! Е, това ако не е манипулация и то в София!!!
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ШАЙКАТА МАНИПУЛАТОРИ В СОФИЯ НАЧЕЛО С ПЪДПЪДКОВА!!! МАЙНАТА ВИLast edited by Avalaon; 27.10.2015, 23:08.
Коментар
-
груйчи аз не случайно разправям, че гледахме цирк с болен, вместо да се коментират изборите. И аз така гласувах един път за зелените, за които не гласува никой, да видя и вота ми си беше ок... но беше преди време, сега цирковете в аренната и този с болен са просто уникални... мамата ни ебаха. Аз изорах земята да гласувам, че бяха ме тикнали в забранителния и за чий?
ето и за разтуха 1:1 не е ли така
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2..._konstantinov/Last edited by pepe1234; 27.10.2015, 22:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЧе кой те кара да избираш ? Но, пускането на поне недействителна бюлетина е задължително !
Най-малкото ти дава право да плюеш после по политиците, щото иначе нямаш моралното право. Поне за мен е така................
Коментар
Коментар