IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Оооо наборе мархаба .Забелязвам ,че в последно време ни цитираш инфо от сайтове на мама Пиги.Следва ли ,че си обърнал наново палачинката и си се оринтирал към партията на детето чудо
    Такава партия има само в твоята глава наборке недокл....на. Самия г-н Ники каза, че компанията Но Фрейм е спонсор на партията.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Оооо наборе мархаба .Забелязвам ,че в последно време ни цитираш инфо от сайтове на мама Пиги.Следва ли ,че си обърнал наново палачинката и си се оринтирал към партията на детето чудо
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Да Лорде прав си- там бяха умни хора и големи патриоти- уважавани от колегите си от чуждите служби.., но продажните даже не са чували за тях с продажните си кокоши мозъци
        Last edited by X_Y; 15.02.2014, 21:28.

Коментар

• Я колко съм пропуснал... след като толкова време отричаше, Кирето излязъл на светло и си признал, че работил по направление "Юг"... разбира се по патриотични подбуди...

Интересно би било да коментираш едни извинения, поднесени на Орлов мост и придружени с прегръдки и целувки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Лорде, ако на един патриот и мъж В цял свят му предложат да служи на държавата си срещу съседите и , които имат силна агентура и териториални претенции- не е ли негов дълг и въпрос на чест да приеме.Тук няма политика- или българите и България или другите с претенциите и атентатите.Ако на гражданин на САЩ му предложат да сътрудничи срещу теростите талибани- няма ли да се съгласи и да се гордее , че служи на Америка.Отрепките, които се продават за пари на мутри и политици са тъпи и няма да го разберат..
            ЛОРДЕ ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ПИЧ И ПАТРИОТ-ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ...
            Разбира се, че е чест и доблест да служиш срещу враговете на Отечеството!
            Лошото е, че проводниците на чужди интереси не ги преследват както следва във всяка държава с инстинкт за самосъхранение!
            Имам много приятели от 1-во, 2-ро , 4-то и 6-то главно на ДС.
            Тия от 4-то са ми най-симпатични, ако не са присвоявали технологии нямаше да се водим индустриално - аграрна държава каквато бяхме.....

Коментар

• Лорде, ако на един патриот и мъж В цял свят му предложат да служи на държавата си срещу съседите и , които имат силна агентура и териториални претенции- не е ли негов дълг и въпрос на чест да приеме.Тук няма политика- или българите и България или другите с претенциите и атентатите.Ако на гражданин на САЩ му предложат да сътрудничи срещу теростите талибани- няма ли да се съгласи и да се гордее , че служи на Америка.Отрепките, които се продават за пари на мутри и политици са тъпи и няма да го разберат..
              ЛОРДЕ ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ПИЧ И ПАТРИОТ-ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ...

Коментар

• Президентските тролове - НАЙ - ЕДРИ!

http://www.monitor.bg/article?id=418491

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Смешници и паляцовци на мутрите от ГЕРБ
                  Служил съм на Родината си безкористно и пак ще служа.Оперативни квартири в БГ има само контраразузнаването- аз съм работил с тях в направление юг.На ДС за БГ не му бяха нужни такива те имаха официано кабинети в МВР. Вие какво сте направили за да защитите България- или като целувате задниците на мутрите се мислите за велики..В цял свят да работиш за Родината си - разузнаване и контраразузнаване е въпрос на престиж..
                  Сега проданици ми кажете с какво мислите, че ме злепоставяте, а кандид- дилетант- цв
                  Кире, технически не си прав. Освен това наричаш квартирите с днешното им наименование, не с тогавашното
                  Приветствам те ако си бил съдържател на такава! Само истински патриоти осигуряваха/осигуряват такива! КИРЕ ИСТИНСКИ ПИЧ И ПАТРИОТ! Да го духат десните талибани и пещерни антикомунисти, нищо не разбират!

Коментар

• Смешници и паляцовци на мутрите от ГЕРБ
                    Служил съм на Родината си безкористно и пак ще служа.Оперативни квартири в БГ има само контраразузнаването- аз съм работил с тях в направление юг.На ДС за БГ не му бяха нужни такива те имаха официано кабинети в МВР. Вие какво сте направили за да защитите България- или като целувате задниците на мутрите се мислите за велики..В цял свят да работиш за Родината си - разузнаване и контраразузнаване е въпрос на престиж..
                    Сега проданици ми кажете с какво мислите, че ме злепоставяте, а кандид- дилетант- цв

Коментар

• Интересно ми когато на европейските избори АБВ вземе толкова гласове, колкото и БСП и АБВ ли ще бъдат в ПЕС. И как ще се разбират там с лидера на ПЕС

Коментар

• Кат сто двайс три, за к'во си я плякнал тази снимка?
                        Коментирай, мъцни нещо,
                        Или постчета трупкаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Не е за рубли Факи, за какво искаш да си говорим: за пиндосляшките бази, дето не плащат наем, за кучетата ли дето ни ядат, за недохранените пенсионери и недоучените деца, за възпитанието в гейски ценности на децата, за подмяната на генетичната банка на народа с негърска и арабска.... Тоя народ кучета ще го ядат и негри и араби ще го е*ат! Това не е за рубли... Ами тези, дето изкупуват села да ги заселват с араби, Не ги изкупуват за рубли, а за долари, Създаватсе тумори, който ще изядат държавата... Имаш примера на Косово!

Врага е в твоето легло Факи, ама ти не го виждаш...

Пиндос,-ы е презрително обръщение към Хамериканците, употребението му започва от "миротворческите" мисиии на МАТО на Балканите
                          Ми не виждам чак толкова за какво да си говорим. Ти определено прокарваш руско интереси в България - накои му казват пета колона на русия. Други му казват рубладжии.
                          При все чя цялата по-нова история показва че вие, русофилите носите само беди.
                          А как алкохолизираната държава русия си измисля да нарича американците, въобще не ме е грижа. Та не можеш да ме засегнеш ако това ти е целта.
                          Всъщност, този термин се използва масово от петата колона в България. Дано поме ви носи по некоя рубла.

Коментар

• "Ще следвам пътя на Осман Калъч, Даутоглу и Доган"
                            Хюсеин Хафъзов

Коментар

• Първоначално изпратено от Realism
                              Изроди (партизани) от БКП като Иван Буруджиев са изнасилвали в продължение на часове 6 деца от Ястребино през декември 1943г. и след това са ги разстреляли.

Ей, я не измисляй глупости! Разстрела на хората от Ястребино, вкл. шестте деца е истинска жестокост и глупост от страна на войската.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Макс ама и ти издишаш напоследък.
                                Какво е това пиндостан? Звучи ми като място дето живеят блядки.
                                Я по-добре лансирай старата руска доктрина за славянството, православието... Щот онази по-новата не сработи.

Бе как може за рубли да си продавате държавата, не мога да разбера.
                                Не е за рубли Факи, за какво искаш да си говорим: за пиндосляшките бази, дето не плащат наем, за кучетата ли дето ни ядат, за недохранените пенсионери и недоучените деца, за възпитанието в гейски ценности на децата, за подмяната на генетичната банка на народа с негърска и арабска.... Тоя народ кучета ще го ядат и негри и араби ще го е*ат! Това не е за рубли... Ами тези, дето изкупуват села да ги заселват с араби, Не ги изкупуват за рубли, а за долари, Създаватсе тумори, който ще изядат държавата... Имаш примера на Косово!

Врага е в твоето легло Факи, ама ти не го виждаш...

Пиндос,-ы е презрително обръщение към Хамериканците, употребението му започва от "миротворческите" мисиии на МАТО на Балканите

Коментар

Working...
                                X