IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за електронно гласуване

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pepe1234

За какво ще ни осъдят - че дискриминираме държавните служители ли ? Тях що не ги осъдят че определят вота на народа.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Аз друго не съм и очаквал...

Коментар

• Едно е ясно - българинът е твърдо "ЗА" възможността да се гласува и електронно!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Само чест им прави, не ме вълнуват, вероятно нюх за смрад имат и опит кое как мирише На времето са се гърчеели, че било помагало да прецакаш сънародниците си. Защо си мислиш че правиш нещо различно и добро за страната, като си избереш проста служба и родеене с хора които не им дреме за теб: D

Аз лично съм потив понеже обслужва мафия, разполагаща с 50% от избирателите в чужбина. Явно за теб не е проблем.

Всеки има право на мнение, или и това забранихте

В момента на парламентарните избори в чужбина се гласува главно в Турция.

Там даже и не се гласува. Просто едни хора вземат едни ЕГН-та и съставят едни протоколи.

Медиите ни занимаваха с доста случаи. Нечуван интерес имало за гласуване сред българските изселници в Турция, че като гласували се падало по 6 сек на човек. На миналите избори няква секция в някво гранично селце в Полша стана известна, че 100% гласували за ДПС-то. Цигани занимаващи се с просия и проституция в съседна Германия решили да заработят допълнително и си продали гласовете.

Така или иначе тези гласове по някакъв начин влияят на съдбата ти.

Коментар

• супертрейдър, стига с това бе човек, казах ти в Страсбург така ще ни осъдят, че и внуците ни ще имат да плащат...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Хората зад граница са направили своя избор и са напуснали Родината си?Такива не само че не трябва да гласуват ами трябва да бъде отнемано гражданството..
              С тоя ник не си ми в игнора,но сега ке ти го турна!!!

Коментар

• съни(тя)

Държавните служители трябва да не гласуват защото просто са станали прекалено много и това е направо конфликт с обществото.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Вероятно за това БСПто е абсолютно против.
                  Само чест им прави, не ме вълнуват, вероятно нюх за смрад имат и опит кое как мирише На времето са се гърчеели, че било помагало да прецакаш сънародниците си. Защо си мислиш че правиш нещо различно и добро за страната, като си избереш проста служба и родеене с хора които не им дреме за теб: D

Аз лично съм потив понеже обслужва мафия, разполагаща с 50% от избирателите в чужбина. Явно за теб не е проблем.

Всеки има право на мнение, или и това забранихте

Коментар

• Е хубаво де, не е единствена. Я си представи, че масово "посъветват" държавните служители да гласуват само електронно... весело а... Говориш за публичност, ама нещо доста паднахме в класацията за независими медии и свобода на словото напоследък, защо ли пък се питам аз?
                    Last edited by pepe1234; 25.10.2015, 20:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Е съни, в такъв случай върни се на предната ипи по-предната страница на въпроста на тнм мисля беше за държавните служители, защото не са никак малко и дали няма да може и при тях да се прокарва корпоративен вот с това ел. гласуване?
                      Прочетох го внимателно поста на Тнм и малко след него отговорих -
                      ТОВА НЕ е единствена и задължителна форма за гласуване!!!

Електронното гласуване е още един начин за МОТИВИРАНЕ, не за насилване с разни норми или за купуване по сборищата. Мисля, че пред компа си, много хора, особено младите ще са далеч по-обективни...
                      Както мисля, това ще е обективен начин да се засили и реалното гласуване...

Нямам мнение, че държавните служители, масово са хора без лична гражданска позиция, страхливи и потайни.
                      Вероятно, има и такива, но едва ли повече като % от другите касти в обществото ни.

...ще допълня отговора си за ...примера на Тнм и борбата с корупцията, феодализмът на местните партийни функционери и владетели.
                      Да, има такива случаи.
                      Това означава ли да се предадем напълно???
                      Да следваме тази практика и да търпим предрешени т.н. публични търгове?
                      Питам - Това ли е начина?
                      Търпение и примирение?

за конкретния случай, мисля, че една по-голяма публичност щеше да има по-голям успех

Коментар

• супертрейдър, това си е жива дискриминация и грубо погазване на правта на човека и ще осъдят държавата не в Страсбург ми не знам къде....за много, много милярди...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Малките населени места не ме плашат. На село всеки, който иска да гласува си гласува, не го мързи да мине 300 метра, а и няма кой знае какво да ги спре да гласуват в свой интерес!
                          Идеята е, Доган да има решаващата дума по всеки един въпрос на нашата политика и като бонус съдбата на нашите деца да се определя не от живущите в държавата, а до колкото е възможно според нечий друг интерес
                          Та така..
                          Вероятно за това БСПто е абсолютно против.

Коментар

• На държавните служители и българските граждани зад граница няма как да им бъде осигурена възможност да гласуват електронно.Те няма да гласуват.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Единствено, не знам как може да се противодейства на съществуването на множество "феодални" обременености, особено по малки населени места или корпоративни босове...
                              Малките населени места не ме плашат. На село всеки, който иска да гласува си гласува, не го мързи да мине 300 метра, а и няма кой знае какво да ги спре да гласуват в свой интерес!
                              Идеята е, Доган да има решаващата дума по всеки един въпрос на нашата политика и като бонус съдбата на нашите деца да се определя не от живущите в държавата, а до колкото е възможно според нечий друг интерес
                              Та така..

Коментар

• pepe1234

Значи трябва да се забранят изборите, тези с бюлетините ги фалшифицират и купуват гласове, а електронните ще ги хакват.Може да се направи софтуер който няма хакване, просто няма без суперкомпютър какъвто не съществува към момента. Един дигитален код, който генерира друт код в момента на гласуването ! И този втория код е част от непрекъсната верига от кодове, като бутнеш единия код и трябва да поправиш цялата верига която също е код и постоянно се записва. Кой ще го фалшифицира - Сатоши Накамото ли ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X