IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    знаех си

Всички "Спонтанно Протестиращи Интелигенти" така казват ...докато прокарват нечии мераци, безплатно, разбира се
    Не са нечии, прокарвам си моите мераци Абсолютно безплатно при това - ако не се брои самоугаждането ми с дребните удоволствия на живота

Коментар

• Кой поръча бареков????
      Кой? КОЙ?? КОЙ???
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

...за да сменим със "сини" боклуци "червените"?
        Голям митингар си бил от...."спонтанно протестиращите"
        Първоначално изпратено от Орешарски:
        Стремим се, да се освободим от държавни служители, участвали в протестите
        виж капиталчето Съни
        с комунетата шега не бива, не пипат те с кадифени ръкавички...
        Пъкленият план да дадат по 50 кинта на пенсионерски калпак, ще им донесе милион пенсинерски гласове. ...
        Това е страшно нагъл пладнешки обир на данъкоплатеца, за чиято сметка ще е комунистическия пиар.
        Няма как - идат избори, пак ще се раздават кухи надежди за празни илюзии. Недай боже да се спука после балона и тоя гювечар Станишев ще го видим как ще гледа виновно в земята, ако разбира се не изфиряса тайно нанякъде...
        Last edited by precakanoto; 15.11.2013, 20:37.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Нямам идея - както неведнъж съм казвал аз с партии не се занимавам
          знаех си

Всички "Спонтанно Протестиращи Интелигенти" така казват ...докато прокарват нечии мераци, безплатно, разбира се

Коментар

имаш и моменти на искреност на пристрастията
            Какво става с Реформаторите - разбраха ли се кой да бъде Лидер, кой да контролира Парите?
            Нямам идея - както неведнъж съм казвал аз с партии не се занимавам

Коментар

А и Бойко вече определено изглежда много по-демократично мислещ от БСП. Не че и той ми харесва - но след последните действия на сегашното червено кафяво мнозинство определено мисля че ГЕРБ се държеше по-демократично
              имаш и моменти на искреност на пристрастията
              Какво става с Реформаторите - разбраха ли се кой да бъде Лидер, кой да контролира Парите?

Коментар

Спонтанно протестиращите събота ще натупат организирано митингуващите. по поръчка на др Станишев.

Истински протестиращите ще гледат шоу от страни, ще снимат и ще предават на живо

Коментар

Да, и какво по точно искаш да кажеш - да не ги сменяме настоящите червени боклуци ли.

Коментар

• А и Бойко вече определено изглежда много по-демократично мислещ от БСП. Не че и той ми харесва - но след последните действия на сегашното червено кафяво мнозинство определено мисля че ГЕРБ се държеше по-демократично

Коментар

• Гответе се за Цирка на Капута:

Бареков излетял от пътя, двама са в болница

Автомобилът, в който е пътувал лидерът на движение “България без цензура” Николай Бареков е катастрофирал на пътя Лом – Монтана.
                      Информацията бе публикувана в няколко информационни сайта, но все още не е потвърдена от бившия журналист и близките до него медии. От сблъсъка тежко са пострадали тежко двама от неговите съмишленици, които са настанени в болница в тежко състояние. Лидерът на проекта “България без цензура” е без сериозни травми.
                      Очаквайте подробности.

Монтана-Фидоса-Боко-Маркучи-Спирачки-Малко уиски

http://offnews.bg/index.php/267772/b...-sa-v-bolnitsa

Коментар

Ти Сляп ли си, че не виждаш какво пиша - че искате САМО СМЯНА НА ЛИЦАТА в управлението
                        Да, и какво по точно искаш да кажеш - да не ги сменяме настоящите червени боклуци ли.

Коментар

МВР-то на Борисов и т.н. "комунисти" провежда стандартната практика, на която ги обучават при совалките до Америка.
                          И Реформаторите с кеф ги ползват, точно както ползват американските пари

Факи, ползват ли се тези методи в ЮеСеЙ ?
                          МВР то е на др Михов - нали негови били последните препоръки как да се действа твърдо с протестиращите. Алкохолизирания ни председател на парламента вече 25 години не може да схване що е това парламентарна република.

Коментар

Ама то има пределно конкретно искане - ОСТАВКА. Глухи ли сте че не го чувате
                            Ти Сляп ли си, че не виждаш какво пиша - че искате САМО СМЯНА НА ЛИЦАТА в управлението

Коментар

• сега в събота центъра на София ще се превърне в бойно поле - мисля да ходя да погледам шоу - как БСП почитатели ще стресират софиянци малко ще е тъпо че редовите пенсионери ще изядат бой от агитките, ама все пак като е решил др. Станишев да им пожертва здравето на чугуните ще се наложи да се жертват.

Коментар

БСП носи политическата отговорност за министрите си - също както и за връщането на тоталитарни практики и милиционерщина. какво е това събиране на лични данни на протестиращи, какви са тези посещения по домове, какви са тези десетки хиляди полицай в центъра на софия - хунта ли мислят да правят.
                                МВР-то на Борисов и т.н. "комунисти" провежда стандартната практика, на която ги обучават при совалките до Америка.
                                И Реформаторите с кеф ги ползват, точно както ползват американските пари

Факи, ползват ли се тези методи в ЮеСеЙ ?

Коментар

Working...
                                X