IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за електронно гласуване

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Усещаш ли, че ако си юрист (силно се надявам да не си) приказваш големи глупости.

Коментар

• pepe1234

В случая е лесно доказуем. Държавните служители биха гласували да управлява този който няма да ги съкрати и спре изплащането на заплатите им, от управляващите зависи броя на държавните служители, броя на ведомствата и въобще в количественно отношение колко човека ще се изхранват с пари от държавния бюджет.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        С тоя ник не си ми в игнора,но сега ке ти го турна!!!
        Не бръзай че ще упустиш екзит пола от изборите за селски кмет в Плевенско.
        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          От юридическа гледна точка конфликта на интереси е неоспорим, затова сме на този хал.
          Ахам, а доказуем ли е? Щото съм чувал, че конфликт на интереси е много трудно да се докаже, пък и ако беше наистина така, нямаше да се налга да създаваме прецедент в Европа или дори и в света мoже би... И отделно не съм убеден, но най-изконното в правото май са си правата на човека и конституциите, та конфликта на интереси май май отива на бая назад в класацията
          Last edited by pepe1234; 25.10.2015, 20:57.

Коментар

Държавните служители трябва да не гласуват защото просто са станали прекалено много и това е направо конфликт с обществото.
            Държавната дейност за функционирането на една държава е същата като е в една голяма компания. И в последната, освен всичко друго има и офис служители - бюрократи...

Защо винаги се търси противопоставянето, а не се гледа същността на проблема?!
            И защо не се стремим да го назоваваме точно?

Проблемът не е държавния служител!
            А ниската ефективност в голямата част от дейността му.
            Както и високата стойност на услугите, които държавата ни предоставя, високи дори за (високата, поради неефективност, често) себестойността им.
            Или многобройните пречки. изкуствено създадени - разни лицензионни режими и т.н.

Коментар

• Имхотеп

Нищо не съм объркал, с тази политика на постоянен срес за по слабите ..колкото по далеч от тях, толкова по добре.
              D.Y.F-091066

Коментар

• pepe1234

От юридическа гледна точка конфликта на интереси е неоспорим, затова сме на този хал.
                D.Y.F-091066

Коментар

• спупертрейдър, стига бе човек, отвори си конституцията, отвори си нещо за правата на човека (харта ли е там, кво е). Погледни онея дето жените им нямат право да гласуват...спомни си по история поне за илотите дето нямали право да гласуват, и били покорени без никакви права. Сега поне има всичко в нета, стига се излага, без да съм юрист ти го казвам.
                  Last edited by pepe1234; 25.10.2015, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Бас държа, че е и твърдо ЗА да не ни управляват мафиоти, с протекцията на велики сили, но търпение трябва, малко късмет и повече лично достойнство.
                    Проди ,ти да не беше в нелегалност бре!!!Или се подвизаваш и с някой смрадлив ник!!!

Коментар

• andy2000

На бистра водица съм, Германия провежда антиевропейска политика. Те стигнаха до там да канят арабите в Германия само и само да ги разкарват като животни хиляди километри. Това просто не са човеци.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Бас държа, че е и твърдо ЗА да не ни управляват мафиоти, с протекцията на велики сили, но търпение трябва, малко късмет и повече лично достойнство.
                        И рептилите, и атлантите забравяш ...

Коментар

Веднага трябва да се направи референдум за напускане на ЕС. Колкото по рано толкова по добре и да предложим на другите в съюза да се създеде нов съюз в който Германия да не бъде приемана никога, ако не се разпадне на отделни държавички по провинции.
                          Що пиеш от толко рано?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Едно е ясно - българинът е твърдо "ЗА" възможността да се гласува и електронно!

Коментар

• Веднага трябва да се направи референдум за напускане на ЕС. Колкото по рано толкова по добре и да предложим на другите в съюза да се създеде нов съюз в който Германия да не бъде приемана никога, ако не се разпадне на отделни държавички по провинции.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Всеки си има мнение и аз уважавам чуждото такова, но не разбирам защо ми пъхаха в ръцете бюлетината за референдума - нали уж трябваше сам да я поискам Толкова много им се иска да има някаква активност, щото онзи путьо го е предложил - на такъв референдум нямаше да има и 10% гласували, ако не беше организираната кампания с раздзването на бюлетини и съвпадането с други избори - лично мнение.

На гласувалите За ще цитирам само една мъдра мисъл - Пътят към Ада е осеян с добри намерения, дано да греша.
                                Аз трябваше да си я поискам. Прав си, че ако не беше в един и същи ден с местния вот, активността щеше да е около 10-те %.

Коментар

Working...
                                X