Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за електронно гласуване
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе вярвах, че ще го напиша....
Теглих един голям кръст през цялата бюлетина и една "ТИКВА" за въпроса....
пп Сега вече ми олекна......оффффффффф....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ето ви и още една причина - сега мога да проверя дали са ми манипулирали вота и да, ВОТЪТ МИ Е МАНИПУЛИРАН!!! Гласувал съм за много малка партия, за която в моята секция има 3 гласа - два са моя и на жена ми. Е, да, но ние не сме гласували с преференция за ОС, а в сканирания протокол и 3-те гласа за тази партия са с преференция, т.е. или това не е моят глас и той е отишъл някъде другаде, или са излъгали с преференцията, каквато не съм дал и е дописана в последствие!!! Е, това ако не е манипулация и то в София!!!
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ШАЙКАТА МАНИПУЛАТОРИ В СОФИЯ НАЧЕЛО С ПЪДПЪДКОВА!!! МАЙНАТА ВИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За тези, които реват, че електронното гласуване щяло да се манипулира ...
https://www.facebook.com/GeorgiKPeev...2/?pnref=story
ГЛЕДАЙТЕ КАК СЕ ПОПЪЛВАТ БЮЛЕТИНИ И ПРОТОКОЛИ В ОИК-ХАСКОВО!!!
Коментар
-
netware5
Не се притеснявай, те само да пуснат троянеца в двора си и ще почустват какво е да загубиш контрол. Те така си мислят- че другите неща няма да са им проблем, никой умен човек няма да им услужи със силата на своя ум. Умния човек не се налага да бъде криминал стига да желае, престъпниците не са най умните хора а обратното. Обречени са !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЧе кой те кара да избираш ? Но, пускането на поне недействителна бюлетина е задължително !
Най-малкото ти дава право да плюеш после по политиците, щото иначе нямаш моралното право. Поне за мен е така................
Теглих един голям кръст през цялата бюлетина и една "ТИКВА" за въпроса....
пп Сега вече ми олекна......оффффффффф....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Тва е положението драги съфорумци ...
P.S. Иначе на референдума аз гласувах ПРОТИВ. По една единствена причина - електронното гласуване улеснява значително контролирания вот. И няма начин това да бъде предотвратено. Иначе, като човек със значителни IT познания, мога да потвърдя, че всички други опасения на противниците на електронното гласуване не са проблем.
И не го крият.
Вече вместо еволюция, ще е необходима революция.
Не по интернет.
Коментар
-
netware5
Проблема с контролирания вот е лесно решим, като не гласуват тези които са в категорията податливи на контрол - държавните заплатници, защото служители са доста по малко за да не се знае истинската им численост защото ако я узнаете - ще се уплашите и ще избягате от България и то със коростта на светлината, а може и по висока дори да развиете.
Щом взема пари от бюджета никакво гласуване ! Това ще погуби държавата, помнете ми думата - подлага нацията на геноцид, те живеят в стрес да не си загубят заплатите - невероятен стрес също, освен това ни източват силните икономики и правим разходи за образоване на хора които после ще работят за тях най вероятно като чистачи, бояджии.Last edited by supertrader; 27.10.2015, 20:03.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИначе, като човек със значителни IT познания, мога да потвърдя, че всички други опасения на противниците на електронното гласуване не са проблем.
Дори и силно мотивирани опити да влезеш сам в детайли на разнородни и чужди материи, винаги води до един предел, от който нататък трябва да се опреш на чуждо мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеАз съм твърдо против хора напуснали България да имат правото да гласуват.А за електрическото гласуване и партията референдум изобщо не ми пука.Не ходя на избори щото не искам да избирам комици
Най-малкото ти дава право да плюеш после по политиците, щото иначе нямаш моралното право. Поне за мен е така................
Коментар
-
По повод това, че грантаджиите ореваха орталъка как електронното гласуване щяло да улесни българите в чужбина да гласуват. Ето я голата истина за българите в чужбина:
.............Българските граждани гласуваха на националния референдум в 294 избирателни секции в общо 45 държави. Общият брой на гласувалите наши сънародници в чужбина е 26 939.............
http://www.mfa.bg/bg/events/6/1/4211/index.html
P.S. Иначе на референдума аз гласувах ПРОТИВ. По една единствена причина - електронното гласуване улеснява значително контролирания вот. И няма начин това да бъде предотвратено. Иначе, като човек със значителни IT познания, мога да потвърдя, че всички други опасения на противниците на електронното гласуване не са проблем.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеБат Манчо, че ти и да искаш, няма как да има работническо селска власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеНе гласуването също е позиция.Не съм фен на работническо селската власт
Коментар
-
хартийкте се пазят, виждат, миришат, много са и налични за проверка в последствие. Пък и с тех е много по-лесно да ги видиш една газка цигани, да оди да гласува след леко поущряване. Без тех няма да смърди толкова нема толкоз хора да се чудиш как да ги покриеш нещата...
Червен, говоря си от мое име,нали казах, че АЗ съм притив поради: ... и изброих причини, а тех нали ги видехме 1,39% в референдума гласувалите, те дори не говорят от собствено име, ти говориш от тяхно в момента!!Last edited by pepe1234; 27.10.2015, 18:40.
Коментар
Коментар