IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Лорде, предлагам да организираме Митинг в подкрепа на издигане на стената на границата ни с турция. Освен това, незабавна покупка на десантни катери за охрана на морската ни граница!
    Абсолютно си прав Макси, земята ни и народа ни ГЕРб се разбра, че не ги интересува, но нас трябва да ни интересува както сухопътната , така и морската ни граница! АТАКА! ПОБЕДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Аз съм доволен от НАП Не са ме търсили 6 години. За съжаление, трябва да ги викам другата година за надвнесен авансов данък Тази тъпотия авансов данък печалба май само в татковината я има
      Сега съм подпукал общинските данъчни
      Ти пък, просто излез на печалба, приспадни я, и не се занимавай с глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Идея нямам "десни" човече, разглеждай ме единствено като солташак на Волен Сидеров!
        .
        Ляв или десен

Чакай бре, ти не беше ли против забраните за продажба на чужденци?

Коментар

Идея нямам "десни" човече, разглеждай ме единствено като солташак на Волен Сидеров!
          В момента гледам телевизия "Алфа" на фона на ВОЖДА има огромен транспарант с надпис: "ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!"
          Мисля, че това е по-актуална тема от това дали ще паднат социалистите и дали мутрата ще ги смени отново и след 5 месеца и него пак ще сменят.......
          Лорде, предлагам да организираме Митинг в подкрепа на издигане на стената на границата ни с турция. Освен това, незабавна покупка на десантни катери за охрана на морската ни граница!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Малкия бизнес е доволен от НАП, освен това и МЗХ, работи по-добре, без показност и фанфари.... Помниш че Миро беше навъртял, около себе си едни пиарки, които го караха да се чувства млад, а работата се вършеше от един гей
            Аз съм доволен от НАП Не са ме търсили 6 години. За съжаление, трябва да ги викам другата година за надвнесен авансов данък Тази тъпотия авансов данък печалба май само в татковината я има
            Сега съм подпукал общинските данъчни

Коментар

Лорде, абе собственика на този хотел, в който са настанени полицаите, не го ли осъдиха до живот за наркотрафик??? Какво казва оперативната информация по въпроса?
              В момента гледам телевизия "Алфа" на фона на ВОЖДА има огромен транспарант с надпис: "ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!"
              Мисля, че това е по-актуална тема от това дали ще паднат социалистите и дали мутрата ще ги смени отново и след 5 месеца и него пак ще сменят.......

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                Ами да ,
                Толкова много полиция и жандармерия а ги е страх да арестуват 240 доказани разбойника. Колко още подкрепления им трябват ?
                Хехе, не са 240, а Али Баба и 40 и не ти трябва полиция, ако искаш да решиш проблема, а малокалибрена пушка, доказан факт
                Може и по трудния път, който препоръчвам, просто нов морал, не в политиката, а с който да се съобразява политиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  http://www.blitz.bg/news/article/233607

СДВР: Искахме лични карти след сигнали за провокации
                  От полицията потвърдиха новината на БЛИЦ, че е бил подготвян палеж на Народното събрание в нощта на студентския бунт
                  Кой подаде сигнала - Мая Кокошкова или Бареков?

Коментар

На мен ще се падне НИШ... и сръбска скара...а на теб...да редиш кофите на предишните им места...
                    Нали си кмет и си по чистотата...
                    Ако искаш сънувай, че ти се е паднала Солунската митница.
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                      Не е сигурно и то държавна баница. В събота след протеста като раздават баницата с късметите не се знае какво ще ти се падне.
                      На мен ще се падне НИШ... и сръбска скара...а на теб...да редиш кофите на предишните им места...
                      Нали си кмет и си по чистотата...

Коментар

За Родину, за Сталину!

Хайде стига глупости. Само днес ми бръмна главата от Чиновническо беззаконие
                        Малкия бизнес е доволен от НАП, освен това и МЗХ, работи по-добре, без показност и фанфари.... Помниш че Миро беше навъртял, около себе си едни пиарки, които го караха да се чувства млад, а работата се вършеше от един гей

Коментар

че и пари да ми дават ,няма да пипна ..кофата ....
                          Не е сигурно и то държавна баница. В събота след протеста като раздават баницата с късметите не се знае какво ще ти се падне.

Коментар

Успокой се и си прибери волските мадури! Не правиш разлика между явна и оперативна информация. До втората ташаци нямат достъп по закон.
                            Лорде, абе собственика на този хотел, в който са настанени полицаите, не го ли осъдиха до живот за наркотрафик??? Какво казва оперативната информация по въпроса?

Коментар

• Смърт и на враговете на народа, и на враговете на враговете на народа, и на народа
                              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

Успокой се и си прибери волските мадури! Не правиш разлика между явна и оперативна информация. До втората ташаци нямат достъп по закон.
                                Аз факта на прелюбодействието не го видях оти беше скрит ама фактурите ка са клатеха видях.

Коментар

Working...
                                X