Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДай ги под съд.
Ама да се опитвате да разрушавате заграждения е самоуправство и е незаконно. И полицията има всички права да ви накаже. По административен ред, а при по-тежки нарушения на закона и по съдебен ред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИнтересуват се от личността на опонента, за да могат да използуват по ефективни аргументи срещу личността, тъй като други аргументи не им останаха.
Това си влиза в опорните им точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа го осъдим предлагам аз. Предполагам и ти мислиш същото.
ОСТАВКА !!!
ВЕДНАГА !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазбира се, само където доста изтъркаха това в последно време и очевидно вече никой не им се лови на опорните точки.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеA какво да правим с полицаи който издаде заповед да се убие сам човек заобиколен от 2000 жандарми който беше остден дори от Страсбург?Какво да правим с полицаи дето влизат с взлом по къщите на обикновени хорица които нищо престъпно не са направили.Какво да правим с полицаи които имат по шест апартамента а доходите им не стигат и за един?Какво да правим с полицаи който беше тръгнал да уволнява и назначава съдии и зам главен прокурор щото бил я чукал?Тия лайнари кво да ги правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОхарянават незаконни ограждения - какви правомощия има полицията в охраняване на нещо незаконно
Ама да се опитвате да разрушавате заграждения е самоуправство и е незаконно. И полицията има всички права да ви накаже. По административен ред, а при по-тежки нарушения на закона и по съдебен ред.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТвърдо съм убеден че всеки полицай, който работи за политическа партия в работно време трябва да бъде уволнен.
Всеки полицай който не се легитимира трябва да бъде уволнен
Всеки полицай който упражнява поцейско насилие трябва да бъде уволнен, съден и вкаран в затвора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИнтересуват се от личността на опонента, за да могат да използуват по ефективни аргументи срещу личността, тъй като други аргументи не им останаха.
Това си влиза в опорните им точки
Коментар
-
http://argumenti-bg.com/18265/romi-p...kt-na-nasilie/
http://novjivot.info/03/31/1679
http://www.bluelink.net/novini/polit...rumovgrad.html
Ето още няколко примера за полицейско насилие .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащо, да не би да ходите групово на балет тази вечер
Това си влиза в опорните им точкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ трябваше и другия да викне аз съм пък Петров а ти кой си....и излез без да стреляш . Защото сме демократични полицай и не се бием и стреляме със случайни хора и престъпници......
той пък се впечатлил и обидил и взел един току що минаващ джиП и го откриха след 10 дни от любезните барети ... парите още ги търсят...
Ще взема да изпусна обеда ,толковна ме разсмя...Тук при мен има 5 човека и питат къде работиш и какво ...
Да не си в балета на Операта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти нещо на вицове мина...
Скоро имаше стрелба в София...
Та как е протекла...
Полицая почва да крещи предай се е аз Сержант Иванов от Трето РПУ и имам значка и отличителни значи....
от там се обаждат заври си я в онази работа значката ... следват няколко изстрели...
Според теб какво следва....
..
Това е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ, без което изобщо не можем да стигнем до издаване на разпореждане. Ако пък самото му искане е незаконосъобразно аз съм в правото си да не му се подчинявам. За което си нося и съответните последици. Отиваме там където се решават въпросите относно наличието на дадено право и виждаме кой е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е според мен какво следва, а според съдебната практикаи излез без да стреляш . Защото сме демократични полицай и не се бием и стреляме със случайни хора и престъпници......
той пък се впечатлил и обидил и взел един току що минаващ джиП и го откриха след 10 дни от любезните барети ... парите още ги търсят...
Ще взема да изпусна обеда ,толковна ме разсмя...Тук при мен има 5 човека и питат къде работиш и какво ...
Да не си в балета на Операта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти нещо на вицове мина...
Скоро имаше стрелба в София...
Та как е протекла...
Полицая почва да крещи предай се е аз Сержант Иванов от Трето РПУ и имам значка и отличителни значи....
от там се обаждат заври си я в онази работа значката ... следват няколко изстрели...
Според теб какво следва....
..
Коментар
Коментар