Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм доволен от НАП Не са ме търсили 6 години. За съжаление, трябва да ги викам другата година за надвнесен авансов данък Тази тъпотия авансов данък печалба май само в татковината я има
Сега съм подпукал общинските данъчни
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИдея нямам "десни" човече, разглеждай ме единствено като солташак на Волен Сидеров!
.
Чакай бре, ти не беше ли против забраните за продажба на чужденци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИдея нямам "десни" човече, разглеждай ме единствено като солташак на Волен Сидеров!
В момента гледам телевизия "Алфа" на фона на ВОЖДА има огромен транспарант с надпис: "ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!"
Мисля, че това е по-актуална тема от това дали ще паднат социалистите и дали мутрата ще ги смени отново и след 5 месеца и него пак ще сменят.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМалкия бизнес е доволен от НАП, освен това и МЗХ, работи по-добре, без показност и фанфари.... Помниш че Миро беше навъртял, около себе си едни пиарки, които го караха да се чувства млад, а работата се вършеше от един гей
Сега съм подпукал общинските данъчни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛорде, абе собственика на този хотел, в който са настанени полицаите, не го ли осъдиха до живот за наркотрафик??? Какво казва оперативната информация по въпроса?
В момента гледам телевизия "Алфа" на фона на ВОЖДА има огромен транспарант с надпис: "ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!"
Мисля, че това е по-актуална тема от това дали ще паднат социалистите и дали мутрата ще ги смени отново и след 5 месеца и него пак ще сменят.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАми да ,
Толкова много полиция и жандармерия а ги е страх да арестуват 240 доказани разбойника. Колко още подкрепления им трябват ?
Може и по трудния път, който препоръчвам, просто нов морал, не в политиката, а с който да се съобразява политиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.blitz.bg/news/article/233607
СДВР: Искахме лични карти след сигнали за провокации
От полицията потвърдиха новината на БЛИЦ, че е бил подготвян палеж на Народното събрание в нощта на студентския бунт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа мен ще се падне НИШ... и сръбска скара...а на теб...да редиш кофите на предишните им места...
Нали си кмет и си по чистотата...Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеНе е сигурно и то държавна баница. В събота след протеста като раздават баницата с късметите не се знае какво ще ти се падне.
Нали си кмет и си по чистотата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа Родину, за Сталину!
Хайде стига глупости. Само днес ми бръмна главата от Чиновническо беззаконие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениече и пари да ми дават ,няма да пипна ..кофата ....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеУспокой се и си прибери волските мадури! Не правиш разлика между явна и оперативна информация. До втората ташаци нямат достъп по закон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеУспокой се и си прибери волските мадури! Не правиш разлика между явна и оперативна информация. До втората ташаци нямат достъп по закон.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар