IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Утре ще има ли протести ???
    ЩЕ има, ама голям мазеляк ще е. Циганите на Станишев, отделно цесекари и левскари ще щъкат.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Сега целта им е да оправдаят твърдо отношение към протестите. за това правят техния митинг утре, когато на тези мачове и без това тестостерона се носи из въздуха и без митинги на БСП и се събират точно там където има по няколко стотин човека агитки, които и без това не ги долюбват. Но нищо чудно агитките да се усетят и да не се включат, но може би вече са осигурени от Кутев и Станишев и провокаторите - на БСп и без това им е трудно да съберат и 1000 човека, ако наистина съберат 5000 едва ли ще оставят провокацията на случайността.

Утре ще се опитат да направят провокация в която членове на БСП да пострадат, нищо чудно и някакви разрушения да направят. Ще се опитат да създадат хаос, за да искат хората ред - отново сценарии излезнал като от долнопробен автор на политически трилъри.
      И аз мисля, че така ще стане.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Щото от 160 дена бунтовете не са стихвали. Щото никой не ги иска. Не виждаш ли, че правят гаф след гаф.
        Бе кви бунтове по 200 човека и кой идва пак те

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Пада и после Кой?
          Свято място празно не остава. Пък ако остане, пряка демокрация. Швейцария на балканите не звучи зле.
          tnm

Коментар

• Сега целта им е да оправдаят твърдо отношение към протестите. за това правят техния митинг утре, когато на тези мачове и без това тестостерона се носи из въздуха и без митинги на БСП и се събират точно там където има по няколко стотин човека агитки, които и без това не ги долюбват. Но нищо чудно агитките да се усетят и да не се включат, но може би вече са осигурени от Кутев и Станишев и провокаторите - на БСп и без това им е трудно да съберат и 1000 човека, ако наистина съберат 5000 едва ли ще оставят провокацията на случайността.

Утре ще се опитат да направят провокация в която членове на БСП да пострадат, нищо чудно и някакви разрушения да направят. Ще се опитат да създадат хаос, за да искат хората ред - отново сценарии излезнал като от долнопробен автор на политически трилъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Да бе да за кво да пада
              Щото от 160 дена бунтовете не са стихвали. Щото никой не ги иска. Не виждаш ли, че правят гаф след гаф.
              tnm

Коментар

Ти за война говориш бре. Кой ще ги трае !!! Правителството всеки момент ще падне !!!
                Пада и после Кой?

Коментар

Ти за война говориш бре. Кой ще ги трае !!! Правителството всеки момент ще падне !!!
                  Да бе да за кво да пада

Коментар

Тези ако се задържат още 3,5 години и след това пукнат комунист на никакъв държавен пост няма да остане. Такава метла ще ги гони и чиновниците им и в съдебната система пък и олигарсите им че ще се чудят защо не подадоха оставка, когато им я искаха.

А най-якото е че никой няма да ги защити.
                    tnm

Коментар

• Тези ако се задържат още 3,5 години и след това пукнат комунист на никакъв държавен пост няма да остане. Такава метла ще ги гони и чиновниците им и в съдебната система пък и олигарсите им че ще се чудят защо не подадоха оставка, когато им я искаха.

А най-якото е че никой няма да ги защити.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                        Кой поръча бареков????
                        Кой? КОЙ?? КОЙ???
                        Утре ще има ли протести ???
                        tnm

Коментар

• Уругвай -> Швейцария на Южна Америка :

http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Mar%C3%ADa_Bordaberry

Толкоз стадиони имаме и кат нямаме футбол пак можем да ги ползваме по предназначение
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Да, и какво по точно искаш да кажеш - да не ги сменяме настоящите червени боклуци ли.
                            Да, точно това иска да каже.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              виж капиталчето Съни
                              с комунистите шега не бива, не пипат те с кадифени ръкавички...
                              Има ли я тази реплика някъде записана?
                              наистина ми е интересно ...ДА Я ЧУЯ
                              не съм в БГ в момента и следя новините от онлайн медиите, но за съжаление стават все по-крайни ...
                              все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
                              само ... Хората липсват

Коментар

• Съни я кажи сега Михов трезвен ли е бил като е решил да се действа твърдо с протестиращите или е ударил на бързо 4 големи руски водки да му дойде вдъхновението.

Коментар

Working...
                                X