IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за електронно гласуване

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
    Манипулиран вот в полза на герб + рб е сто пъти по-добре от не-манипулиран вот за бкп+мангалите+атака. 3-ната ламя да си ходи.
    Ванчо ми ква е разликата между БКП ДПС АТАКА РБ и ГЕРБ????Ти намираш ли някаква разлика.Е сега покрай шоуто на оня бездарник у ВИТИЗ ша пробутат нови 6 милиарда дългове.....Тра лала тра лала здравей фалит здравейте нови заплати по 10 евро....

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
      Бат Пешов и аз не гласувам. Ако имам роднини в преференцията или 200 евро насреща обръщам палачинката за ден и ставам от онези социално осъзнатите помяри дето гласували по "съвест".
      Да безплатно не бива никой да гласува.Ама не съм Пешов а Минко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
        на артия отпечатъци нема след ден-два.
        артията попива и замазва ...
        Това можеше да го напишеш сутринта. Тъкмо мислех, че 4i40 ще прекара нощ, изпълнена с размисли и терзания, а ти развали работата.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Прокуратурата е получила 119 сигнала от граждани, които прекарали денонощие в зала "Арена Армеец" без право да излизат. Те сезирали прокуратурата, че са били противозаконно задържани по смисъла на Наказателния кодекс.

Това съобщи в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Той направи уогворка, че не може да се ангажира какво ще реши прокуратурата, но коментира, че за да има противозаконно задържане, трябва да е налице умисъл на органите по организацията на предаването на изборните книжа, а "не може да се приеме, че умисъл е имало".
          е виновни пак нема. Нямало умисъл ахахах... изобщо икой не се е сетил, като заключи хората какво ще стане ахахах и тоя дето ги е заключил и той с ампутиран мозък. Тез за малоумни ни имат... Алооооооооооооо ми аз ако та заключа у вас и си тръгна няма се сета, че не можеш да излизаш ли бе.... след като умишлено съм те заключил поради каквато и да е причина. Самото действие заключване предполага умисъл...дори и да е заради предаване на изборните резултати, пак умишлено си затворен там.

Чудя се, защо изборите се считат за валидни след като по-малко от 50% са гласували, дали няма да се обърне палачинката и най-накрая да работят за хората, ако искат да имат валидни избори да почнат да ни зачитат... това лично си е моя контра пункт на задължителното гласуване. Да видим няма ли да им се наложи да гледат народа... ех мечти мечти
          Last edited by pepe1234; 28.10.2015, 11:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
            На празни артии некой мое да гласува вместо тебе.
            По-добре артия със среден пръст да беше пуснал.
            Тц, пожелах им здраве и дълъг живот

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Доколкото си спомням ако в бюлетината няма отбелязана преференция , се брои за преференция за водача според закона. Та ако преференциите са били сложени на водача е правилно .
              не са сложени на водача, мисля, че съм сравнително запознат с изборния кодекс и не хвърлям неподплатени кьорфишеци, а реални факти с моя вот
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Сега ще видиш ти, като снемат пръстовите ти отпечатъци от плика, в който е била бюлетината и ги намерят в базата с биометрични данни на МВР
                на артия отпечатъци нема след ден-два.
                артията попива и замазва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Ето ви и още една причина - сега мога да проверя дали са ми манипулирали вота и да, ВОТЪТ МИ Е МАНИПУЛИРАН!!! Гласувал съм за много малка партия, за която в моята секция има 3 гласа - два са моя и на жена ми. Е, да, но ние не сме гласували с преференция за ОС, а в сканирания протокол и 3-те гласа за тази партия са с преференция, т.е. или това не е моят глас и той е отишъл някъде другаде, или са излъгали с преференцията, каквато не съм дал и е дописана в последствие!!! Е, това ако не е манипулация и то в София!!!

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ШАЙКАТА МАНИПУЛАТОРИ В СОФИЯ НАЧЕЛО С ПЪДПЪДКОВА!!! МАЙНАТА ВИ
                  Доколкото си спомням ако в бюлетината няма отбелязана преференция , се брои за преференция за водача според закона. Та ако преференциите са били сложени на водача е правилно .
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    На мен пък не ми дойде на акъла да ги пробвам. Набутах им артиите празни. А резултатите от моята секция още ги няма
                    На празни артии некой мое да гласува вместо тебе.
                    По-добре артия със среден пръст да беше пуснал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
                      Че аз мога да ги псувам и без да съм гласувал...Ба си ще ходя да им легитимирам изборите.Бат Минко го боли мандолината за разни комици и агресивни простаци.За толко години не видях един свестен човек да се кандидатира я за кмет я за депутат.Само посредствени и агресивни бездарници
                      Бат Пешов и аз не гласувам. Ако имам роднини в преференцията или 200 евро насреща обръщам палачинката за ден и ставам от онези социално осъзнатите помяри дето гласували по "съвест".
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Манипулиран вот в полза на герб + рб е сто пъти по-добре от не-манипулиран вот за бкп+мангалите+атака. 3-ната ламя да си ходи.
                        #dagoduhatbednite

Коментар

• На мен пък не ми дойде на акъла да ги пробвам. Набутах им артиите празни. А резултатите от моята секция още ги няма

Коментар

• Хе-Хе. Кандидатирах се за ОС в една от листите за Плевен. На много интересни неща станах свидетел............
                            Та , ще те подкрепя като пряк потърпевш / поне за Плевен / - ВОТЪТ Е МАНИПУЛИРАН!!!
                            Най-безочливо и нагло / но, не особено изобретателно ! / !

Много интересен е фактът, че в сайта на ЦИК не са сканирани всички протоколи от ОИК и особено СИК !!!!

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Ето ви и още една причина - сега мога да проверя дали са ми манипулирали вота и да, ВОТЪТ МИ Е МАНИПУЛИРАН!!! Гласувал съм за много малка партия, за която в моята секция има 3 гласа - два са моя и на жена ми. Е, да, но ние не сме гласували с преференция за ОС, а в сканирания протокол и 3-те гласа за тази партия са с преференция, т.е. или това не е моят глас и той е отишъл някъде другаде, или са излъгали с преференцията, каквато не съм дал и е дописана в последствие!!! Е, това ако не е манипулация и то в София!!!

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ШАЙКАТА МАНИПУЛАТОРИ В СОФИЯ НАЧЕЛО С ПЪДПЪДКОВА!!! МАЙНАТА ВИ
                            Last edited by Avalaon; 27.10.2015, 23:08.

Коментар

• груйчи аз не случайно разправям, че гледахме цирк с болен, вместо да се коментират изборите. И аз така гласувах един път за зелените, за които не гласува никой, да видя и вота ми си беше ок... но беше преди време, сега цирковете в аренната и този с болен са просто уникални... мамата ни ебаха. Аз изорах земята да гласувам, че бяха ме тикнали в забранителния и за чий?

ето и за разтуха 1:1 не е ли така

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2..._konstantinov/
                              Last edited by pepe1234; 27.10.2015, 22:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                                Че кой те кара да избираш ? Но, пускането на поне недействителна бюлетина е задължително !
                                Най-малкото ти дава право да плюеш после по политиците, щото иначе нямаш моралното право. Поне за мен е така................
                                Че аз мога да ги псувам и без да съм гласувал...Ба си ще ходя да им легитимирам изборите.Бат Минко го боли мандолината за разни комици и агресивни простаци.За толко години не видях един свестен човек да се кандидатира я за кмет я за депутат.Само посредствени и агресивни бездарници

Коментар

Working...
                                X