Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
142 мио??
Коментар
-
Хе, хе, ОМДЖИ, ти верваш ли си? Честно! Зимата Борисов педала, го свалиха бедните и гладните. Те са само 99% от българските граждани. Така, че надай се на голяма пУТкрупа от неуравновесени психически субекти единствено тук в София, само тук е пълно с луди!
[QUOTE=OMG;105534725][IMG]htps://pbs.twimg.com/media/BY-aKojCIAAXNwc.jpg:large[/IMG][/QUTE]
Коментар
-
Всъщност това обяснява много неща - очевидно за това БСП така упорито върви към самоубийство. И с Пеевски и със сегашното неадекватно поведение. Кукловодите вече явно са решили че от нея нищо няма да изкарат и вече подготвят разцеплението на лявото с тази "солидарна България".
Съща работа и с Капута - който очевидно се цели в леви избиратели. Атака - която очевидно се цели в крайно леви и е подържана от същите кукловоди.
Изобщо май вече БСП върви към закриване. Очевидно Станишев е разбрал че губи властта и е решил "След мен и потоп" Пък ако се облагодетелства малко от това нищо лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСоциологът доц. Иво Христов за групата окупатори на Алма матер: Няма да влизам в умилителния дискурс за бъдещето на нацията. Ако това ще ни е бъдещето, пази Боже от това бъдеще, по-добре да умрем вчера, заяви социологът
НА ИВО ХРИСТОВ
ЛИЧНИ ДАННИ
име Иво Ангелов Христов
дата и място на раждане 05.09.1966 г.,Киев, Украйна
и още
Източник: TV7
Кои са новите леви в България? В студиото на "Оригиналът" гостуваха Петър Волгин – журналист и водещ на предаването "Деконструкция" по БНР, Иво Христов – журналист и преводач, един от идеолозите на форума "Солидарна България" и Александър Симов - журналист и популярен блогър.
Хахахаха намерил кой да се изказва, лансиран от ТВ7 в един проект с Волгин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЛорде, втората причина е най-яката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко не бяха Реститутите и Приватизаторите още щяхме да сме на власт....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕййй, много ги мразиш тези реститути Кво са ти направили толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПрав си, да си изкарат мандата! Поради 3 причини.
1.Мутрокомунягите ще утечат в канала където им е мястото.
2. Имам кинти в КТБ, които за мен не са малко.
3.Не искам да има избори толкова начесто /5мес./, щото аз съм отговорник на няколко секции и това е изключително досадно, освен това са едни 20 милиона хвърлени на вятъра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАйде, айде... Айкидо тактиката на Йовчев е гениална, остави го магарето да си покаже магариите! Намерихте си Майстора! Това правителство ми се струва че ще си изкара мандата
1.Мутрокомунягите ще утечат в канала където им е мястото.
2. Имам кинти в КТБ, които за мен не са малко.
3.Не искам да има избори толкова начесто /5мес./, щото аз съм отговорник на няколко секции и това е изключително досадно, освен това са едни 20 милиона хвърлени на вятъра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми вчера така са решили днес не са - що да се повтарят
Я не ме разсмивай. Че снощи те не знаеха, че около парламента става нещо! Бяха абсолютно изненадани. Правеха си някакво събрание и като разбраха за сблъсъците на бегом се изнесоха натам.
Айде да не се задълбавам, че модераторът току що ми изтри нещо (дори не се сещам какво) с мотив "излишно задълбаване".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз никога не съм мислил ,че ще водя пропагантна битка за правителство на Комунистите и ДПС ,но алтернативата е правителство на Борисов /мутро полицайте / и Реститутите...
Даже и Сидеров ми е по симпатичен от БорисоФ....
Славянската филология подкрепи студентите на АС и то в противовес на пет закона...
За какво пишем...
Коментар
Коментар