IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Истинска реформа: Паралелна дигитална валута за базов доход чрез отрицателна лихва.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от allximika Разгледай мнение
    БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ
    И сега по темата! Ще дам пример как всеки Българин ще получава по един безплатен хляб на ден.... предизвиквам всеки икономист да ми докаже ,че греша! Предизвиквам и всеки трол да ми докаже ,че един безплатен хляб на ден за всеки Българин е лошо и вредно нещо!

Ето ви примера:
    Утре държавата отделя 500 МИЛИОНА (0.5 милиарда) и ги поставя в борд, с тях емитира същото количество КриптоЛевове и започва всеки ден да дава по 1 КриптоЛев на всеки пълнолетен гражданин... задължава бизнеса да ги приема със закон! Слага такса осребряване на крипто 20% само за фирми и след платени данъци! Забранява на хората да осребряват крипто. Облага цялото налично крипто в системата с 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) отрицателна лихва дневно!
    Това е по един безплатен хляб на човек на ден!
    Това го пускаш за 21 път.
    За ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ПЪТ!

Безплатен хляб НЯМА!
    Безплатен хляб НЯМА!

Безплатен хляб НЯМА!
    Last edited by X_Y; 22.06.2015, 21:02.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бе един луд тук се ебава с форума, също както един преди време с ник 'алхимика', после го баннаха.

Абе май е една персона това
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Аз само да попитам, защо хлябът няма да започне да струва 1 лев и 50 криптостотинки?
        Ще стане - после ще дойде конкуренцията и хляба ще се върне на нормалния 1 лев. Автора по-надолу го написа. Колко е истина - всеки за себе си.
        #dagoduhatbednite

Коментар

• Аз само да попитам, защо хлябът няма да започне да струва 1 лев и 50 криптостотинки?

Коментар

• Кажи ми как всички хора всеки ден ще си харчат този лев.
            Не знам защо ми изтриха мнението за мерака ама още едно време са го казали, едно е да искаш (държавата емитира крипто или квито и да е), едно е да можеш (да изхарчиш 1лв всеки ден) и трето да го НАПРАВИШ.
            Поне 20% няма успеят да го направят - какво става с техния лев?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ
              И сега по темата! Ще дам пример как всеки Българин ще получава по един безплатен хляб на ден.... предизвиквам всеки икономист да ми докаже ,че греша! Предизвиквам и всеки трол да ми докаже ,че един безплатен хляб на ден за всеки Българин е лошо и вредно нещо!

Ето ви примера:
              Утре държавата отделя 500 МИЛИОНА (0.5 милиарда) и ги поставя в борд, с тях емитира същото количество КриптоЛевове и започва всеки ден да дава по 1 КриптоЛев на всеки пълнолетен гражданин... задължава бизнеса да ги приема със закон! Слага такса осребряване на крипто 20% само за фирми и след платени данъци! Забранява на хората да осребряват крипто. Облага цялото налично крипто в системата с 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) отрицателна лихва дневно!
              Естествено по натам като се види ,че системата работи ще вдигнем базовия доход или ще намалим отрицателната лихва, като изтеглим още пари от фиатната система и ги вкараме в крипто системата.... И запомнете, на 1000 ден приблизително държавата ще изхарчи и последната стотинка която има от тези 500 милион, но на 1001 ден ще вземе 1% от тях, защото те всички ще са в бизнеса... ще вземе 5 000 000 лв. и ще раздаде по 1лв. на 5 000 000 Българи! 1002 ден е същия като 1001 ден.... и тн. Потреблението продължава... излизаме от кризата и влизаме в новия световен ред!
              Това може да се случи само с 500 милиона... смешни пари дори и за България!

-------------------------------------------

Аз продължавам упорито да си чакам отговора на въпроса...
              Все ще се намери икономист в инвестора да ме обори логически или да изчисли как това което предлагам е невъзможно!

Администраторите.... пледирам ,че теорията ми е вярна и искам да бъде публикувана в сайта! Време е да се вдигне малко шум за да има истински дебати!
              www.moneyofthefuture.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                В тая тема нещо не е нард!

Тоя безплатен хляб излиза през пет минути!
                А ако е само до хляба, е''гати дремокрацията, е''гати аристокрацията!
                По скоро........ е"гати идиокрацията и е"гати биоботизацията!
                www.moneyofthefuture.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Обаче виждам има достатъчно хуманоидни които му се връзват.
                  А биоботовете не разбират!
                  www.moneyofthefuture.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    В тая тема нещо не е нард!
                    Обаче виждам има достатъчно хуманоидни които му се връзват.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• В тая тема нещо не е нард!

Коментар

• Първоначално изпратено от allximika Разгледай мнение
                        БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ_
                        Какъв е хляба? Бял, черен, с квас или с мая? И какво ще правим ние, които обичаме и пържоли?
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ

БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ

Ето ви примера:
                          Утре държавата отделя 500 МИЛИОНА (0.5 милиарда) и започва всеки ден да дава по 1 лв. на всеки пълнолетен гражданин... задължава бизнеса да ги приема със закон! Слага такса осребряване на крипто 20% само за фирми и след платени данъци! Забранява на хората да осребряват крипто. Облага цялото налично крипто в системата с 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) отрицателна лихва дневно!
                          Естествено по натам като се види ,че работи ще вдигнем базовия доход или ще намалим отрицателната лихва, като изтеглим още пари от фиатната система и ги вкараме в крипто системата.... И запомнете, на 1000 ден приблизително държавата ще изхарчи и последната стотинка която има от тези 500 милион, но на 1001 ден ще вземе 1% от тях, защото те всички ще са в бизнеса... ще вземе 5 000 000 лв. и ще раздаде по 1лв. на 5 000 000 Българи! 1002 ден е същия като 1001 ден.... и тн.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Коментар на човек който не е регистриран тук, но разреши да го поставя!

"Мда, ясно е, че някой плаща "безплатния" хляб.
                          Но това е подобно но солидарната система в здравеопазването. Някой може да е много здрав и докато е здрав може яко да се пъне колко е тъпо да внасяме здравни вноски, а една част от тях да потъват, другата да се ползват за разни нещастници ... Да, но какво правим, ако го връхлети сериозен здравословен проблем? А това винаги може да се случи, при това най-неочаквано. И да ви кажа, аз предпочитам да си плащам здравните вноски, а винаги, ама винаги някои други хора да се ползват от тях smile emoticon Ами така де, вие искате ли да се разболеете, само и само вие самите да си ползвате вашите си вноски? wink emoticon
                          Същото и за "безплатния" хляб. Ясно, че ако аз съм кадърна, работя много и респ. печеля много, все ще имам неизхарчени електронни пари и от тях ще ми вземат по мъничко. Но какво ще правя, ако още съвсем млада и в началото на една супер-кариера взема, че катастрофирам и стана почти неработоспособна, със сигурност не и това, което съм работила преди? И тогава какво правим? Ами хайде нека поне основните нужди или един хляб да знам, че имам осигурен. Ей така, защото съм човек, защото съм допринасяла за системата и съм щяла още много да допринасям, ако не е било злощастното събитие. А на всеки може да се случи!"

Коментар

• Само с безплатен хляб не става, и безплатни кюфтета трябва!
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ми ще натисна ДА, ще ти прибера койните и няма да дам колата
                              Па ти върви в съда да доказваш натиснал ли съм ДА-то или не съм.
                              Ще трябва да пратиш Цацаров и компания да се ровят по разни безкрайни криптовериги.
                              Като ги знам какви специалисти са там - даже не знаят откъде да си включат принтера, та докато открият нещо може да минат десетилетия(или столетия).
                              Па ти през това време си чакай парите. Все някога ще ги получиш.
                              Сто човека като направят същата измама и съдилищата ще се претрупат с дела до следващото столетие. Тия с койните пак ще пият една студена вода.

Не разбрах, ако вместо 250 се объркаш и ми пратиш 2500, как ще си ги върнеш?
                              Last edited by Frosty; 22.06.2015, 01:44.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ

БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ

Ето ви примера:
                                Утре държавата отделя 500 МИЛИОНА (0.5 милиарда) и започва всеки ден да дава по 1 лв. на всеки пълнолетен гражданин... задължава бизнеса да ги приема със закон! Слага такса осребряване на крипто 20% само за фирми и след платени данъци! Забранява на хората да осребряват крипто. Облага цялото налично крипто в системата с 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) отрицателна лихва дневно!
                                Естествено по натам като се види ,че работи ще вдигнем базовия доход или ще намалим отрицателната лихва, като изтеглим още пари от фиатната система и ги вкараме в крипто системата.... И запомнете, на 1000 ден приблизително държавата ще изхарчи и последната стотинка която има от тези 500 милион, но на 1001 ден ще вземе 1% от тях, защото те всички ще са в бизнеса... ще вземе 5 000 000 лв. и ще раздаде по 1лв. на 5 000 000 Българи! 1002 ден е същия като 1001 ден.... и тн.

Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                Ти всеки път като си купуваш дъвки, вестник и тоалетна хартия, нотариус ли ще ми викаш. Щото аз като продавач в супера, всеки ден мога да те прецаквам и да ти обирам коинчетата само щото не ме кефиш.
                                За 2 хляба и шише ракия в съда ще ти излезе по-скъпо да докажеш, че си платил, отколкото да платиш втори и трети път за едно и също нещо.

А в случая с продажбата на колата не виждам с какво би ти помогнал нотариус или записите във веригата.
                                Мога много лесно да се измъкна като кажа, че сметката във веригата принадлежи на чичо ми от Катманду, който ми е превел 250 койна. И ти увисваш юридически, защото не може да докажеш, че точно ти си платил.
                                Виртуалните ти койни ще изгорят и ще трябва да пиеш една студена вода.

Ей това криптоманите са странни хора. Колко пъти ги крадоха, завличаха и лъгаха по разни борси и те още не могат да загреят, че тия крипто-щуротии не стават за разплащане защото са твърде опасни, несигурни и създават възможности за измами.

Явно криптоманите са бавно-загряващи. Като им гепят всичките пари заради тези крипто-щуротии едва тогава ще им дойде акъла и ще се осъзнаят.

Извинявай! Мислех ,че познаваш технологията на криптовалутите!
                                Като цяло риска да си загубиш парите или да ти ги откраднат е дори по нисък при криптовалутите! Може да потърсиш в Интернет!
                                Примера за нотариуса го дадох защото мислех ,че си малко по запознат!
                                С две думи няма как да кажеш ,че парите са от чичо ти, защото за съда ще е ясно от къде са дошли и за какво са дадени!
                                Пример за технологията: Получаваш съобщение от Драган... взимате ли тези 2000 пари за покупката на кола с рег номер ХХ1818ХХ - Ако натиснеш ДА... парите влизат при теб... ако не дадеш колата... Драган я обявява за открадната защото ти с взимането на парите си се съгласил на условията записани в самата транзакция... които условия се пазят от самата верига(поредица от транзакции) на валутата за винаги!Така и апартамент може да се купи... стига закона да приема веригата на валутата за доказателство! Веригата помни всяка една "паричка" през кого е минала и за какво е минала(ако е споменато) от самото си създаване... от първата до последната транзакция! Веригата се явява споделена публична счетоводна книга... тя не подлежи на фалшификация защото тя съществува само в консенсус между всички компютри участващи в нея... при Биткойн това са копачите... при нас ще бъдат Търговците! При нас веригата ще смята бързо защото няма да я усложняваме умишлено... както е при Биткойн! Ще се смята от слаби стандартни машини а не от "копачи"!
                                Сега стана ли по ясно ?
                                И пак... извини ме ,че не обясних коректно миналия път
                                www.moneyofthefuture.com

Коментар

Working...
                                X