IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Другарката Мария Пиргова казва това, което и аз го говоря от няколко дни.
    Само че като преподавател-политилог го казва по-научно.

Пък и вече е почти сигурно, че ще е майка на евродепутат. Трябва да говори истини.
    Другарката Пиргова е една болна старица, която е отгледала някакво недоразумение, което при промотирането си в публичното пространство беше анонсирано като преподавател в универститет в Страсбург. Много скоро обаче червените ПР-и започнаха да я представят като "журналист" пак там някъде във Франция... Защо ли? Ами може би защото е въпрос на три клика в интернет, за да установиш, че въпросното недоразумение няма нищо общо с образователната система на Франция...

И НЕ, другарката Пиргова няма да бъде майка на евродепутат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      ОК. Аз не се плаша от нищо, просто не мога да понасям лицемерието, Което за вас е добър ден... Хората, които говорят истината са за уважение... Лично аз предпочитам варианта, Гледал си прословутия клип на милошевич, който каза на съда в Хага в очите... Пуши ми ку*ец! Йевем Ви пи*ку матерна!....... Отколкото лицемерната виктория нуланд, която псува ЕС и после се извинява

Ти май знаеше френски, удоволствие е за слушане този език, Има и субтитри. Какво казва един белгийски депутат... Клипа е посветен на лицемерието и ресурсната колонилизация от Демократизаторите
      Belgian MP LAURENT LOUIS Stands Against War In Mali & Exposes International Neo-Colonial Plot
      https://www.youtube.com/watch?v=uCTZDH3WDjo

Има и БГ субтитре
      И какво от това, че и в Белгия има подобие на Волен Сидеров... А, честно казано, да се възхищаваш на липсата на култура у някакъв провален диктатор, който вероятно е използвал същия речник когато започна война довела до смъртта на стотици хиляди... не разбирам... аз се чувствам западен човек, който уважава всички култури, но без да ми ми е нужен "културен" обмен със Северна Корея...

Коментар

• Другарката Мария Пиргова казва това, което и аз го говоря от няколко дни.
        Само че като преподавател-политилог го казва по-научно.
        Мария Пиргова: Борисов е принуден да изпрати в глуха линия Цветанов

По всичко личи, че предстои раздяла между Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Сега не може да се определи под каква форма ще стане, но Цветан Цветанов като фигура отдавна е неприемлив за всички партньори на ГЕРБ. Самият Борисов ще направи всичко възможно Цветанов да остане в партията, защото ПП ГЕРБ организационно е свързана с него.

Борисов дори открито е заявявал, че не може да си позволи да се раздели с Цветанов. Но натискът от партньорите на ГЕРБ явно е изключително голям и Бойко Борисов не може повече да пренебрегне техните съвети, дори искания. Виждаме, че натискът от страна на Европейската народна партия да бъде премахнат Цветанов като символ на престъпни практики в ГЕРБ е силен. Натискът от страна на Реформаторския блок също е доста сериозен. Освен това срещу Цветанов има вече две дела в съда и скоро ще има и трето. Вече и на обществото, и на цяла Европа станаха абсолютно ясни нещата, с които той се е занимавал - той се е занимавал с престъпност в рамките на МВР. Това е страшно. Така че Борисов ще трябва на всяка цена да изпрати Цветанов в някакъв глуха линия, защото той няма да може да се отърве изцяло от него. Обикновено партиите процедират в такива случаи като назначават я член на контролна комисия, я председател на контролна комисия – изобщо някакво лице от партията, което не се е появявало публично. Борисов не може да си позволи изцяло да премахне Цветанов и защото ще загуби възможността да си контролира структурите. Ще трябва отново да заиграе двойна игра – за пред външните фактори Цветанов няма да го има, а вътре в ГЕРБ неговата сила ще остане почти непроменена.

Гласуваният днес трети вот на недоверие към кабинета на Пламен Орешарски беше най-неуспешният, който ГЕРБ предпостави като автогол към себе си. Не е изключено обаче той да беше насочен срещу Цветанов, да целеше и натрупване на повече аргументи срещу него.

ГЕРБ за сега се съхранява като партия благодарение на слабостта на дясното в момента. Но най-вече от подкрепата, която идва от Европейската народна партия и която ще идва в още по-голям размер до европейските избори. Защото за ЕНП числото депутати от дясно са много важни, а други десни партии у нас, които да ги излъчат няма. Така че ГЕРБ се съхраняват изцяло отвън. Беше направен опит партията да бъде върната на власт. Но този опит не успя. Сега с други средства ЕНП ще крепи ГЕРБ, ще принуждава Реформаторския блок също да крепи ГЕРБ. Така всичко ще бъде насочено към подкрепа на фигурата на Бойко Борисов. Останалите ще стоят в сянка. ЕНП и досега действа дори с непозволени средства за намеса на национално ниво. Не се съмнявам, че тези средства ще станат още по-безпардонни. Дори на самия конгрес на ГЕРБ не изключвам да се появи някой десен евродепутат и да наговори невероятни приказки. Играта е ва банк.

Истината е, че Бойко Борисов няма на кого да разчита, освен на Цветанов. Още от времето на Иван Костов Борисов предпочете Цветанов пред Костов, Цветанов пред подкрепата на ДСБ и Синята коалиция и от тогава започна тази огромна дилема на Бойко и неговите заявления, че той не може да къса с Цветанов. Още повече, че с него го държат много важни връзки не само като вътре в партията, но и в цялата непублична част от управлението на ГЕРБ, която се държи от Цветанов и от Борисов в комбинация. /БГНЕС
        Пък и вече е почти сигурно, че ще е майка на евродепутат. Трябва да говори истини.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Който и да е е имал акъл.Ако Пеевски беше станал шеф на ДАНС досега тиквуняка и шлифера да са у панделата но има време това ще се случи
          Тццц нещо ми се вижда ,че с двоен аршин мериш.Не само Баце и Цвък , а и останалите другари от котилото са за затвора.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
            Няма да се плашиш, до месец Орешака е на закуска при Ким Трети...
            ОК. Аз не се плаша от нищо, просто не мога да понасям лицемерието, Което за вас е добър ден... Хората, които говорят истината са за уважение... Лично аз предпочитам варианта, Гледал си прословутия клип на милошевич, който каза на съда в Хага в очите... Пуши ми ку*ец! Йевем Ви пи*ку матерна!....... Отколкото лицемерната виктория нуланд, която псува ЕС и после се извинява

Ти май знаеше френски, удоволствие е за слушане този език, Има и субтитри. Какво казва един белгийски депутат... Клипа е посветен на лицемерието и ресурсната колонилизация от Демократизаторите
            Belgian MP LAURENT LOUIS Stands Against War In Mali & Exposes International Neo-Colonial Plot
            https://www.youtube.com/watch?v=uCTZDH3WDjo

Има и БГ субтитре
            Last edited by Макс; 12.02.2014, 21:57.

Коментар

• Само Ким Чен Ун, Серхо Станишеф и дрогаря Михайло Миков!
              Радвайте се, че все още ви управляват дървените глави от УНСС (ум няма, студент става), защото следващият ешелон ще са от Пловдивския аграрен.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                МВР отчете първи успехи срещу извършители на домови кражби

http://pik.bg/%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0...ews147417.html
                Не ме разсмивай... в деня, в който обсъждаха вот за сигурността, обраха Жабуняка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ма ти сигурен ли си че тия дето гласуват за мутрата не са по прости от него.Той им го каза аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме.Най тъпата просташката и некадърна утайка на обществото гласува за такива дето н а всичкото отгоре се подслушват и помежду си.
                  Само дето социологията (включително голф-социологията) сочи друго, ама къде на село социология...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е давай поред, Питай първо
                    Кой предложи свинята за шеф на ДАНС?
                    КОЙ? КОЙ? КОЙ?
                    Който и да е е имал акъл.Ако Пеевски беше станал шеф на ДАНС досега тиквуняка и шлифера да са у панделата но има време това ще се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Да Лорде, прав си, а аз гледам и не вярвам на ушите. Нима е възможно да има неплатена любов към Герп след 4г. управление!!!!!!!!
                      Герп е:
                      Естетическо недоразумение-Искра Ф, леля Цецка, Румито коня
                      Ментално недоразумение-Цецко Хитлеро, възпитаник на училището за бавно развиващи се деца, танцъора на народни танци Краси Велчев
                      Морално недоразумение-Боцил Банкенски, Лъчо мозъка, Миро мършата
                      Политическо недоразумение-Болшевики, дето претендират за десни. Устава на които е, каквото Боци каже предиобед, ако не го отмени до вечерта
                      Психиатрично и психологическо недоразумение-един психично болен човек се е обявил за Господ, Цезар, а банда алчни лицемери викат Аве Цезар

Абе герпаджийчета как се чувствате, като требе да гласувате за по-прости от вас, А!
                      Ма ти сигурен ли си че тия дето гласуват за мутрата не са по прости от него.Той им го каза аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме.Най тъпата просташката и некадърна утайка на обществото гласува за такива дето н а всичкото отгоре се подслушват и помежду си.

Коментар

• Едно въпросче към Факи, Кой е посланика на РБ в Пиндостан... Защото куманегите не натопиха пред пиндосляците Герп затова, че Барак Хусеинович е поканил на закуска и молитва подсъдимия Цецко Хитлеро, Докато Герпаджийските КирякСтефчовци постоянно топят правителството в Бруксел

Коментар

Неграмотна свиня! Поредната калинка
                          Аз дори във форума внимавам с правописа, а тази внася проекти в НС. ГЕРБЕРАРСТКА ПАПЛАЧ, НИКОГА ПОВЕЧЕ.....
                          Да Лорде, прав си, а аз гледам и не вярвам на ушите. Нима е възможно да има неплатена любов към Герп след 4г. управление!!!!!!!!
                          Герп е:
                          Естетическо недоразумение-Искра Ф, леля Цецка, Румито коня
                          Ментално недоразумение-Цецко Хитлеро, възпитаник на училището за бавно развиващи се деца, танцъора на народни танци Краси Велчев
                          Морално недоразумение-Боцил Банкенски, Лъчо мозъка, Миро мършата
                          Политическо недоразумение-Болшевики, дето претендират за десни. Устава на които е, каквото Боци каже предиобед, ако не го отмени до вечерта
                          Психиатрично и психологическо недоразумение-един психично болен човек се е обявил за Господ, Цезар, а банда алчни лицемери викат Аве Цезар

Абе герпаджийчета как се чувствате, като требе да гласувате за по-прости от вас, А!

Коментар

• Браво Орешарски!

МВР отчете първи успехи срещу извършители на домови кражби

http://pik.bg/%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0...ews147417.html

Коментар

Неграмотна свиня! Поредната калинка
                              Аз дори във форума внимавам с правописа, а тази внася проекти в НС. ГЕРБЕРАРСТКА ПАПЛАЧ, НИКОГА ПОВЕЧЕ.....
                              Наборе лошото е ,че от години в НС влизат освен калинки и колорадски бръмбари..И за туй много от законите са калпави .
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Борисов: Международната изолация ли кара Орешарски да сътрудничи със Северна Корея

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...oresharski_da/

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви във "Фейсбук", че е потресен от споразумението между България и Северна Корея за сътрудничество в сферата на медиите и образованието, което по-рано беше подписано от правителството на Пламен Орешарски.

"Тези хора тотално се окаляха, аз съм потресен, дори трудно мога да изразя възмущението си. След като седна на една маса в Сочи с Янукович, днес разбирам, че Орешарски ще си сътрудничи със Северна Корея в сферата на образованието и медиите. Днес стана ясно, че България е слязла до стотното място в класацията за медийната свобода", напиша бившият премиер в личния профил в социалната мрежа.

И добавя: "Какво сътрудничество ще развива Орешарски със страната, в която държавният ръководител екзекутира чичо си и цялото му семейство, там където има една държавна телевизия, а цензурата е толкова заплашителна, че ако някой гледа чужда телевизия, изчезва?".

Той пита тоталната международна изолация ли накара премиерът да потърси компанията на Янукович и сътрудничеството на Северна Корея, както и Станишев да изпрати депутата си в Сирия. "Какво ли си мислят в момента Мартин Шулц , Ханес Свобода и европейските социалисти и либерали като гледат какви дружби развива правителството на Станишев?", пише още Борисов.

Той иска незабавна оставка на "това уродливо управление". "Те не просто се подиграват с българския народ, не просто ни злепоставят, те ни вкарват в сериозни международни скандали, които няма как да останат без последствия", приключва статуса му.

Коментар

Working...
                                X