Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениесега го видях...и чух
чутото, звучи нормално - "ако някой държавен чиновник саботира действия на ведомството, в което работи" - верно, каква работа има там?
Да си подадат оставката и после да искат просто друга оставка - освен, ако имат искания за правилата и условията на работа!
Не е нормално, обаче да се говори за политическа принадлежност на държавни служители. Това, само по себе си - няма значение.
Факт е, че всяко правителство по света слага на подбрани позиции свои хора и донякъде има логика оправданието, че тези служители ще прокарват политиката на управляващото мнозинство
Саботиращи Държавната - чиновническа работа, нямат място в държавните структури.
Кого саботират - гражданите ли?
Това би трябвало да е пример на червена риторика предполагам.
Какви са тези думички саботирам - някой държавен чиновник реже кабелите за интернет ли - или може би ходи на протест срещу правителството - защото второто не изглежда да е саботаж - виж първото е.
И съм напълно съгласен че ако някой спира достъпа до интернет, или прецаква климатика, или може би посипва лют пипер по бюрата на колегите си заслужава да бъде наказн
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЕ с това съвсем ме загуби .... Мисля, че ти се кефеше на водометките тия дни, които комуно-ченгесарската мафия отупа от праха и насочи към студентите! Много реформирано и демократично, нЪл?
И като стана дума за "демокрацията" точно Харалан Александров от РъБ пише:
“[SIE="1"]КОЛКОТО И ДА ГО ИЗКАРВАТ ДИКТАТОР, БОРИСОВ СИ ОСТАВА ДЕМОКРАТ... НЕГОВОТО... УПРАВЛЕНИЕ НАПРАВИ ВЪЗМОЖЕН ТОЗИ ГРАЖДАНСКИ ПОДЕМ. И ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА МУ ЗАСЛУГА, НАДХВЪРЛЯЩА ЗНАЧИТЕЛНО ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЕДНА МАГИСТРАЛА. ТОВА ПРОМЕНИ ВСИЧКО В СТРАНАТА И ВЕЧЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ.”...[/SIE]
Извинявам се за главните букви, но не ми се преписва ...
При тиквоча, нямахме никакво право на собствено мнение. Ти не си от ГЕРБ и затова не ги разбираш тези неща, вожда говореше от първо лице единствено число дори като станеше въпрос за законодателни инициативи, не за изпълнителна власт.
Той даже беше внушил, че бюджетните пари ги раздава от собствения си джоб.
Какъв демократ може да бъде човек който си сменя кадрите като пионки след медийна изява, без изслушване и т.н. Аз съм казал, да си ГЕРБЕРАСТ, това е диагноза подобна на лудостта да си КОСТОВИСТ!
Никой нормален човек не би продължил да подкрепя подобен мутрафон от СИК, освен ако няма лична облага. Виж ги и сега герберастските дупетати, никой няма различно мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи отдолу има аудио. Същото дадоха и в новините
чутото, звучи нормално - "ако някой държавен чиновник саботира действия на ведомството, в което работи" - верно, каква работа има там?
Да си подадат оставката и после да искат просто друга оставка - освен, ако имат искания за правилата и условията на работа!
Не е нормално, обаче да се говори за политическа принадлежност на държавни служители. Това, само по себе си - няма значение.
Факт е, че всяко правителство по света слага на подбрани позиции свои хора и донякъде има логика оправданието, че тези служители ще прокарват политиката на управляващото мнозинство
Саботиращи Държавната - чиновническа работа, нямат място в държавните структури.
Кого саботират - гражданите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениекой?
ко?не!
Александър Йорданов
НЕ ПЕЙ МИ СЕ, НЕ СМЕЙ МИ СЕ!
На снимката е един и същ човек. В държавна сигурност е известен в I и III Главни управления с името "Павел". В мажоритарната листа на СДС на изборите на 7 ВНС през 1990 г. е с името Владимир, макар в действителност да е Местан. Всъщност е преМЕСТЕН – където трябва и когато трябва.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа, агитките са се усетили значи Михов, кутев и Станишев ще трябва да разчитат само на собствените си лумпени да бият техните хора
http://www.sportal.bg/news.php?news=458051
http://www.sportal.bg/news.php?news=458027
Дано монти да е една от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСрам не срам ама ще питам, като не знам. На кои викате орки ???
освен Моргот Борисов да е пуснал слугите, трасирайки магистралата на фантазиите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетези ги четох, но искам да чуя какво точно казва, а не интерпретации
Коментар
-
кой?
ко?не!
Александър Йорданов
НЕ ПЕЙ МИ СЕ, НЕ СМЕЙ МИ СЕ!
На снимката е един и същ човек. В държавна сигурност е известен в I и III Главни управления с името "Павел". В мажоритарната листа на СДС на изборите на 7 ВНС през 1990 г. е с името Владимир, макар в действителност да е Местан. Всъщност е преМЕСТЕН – където трябва и когато трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСрам не срам ама ще питам, като не знам. На кои викате орки ???
Казвам му имам карта ама е у жена ми. Оня ме пита А къде е жена ти? И аз - ами на протеста горе, и го подминах и нищо.
Понеже го мързеше да диша.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа кои викате орки бре ???
Коментар
-
Да, агитките са се усетили значи Михов, кутев и Станишев ще трябва да разчитат само на собствените си лумпени да бият техните хора
http://www.sportal.bg/news.php?news=458051
http://www.sportal.bg/news.php?news=458027
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар