IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    Правителството се отблагодари на най-малката община Трекляно в Кюстендилска област, като им даде допълнително 1 250 000 лв., за 459 жители или заедно с бюджета на глава от населението се падат приблизително по 20 хил.лв., това е червена община за разлика от Рила и Бобов дол където кметовете са от друга политическа партия. ЕТО ТАКА СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.
    Ако ще и с шрифт СЕДЕМ да го напишеш, то герберската лъжа си е лъжа.

Ето ти линк към протокола на общинската избирателна комисия на община Трекляно

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
    на ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

за избиране на КМЕТ НА ОБЩИНА
    на 23.10.2011 г.

община Трекляно
    област КЮСТЕНДИЛ
    ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:

3.Брой на избирателите според части І и ІІ на избирателните списъци при предаването им на СИК - 729
    А щом избирателите са 729, то жителите са около 800. Ама то герберите сте лъжци по природа.

Мен обаче ме е яд друго.
    ЗАЩО изобщо дават някакви пари на София, Варна, Бургас,Русе, Стара Загора.... ??? На тези НИКАКЪВ лев!!!
    Добре поне че на Пловдив няма. Престъпникът Иван Тотев няма право на никакви пари от бюджета.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Не ще копират модела, Боко и Цоко
      Не да се обеси или не,да се обеси!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        ]
        12 Февруари 2014
        РЯяяя,товарищ Ленин!!!Това до него да не е Феликс Едмундович бре!!!
        Не ще копират модела, Боко и Цоко

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Сигурно вярваш и в Дядо Коледа. Или пък по-скоро Дед Мороз.
          От ЦСКА София съм... Моята вяра е далеч по безобидна от да кажем това, което ни подготвя Гейропа

Сотрудникам зоопарка Копенгагена начали угрожать из-за убийства жирафа
          http://vz.ru/news/2014/2/10/671914.html

В воскресенье сообщалось, что в зоопарке Копенгагена был умерщвлен совершенно здоровый полугодовалый жираф Мариус, который появился на свет в результате инцеста.

Жираф должен был быть убит, так как появился на свет в результате кровосмешения: от особей, находящихся в родстве. Согласно программе репродукции Европейской ассоциации зоопарков и аквариумов, такой вид скрещивания запрещен. Эта же программа не позволяет выпустить или передать животное в другой зоопарк.

Коментар

• [QUOTE=коки;1059578508]Бареков:С Росен Петров край на ромската престъпност, отиват за 20 г. в казарматаДепутатите са лешпери, ще ги изметем от политическата сцена, закани се младият политик

12 Февруари 2014
            РЯяяя,товарищ Ленин!!!Това до него да не е Феликс Едмундович бре!!!

Коментар

Не ме разбираш, за мен има значение Чувството ми за справедливост и принадлежността ми към Православния духовен мир...

Докато ти работиш с героите от приказките, ти знаеш кои са лошите чичковци, Путин, Кастро, Ким и кои са добрите, Не ти е нужно изобщо да мислиш... Слагаш си демократските одежди и това автоматически те прави на страната на добрите, И започваш да раздаваш присъди. Толко от мен
              Цялото ти изказване е извадено от една чудна евразийска приказка, писана от добрия дядо Владик Путин.
              Православен духовен мир, недей моля ти се... Ако представата ти за такъв съвпада с тази на Путин, Лукашенко и Милошевич, имам новина за теб - много си далеч от истината... И винаги съм се чудил Назърбаев, Ислам Каримов и Алиев (сина на Гайдаря) как се вписват във вашия Праволсавен духовен мир...

Коментар

• Бареков:С Росен Петров край на ромската престъпност, отиват за 20 г. в казарматаДепутатите са лешпери, ще ги изметем от политическата сцена, закани се младият политик

12 Февруари 2014
                Росен Петров ще пребори битовата и ромската престъпност, като ги вкара младите роми за 20 г. казармите, Росен Петров ще отговаря за казармите и престъпността и няма да ви подслушва. По-интелигентен вътрешен министър никога сме нямали. Този анонс отправи от ефира на корпоративната ТВ7 ГМО политикът Николай Бареков. Той се зарече, че в коалиция с ВМРО ще управляват и ще печелят битки с дипломацията на цар Иван Асен II.

Няма голям шеф на медия, или журналист, който да не се е чувал с Борисов и да не е получавал поръчки. Аз в интригите на Цветоанов, Пеевски и Борисов няма да влизам , аз съм политик от ново поколение. Тези лешпери в парламента трябва да бъдат изметени и ние ще дойдем с Каракачанов и Росен Петров. Росен ще проведе операция „Чисти ръце”. Сега го обвиняват колегите и приятелите му, а мълчаха неговите продуценти когато правеха предизборните кампании на ГЕРБ и БСП, посочи Бареков.

Той потвърди, че от Цветанов е получавал политически заплахи и затова е пуснал жалба в прокуратурата. Поводът бил, че тръгнал срещу кмета им в Пловдив Иван Тотев.

Бареков се скара на водещата Ива Николова, че анонсирала преминаването на Росен Петров от телевизията към политиката като трансфер.

Медиите са развратени как може да се говори за трансфер, той не е футболист, това е политически избор, посочи правилната линия човекът, който има съществен принос за разврата на медиите, издигайки политическия слугинаж над професионалните норми.

В разговора се включи и коалиционният партньор на ГМО-то – така нареченият войвода Красимир Каракачанов.

Каракачанов няма нормален и непредубеден българин, който да не признае, че Росен Петров е патриот и повдига самочувствието на народа. Когато медиите правеха чалга и рекламираха мутри и манекенки, той правеше „Операция слава”, заяви гордо Каракачанов.
                http://www.faktor.bg/novini/balgariy...kazarmata.html

Адвокат Марковски пред ПИК: Бъдещият премиер Бареков се крие от правосъдието, а после се оплаква, че съдът и Бойко тормозят майка му! Безобразие!
                | 12.02.2014
                "Бъдещият министър-председател на България Николай Бареков е единственият политик, който си крие адреса и бяга от правосъдието. Това безобразие е абсолютно в негов стил. Той не казва къде живее, за да не го призоват, а след това се оплаква по телевизията, че съдът и Бойко Борисов тормозят майка му да получава призовки. Няма нищо нередно в това призовката да бъде връчена на роднини на обвиняемия, след като той се крие". Това заяви пред ПИК адвокатът на Бойко Борисов Марин Марковски.
                Юристът разказа, че вчера Бареков не се е явил по дело за клевета, което Борисов води срещу него.
                Лидерът на ГЕРБ е пуснал тъжба, след като Бареков го нарекъл "тъп" в предаването "Дикоff" по Нова телевизия.
                "Борисов е обиден по недопустим начин от Бареков. Това, което е казал Бареков за него е обида, изречена в национален ефир. За нея законът предвижда глоба до 10 000 лева и обществено порицание. Тъй като Бареков вече веднъж е осъждан, ако той бъде признат за виновен, няма как да се размине само с глоба, а ще бъде и обществено порицан. Освен това в свидетелството му за съдимост ще пише, че е осъждан, което никак няма да е приятно за един бъдещ премиер", категоричен е Марковски.
                Адвокатът уточни, че съдията по делото е призовал за свидетел експерт от Нова телевизия, който по време на заседанието да направи разпознаване на Бареков от записа на предаването, в което той изрича обидата за Борисов.
                "Тъй като Бареков не само, че не се яви и дойде и без адвокат, съдията обяви, че за следващото заседание ще му назначи служебен защитник", поясни Марковски.
                http://pik.bg/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%...ews147194.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не ме разбираш, за мен има значение Чувството ми за справедливост и принадлежността ми към Православния духовен мир...
                  Сигурно вярваш и в Дядо Коледа. Или пък по-скоро Дед Мороз.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Е не, след като се възхищаваш на "хора" като Волен Сидеров и Милошевич (вероятно Путин, Иди Амин, Робър Мугабе, Мадуро и прочее), наистина говорим на различни езици.

Докато ти работиш с героите от приказките, ти знаеш кои са лошите чичковци, Путин, Кастро, Ким и кои са добрите, Не ти е нужно изобщо да мислиш... Слагаш си демократските одежди и това автоматически те прави на страната на добрите, И започваш да раздаваш присъди. Толко от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Само Ким Чен Ун, Серхо Станишеф и дрогаря Михайло Миков!
                      Радвайте се, че все още ви управляват дървените глави от УНСС (ум няма, студент става), защото следващият ешелон ще са от Пловдивския аграрен.
                      Говяята се управляват от Старозагорския ветеринарен!!!

Коментар

• ЕЙ НА , КАКВИ СТРАНИЧКИ СА СЕ НАВЪДИЛИ ...
                        https://www.facebook.com/pages/Bulga...44482989021128

Коментар

С теб просто говорим на различни езици, за мен има значение Какво се казва, а не кой го казва... Волен Сидеров пита, Защо затворихме 1-4 ЯЕБ с мощност 4х440 МВт, от които 3 и 4 блок са в Експлоатациона готовност. Могат да започнат работа ВЕДНАГА след зареждане с гориво....В момента ще строим с Уестингхаус 1000 МВт за 5 млрд евро!

Значи затваряме 1760 МВт за 0,5 млрд, ще пускаме 1000 МВт за 5 млр евро!!!
                          Е не, след като се възхищаваш на "хора" като Волен Сидеров и Милошевич (вероятно Путин, Иди Амин, Робър Мугабе, Мадуро и прочее), наистина говорим на различни езици.

Коментар

И какво от това, че и в Белгия има подобие на Волен Сидеров... А, честно казано, да се възхищаваш на липсата на култура у някакъв провален диктатор, който вероятно е използвал същия речник когато започна война довела до смъртта на стотици хиляди... не разбирам... аз се чувствам западен човек, който уважава всички култури, но без да ми ми е нужен "културен" обмен със Северна Корея...
                            С теб просто говорим на различни езици, за мен има значение Какво се казва, а не кой го казва... Волен Сидеров пита, Защо затворихме 1-4 ЯЕБ с мощност 4х440 МВт, от които 3 и 4 блок са в Експлоатациона готовност. Могат да започнат работа ВЕДНАГА след зареждане с гориво....В момента ще строим с Уестингхаус 1000 МВт за 5 млрд евро!

Значи затваряме 1760 МВт за 0,5 млрд, ще пускаме 1000 МВт за 5 млр евро!!!

Коментар

• Правителството се отблагодари на най-малката община Трекляно в Кюстендилска област, като им даде допълнително 1 250 000 лв., за 459 жители или заедно с бюджета на глава от населението се падат приблизително по 20 хил.лв., това е червена община за разлика от Рила и Бобов дол където кметовете са от друга политическа партия. ЕТО ТАКА СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.

Коментар

Не ме разсмивай... в деня, в който обсъждаха вот за сигурността, обраха Жабуняка...
                                Беше си ясно като бял ден ,че от тая акцийка в стил соц. риалити , де я провъзгласиха седмица преди стартирането и , че няма да пресекат битовата престъпност .Но трябваше да включат и парашутните части,че цирка да е пълен
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X