IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Така, че надай се на голяма пУТкрупа от неуравновесени психически субекти единствено тук в София, само тук е пълно с луди!
    Лорде май и до теб са стигнали инструкциите на МВР как да се представят протестиращите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

142 мио??
      Паркета изглежда доста добър, ама за какво са ги сложили тези комикс рисунки по стените - някак си сваля класата на имота

Коментар

• Хе, хе, ОМДЖИ, ти верваш ли си? Честно! Зимата Борисов педала, го свалиха бедните и гладните. Те са само 99% от българските граждани. Така, че надай се на голяма пУТкрупа от неуравновесени психически субекти единствено тук в София, само тук е пълно с луди!

[QUOTE=OMG;105534725][IMG]htps://pbs.twimg.com/media/BY-aKojCIAAXNwc.jpg:large[/IMG][/QUTE]

Коментар

• Всъщност това обяснява много неща - очевидно за това БСП така упорито върви към самоубийство. И с Пеевски и със сегашното неадекватно поведение. Кукловодите вече явно са решили че от нея нищо няма да изкарат и вече подготвят разцеплението на лявото с тази "солидарна България".

Съща работа и с Капута - който очевидно се цели в леви избиратели. Атака - която очевидно се цели в крайно леви и е подържана от същите кукловоди.

Изобщо май вече БСП върви към закриване. Очевидно Станишев е разбрал че губи властта и е решил "След мен и потоп" Пък ако се облагодетелства малко от това нищо лошо.

Коментар

• Yeah

Коментар

• 142 мио??

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Социологът доц. Иво Христов за групата окупатори на Алма матер: Няма да влизам в умилителния дискурс за бъдещето на нацията. Ако това ще ни е бъдещето, пази Боже от това бъдеще, по-добре да умрем вчера, заяви социологът

АВТОБИОГРАФИЯ
                НА ИВО ХРИСТОВ
                ЛИЧНИ ДАННИ

име Иво Ангелов Христов

дата и място на раждане 05.09.1966 г.,Киев, Украйна

и още
                Източник: TV7

Кои са новите леви в България? В студиото на "Оригиналът" гостуваха Петър Волгин – журналист и водещ на предаването "Деконструкция" по БНР, Иво Христов – журналист и преводач, един от идеолозите на форума "Солидарна България" и Александър Симов - журналист и популярен блогър.

Хахахаха намерил кой да се изказва, лансиран от ТВ7 в един проект с Волгин

Коментар

• Социологът доц. Иво Христов за групата окупатори на Алма матер: Няма да влизам в умилителния дискурс за бъдещето на нацията. Ако това ще ни е бъдещето, пази Боже от това бъдеще, по-добре да умрем вчера, заяви социологът

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Лорде, втората причина е най-яката.
                    Мен пък третата ме кефи Лордът явно разплаща изборни гласове

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ако не бяха Реститутите и Приватизаторите още щяхме да сме на власт....
                      Кои щяхте да сте на власт??

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Еййй, много ги мразиш тези реститути Кво са ти направили толкова
                        Ако не бяха Реститутите и Приватизаторите още щяхме да сме на власт....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Прав си, да си изкарат мандата! Поради 3 причини.
                          1.Мутрокомунягите ще утечат в канала където им е мястото.
                          2. Имам кинти в КТБ, които за мен не са малко.
                          3.Не искам да има избори толкова начесто /5мес./, щото аз съм отговорник на няколко секции и това е изключително досадно, освен това са едни 20 милиона хвърлени на вятъра!
                          Лорде, втората причина е най-яката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Айде, айде... Айкидо тактиката на Йовчев е гениална, остави го магарето да си покаже магариите! Намерихте си Майстора! Това правителство ми се струва че ще си изкара мандата
                            Прав си, да си изкарат мандата! Поради 3 причини.
                            1.Мутрокомунягите ще утечат в канала където им е мястото.
                            2. Имам кинти в КТБ, които за мен не са малко.
                            3.Не искам да има избори толкова начесто /5мес./, щото аз съм отговорник на няколко секции и това е изключително досадно, освен това са едни 20 милиона хвърлени на вятъра!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Ами вчера така са решили днес не са - що да се повтарят
                              Кои така са решили бе? Студентите?
                              Я не ме разсмивай. Че снощи те не знаеха, че около парламента става нещо! Бяха абсолютно изненадани. Правеха си някакво събрание и като разбраха за сблъсъците на бегом се изнесоха натам.

Айде да не се задълбавам, че модераторът току що ми изтри нещо (дори не се сещам какво) с мотив "излишно задълбаване".
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Аз никога не съм мислил ,че ще водя пропагантна битка за правителство на Комунистите и ДПС ,но алтернативата е правителство на Борисов /мутро полицайте / и Реститутите...
                                Даже и Сидеров ми е по симпатичен от БорисоФ....
                                Славянската филология подкрепи студентите на АС и то в противовес на пет закона...
                                За какво пишем...
                                Еййй, много ги мразиш тези реститути Кво са ти направили толкова

Коментар

Working...
                                X