IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цветанов – №1 в евролистата на ГЕРБ, крият го в Брюксел

http://www.bnews.bg/article-98529

Честито на ЕНП! Те да му берат срама от простотиите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Факи, ти си в Пиндостан, съгласявайки се да бъдеш подслушван, шпиониран, следен, заради емигрантската паничка боб... Какво е тая злоба ве, ДС беше демонизирана, за да бъде разграбена държавата ве
      Макс ама и ти издишаш напоследък.
      Какво е това пиндостан? Звучи ми като място падмасковието дето живеят блядки.
      Я по-добре лансирай старата руска доктрина за славянството, православието... Щот онази по-новата не сработи.

Бе как може за рубли да си продавате държавата, не мога да разбера.
      Last edited by Факушкa; 15.02.2014, 19:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
        Голема злоба таят в душите си ДС агентите. Особено нереализираните общински съветници от бесепе.
        Факи, ти си в Пиндостан, съгласявайки се да бъдеш подслушван, шпиониран, следен, заради емигрантската паничка боб... Какво е тая злоба ве, ДС беше демонизирана, за да бъде разграбена държавата ве

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Аве, какво е това активно мероприятие... Кирето явно Яко ви е настъпил, щом като така силно квичите!
          Ами! Квичим грънци! Кой му обръща внимание на видиотения защитник на БСП. Та той дори не може да си подрежда постовете. Простичко момче, какво да се прави!

Коментар

• Аве, какво е това активно мероприятие... Кирето явно Яко ви е настъпил, щом като така силно квичите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Днес, 17:11
              кажи какво ще правите с ЦВЦВРазпада ли се ГРОБ

Начало » България » Бойко Борисов държи Цветанов само да няма бунт в партията
              Бойко Борисов държи Цветанов само да няма бунт в партията
              Лидерът на ГЕРБ: ”Дистанцирал съм се от него, но ще остане мой заместник”
              11:55 | 15.02.2014 | 1614 прочитания
              Размер на текста

Сн. БГНЕС

Дистанцирал съм се от Цветанов, но ще бъде груба грешка да бъде махнат като зам.-председател на ГЕРБ. Половината от партията ще приеме това като предателство, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред вестник ”Преса”. .

Kiro
              Вчера, 11:18

Вихрещият се скандал от седмица между Цветан Цветанов и Делян Пеевски най-вероятно ще вземе главата на вторият човек в ГЕРБ. Такава прогноза направи политологолъг Живко Георгиев по БНТ.Георгиев потвърди думите на Алексей Петров пред БЛИЦ. Той разкри, че има "вътрешна информация", според която Цветанов ще бъде отстранен от партийното ръководство на конгреса в неделя.

...................................

коки
              Вчера, 11:18
              Мда много им се иска на някой другари на Цвък главата да падне , но няма как да стане .Он ще си е в редиците и ще държи на Баце топките .Според Черепа шута ще бъде бит на Клисарова
              http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059579436
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• А Татяна Буруджиева е дъщеря на Иван Буруджиев, един от убийците на ген. Христо Луков! То крушката не пада по-далеч от дървото.

ПП То и тя може сега да убива - само като ти се покаже нощно време на безлюдна улица.

Коментар

Абе троле не разбра ли- нямам пост в защина на БСП- срещу господарите ти от ГРОБ мутрите съм
                  Ти кажи какво ще правите с ЦВЦВРазпада ли се ГРОБ
                  ....
                  Кирчо, Кирчо, защо се срамуваш да кажеш, че симпатизираш на Станишев. Това не е срамно. Бъди малко мъж, а не като Бареков да се отричаш от ръката, която те е хранила.

Коментар

• Абе троле не разбра ли- нямам пост в защина на БСП- срещу господарите ти от ГРОБ мутрите съм
                    Ти кажи какво ще правите с ЦВЦВРазпада ли се ГРОБ

България Бизнес Европа Свят Спорт Общество На фокус ПОДКРЕПЕТЕ НИ Справочник Анкети

Последни новини:
                    Общо 10 души остават в ареста след размириците в Пловдив

Начало » България » Бойко Борисов държи Цветанов само да няма бунт в партията
                    Бойко Борисов държи Цветанов само да няма бунт в партията
                    Лидерът на ГЕРБ: ”Дистанцирал съм се от него, но ще остане мой заместник”
                    11:55 | 15.02.2014 | 1614 прочитания
                    Размер на текста

Сн. БГНЕС

Дистанцирал съм се от Цветанов, но ще бъде груба грешка да бъде махнат като зам.-председател на ГЕРБ. Половината от партията ще приеме това като предателство, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред вестник ”Преса”. В неделя партията ще проведе национална конференция, а очакванията са, че ще има промени в ръководството. Преди ден депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов обяви, че напуска Народното събрание.

В отговор на въпрос за мотивите на Горанов, Борисов започна с това, че икономистът му бил като дете, но искал да се развива и извън политиката.

"Дойде при мен и ми каза: ”Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да го издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността", разказа Борисов.

По думите му, когато Горанов му съобщил решението си преди два дни, обмисляли дали напускането му няма да се свърже с конгреса на ГЕРБ.

Коментар

Уважаена Коки, моля да посочиш поне един от моите постове като доказателстви, че съм им лизал задника на БСП- ДПС..Надявам се , че не си толкова елементарна, че да смяташ , че не може всички , които са срещу ГРОБ да трябва да са от БСП...Това , че Гроб са правили безобразия и не те касаят повод ли е да ги одобряваш..Колкото едните комунисти твърдяха, че нямало криза , толкова другитекомунисти ГРОБ твърдяха и то на няколко пъти, че кризата свършила- нито едното е верно , нито другото...Понеже се намираме във форум за инвестиции, то нормално е хората да се интересуват от Борсата..Тези , които не се интересуват , а висят и пишат тук - какви са моля- някои ги наричат платени писачи, а други тролове...
                      Лелее! Щом и Киро се дистанцира от БСП, то работата им е спукана. Станишев губи европейските избори! Миличкият, какво ще работи след като го изритат от БСП и от портиерския пост в ПЕС?

Коментар

• ВИЖ КОЙ ГОВОРИ ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО

Или как бившият вътрешен министър Цветан Цветанов обвинява други в собствените си грехове

http://temadaily.bg/publication/1682...on_object_map=[610932575652890]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]

Коментар

• Депутатите от ГЕРБ като видяха, че няма келепир като са в опозиция, взеха да си тръгват от НС, че не можели да живият с по 2000 лв. заплата. А какво стана с каузата ГЕРБ???? Показаха си истинското лице.

Бойко пуска и други от своите, ако решат да напуснат парламента

http://www.blitz.bg/news/article/250684

Коментар

• Уважаена Коки, моля да посочиш поне един от моите постове като доказателстви, че съм им лизал задника на БСП- ДПС..Надявам се , че не си толкова елементарна, че да смяташ , че не може всички , които са срещу ГРОБ да трябва да са от БСП...Това , че Гроб са правили безобразия и не те касаят повод ли е да ги одобряваш..Колкото едните комунисти твърдяха, че нямало криза , толкова другитекомунисти ГРОБ твърдяха и то на няколко пъти, че кризата свършила- нито едното е верно , нито другото...Понеже се намираме във форум за инвестиции, то нормално е хората да се интересуват от Борсата..Тези , които не се интересуват , а висят и пишат тук - какви са моля- някои ги наричат платени писачи, а други тролове...
                            Last edited by Kiro; 15.02.2014, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ами едва ли за това им лиже задниците. Да припомня, че най-големите сривове на бефебе бяха именно по тяхно време - септември 2008 и март 2009. Именно тогава много хора загубиха парите си. Тогавашния мифин каза че България няма нищо общо с кризата.
                              Сещаш ли се за друг период в който другарите бяха на власт и ограбиха парите на хората?
                              Сещам се сещам се ,но нашите неможаха да ги гепят , щото бяха във валутка и златце и в буркан банк ,
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Без коментар!!!

Коментар

Working...
                                X