If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оооо наборе мархаба .Забелязвам ,че в последно време ни цитираш инфо от сайтове на мама Пиги.Следва ли ,че си обърнал наново палачинката и си се оринтирал към партията на детето чудо
Такава партия има само в твоята глава наборке недокл....на. Самия г-н Ники каза, че компанията Но Фрейм е спонсор на партията.
Оооо наборе мархаба .Забелязвам ,че в последно време ни цитираш инфо от сайтове на мама Пиги.Следва ли ,че си обърнал наново палачинката и си се оринтирал към партията на детето чудо
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Да Лорде прав си- там бяха умни хора и големи патриоти- уважавани от колегите си от чуждите служби.., но продажните даже не са чували за тях с продажните си кокоши мозъци
Я колко съм пропуснал... след като толкова време отричаше, Кирето излязъл на светло и си признал, че работил по направление "Юг"... разбира се по патриотични подбуди...
Интересно би било да коментираш едни извинения, поднесени на Орлов мост и придружени с прегръдки и целувки...
Лорде, ако на един патриот и мъж В цял свят му предложат да служи на държавата си срещу съседите и , които имат силна агентура и териториални претенции- не е ли негов дълг и въпрос на чест да приеме.Тук няма политика- или българите и България или другите с претенциите и атентатите.Ако на гражданин на САЩ му предложат да сътрудничи срещу теростите талибани- няма ли да се съгласи и да се гордее , че служи на Америка.Отрепките, които се продават за пари на мутри и политици са тъпи и няма да го разберат..
ЛОРДЕ ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ПИЧ И ПАТРИОТ-ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ...
Разбира се, че е чест и доблест да служиш срещу враговете на Отечеството!
Лошото е, че проводниците на чужди интереси не ги преследват както следва във всяка държава с инстинкт за самосъхранение!
Имам много приятели от 1-во, 2-ро , 4-то и 6-то главно на ДС.
Тия от 4-то са ми най-симпатични, ако не са присвоявали технологии нямаше да се водим индустриално - аграрна държава каквато бяхме.....
Лорде, ако на един патриот и мъж В цял свят му предложат да служи на държавата си срещу съседите и , които имат силна агентура и териториални претенции- не е ли негов дълг и въпрос на чест да приеме.Тук няма политика- или българите и България или другите с претенциите и атентатите.Ако на гражданин на САЩ му предложат да сътрудничи срещу теростите талибани- няма ли да се съгласи и да се гордее , че служи на Америка.Отрепките, които се продават за пари на мутри и политици са тъпи и няма да го разберат..
ЛОРДЕ ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ПИЧ И ПАТРИОТ-ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ...
Смешници и паляцовци на мутрите от ГЕРБ
Служил съм на Родината си безкористно и пак ще служа.Оперативни квартири в БГ има само контраразузнаването- аз съм работил с тях в направление юг.На ДС за БГ не му бяха нужни такива те имаха официано кабинети в МВР. Вие какво сте направили за да защитите България- или като целувате задниците на мутрите се мислите за велики..В цял свят да работиш за Родината си - разузнаване и контраразузнаване е въпрос на престиж..
Сега проданици ми кажете с какво мислите, че ме злепоставяте, а кандид- дилетант- цв
Кире, технически не си прав. Освен това наричаш квартирите с днешното им наименование, не с тогавашното
Приветствам те ако си бил съдържател на такава! Само истински патриоти осигуряваха/осигуряват такива! КИРЕ ИСТИНСКИ ПИЧ И ПАТРИОТ! Да го духат десните талибани и пещерни антикомунисти, нищо не разбират!
Смешници и паляцовци на мутрите от ГЕРБ
Служил съм на Родината си безкористно и пак ще служа.Оперативни квартири в БГ има само контраразузнаването- аз съм работил с тях в направление юг.На ДС за БГ не му бяха нужни такива те имаха официано кабинети в МВР. Вие какво сте направили за да защитите България- или като целувате задниците на мутрите се мислите за велики..В цял свят да работиш за Родината си - разузнаване и контраразузнаване е въпрос на престиж..
Сега проданици ми кажете с какво мислите, че ме злепоставяте, а кандид- дилетант- цв
Не е за рубли Факи, за какво искаш да си говорим: за пиндосляшките бази, дето не плащат наем, за кучетата ли дето ни ядат, за недохранените пенсионери и недоучените деца, за възпитанието в гейски ценности на децата, за подмяната на генетичната банка на народа с негърска и арабска.... Тоя народ кучета ще го ядат и негри и араби ще го е*ат! Това не е за рубли... Ами тези, дето изкупуват села да ги заселват с араби, Не ги изкупуват за рубли, а за долари, Създаватсе тумори, който ще изядат държавата... Имаш примера на Косово!
Врага е в твоето легло Факи, ама ти не го виждаш...
Пиндос,-ы е презрително обръщение към Хамериканците, употребението му започва от "миротворческите" мисиии на МАТО на Балканите
Ми не виждам чак толкова за какво да си говорим. Ти определено прокарваш руско интереси в България - накои му казват пета колона на русия. Други му казват рубладжии.
При все чя цялата по-нова история показва че вие, русофилите носите само беди.
А как алкохолизираната държава русия си измисля да нарича американците, въобще не ме е грижа. Та не можеш да ме засегнеш ако това ти е целта.
Всъщност, този термин се използва масово от петата колона в България. Дано поме ви носи по некоя рубла.
Изроди (партизани) от БКП като Иван Буруджиев са изнасилвали в продължение на часове 6 деца от Ястребино през декември 1943г. и след това са ги разстреляли.
Ей, я не измисляй глупости! Разстрела на хората от Ястребино, вкл. шестте деца е истинска жестокост и глупост от страна на войската.
Макс ама и ти издишаш напоследък.
Какво е това пиндостан? Звучи ми като място дето живеят блядки.
Я по-добре лансирай старата руска доктрина за славянството, православието... Щот онази по-новата не сработи.
Бе как може за рубли да си продавате държавата, не мога да разбера.
Не е за рубли Факи, за какво искаш да си говорим: за пиндосляшките бази, дето не плащат наем, за кучетата ли дето ни ядат, за недохранените пенсионери и недоучените деца, за възпитанието в гейски ценности на децата, за подмяната на генетичната банка на народа с негърска и арабска.... Тоя народ кучета ще го ядат и негри и араби ще го е*ат! Това не е за рубли... Ами тези, дето изкупуват села да ги заселват с араби, Не ги изкупуват за рубли, а за долари, Създаватсе тумори, който ще изядат държавата... Имаш примера на Косово!
Врага е в твоето легло Факи, ама ти не го виждаш...
Пиндос,-ы е презрително обръщение към Хамериканците, употребението му започва от "миротворческите" мисиии на МАТО на Балканите
Коментар