Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Но както казах не ме интересува как говорят ако не им вярвам. А няма как да им вярвам след като ги издигат хора на които не вярвам. Що не се пробваха сами. Като са решили да правят нова партия да я правят както е редно - от дъното - със събиране на хора със сходни идеи, с последователни изказвания не само против либералната икономика и срещу протести. Какво да съ съгласявам с тях че либералната икономика се била провалила или че в България икономиката е крайно дясна - ами така е - съгласен съм с тях. И какво от това. Това няма да ме накара да гласувам за тях ако не ми харесват - а Волгин не ми харесва. Като видя че ги подкрепят готини хора и заемат принципни позиции срещу основните проблеми може и да се замисля.
Но не виждам нищо принципно в това да бъдат лансирани от ТВ 7, не съм чел скоро вестниците на Пеевски, но предполагам че и там има техни изказвания в положителна за тях светлина. Това веднага ги прави част от проблема - за какво да се сменя простака Бойко, който работеше за олигополи и монополи, с добре приказващи журналисти, които очевидно отново ще работят за олигополи и монополи.
Така че не мерси. Все пак е редно да се разясни на редовия избирател на БСП че в момента ръководството на БСП работи за разцепление на левия избирател
Коментар