IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
    Лично подреждах камъните с призив за вас другари комуняги!
    Ще имате възможноста да видите от части красиви места от света през очите на както навремето 98-99година ни обявиха соцялистите за (гурбетчия)
    http://travel.actualno.com/Podkrepa-...news_5792.html
    На Facebook страницата е постната една снимка, на която се вижда надпис "Подкрепа за българските студенти", сложен на връх Мусала.

Няколко минути след това Javor Dountchev публикува впечатляващи и трогателни снимки на природни пейзажи от различни държави, на които с камъни е изписано "Оставка".

Read more: http://travel.actualno.com/Podkrepa-...#ixzz2kehW4AQy

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Ми, пробвай да надвнесеш и ще видиш че това не е грях, според нашето законодателство
      По скоро бих недовнесъл, недовнасянето на авансови вноски е ОЛП+10% или около 10,20%

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Не съм сигурен, дали можеш да прихващаш надвнесени авансови вноски с корпоративен данък в различни данъчни периоди без ревизия от НАП... Информативно, как финансираш загубата, с кредит, намаляне на оборотни средства и склад, увеличаване на обръщаемостта на склада.

Да не те притеснява загубата, така са повечето работещи фирми
        Мога да прихвана, ако покрия загубата и пак дължа данък след тази година. Трудна работа обаче
        Ревизия ще си искам преди изтичане на 5 годишната давност.
        Информативно загубата ми е в рамките на амортизацията. Имам много кинти от преди кризата
        Целта ми е да не ги излапам. За сега се справям

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          Верно бре - конкретно какво да купуваме ? ? ?
          Пак искаш, не ти и хрумва че може и да се дава

От кой край си, може там да намерим извинение

Коментар

• Лично подреждах камъните с призив за вас другари комуняги!
            Ще имате възможноста да видите от части красиви места от света през очите на както навремето 98-99година ни обявиха соцялистите за (гурбетчия)
            http://travel.actualno.com/Podkrepa-...news_5792.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Не съм сигурен, дали можеш да прихващаш надвнесени авансови вноски с корпоративен данък в различни данъчни периоди без ревизия от НАП... Информативно, как финансираш загубата, с кредит, намаляне на оборотни средства и склад, увеличаване на обръщаемостта на склада.

Ми, пробвай да надвнесеш и ще видиш че това не е грях, според нашето законодателство

Коментар

Теб, ако питам е с политика Ама пича се опитва да е по правилата за нормален бизнес.
                Ако имаш с какво да помогнеш като съвет, хич и не се стеснявай да си конкретен
                Верно бре - конкретно какво да купуваме ? ? ?
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Загуба последните 3 години Тази на кантар

Коментар

Ами купувайте бре ко са стискате, то как са излиза на печелба иначе.
                    Теб, ако питам е с политика Ама пича се опитва да е по правилата за нормален бизнес.
                    Ако имаш с какво да помогнеш като съвет, хич и не се стеснявай да си конкретен

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Ти ще излезеш по-костелив орех от ГЕРб и Орешарски!
                      ГЕРб не мога да издържат 5 месеца без власт, а ти три години си издържал без печалба!!!!!!!!!
                      Дааам, така си е
                      До момента в който не се декапитализираме всичко е ОК. След това, продаваме и ставаме безработни

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ти ще излезеш по-костелив орех от ГЕРб и Орешарски!
                        ГЕРб не мога да издържат 5 месеца без власт, а ти три години си издържал без печалба!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          http://www.blitz.bg/news/article/233607

СДВР: Искахме лични карти след сигнали за провокации
                          От полицията потвърдиха новината на БЛИЦ, че е бил подготвян палеж на Народното събрание в нощта на студентския бунт

Достойни продължители на делото на Георги Димитров.

Коментар

Така де

Коментар

Ти пък, просто излез на печалба, приспадни я, и не се занимавай с глупости.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Ти пък, просто излез на печалба, приспадни я, и не се занимавай с глупости.

Коментар

Working...
                                X