If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия и Северна Корея няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Аз знам и кога ще стане това !!!
Когато ги накараме да си изповядат греховете пред свети Максим, на некой столичен стадион !!!
Гледам герберските клакьори втори ден ехидничат и се кефят за проекто-поразумението с КНДР. Разбира се плътно се следва ГЕРБавата опорна точка, спусната лично от Генерала:
Във вторник лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е потресен от споразумението между България и Северна Корея ...
"Тези хора тотално се окаляха, аз съм потресен, дори трудно мога да изразя възмущението си. След като седна на една маса в Сочи с Янукович, днес разбирам, че Орешарски ще си сътрудничи със Северна Корея в сферата на образованието и медиите", написа Борисов във Фейсбук. "
Да де, ОБАЧЕ кво праим с предишното споразумение с КНДР, подписано от същия тоя, ПОТРЕСЕНИЯ И ВЪЗМУТЕНИЯ ?!?!?!?
Боко Боко-о-о, Тиква си беше, Тиква си остана
п.с. Айде сега Джими, Стамболов и сие нека да прокоментират ОНОВА споразумение, от 2010 г.
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия и Северна Корея няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
"Лицето на опозиционера Арсений Яценюк беше залято със зелена субстанция
13 Февруари 2014 | 09:59 | Агенция "Фокус"
Киев.
Мъж е бил задържан в украинския град Харков, след като е залял лицето на народния депутат Арсений Яценюк със зелена субстанция, предаде „Время”. Става дума за лекарство, което се отличава със специфичен мирис и наситен цвят."
В случай че не знаете - зеленото лекарство се казва Гранофурин - много ефективно при възпаление на венците, афти и пр.
Между другото - мирише гадно, адски боядисва и няма изчистване, така че Яц ще се разкарва известно време като туземец от Аватар.
Бе не би било лошо да приложим челния Харковски опит и у нас, че кандидати дал бог! Само че "Гранофурина" го спряха от продажба поне преди 15 г., тъй че ще трябва да се измисли подходящ медикаментозен заместител, щото номера с лайномета по Дудука беше много селски - съгласете се, украинската терапия е къде къде по цивилизована
БСП спуска на троловете си да изговарят "политически некоректни" партийни послания
от Биволъ Сряда, 12 Февруари 2014 10:02 https://www.bivol.bg/bsptrolls2.html
Йотова поръчала черен пиар срещу Кристалина Георгиева още през ноември 2013?
от Биволъ Четвъртък, 13 Февруари 2014
gigow, kat123, Монти, borisov1959, SPART, LANDLORD 31, Бате Пешо, Kiro
не се отклонявайте от . . . [/QUOTE]
Ало френското гастърбартерче ,да си гледа как прислужва на французите ,че те не са като нашите толерантни и добронамерени .......
за обида на Франция ,ритник и черен печат.....
Що ли винаги така се получава като тези са на власт.
А Христо Бойчев обясняваше как разбира, че БСП са на власт:
- Когато самолетът почне да се снижава за кацане и видя през илюминатора, че Народното събрание и Министерския съвет са опасани с метални прегради - значи БСП пак е на власт.
Ха хааа циркът продължава с пълна сила .Делян Пеевски:Цветанов ме натисна в полунощ
Патологичният лъжец Цветанов да обясни защо в полунощ на рождения ми ден ме привика в кабинета си и за какво ме натисна!". С този си апел Делян Пеевски продължи в четвъртък канонадата от разобличаващи разкрития за контактите си с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.
Преди ден медийният магнат и депутат от ДПС оповести, че поне 40 пъти е ходил да се вижда с Цветанов в министерския му кабинет, докато Цветанов твърди, че това се е случвало не повече от 6-7 пъти.
За какво са си говорили двамата по време на всички тези срещи не е ясно, но анонсът на Пеевски звучи многообещаващо.
"Повтарям за последен път, че съм ходил 40 пъти при доказания патологичен лъжец Цветан Цветанов. Това е абсолютно доказуемо. Ще го попитам само веднъж - в нощта на 26 срещу 27 юли 2012 г., когато имах рожден ден, дали той ме е извикал в неговия кабинет и злоупотребявайки със служебното си положение ми е оказал натиск по определена тема?", пита депутатът от ДПС в интервю пред агенция Пик.
"Смятате ли, че ми е било приятно да посрещна рождения си ден в кабинета на Цветанов? Смятате ли, че е нормално в полунощ един човек да бъде викан в кабинета на вътрешния министър? Нека Цветанов да отговори защо ме е привикал на рождения си ден. Ако той не го направи, за мен ще е един приключил човек!", завършва патетично Пеевски.
Това че Бойко Борисов е пълен идиот в областта на правото не е тайна. По голямата идиотия е че и Цецка Цачева е същото правно недоразумение.
Къде в текста пише че се насрочват президентски избори? НИКЪДЕ.
Употребена е думата ПРИ. Това означава "в случай, ЧЕ има такива избори" или "ако има".
И тъй като в законите думата АКО не се употребява, тя е заменена с ПРИ.
Обаче герберските бандити владеят 90% от средствата за масова информация, при това са особено кресливи с лъжите си.
Борисов:Сирия, Северна Корея, Орешарски с Янукович.... кабинетът да си ходи
За пореден път министър Вигенин се опита да оправдае с мънкане скандалното решение на управляващите от вчера. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа "Фейсбук". "Споразумението със Северна Корея датира още от 1970 година. Но му напомням (на Вигенин - бел.ред), че и Башар Асад е бил на посещение в България, но след като се обърна срещу своя народ, беше обявен за диктатор и всички демократично мислещи лидери по света се разграничиха от неговата политика, а в това време Станишев изпрати депутат от БСП в Сирия на посещение", коментира Борисов.
И продължи: "Същото се случва и сега. Правителството преподписва споразумения със страна, където през последните две години настанаха чудовищни събития, които потресоха цялата демократична общественост – само преди няколко дни новият държавен ръководител Ким Чен Ун екзекутира цялото семейство на чичо си, уби бившата си годеница и изпрати роднините и в трудов лагер. Това е страната, която миналата година обяви, че възнамерява да произвежда повече плутоний за ядрено оръжие".
"Всички тези факти, гарнирани със снимката на Орешарски с Янукович, която първо беше разпространена от международни медии, са изключително лоши сигнали за страната ни. Правителството е в тотална изолация и незабавно трябва да си отиде", коментира още той.
Що ли винаги така се получава като тези са на власт.
Диана Чепишева - кор. на БНР в Брюксел
Европейската комисия официално е уведомила България, че може да спре окончателно плащанията по Оперативна програма „Околна среда”, които бяха временно прекратени през ноември. До българските власти вече е изпратено предупредително писмо, съобщи на пресконференция в Брюксел говорителката на Еврокомисията по въпросите на регионалната политика Ширин Уилър:
Това означава, че технически, в следващите месеци може да бъде взето решение за спиране на плащанията, ако няма задоволително решение по посочените от Комисията проблеми с оперативната програма. Те са свързани най-вече с тръжните процедури, контрола и управлението. Българските одитни власти признават съществуването им и в тяхно лице ние виждаме надежден орган, с които можем да работим.
Уилър уточни, че засегнатата сума е 182 милиона евро. Ако наистина се стигне до спирането им, плащанията могат да бъдат възстановени само с решение на колежа на комисарите, обясни Ширин Уилър, и отговори така на въпрос чия е вината за слабостите в програмата:
Много е важно това да не се превръща в политически футбол. Знаете, че някои от проблемните проекти са от преди години, други са по-скорошни. Не трябва да се обвинява една или друга политическа партия. Работим по проблемите и вярваме, че в следващите месеци можем да ги решим и плащанията да бъдат възстановени.
След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. "Чета параграф 12-ти от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители". Това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат. Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата?", пише Борисов.
Това че Бойко Борисов е пълен идиот в областта на правото не е тайна. По голямата идиотия е че и Цецка Цачева е същото правно недоразумение.
Къде в текста пише че се насрочват президентски избори? НИКЪДЕ.
Употребена е думата ПРИ. Това означава "в случай, ЧЕ има такива избори" или "ако има".
И тъй като в законите думата АКО не се употребява, тя е заменена с ПРИ.
Обаче герберските бандити владеят 90% от средствата за масова информация, при това са особено кресливи с лъжите си.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар