Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеще го повторя, ама ми е интересно
Има ли я тази реплика някъде записана?
наистина ми е интересно ...ДА Я ЧУЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсе си мисля, докато се бият онези, нашите не могат ли да напънат и да се укрепят вътре в парламента ???
Като дойдете ще ни е по-трудно да ви свалим...защото се водите ..."демократи" и Борисов пак всеки ден ще ни облъчва колко добре се движи България и как цяла европа е с него.....докато студентите ги пращаше да стават овчари
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеще го повторя, ама ми е интересно
Има ли я тази реплика някъде записана?
следя новините от онлайн медиите, но за съжаление, стават все по-крайни ...
все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
само ... Хората липсват
Коментар
-
ще го повторя, ама ми е интересноПървоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Орешарски:
Стремим се, да се освободим от държавни служители, участвали в протестите
с комунетата шега не бива, не пипат те с кадифени ръкавички...
........................
следя новините от онлайн медиите, но за съжаление, стават все по-крайни ...
все съм виждала медии с прокарвана политика, но нашето прилича на партизанщина ... или игра на индианци и каубои
само ... Хората липсват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсе си мисля, докато се бият онези, нашите не могат ли да напънат и да се укрепят вътре в парламента ???г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеПада и после Кой?
Ще му мислят избирателите! И ако и новите не слушкат ще бъдат свалени и те.
Не се увличайте с тези тъпи червенодупести шаблони! Баси тъпият въпрос! "После кой"! Който и да е ,е по- малкото зло, най-малко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсе си мисля, докато се бият онези, нашите не могат ли да напънат и да се укрепят вътре в парламента ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПада и после Кой?
Ще му мислят избирателите! И ако и новите не слушкат ще бъдат свалени и те.
Не се увличайте с тези тъпи червенодупести шаблони! Баси тъпият въпрос! "После кой"! Който и да е ,е по- малкото зло, най-малко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеДа както всеки ден. От 14-ия до последния. ОСТАВКА!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФутболистите и комунистите са ясни, те ще се бият, за да осигурят на Станишеф карт бланш за военно положение.
Аз питам от хората, студентите и софиянци, те ще протестират ли ???г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЩЕ има, ама голям мазеляк ще е. Циганите на Станишев, отделно цесекари и левскари ще щъкат.
Аз питам от хората, студентите и софиянци, те ще протестират ли ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Айде честито Пацо от Дупница влезе и в дебрите на НК, ама като се е хванал с Шайката на Сергей, така ще е...
"Случаят е скандален и шокиращ. Главният прокурор незабавно трябва да бъде сезиран, тъй като се подготвя извършването на класическо престъпление по служба – злоупотреба с власт от страна на премиера, а вероятно и от някои от неговите министри", каза адв. Михаил Екимджиев.
Той напомни, че държавните служители по българската конституция и европейската Конвенция за защита правата на човека и основните свободи имат право на мирни събирания и изразяване на мнение чрез протести и демонстрации. По думите му изказването на премиера е съставомерно по българския Наказателен кодекс (НК).
В случая става дума за член 169 "б" и член 169 "в" от НК, в които се казва, че "който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от сто до триста лева". Ако това престъпление е извършено от длъжностно лице, каквото в случая е Орешарски, то наказанието се увеличава до 5 години затвор. "Главният прокурор досега винаги е заявявал готовност да отстоява правата на гражданите и основните свободи", каза адв. Екимджиев
http://www.vesti.bg/bulgaria/iuristi...konite-5998559Last edited by kandid; 15.11.2013, 21:08.
Коментар
Коментар