Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Forex Master; 16.11.2013, 22:14.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНе е верно, погледни данни на ООН за БВП на глава от населението в края на 80-те години и ще видиш, че не е така..... Бедносттта се случи, малко по-късно, ама това е друга тема..... Да гласувал съм за Орешарски, мисля че води държавата в правилна посока и Ако Орешака вземе мерки да реши бежанския проблем, ще гласувам ОПЕТ за негоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
http://www.dnevnik.bg/photos/2013/11...pic=36#picture
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве френд ъв майн! § мислех да изтипосам тук един чарша с моите идеи за реформи в министерството на вътрешните работи, ама щеше да бъде огромен ферман, та по-добре с малко срам да ти споделя трапезата ми:
Печено пиле със странната гарнитура от 1бр. варено яйце, синьо сирене и кисела краставичка. Отделно жуля и люти чушки. Всичко това с бяло вино - мускат. мезето е тюрлюгювеч от останали от снощната вечеря, през закуската и обяда храни.
Жената по-късно се прибира от лекции заради късно пробудилите се будни все пак студенти. 5 месеца след казуса Пеевски да питаш кой го е предложил ако си раннобуден здраве му кажи. КЪСНОбУДНИ СА НАШИТЕ платени студенти!
Вече ми се отразяват и на вечерята, както би рекъл Уинстън!
П.П. В исторически план БГ-станците са малко тромови и бавно зацепват какво се случва и ще се случва.
За съжаление от Освобождението досега нямате и 5 политика да ми изброите от световна величина.
А, днес просто гледаме фарс-а на пълния некадърник, облякъл се с власт.
Ще ви трябват доста голям екип от подготвени хора, за да изплувате и мръднете поне до пред-пред-последни.
Най-трудно се обръща посоката - засега копаете надолу още.
П.П. Хапвай и сръбвай - и с повече хумор на събитията
Коментар
-
Реджеп Ердоган към Цветан Цветанов: Поздрави на Бойко Борисов, много добре работим заедно
www.24chasa.bg
Специални поздрави на премиера на България Бойко Борисов е изпратил турският премиер Реджеп Ердоган онази вечер чрез вицепремиера Цветан Цветанов, научи 24 часа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе си добре, обиждаш и заплашваш, че пак искате и можете да таковате народа.
Червен е всеки, който не е от вашата бригада...
Ми да видим, то Мутра е определение, не точно за бог.
Лека
Морала е в гражданите на София и в студентите, които открито ви се противопоставиха и ви карат все повече и повече да се разкривате като истински комунисти.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе в 9 часа по нощитеКви лекции бре?
И кой казваш предложи Пеевски?
Само, че вместо да се прибере в 8, се прибира половин час по-сетне щото е във факултет на края на света.
Отдавна съм казал кой предложи Пеевски- Бисеров и Найденов!, що се прайш на улав?
Коментар
-
Мохд Абуаси: Николай Младенов взема заплата 35 000 долара, защото предаде българските национални интереси!
Д-р Мохд Абуаси е роден през 1960 г. в град Рамала, на 16 км от Йерусалим. Преселва се в България през 1984 г. Завършил е журналистика в СУ "Св. Климент Охридски". По-късно защитава докторат по политология в областта на международните отношения. Тясната му специалност е ислямският фундаментализъм и ислямистките партии по света. От 15 години е български гражданин. През 2005 г. става директор на новосъздадения у нас Център за близкоизточни изследвания. Той е анализатор на Арабската пролет, както и на случващото се в Турция. Специално за “ШОУ” д-р Абуаси коментира задкулисието на сирийската криза и отражението й в България.
- Д-р Абуаси, вече е ясно, че въоръжената опозиция в Сирия се контролира от “Ал Кайда” и други джихадистки организации. Вие сте един от първите, които казаха това. Бихте ли обяснили по-подробно за какво става дума?
- Още преди година аз казах, че “Ал Кайда” в Сирия управлява въоръжената опозиция! Тогава ме обвиниха, че подкрепям режима на Асад!
Аз не подкрепям нито един арабски режим! Но не мога да приема да бъде съсипана една държава и стотици хиляди да загинат, само за да бъдат удовлетворени американските интереси!
В момента терористи от 83 държави воюват срещу режима на Асад. Те не трябва да бъдат наричани дори ислямисти, а бандити, престъпници, криминални елементи. Това, което те изповядват, няма нищо общо с ислямската религия, а са техни престъпни интерпретации.
Те са от Чечня, Казахстан, Узбекистан, Афганистан, Пакистан, Йемен, Саудитска Арабия, Кувейт, Йордания... Те искат да наложат своя вариант, своята ужасна интерпретация на шериата в Сирия.
Искат да върнат мюсюлманския свят 10 века назад!
Досега са загинали 100 000 души, но за това не е отговорен само режимът. Ако човек влезе в сайтовете на бунтовниците, ще види какво правят те - как режат глави, как пленяват хора от мирното население! Те влезли примерно в пощата в един град и хвърлили служителите от шестия етаж! Убиват войник, изваждат му сърцето и го изяждат! Това го пише в техните собствени сайтове! Беше показано и в някои от западните медии!
- Може ли да се каже, че това е война и срещу християните в Сирия?
- Нека да подчертая - това, което те изповядват, няма нищо общо с ислямската религия, това е техен вариант, една ужасна интерпретация на шериата, и затова водят война не само срещу християните, а срещу всеки, който не е с тях, включително и мюсюлмани. В Сирия 40 на сто населението е християнско и други религиозни и етнически малцинства.
Досега има над 100 000 загинали и над 2 млн. бежанци. Тези хора бягат не само от атаките на режима, а от войната изобщо.
Представете си, в един квартал влизат въоръжени бунтовници, стрелят, настаняват се в къщите на хората. Как тези бунтовници, които казват, че се борят за човешки права, могат да влизат в квартали с мирно население и да постъпват по този начин?! Просто те ги третират като неверници! Като имаме предвид, че броят на християните в Сирия е 2 млн., не означава ли това, че някой тенденциозно го прави?! Както стана в Ирак. Там преди войната имаше 3 млн. християни, сега няма и 100 хиляди!
Православният патриарх на Сирия заяви скоро в интервю, че 450 000 християни са били принудени да напуснат домовете си.
Преди дни бунтовниците от „Ан-Нусра”, която е свързана с „Ал Кайда”, влязоха в най-стария християнски град в Сирия Малула, в който се говори езикът на Иисус Христос, съсипаха църквите и изгониха населението. Сирийският режим в момента, добър или лош, е последната светска държава в арабския свят!
- От кого се спонсорират бунтовниците?
- Чужденците, които са 2/3 от въоръжената опозиция в Сирия, са спонсорирани от Катар и Саудитска Арабия. Това не е тайна, те го признават! Катар досега са дали 4.5 милиарда долара, а Саудитска Арабия много повече!
Как да приемем, че тези държави воюват в Сирия за демокрация и човешки права, като в Саудитска Арабия още не разрешават на жените да карат кола и да имат шофьорска книжка? Там думата “избори” е забранена! А “Амнести интернешънъл” пък критикуват Катар, защото осъдиха на 17 години затвор един интелигентен човек, поет, заради едно стихотворение, в което критикува властта! И тези искат демокрация в Сирия?!
- Какъв е интересът в Сирия на Катар и Саудитска Арабия?
- Катар е най-големият износител на газ в света. Той изнася газта с кораби. Сирийският режим отказа да им даде разрешение за строеж на газопровод през страната. Споразумение за строеж на газопровод и нефтопровод беше постигнато с иранците. Това вбеси Катар и Саудитска Арабия и затова те помагат на т. нар. бунтовници...
- Но в Сирия беше използвано химическо оръжие. Кой стои зад това?
- За първи път химическо оръжие в Сирия беше използвано от въоръжената опозиция през март в Хан ал Асал, близо до Алепо. Но тя обвини армията. Бяха убити 25 военнослужещи от сирийската армия.
Тогава правителството изпрати официална молба до ООН да дойдат експерти и да разследват случая. ООН, французите и американците замотаха тази молба 5 месеца. Едва преди един месец изпратиха експертите в Сирия. Няколко дена след влизането на инспекторите беше използвано химическото оръжие в Дамаск, за което става дума сега. Кой разумен човек на този свят ще повярва, че сирийското правителство ще използва химическо оръжие точно когато е извикало експерти в страната?! Освен това защо никой не обърна внимание, че Турция хвана на границите у бунтовниците от фронта „Ан-Нусра”, а това е „Ал Кайда”, 10 кг газ зарин!
„Ал Кайда” е поставена от американците в списъка на терористичните организации, а опозицията в Сирия не ги приема за такива!
Официалният говорител на ООН дори каза, че въоръжената опозиция в Сирия разполага с химическо оръжие.
Истината е, че просто
.................................................. ........
„Всяка атака срещу Израел е атака срещу България!”
Как може един външен министър да каже подобно нещо?! Но сега какво работи? Специален пратеник на ООН в Ирак! Със заплата около 35 000 долара без командировките, които там са дебели суми! Това му е отплатата и възнаграждението за продажбата на нашите национални интереси! Може да проследите много от политиците ни какво са работили, след като са напуснали властта! Това е болезнена тема!
Аз съм палестинец по произход, но ми е мъчно за това, което се случва у нас, защото съм и български гражданин! И смятам, че българският народ има потенциала и капацитета да живее далече по-добре от много западноевропейски държави!
Защо не се случва това, питайте политическата класа в България!
Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА ПО ГОРЕЩИ ТЕМИ - ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ"!
ПРЕДАТЕЛИ И МУТРЕНСКИ БОКЛУЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че турското робство е виновно, задето вие комунистите през последните 69 години ограбихте държавата така, че да сме едни от най бедните в света ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе в 9 часа по нощитеКви лекции бре?
И кой казваш предложи Пеевски?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЖената по-късно се прибира от лекции заради късно пробудилите се будни все пак студенти. 5 месеца след казуса Пеевски да питаш кой го е предложил ако си раннобуден здраве му кажи. КЪСНОбУДНИ СА НАШИТЕ платени студенти!
Вече ми се отразяват и на вечерята, както би рекъл Уинстън!Кви лекции бре?
И кой казваш предложи Пеевски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение....Тия сини болшевици......
За да се борим с явленията - трябва да изкореним причините,както е казал Лаврентий Пали'ч (Берия).....Велик човек между впрочем, на когото простолюдието ще пали свещи винаги!
Оттам насетне нещата са лесни,но имаме предвид че лага на заблуда при тълпата е от порядъка на 50-100 години....
Втора фаза на зрялост, е да се преодолее схващането че революция се прави спонтанно,а всъщност става с много пари ,още от пуританите на Кромуел!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАйдее, абе нещо за Априлското въстание да кажеш.... В момента ДПС управлява и е във властта, законно и демократичноБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар