Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМаранди, водата доде в Саудитска Арабия
Гледал ли си снимките?
Питам го простичко - Дубай и Сингапур - за 30-40 години какво постигат?
От пустиня и камъни без вода?
П.П. Какво е постигнало БГ за тия 30 години? Да ми го сравни?
Може ли да го направи тяхното или не може? Ако - не може - да се маха, че само неговите простотии чета тук колко сме "цветя и рози, с нови секси пози".
Едно поколение вече Гиговците го избиха - още колко поколения иска да избие? ( риторично ).Last edited by marandi; 25.11.2013, 09:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОния го правят от пустиня, а другите от каманък? Имаш ли идея колко по-трудно им е било при проектирането, за да стане?
Гледал ли си снимките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе знам какъв мозък съм, ама не влизам пиян сутринта в темата само за да напсувам десетина пъти, да изсипя куп обиди и заплахи.
Сигурно защото не съм самовлюбен идиот, който изпитва неистово удоволствие да се прави на неграмотна маймуна.
П.П. Понеже си нямаш идея как се правят анализи - ще ти подскажа.
Дубай преди 40 години е пълно поле с пясък, а Сингапур е камънак. И двете страни нямат ВОДА!!
Ще ми ги сравниш ли с БГ в момента - по който показател си избереш? И пак нямат вода?
Някой ден ще разбереш ли, че щом си смотан е хубаво да млъкнеш - да дадеш шанс на тия, които могат.
Ония го правят от пустиня, а другите от каманък? Имаш ли идея колко по-трудно им е било при проектирането, за да стане?
Кефи се, че още не ровиш по кофите - до 5 години половината ти рода ще рови по кофите и ще си говорим пак - да'е промития мозък - махни се, бре?!
Пусни малко тоя кокъл ... - досега за 25 години попиляхте БГ - или и това не разбра?Last edited by marandi; 25.11.2013, 08:55.
Коментар
-
..........Проверката на газовата уредба и извиненията й ще бъдат сертифицирани с помощта на технотест. Това се прави от фирми, специално лизензирани за подобни проверки. В момента през тях минават всички автомобили, внесени от Япония, Китай, Русия и други държи извън Европейския съюз. Тестът в такава компания струва между 300 и 400 лева, когато касае цялостен преглед на возилото. Очаква се обаче прегледът на газовата уредба да струва около 50 лева. Още толкова собствениците на автомобили с газ ще трябва да плащат и в КАТ за промяната на данните в големия талон.
Според експерти в момента у нас се движат над 1 милион автомобили на газ. Ако те не направят промените, отразени в наредбата, ги грози глоба от 2000 до 7000 лева. Засега обаче санкции няма да бъдат налагани, защото тече гратисен период до март 2014 г. ...........
Тези простотии ще побъркат хората......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМного рядко я чета тази тема, но колкото пъти вляза в нея ми иде да ви подкарам всичките с точилката. Докога ще се делите като пълни шматки? Докато изчезне БГ предполагам?!?!
Ако се запазят тези темпове на геноцид и прокуждане на човешкия фактор в странство се страхувам, че след 20 години България ще изглежда като лунен пейзаж, населен с необразовани примати и солидна полиция, която да брани управляващите от “народната” любов. Поне за момента посоката е тази и данните го доказват.
П.П.П. Демотивиран съм вече и нямам грам желание да помагам - демек еВете си ............. *ките.
Идиоти - цялата ви нация изчезва като
Ха, гледайте клошари по цял ден и се кефете - колко сте щастливи да ви плющя - че ще ви подкарам всичките наред - хихи
Някой ден се опитайте да сте просто ХОРА ( човеци ) - не животни да'е ....
. Малоумници - питайте ви казах как се прави - ще ви кажа + много българи от цял свят да'е ... - то колкото си по-просто тук - толкоз повече вирееш да'е .... плевелите да'е ....
Като виден промит мозък Гигов ще ми каже, че Дубай и Сингапур са клошари в момента - па БГ цъфти и върже. А, "прехода" ви е същия като тайминг ...
Сигурно защото не съм самовлюбен идиот, който изпитва неистово удоволствие да се прави на неграмотна маймуна.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ФАКИ - ТАЗИ ВЕЧЕР ВИГЕНИН ДОВОЛЕН ЛИ Е ОТ ТЕБЕ, А СЕГА ИДИ ПРИ ДОГАН
"Ексимбанк" готова да финансира 70% от нов блок на АЕЦ
България ще изгради само една нова ядрена мощност на площадката на АЕЦ "Козлодуй". Водихме преговори с "Ексимбанк", която е готова да финансира проекта на 70%. Това заяви министърът на икономката и енергетиката Драгомир Стойнев на брифинг след завръщането си от САЩ.
Той се надява, че до края на годината Министерският съвет ще вземе решение за започване на преговорите с американската компания "Уестингхаус" за изграждане на нова ядрена мощност.
"Очаквам подкрепа от всички политически сили, защото този проект не е на една партия, а е на българската държава. От него ще се ползват и следващите поколения, заяви Стойнев, цитиран от БГНЕС, добавяйки, че срокът на експлоатация на бъдещия реактор е 60 години, с възможност за удължаване с още 20 години.
Министърът отново подчерта, че реакторите AP-1000 са най-модерните в света, затова той е убеден, че не трябва да се прави конкурс за избор на технология. Той посочи, че в момента в САЩ и Китай се изграждат по два реактора AP-1000 и когато ние пристъпим към неговото строителство на българска територия, което се очаква да бъде през 2016 г. най-рано, вече ще имаме изградени готови реактори в Китай и САЩ от този тип, които функционират. Тоест, AP-1000 ще бъдат референтни към този момент.
"Аз се надявам, че ние ще имаме най-евтин реактор от това поколение". Така той коментира цената на бъдещата ядрена мощност, която все още е неизвестна.
Горивото за бъдещия ядрен блок ще бъде на компанията -производител на ректора – "Уестингхаус". На въпрос дали някой друг може да доставя ядрено гориво, директорът на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов обясни, че освен "Уестингхаус" и "Арева" имат възможност да произвеждат такъв вид гориво. Но практиката е именно производителят на оборудването да доставя и горивото, още повече, че "Уестингхаус" е най-големият производител на ядрено гориво в света, добави Генов. На въпрос дали отработеното ядрено гориво ще се връща обратно в САЩ, каквато практика съществува до момента с отработеното руско ядрено гориво от 5 и 6 блок на АЕЦ "Козлодуй", Генов добави, че такава практика е съществувала само с Русия и ние сме имали ексклузивен договор с нея за връщането обратно на ядрено гориво.
Министър Стойнев за пореден път отказа да коментира бъдещето на АЕЦ "Белене" с аргумента, че в момента тече арбитраж.
СЕГА ТРОЛОВЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД МУТРЕНСКИТЕ МИКРОФОНИ
Коментар
-
1997 г., в."Капитал" под заглавие "Атентат срещу приближени на СИК" пише: "Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове."
Въпросната Цветанка Карагьозова е днешната Цветелина Бориславова. Въпросният "високопоставен служителина СИК" е Бойко Методиев Борисов.
Тази вечер мутренската олигархиня за пореден път заяви нагло: "Участвала съм в прехода на страната, но от светлата му страна – тази, в която ти си извършвал всички свои дейности по един законен и прозрачен начин, базиран на професионализъм и с напълно законови методи на работа," заяви тя." Явно това е "новия морал" - СИК и мутрите. (На снимката на Ройтерс: колата на Цветанка (Цветелина) след атентата).
Коментар
-
Много рядко я чета тази тема, но колкото пъти вляза в нея ми иде да ви подкарам всичките с точилката. Докога ще се делите като пълни шматки? Докато изчезне БГ предполагам?!?!
------------------------------------------------------------------
23.04.2010 - Сбогом, България?
http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630
Цитат:
Ако се запазят тези темпове на геноцид и прокуждане на човешкия фактор в странство се страхувам, че след 20 години България ще изглежда като лунен пейзаж, населен с необразовани примати и солидна полиция, която да брани управляващите от “народната” любов. Поне за момента посоката е тази и данните го доказват.
---------------------------------------------------------------------
П.П. Гивов, тая прогноза съм ви я давал още с 2010 година накъде отивате - тогава пак ми се хилеха такива като тебека.
Ти се хили и на прогнозата ми 2013-2020 год. за БГ.
П.П.П. Демотивиран съм вече и нямам грам желание да помагам - демек еВете си ............. *ките.
Идиоти - цялата ви нация изчезва като сняг през месец май - аз съм тръгнал да блъскам да ги предупреждавам и да къпя на безсъници докат' ви смятам и да спя по 2-3 часа на ден макс.
Ха, гледайте клошари по цял ден и се кефете - колко сте щастливи да ви плющя - че ще ви подкарам всичките наред - хихи
Някой ден се опитайте да сте просто ХОРА ( човеци ) - не животни да'е ....
Сингапур и Дубай ги вдигнаха за 30 години само - вие за 30 години още копате дъното да се самоунищожите. Малоумници - питайте ви казах как се прави - ще ви кажа + много българи от цял свят да'е ... - то колкото си по-просто тук - толкоз повече вирееш да'е .... плевелите да'е ....
Като виден промит мозък Гигов ще ми каже, че Дубай и Сингапур са клошари в момента - па БГ цъфти и върже. А, "прехода" ви е същия като тайминг ...Last edited by marandi; 25.11.2013, 06:48.
Коментар
-
Шефът на “Антимафия” със скандални разкрития за Цветанов
tania+ 24 ноември 2013 1 коментар
Вижте какво разкри Григор Здравков
Шефът на легия “Антимафия” -Григор Здравков взриви обществото с нова порция скандални разкрития за Цветан Цветанов. Той заяви, че по време на управлението на ГЕРБ, Цветанов е разпоредил незаконно подслушване на няколко известни личности. Единият от тях е Сотир Цацаров, който е бил подслушван още преди заеме поста главен прокурор. Целта е била управляващите да го държат в ръцете си с компромат. Но за тяхно огромно разочарование обвинител номер едно не се издънил.
Здравков заяви, че сред подслушваните са били семейство Станишев. Той е категоричен, че подслушваните от Цветанов не са 800 души, както твърдят магистратите, а 1000 души.
Сред подслушваните са Касим Дал, Камен Костадинов и десетки бизнесмени от кръга на Орешарски. Шефът на “Антимафия” заяви, че не е изключено да са записани и част от разговорите на настоящия премиер, тъй като по време на предизборната кампания той общувал всеки ден с Орешарски.
Цветанов
Цветанов е подслушвал и Орешарски
Здравков предположи, че по времето на Цветанов е имало и прикрити разработки за контрабандата на цигари. Някои от тях са били прекратени по давност.
Той посочи, че от началото на тази година досега са били задържани три камиона с контрабандни цигари, през 2012 година техният брой е 8, а през 201ог. -25, пише Пик.бг.
БРАВО ЦУЦИЛАНЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечо, току що швейцарците ни обясниха защо в БГ не може да има пряка демокрацияНе сме дорасли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение.... да стойш мирно.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар