IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Идеята е прелестна. Но има страшно много орки страшно много, не знам дали ще стане. Говорят на протестите и възрастни хора такова нещо не са виждали през живота си. Ако тия с палките минат от страна на протестърите тогава всичко е ясно
    Срам не срам ама ще питам, като не знам. На кои викате орки ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      ще го повторя, ама ми е интересно
      Има ли я тази реплика някъде записана?
      наистина ми е интересно ...ДА Я ЧУЯ
      http://offnews.bg/index.php/267633/o...-protest-audio

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Все си мисля, докато се бият онези, нашите не могат ли да напънат и да се укрепят вътре в парламента ???
        герберастите ли

Като дойдете ще ни е по-трудно да ви свалим...защото се водите ..."демократи" и Борисов пак всеки ден ще ни облъчва колко добре се движи България и как цяла европа е с него.....докато студентите ги пращаше да стават овчари

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          ще го повторя, ама ми е интересно
          следя новините от онлайн медиите, но за съжаление, стават все по-крайни ...
          все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
          само ... Хората липсват
          Във всички централни емисии новини!

Коментар

• кой?

Коментар

• ще го повторя, ама ми е интересно
              Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Първоначално изпратено от Орешарски:
              Стремим се, да се освободим от държавни служители, участвали в протестите
              виж капиталчето Съни
              с комунетата шега не бива, не пипат те с кадифени ръкавички...
              ........................
              следя новините от онлайн медиите, но за съжаление, стават все по-крайни ...
              все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
              само ... Хората липсват

Коментар

Все си мисля, докато се бият онези, нашите не могат ли да напънат и да се укрепят вътре в парламента ???
                Идеята е прелестна. Но има страшно много орки страшно много, не знам дали ще стане. Говорят на протестите и възрастни хора такова нещо не са виждали през живота си. Ако тия с палките минат от страна на протестърите тогава всичко е ясно
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                  Пада и после Кой?
                  Ще му мислят избирателите! И ако и новите не слушкат ще бъдат свалени и те.
                  Не се увличайте с тези тъпи червенодупести шаблони! Баси тъпият въпрос! "После кой"! Който и да е ,е по- малкото зло, най-малко!
                  За мен това е най малкото зло спрямо ГРОБ

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Пада и после Кой?
                      Пада и после Кой?
                      Ще му мислят избирателите! И ако и новите не слушкат ще бъдат свалени и те.
                      Не се увличайте с тези тъпи червенодупести шаблони! Баси тъпият въпрос! "После кой"! Който и да е ,е по- малкото зло, най-малко!

Коментар

Да както всеки ден. От 14-ия до последния. ОСТАВКА!!!
                        tnm

Коментар

• Коментар

Футболистите и комунистите са ясни, те ще се бият, за да осигурят на Станишеф карт бланш за военно положение.

Аз питам от хората, студентите и софиянци, те ще протестират ли ???
                            Да както всеки ден. От 14-ия до последния. ОСТАВКА!!!
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

ЩЕ има, ама голям мазеляк ще е. Циганите на Станишев, отделно цесекари и левскари ще щъкат.
                              Футболистите и комунистите са ясни, те ще се бият, за да осигурят на Станишеф карт бланш за военно положение.

Аз питам от хората, студентите и софиянци, те ще протестират ли ???
                              tnm

Коментар

• Айде честито Пацо от Дупница влезе и в дебрите на НК, ама като се е хванал с Шайката на Сергей, така ще е...

"Случаят е скандален и шокиращ. Главният прокурор незабавно трябва да бъде сезиран, тъй като се подготвя извършването на класическо престъпление по служба – злоупотреба с власт от страна на премиера, а вероятно и от някои от неговите министри", каза адв. Михаил Екимджиев.

Той напомни, че държавните служители по българската конституция и европейската Конвенция за защита правата на човека и основните свободи имат право на мирни събирания и изразяване на мнение чрез протести и демонстрации. По думите му изказването на премиера е съставомерно по българския Наказателен кодекс (НК).

В случая става дума за член 169 "б" и член 169 "в" от НК, в които се казва, че "който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от сто до триста лева". Ако това престъпление е извършено от длъжностно лице, каквото в случая е Орешарски, то наказанието се увеличава до 5 години затвор. "Главният прокурор досега винаги е заявявал готовност да отстоява правата на гражданите и основните свободи", каза адв. Екимджиев

http://www.vesti.bg/bulgaria/iuristi...konite-5998559
                                Last edited by kandid; 15.11.2013, 21:08.

Коментар

Working...
                                X