IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Има нова мярка за простотия и тъпотия - гербер.И се мери в Бойко.Едно Бойко се оказва много голяма затова требе се работи ас пико и нано Бойко.
    Бате Пешо изтрещя.

По спокойно Българино. Пази се.

Ти си важен за възпроизвеждането на Нацията.

Така де. Не подлудявай окончателно.

Коментар

• Драги ми Смехурко,
      тук ще те осветля, що искал е да каже днеска на Съвета нашият бат Бойко .

24 часа: Борисов пуснал свое изказване пред КСНС, което не е произнесъл
      Бойко Борисов качи около 15 ч. на стената си във фейсбук своето изказване на Консултативния съвет по национална сигурност, който се проведе при президента Росен Плевнелиев.

В него той говори по темата за еврофондовете и защо тя е достойна за обсъждане на съвета. Основата на текста е, че трябва да има диалог между политическите сили, за да не се допуска година без европлащания.

Час по-късно участници в заседанието споделиха, че е настъпил смут между институциите, тъй като бившият премиер всъщност не е говорил тези неща пред първите в държавата, пише "24 часа".

Според осведомени, от президентската институция са помолили Бойко Борисов или да свали своето изявление, или партията му да уточни, че той е искал да говори на тези тема, но не го е направил.

Самото разсекретяване на стенограмата изисква време, но от нея ще стане ясно кой какво всъщност е говорил на днешното заседание, казват запознати.

Потърсен за коментар самият Борисов каза, че на съвета е изложил основните пунктове от публикуваното във Фейсбук изказване - защо е спряна пенсионната реформа, ще строят ли "Хемус" и тунела под Шипка и жп връзката София-Пловдив. Не искал да губи време с подробности, затова на заседанието на КСНС казал основните неща, а цялото подготвено изказване пуснал в социалната мрежа. /БГНЕС
      Хахахааа!
      Тоя е дори по-тъп отколкото изглежда! Не искал да губи време на държавните мъже и затуй не казал, каквото му били написали!
      Или не е могъл да го прочете! То четенето да не е като да режеш ленти!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Кандид, сериозно те питам !
        Щото такъв-онакъв, ама този протест все пак си беше някакъв символ. А и уж се поактивизира опозицията - ей на, Плевнелиев подаде нова тема с референдума, агитките ще правят изпълнения на 7ми в Пловдив, а и ГЕРБ уж щяха да ударят едно рамо (Бойко нали щеше да прави национален митинг) ...
        Чувал ли си нещо по темата, тая вечер излезли ли са?
        Ами ако отидеш на noresharski.com можеш да видиш колко са, кви са... хора, съответно снимки има всеки ден
        Виж ти ми кажи кво стана с олигофрените пред президентството, къде е Нина, къде е Мишо, колоездача къде е???

Коментар

Кандид, сериозно те питам !
          Щото такъв-онакъв, ама този протест все пак си беше някакъв символ. А и уж се поактивизира опозицията - ей на, Плевнелиев подаде нова тема с референдума, агитките ще правят изпълнения на 7ми в Пловдив, а и ГЕРБ уж щяха да ударят едно рамо (Бойко нали щеше да прави национален митинг) ...
          Абе излизат бе. ВСЯКА вечер излизат къмто 100 тина души и повече. И тая вечер също.
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Кандид, сериозно те питам !
            Last edited by energetik; 04.02.2014, 21:35.

Коментар

Абе хора, какво става с протеста в София ?

Групата с тъпаните излиза ли още, че нещо ми се губят последните дни?
              Как да излязат като в центъра на София се стреля на месо. Гоце, казват, бил излязъл на лов за тлъсти украински съсели. Сега им бил сезона...

Коментар

• Какво стана с групата с тъпаните пред НС ? Да не се отказаха?

Абе хора, какво става с протеста в София ?

Групата с тъпаните излиза ли още, че нещо ми се губят последните дни?

Сакън, да не вземат да се откажат, че отиде рекорда за най-дълъг протест! Бяха го докарали докъм 220-230 дни, но перспективата беше светла - оставаха още около 1000 до края на мандата, рекорда им беше в кърпа вързан, пък и времето омекна ...

Сега сериозно, продължават ли да се събират, че тотално ги скриха по медиите, а и в протестните FB страници няма никакво инфо през последните няколко дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Зетя кърти ,,Има криза с битовата престъпност ,но тази криза към момента е овладяна тъй като имаме лек спад ,пък би били той така в рамките на статистическата грешка'' цък > http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9210
                  Ти случайно да помниш кой управляваше последните четири години?И как така след него има битова престъпност?Коки я си признай да не влюбена нещастно в Буци?Сигур м.....ш котака що го видиш по телевизора

Коментар

Там е работата ,че рандевуто с хора от младежкото ДПС и Прокуратурата си е факт .Така ,че капиш.
                    Глупости! Прокуратурата карала ски с младежкото ДПС!?
                    Аз в България не съм виждал жилетка, грейка или каквато и да е дреха да пише "прокуратура". На снимката са руснаци или украинци.
                    И бълвоча на Фрогнюз си е бълвоч, а ти с удоволствие го повръщаш в този форум.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ЗА ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА ПИШЕТЕ НА ЛИЧНИ.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

О Чичо ,а добре дошъл .Как сме
                        Благодаря....!
                        Бива, като за годинките ми... А ти ?

пп Направо ме изненада с топлото внимание към моята особа....

Коментар

• Мечо, Коки. Пак сте разкудкодякали червената и глупава кокошка. Срам нямате ли?
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Ти пък откога стана интелектуалец...?
                            О Чичо ,а добре дошъл .Как сме
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Аз съм "разобличител"
                              Там е работата ,че рандевуто с хора от младежкото ДПС и Прокуратурата си е факт .Така ,че капиш.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Просташко отношение и заплахи към съфорумка.

Има ли право да издава на всеослушание, кой му е в игнора ?
                                Ти пък откога стана интелектуалец...?

Коментар

Working...
                                X