IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това в отговор на ония тролове, които ни засипаха с въпроса "Кой изтърва Христо Бисеров?" Кой, кОй, коЙ?
    Нали се сещате кои са тези два трола?

БТВ откри Христо Бисеров в столичен ресторант

Оказа се че Бисеров е в София....

Малоумията на герберските агитатори нямат край!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Нацистки патрули из центъра

Докато полицията си играе на милиция и тормози протестиращите, някои "граждани", като примерно другарят Зорец, участвал в срещите с Орешарски с цел имитация на диалог с гражданското общество, взеха редът по улиците на София в свои ръце и "респектират неканени гости" из центъра:
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Чрез Антон Грьнчаров
        Щом и другаря Вагенщайн биде мобилизиран от "Партията-кърмилница" да се сополиви в нейна полза.
        Впрочем ще публикувам словата на гениалния творец Вагенщайн.

Писмо до непознат студент - Анжел Вагенщайн
        /Поглед.инфо/ Бих искал да се обърна към теб с "приятелю", въпреки че не се познаваме - но нямаме основания да бъдем врагове. Всъщност не ме напуска чувството, че си ми далечен познайник, че сме се срещали някога някъде - не помня дали сред тихия заговорнически шепот на млади мечтатели за един нов, по-чист и по-справедлив свят, дали в партизанската землянка или в затворническата килия. Защото ти, приятелю - това съм аз преди много-много години!

Защото тогава и аз бях това, което днес си ти - разбунен и неукротим млад правдолюбец, и аз вярвах в непоклатимостта и неоспоримостта на своите убеждения и своя път: това е чудесната, ослепително сияйна, но и пълна с опасности, с неочаквани препятствия и разочарования, стартова писта на младостта. Сега аз изчерпвам остатъците от отпуснатия ми жизнен лимит, а на старта пред далечен полет си ти, приятелю. Стискам ти палци за успех и чисти небеса!

Но пиша ти това писъмце, смутен и потресен - защото те видях снощи пред парламента и не те познах. И защото прочетох в очите ти, приятелю, омраза - зла, безсмислена и тъмна. Защо, откъде бликна тя? Защо по-рано, когато нечисти сили безчинстваха из обществото, ти, правдолюбецът, мълча? Защо заключи с вериги и катинар не само учебното си заведение, а и чувството си за справедливост? Защо обяви, че ще отвориш и вратите и сърцето си само за онези, които мислят като теб и които те поддържат? Та това, приятелю, вече е било! Нали вече сме го живели, това разделение, и сме се съпротивлявали срещу него, осъзнали неговата рушителна сила? Нали уж се отърсваме тъкмо от тази "отровна плесен" - нетърпимостта към онези, които не мислят като нас?

Ти си твърде млад и може би не знаеш какво означава "Кристална нощ". Прочети в книгите и ще узнаеш, че и в миналото обществото е било разделяно на "качество" и "количество" - както твърди един твой душеприказчик-богослов. Качеството тогава беше пълноценната арийска раса, другите бяха непълноценното количество, част от което следваше да бъде унищожено в газовите камери. Прочети за това в книгите и внимавай, защото снощи беше една от твоите кристални нощи на качеството - както го определи богословът - срещу количеството натрупани в обществото проблеми, страхове и мълчания! Вярно, ти не чупеше еврейски витрини, ти зло и безсмислено рушеше вярата в разума, политическата умереност и справедливостта, рушеше ги в името на каузи, които някой, без да го съзнаваш, ти е втълпил. Не ме интересуват безсмислените гадания на кого е плащано, за да демонстрира гражданската си съвест и на кого не - знам, че на теб не е плащано, че го правиш безкористно и от сърце. Но в такъв случай изпадам в още по-голямо недоумение: ако не е за пари, които може би са ти нужни, знаеш ли тогава защо го правиш?

Ако не знаеш, ако не се досещаш, ще ти пошушна отговора. И той се крие в древния въпрос: "Кой има интерес от това?" Разбираш ли ме, приятелю: все едно колко справедливи и чисти са твоите пориви, колкото и светли да са мечтанията ти, помисли кой днес - именно днес! - има интерес от това, което се случва по улици, площади, а и в твоя университет! Твърдите, че сте против цялата прогнила и корумпирана политическа класа. Вярвате ли си? А ако не знаете кой има интерес от случващото се, вижте кой от тази политическа класа нежно ви поддържа, за да разберете пък вие кого поддържате. Там, в този отговор, е скрит ключът за катинара, с който отделихте вашата Алма матер от света!

А сега, приятелю, ще ти разкажа една древна басня:
        "Дърветата в гората се оплакали на Зевс, че брадвите много жестоко ги секат. А Зевс им рекъл: "Не се оплаквайте, а се засрамете - не виждате ли колко от вашите братя станаха дръжки на тези брадви?"

Та исках да ти кажа, млади мой приятелю, само това: внимавайте да не станете дръжки на брадвите, които ще изсекат и вашата гора!

Бъди здрав!
        Някакъв световно неизвестен Антон Грънчаров плюе по ЛИЧНОСТ като Анжел Вагенщайн!!!!

Та тоя льольо не е достоен дори да лиже подметките на гений като Вагенщайн.

До каква низост си стигнала.... Ама герберските пари явно не миришат.

Коментар

• Чрез Антон Грьнчаров
          Щом и другаря Вагенщайн биде мобилизиран от "Партията-кърмилница" да се сополиви в нейна полза> http://probuzhdane.blogspot.com/2013...post_2522.html , то положението явно е съвсем неудържимо. Хубав, добър знак е това... вещае скорошен тотален провал на комундетата...
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Изповед
            (намерено в книжата на един депутат)

Аз всяка правда заглушавам,
            на истината път не давам,
            затуй съм честен человек,
            затуй аз скачам, пия, пея,
            затуй със веселби живея
            във нашия греховен век.

Безумни казват, че злината
            навред царува по земята,
            че бил човекът във ярем...
            Но ний не вярваме на тези
            детинщини и хипотези,
            а си крадем, крадем, крадем...

И избор дойде ли тогава,
            за наша чест, за наша слава,
            кръчми отвориме завчас
            и водим селянина тамо -
            да пие мало и голямо
            и да гласува зарад нас.

А чуем ли, че някой буни
            народа, вдига го срещу ни
            и смело нам посочва меч -
            завчас в затвора го введеме
            и хубав бой му там дадеме,
            па сетне пратим го далеч...

Вий викайте си против нази,
            нас днес полиция ни пази -
            на вас плесница кат дадем,
            ний пак по наший път вървиме
            и здраво си властта държиме,
            и пак крадем, крадем, крадем...

Dimitar Podvarzachov - 08. 08. 1898-ma godina
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Ами оборотното финансиране е малко по-скъпичко.... Не знам за какъв кредитен продукт говориш, ама ако имаш разходи по разглеждане на документи, ипотека, застраховка, управление, поддържане на РС може и до 7-8% да ти дойде кредита
              Ами моят продукт е ОЛП+ твърда кахто уйа ми надбавка от 6,8%!
              НАИВНИК ми дължи една ракия, за която се сещам само като съм пийнал.!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Загуба 3 години щото ББ беше на власт. Виж кат дойдохме ний и вече си на кантар.

Па догодина на печалба! Ако ние сме на власт, де!
                Ний таквиз печалби като 2005-2008 можем само да ги сънуваме.
                Да са живи и здрави у Европата. В БГ докарахте и Бойко, и вие хората до просешка тояга!!! И още им подгъзичвате

Коментар

• Да дойдат рейсовете!

Защо на "експертния" кабинет на Олигарски за пореден път трябва да му се праща партийни подкрепления от делиорманци и бузлуджанци в автобуси?

Другаре, дайте повечко "опорни точки" на хорицата, които пак ще изсипете с рейсовете като добитък на жълтите павета, че техният резил е ваш!

Макар че изглежда планът е да бъдат пратени нарочен курбан за ултрасите, които в този момент ще се сбират за мача. И разбира се после всичко да бъде приписано на протеста, в краен случай и на Сорос.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                    На Facebook страницата е постната една снимка, на която се вижда надпис "Подкрепа за българските студенти", сложен на връх Мусала.

Няколко минути след това Javor Dountchev публикува впечатляващи и трогателни снимки на природни пейзажи от различни държави, на които с камъни е изписано "Оставка".

Read more: http://travel.actualno.com/Podkrepa-...#ixzz2kehW4AQy
                    Оставка!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Баго! ТОВА е по-скъпо от моя нов кредит!!!
                      Ами оборотното финансиране е малко по-скъпичко.... Не знам за какъв кредитен продукт говориш, ама ако имаш разходи по разглеждане на документи, ипотека, застраховка, управление, поддържане на РС може и до 7-8% да ти дойде кредита

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        Ко пушиш май е яко и аз искам. Като се купува се дава за да се купи. Инвеститори бе ко да правиш.
                        Пак искаш, да не си едно на мама, баба и т.н.

Какво те стряска, че трябва и да се дава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Загуба последните 3 години Тази на кантар
                          Загуба 3 години щото ББ беше на власт. Виж кат дойдохме ний и вече си на кантар.

Па догодина на печалба! Ако ние сме на власт, де!
                          Ний таквиз печалби като 2005-2008 можем само да ги сънуваме.

Коментар

По скоро бих недовнесъл, недовнасянето на авансови вноски е ОЛП+10% или около 10,20%
                            Доста стряскаща лихва, но поне отива в бюджета

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Пак искаш, не ти и хрумва че може и да се дава

От кой край си, може там да намерим извинение
                              Ко пушиш май е яко и аз искам. Като се купува се дава за да се купи. Инвеститори бе ко да правиш.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

По скоро бих недовнесъл, недовнасянето на авансови вноски е ОЛП+10% или около 10,20%
                                Баго! ТОВА е по-скъпо от моя нов кредит!!!

Коментар

Working...
                                X