IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Призракът на комунизма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie
    А ти ходиш ли сутрин до тоалетна или предпочиташ вечер.

Изборът е личен акт и като такъв е израз на тотална простащина да се иска да се даде отговор на това от човек който не иска.
    Не ти стиска, а?
    Щото няма партия или политик днес, зад който да застанеш!
    Няма!

Чакай да Тъ поздравя с една песен на наШтЪ демокрация! Пълен резил!

https://www.youtube.com/watch?v=rJLuxZmHV60

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Хехехехх, баналността е най-голямата травма за мисловния процес.
      Нямаш си и идея колко си права ! Улучи десятката от раз , жалко само че в случая се касае до теб !

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Наясно си, че темата не е за търсене на истина, а за точене на локуми, нали?

Не им се връзвай, още повече че тия профили вече няколко пъти си смениха собствениците, което е доста добър показател, че се уморяват или побъркват и други заемат местата им!
        И се почва пак отначало, и пак, и пак!
        Дано им плащат поне добре, иначе никакъв ефект нямат простотиите им!
        Хехехехх, баналността е най-голямата травма за мисловния процес.
        Yeah

Коментар

Волен е предател, и всеки път го казвам, че го създадоха пак същите, които плащат и на теб, за да "обере" инакомислещите и да им отнеме енергията!
          Щото ако истински патриот български поеме тая сила, със сигурност ще останеш без работа!
          Най-голямото нещастие е работлив глупак. За щастие истинските български патриоти не са от най-работливите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            хахахаха - чудих се кога и Волен ще изпълзи от под някоя пластмасова маса

тебе ако някой те е колонизирал си вземи препарати - в аптеките продават всякакви. Аз не се чувствам колонизиран
            Волен е предател, и всеки път го казвам, че го създадоха пак същите, които плащат и на теб, за да "обере" инакомислещите и да им отнеме енергията!
            Щото ако истински патриот български поеме тая сила, със сигурност ще останеш без работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
              ...някъде да съм споменавал русофили или русофоби ? За мене крадците нямат цвят.
              Наясно си, че темата не е за търсене на истина, а за точене на локуми, нали?

Не им се връзвай, още повече че тия профили вече няколко пъти си смениха собствениците, което е доста добър показател, че се уморяват или побъркват и други заемат местата им!
              И се почва пак отначало, и пак, и пак!
              Дано им плащат поне добре, иначе никакъв ефект нямат простотиите им!

Коментар

Кажи име, бе умник!
                За кой си гласувал!
                Пак играете темичка за точене на локуми!

Няма значение за кого гласуваш!
                Ние сме колония, и всяко правителство първо облужва Корпорация България, която няма нищо общо с народа български!
                Ама давай, няма да те оставим гладен, ще ти отговаряме от време на време, маранди груп!
                хахахаха - чудих се кога и Волен ще изпълзи от под някоя пластмасова маса

тебе ако някой те е колонизирал си вземи препарати - в аптеките продават всякакви. Аз не се чувствам колонизиран

Коментар

Естествено че е ваша вината. Аз съм почнал да гласувам много, много по-късно. Като от тогава от както съм почнал не съм съжалявал нито веднъж че съм гласува за един или за друг. А вие само мрънкате и си мислите че некой друг ви е виновен. ДС кадрите ви разиграват един и същ сценарии от 70 години и вие още не можете да го схванет. външния враг и врага отвътре. Ние сме добри ама някой ни пречи.

съберат се сигурно БКП наследниците и почват да си мислят - къв сега номер да им направим на нашите верни избиратели. И някой веднага каже - ама за какво ни е да измисляме нов те винаги се ловят на доброто старо - добро ченге лошо ченге
                  Кажи име, бе умник!
                  За кой си гласувал!
                  Пак играете темичка за точене на локуми!

Няма значение за кого гласуваш!
                  Ние сме колония, и всяко правителство първо облужва Корпорация България, която няма нищо общо с народа български!
                  Ама давай, няма да те оставим гладен, ще ти отговаряме от време на време, маранди груп!

Коментар

Излиза , че вината е отново наша...избрали сме грешните хора , оттам и капитализЪма калпав ...а вие кои сте ...какви сте...къде сте ?
                    Вината е изцяло наша...сигурно. Впрочем когато говориш за кадърност и полза към обществото , не съм сигурен кой колко е допринесъл.
                    Естествено че е ваша вината. Аз съм почнал да гласувам много, много по-късно. Като от тогава от както съм почнал не съм съжалявал нито веднъж че съм гласува за един или за друг. А вие само мрънкате и си мислите че некой друг ви е виновен. ДС кадрите ви разиграват един и същ сценарии от 70 години и вие още не можете да го схванет. външния враг и врага отвътре. Ние сме добри ама някой ни пречи.

съберат се сигурно БКП наследниците и почват да си мислят - къв сега номер да им направим на нашите верни избиратели. И някой веднага каже - ама за какво ни е да измисляме нов те винаги се ловят на доброто старо - добро ченге лошо ченге

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Ааа, това не е така. Вече се разбра, че афинитет към усвояване на еврофондове имат и потомствени русофилистици - не им харесват рублите, пък и много малко от тях стигат до дълбокия пасторал. Отделно, че рублата стана почти две, 2, две, 2 стотинки.
                      ...някъде да съм споменавал русофили или русофоби ? За мене крадците нямат цвят.

Коментар

И за тях кой гласува Кой е виновен такива хора да имат власт - да не съм аз случайно или хора които мислят като мен. Ми не - не съм гласувал никога за човек на който не вярвам.

Хората с носталгия по комуинзма ги избирате тези хора. Защото ви обещаят пушещи кумини, поплашат ви малко с лошия капитализъм и как ще ви вземат пенсиите и вие продавате бъдещето на децата и внуците си. даже не го и продавате защото нищо не получавате. Унищожавате го безплатно.

колко от вас са питали внуците си за кого да гласувате. колко от вас са се интересували от мнението на децата ви. Единици. Все си мислите че знаете по-добре. А не знаете. Цял живот ви лъжат и така ще е докрая защото то на чевок като не му дойде акъла на време никога няма да му дойде. А най-жалкото е че дори не им и вярвате на тези за които гласувате - пропилявате бъдещето на децата си като знаете че изпращате на власт лъжци и измамници. Съвсем съзнателно го правите.
                        Излиза , че вината е отново наша...избрали сме грешните хора , оттам и капитализЪма калпав ...а вие кои сте ...какви сте...къде сте ?
                        Вината е изцяло наша...сигурно. Впрочем когато говориш за кадърност и полза към обществото , не съм сигурен кой колко е допринесъл.

Коментар

Не се заблуждавай и не заблуждавай и тия които не са наясно...голямото крадене никога не е спирало , крадат най много не хората с носталгия по миналото , щот те са основно бачкатори като мене , ами напарфюмирани новоизлюпени капиталета с Евроориентацияи афинитет към най пълноценно "усвояване "на евромангизите .
                          Ааа, това не е така. Вече се разбра, че афинитет към усвояване на еврофондове имат и потомствени русофилистици - не им харесват рублите, пък и много малко от тях стигат до дълбокия пасторал. Отделно, че рублата стана почти две, 2, две, 2 стотинки.
                          Yeah

Коментар

Не се заблуждавай и не заблуждавай и тия които не са наясно...голямото крадене никога не е спирало , крадат най много не хората с носталгия по миналото , щот те са основно бачкатори като мене , ами напарфюмирани новоизлюпени капиталета с Евроориентацияи афинитет към най пълноценно "усвояване "на евромангизите .
                            И за тях кой гласува Кой е виновен такива хора да имат власт - да не съм аз случайно или хора които мислят като мен. Ми не - не съм гласувал никога за човек на който не вярвам.

Хората с носталгия по комуинзма ги избирате тези хора. Защото ви обещаят пушещи кумини, поплашат ви малко с лошия капитализъм и как ще ви вземат пенсиите и вие продавате бъдещето на децата и внуците си. даже не го и продавате защото нищо не получавате. Унищожавате го безплатно.

колко от вас са питали внуците си за кого да гласувате. колко от вас са се интересували от мнението на децата ви. Единици. Все си мислите че знаете по-добре. А не знаете. Цял живот ви лъжат и така ще е докрая защото то на чевок като не му дойде акъла на време никога няма да му дойде. А най-жалкото е че дори не им и вярвате на тези за които гласувате - пропилявате бъдещето на децата си като знаете че изпращате на власт лъжци и измамници. Съвсем съзнателно го правите.

Коментар

Не, на този капитализъм се радваха разни хора със съмнителен морал до като ни приеха в ЕС. След това нещата все повече се нормализират. И за това е и този вой срещу ЕС - защото сега за кинти се налага и да се бачка. Има тук там още някои елементи дето печелят нечестно ама стават все по-малко. Няма я общата баница. И за това са тези постоянни напъни пак да има голяма баница за крадене - я белене, я южен поток, я някоя друга мулти милиардна простотия.

Но ето че не им минава номера - не се случват тези неща - и то не заради хора с носталгично мнение за комунизма.

Коментар

Според тебе , критерият за кадърност се измерва с количеството окрадено ли ?
                                Критерия за кадърност се измерва в това до колко пазара е готов да плаща за уменията на даден човек. дали това плащане ще става през заплати или през печалбата която си докарва по честен начин няма значение.

Когато човек работи това което прави е да дава нещо на обществото. Ценноста на това което дава се определя от това до колко обществото е готово да му плаща. Това е обективния критерии.

това че някои си мисли че има ценни качества не значи нищо. Ако тези качества не са важни за никой друг значи не е кадърен. Може да е добър човек, може да е честен. Ама тогава да си намери работа където това са основните изисквания. Може да е имал някакъв опит в миналото и този опит в момента да не се търси. Отново - не е кадърен. Просто е човек с опит, който в момента не струва нищо. Ако смята че това е нещо ценно да напише мемоари. но ако и тях никой няма да ги чете значи дори и като спомени не са ценни за никой освен за самия него.

Или с други думи той няма какво да даде на обществото. Значи не е и кадърен. Това не го прави лош човек, просто не го прави кадърен.

Коментар

Working...
                                X