Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСега целта им е да оправдаят твърдо отношение към протестите. за това правят техния митинг утре, когато на тези мачове и без това тестостерона се носи из въздуха и без митинги на БСП и се събират точно там където има по няколко стотин човека агитки, които и без това не ги долюбват. Но нищо чудно агитките да се усетят и да не се включат, но може би вече са осигурени от Кутев и Станишев и провокаторите - на БСп и без това им е трудно да съберат и 1000 човека, ако наистина съберат 5000 едва ли ще оставят провокацията на случайността.
Утре ще се опитат да направят провокация в която членове на БСП да пострадат, нищо чудно и някакви разрушения да направят. Ще се опитат да създадат хаос, за да искат хората ред - отново сценарии излезнал като от долнопробен автор на политически трилъри.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩото от 160 дена бунтовете не са стихвали. Щото никой не ги иска. Не виждаш ли, че правят гаф след гаф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПада и после Кой?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Сега целта им е да оправдаят твърдо отношение към протестите. за това правят техния митинг утре, когато на тези мачове и без това тестостерона се носи из въздуха и без митинги на БСП и се събират точно там където има по няколко стотин човека агитки, които и без това не ги долюбват. Но нищо чудно агитките да се усетят и да не се включат, но може би вече са осигурени от Кутев и Станишев и провокаторите - на БСп и без това им е трудно да съберат и 1000 човека, ако наистина съберат 5000 едва ли ще оставят провокацията на случайността.
Утре ще се опитат да направят провокация в която членове на БСП да пострадат, нищо чудно и някакви разрушения да направят. Ще се опитат да създадат хаос, за да искат хората ред - отново сценарии излезнал като от долнопробен автор на политически трилъри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДа бе да за кво да падаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи за война говориш бре. Кой ще ги трае !!! Правителството всеки момент ще падне !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи за война говориш бре. Кой ще ги трае !!! Правителството всеки момент ще падне !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези ако се задържат още 3,5 години и след това пукнат комунист на никакъв държавен пост няма да остане. Такава метла ще ги гони и чиновниците им и в съдебната система пък и олигарсите им че ще се чудят защо не подадоха оставка, когато им я искаха.
А най-якото е че никой няма да ги защити.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеКой поръча бареков????
Кой? КОЙ?? КОЙ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Уругвай -> Швейцария на Южна Америка :
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Mar%C3%ADa_Bordaberry
Толкоз стадиони имаме и кат нямаме футбол пак можем да ги ползваме по предназначениеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа, и какво по точно искаш да кажеш - да не ги сменяме настоящите червени боклуци ли.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениевиж капиталчето Съни
с комунистите шега не бива, не пипат те с кадифени ръкавички...
наистина ми е интересно ...ДА Я ЧУЯ
не съм в БГ в момента и следя новините от онлайн медиите, но за съжаление стават все по-крайни ...
все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
само ... Хората липсват
Коментар
Коментар