IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Докато го слушах си представях огромните дворове в богатите села край Пловдив и запустелите ниви и буренясали градини в Северна България.

    А дали е случайно, че именно Северозапада е бастион на комунистите??????

    Битието е въпрос на манталитет...

    Коментар


    • Това беше привлекателността за масите на оная система - евтин хлаб и сирене и 15 дена на бунгалата на завода. Оттам нагоре не може да мръднеш и да надскочиш себе си. Отглеждане на рая е това.

      Коментар


      • Bilyana Gospodarska

        "Вие българите не осъзнавате колко сте щастливи".
        Така ми каза един познат от Хонг Конг, който никога не е стъпвал в България. Бяха минали точно 5 години откак Британската корона върна територията на изконните владетели след 100-годишно управление. Мъжът - около 50-те по онова време, етнически китаец, със средно образование, управител на средноголяма фирма за търговия с лекарства. Усмихна се със загадъчна китайска усмивка на недоумението ми , и без и да се опита да спори заразказва:
        "Наистина не познавам държавата ви, но дори и без да съм я видял ще твърдя, че съм прав. Роден съм толкова беден, колкото никой от вас в Европа не може да си представи. Имам 4 по-големи сестри. Баща ми беше амбулантен търговец на маркови писалки. В дните, в които търговията му вървеше, поне имахме какво да ядем. Когато се върнеше без печалба, биеше майка ми и сестрите ми, а те биеха мен. Живеехме в къща с три стаи с още две семейства. Ние заемахме средната стая, и затова нямахме прозорци. Сестрите ми не ходеха на училище. Тръгнаха на работа във фабриката още в ранна детска възраст, за да съберат пари да уча аз. Затова ме мразеха тогава, мразят ме и сега. Поне успях да завърша гимназия и благодарение на това намерих добра работа. Имам една дъщеря, която обожавам. Инвестирал съм всичко в нейното образование. Когато тя завърши гимназия, ще я изпратя в САЩ да продължи да учи. За европейски университет няма да ми стигнат парите."
        Докато го слушах си представях огромните дворове в богатите села край Пловдив и запустелите ниви и буренясали градини в Северна България.

        Коментар


        • Монти,
          тази грандиозна глупост колко добре сме живели при бай Тошо отдавна е само за вътрешнопартийна употреба.

          ПП, а бананите и портокалите идваха само по Коледа, о, прощавай, нямаше и Коледа, за Нова Година.

          ППП, а колко българи имаха възможност да пътуват (изключвам партийния обмен на трудещите се до Унгария и ГДР и то само ако си надежден).


          ПППП, а къде беше СВОБОДАТА?

          Коментар


          • Художникът Петър Мичев-Педро:
            През зимата може да ядем само гербери

            Интервю на Ангел АТАНАСОВ за протестите, изкуството и късното бащинство
            24 Ноември 2013 12:00


            Самобитният художник Петър Мичев-Педро е роден в Плевен на 9 май 1955 г. През 1990 г. в брюкселската галерия „Остър ъгъл“ негови картини са изложени до тези на Салвадор Дали. Участвал е в близо 400 общи експозиции, има и над 100 самостоятелни изложби в България, Европа и Америка. Във Франция е живял и работил от 1991 до 1998 г., а в САЩ - от 2000 до края на 2005 г.



            - Г-н Мичев, преди години вие обявихте личния си протест срещу липсата на морал в българската политика, продадохте цялото си имущество и емигрирахте за дълго от България. Смятате ли, че уличните протести сега ще успеят да променят морала на нашите политици?

            - Не мисля, че те могат да променят статуквото в българската политика. Вътрешното ми убеждение е, че тези протести са режисирани. Зад тях стоят големи интереси и много пари. Не е това, което беше на Орлов мост, а и в други големи градове на страната преди двайсетина години. Тогава народът наистина спонтанно излезе на улиците. Ако днешните протести бяха спонтанни, участниците в тях нямаше да са толкова сигурни в своите изяви. Студентите влязоха в университета и го окупираха - знаят, че нямат право по закон, но явно са наясно, че никой няма да им търси отговорност. Кметът на София Йорданка Фандъкова пък всеки ден издава разрешения за протестите без никакви проблеми.

            През последните месеци постоянно ни се внушава, че вече няма морал и в политиката, и в останалите сфери на обществения ни живот. Не съм съгласен всички да се слагат под един знаменател. Най-малко аз бих се хванал да защитавам политиците, но няма как всички да са крастави магарета. Днешните управляващи на мен не са ми направили нищо лошо. За предишните обаче не мога да кажа същото. Когато дойде ГЕРБ на власт, първият служител, когото новоназначеният шеф на Плевенската басейнова дирекция уволни, беше моята съпруга. Въпреки че тогава тя беше бременна в 6-ия месец. Обяснил й, че човешкият фактор не го интересувал - трябвало му нейното място и после назначил на него един бодигард от Червен бряг. За какъв морал можем да говорим?

            Протестите започнаха след назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Защо не скочиха срещу него, когато беше зам.-министър по бедствията и авариите? Той изкара и един мандат като депутат, но никой не го попита какво прави в парламента. С просто око се вижда, че някой режисира действията на протестиращите. Не съм партиен член, дори в комсомола едно време не съм членувал за разлика от някои лидери от предишното управление. Аз съм художник и симпатизирам на социалните партии.

            - Адекватна ли е реакцията на управляващите на онова, което се случва на улицата и по площадите?

            - Такова самообладание, каквото показва премиерът Пламен Орешарски, досега не съм видял от нито един български политик. В такъв тежък момент като сегашния никой друг няма да издържи и три дни. Видяхме „великия“ Бойко Борисов как се предаде при протестите в началото на годината. Още тогава си личеше, че има опити да се режисират действията на протестиращите.

            - Какъв е изходът от ситуацията?

            - Ако протестите продължат по същия начин - с блокади, стачки и т.н., през зимата ще трябва да се храним с гербери, защото няма да има какво друго да се яде. Явно все още има какво да се краде, щом лидерите на ГЕРБ искат властта на всяка цена. За мен това, което става в България, е опит за преврат.

            - Агресията постепенно завладява живота ни отвсякъде. Има ли опасност тя да ни унищожи като нация?

            - В последните 4-5 години попаднахме в една дупка, живеем в безвремие. Правителството на ГЕРБ ни накара да повярваме, че трябва да се примирим с бедността. От мои познати бизнесмени съм чувал, че предните управляващи са им искали 20 процента от печалбата, за да ги оставят да работят. И заради тези 20 процента на практика никъде нищо не е свършено както трябва. В тая държава има работа колкото искаш, но вече няма кой да я свърши, защото печалбата е изядена предварително.

            Агресията ни унищожава всеки ден. Тя е навсякъде. Вече се смята за елемент на демокрацията да напсуваш другия, да го замеряш с обиди като червен боклук, син боклук, гербер и какво ли още не. Партийните абревиатури също станаха обидни думи. Започнаха да противопоставят хората и по етнически признак - българи, турци, цигани, арменци и т.н. Не знам от историята ни някога да сме били 100-процентови националисти. Ако продължим да търпим агресията и да живеем с нея, сме обречени. Как младите хора ще създават семейства и ще отглеждат деца, ако всички около тях са агресивни? Ще ходят на митинги, за да се запознават и да правят семейства ли?

            - На откриванията на вашите изложби се мяркат доста политици. Заради собствения си имидж ли го правят?



            (в. Преса, печатно издание, брой 321 (672 от 24 ноември 2013)

            Last edited by X_Y; 25.11.2013, 10:51. Причина: прекалено дълго

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ясно, няма да се разберем... Аз оправям България доколкото е възможно за сам човек. Мога да кажа, че това което правя е за 1000-2000 човека. Това с което си мислиш обаче, че си се заел ти САМ, не е оправяне на България!!!! Нещо друго е!
              Колкото до гражданската война - силно се надявам на ум и разум. Все още има такъв в България!
              Наивник ,задал ли си си въпроса ,защо хората хареснат Бай тошо....
              Ами защото тогава са живели по добре от сега....
              това е във връзка с въпроса ти забравили ли са какво е било преди 25 години...

              Не са.....и там е проблема на такива ,като теб ...десните....
              За всеки имаше работа.....Средната заплата беше около 300 лева....
              Парното ,15 лв ,тока 5 , водата до лефче, трамвайния билет 6 стотинки ,геврека 5 ст... сиренето 2,4 , кашкавала 3лв
              За всяко дете детска градина ...
              за всяко семейство ,всяка година почивка от 15 дни- около 50 лв.....
              Като работиш 5 години и кандидатстваш за апартамент...
              който струваше 7,8 К... с безлихвен заем...
              самолета до варна -20 лв....
              Да не забравяме че имаше сигуност икъщите и колите не се заключваха...

              Е нямаше свобода и разнообразие на стоките....излизане в чужбина..
              Сега ако отидеш в един малък град ,хората го напускат само при Имигриране..
              Комунистите биле виновни за Имиграцията...
              Рядка глупост .. при забранено излизан в кап.държави и кльонове по всички граници ,те са били причината за напуснането на 2 милиона..
              През 1989 г. бяхме 9 милиона ,повече от Гърция...

              Коментар


              • Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София.

                Баща й Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка й - Веселина Карагьозова, е акционер в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.

                До 18-годишната си възраст Цветелина Бориславова живее с родителите си в чужбина: в САЩ, Индонезия, Румъния и Испания. Завършва руска гимназия в Букурещ. В Румъния започва да следва философия, но след една година прекъсва поради завръщането на семейството й в България. В София продължава следването си в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и завършва философия, английска и испанска филология (с дипломиране в Мадрид). По същото време следва и в УНСС, специалност „Международни икономически отношения“. Като студентка започва работа в международния отдел на СУ.

                След завършването на образованието си Бориславова известно време работи във външнотърговско дружество „Инко“. После отговаря за Балканите в европейската фирма СПЕА - една от първите в света компании за производство на тестово оборудване за електроника. Впоследствие работи в стопанско обединение „Гъвкави автоматизирани производствени системи“ (ГАПС). През 1989 напуска ГАПС и започва частен бизнес.

                Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма „ИПОН-2“ ООД. През годините тя участва в различни фирми и стопански организации.

                На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. Метални парчета се забиват в лицето и тялото й. Тя е тежко ранена и обезобразена. Претърпява пластични операции, които й връщат предишния външен вид.

                През 2005 г. Бориславова основава инвестиционното дружество „Си Ес Ай Еф“ (CSIF - Clever Synergies Investment Fund), в което притежава 99%, а останалите са на фондацията й „Credo Bonum“, създадена през 2006 г. като асоциация с нестопанска цел.

                Тя е член на Управителния съвет на „Oxford Club“ - САЩ, координатор на Сдружение „Глобална България“ и председател на Надзорния съвет на „Стопанска и инвестиционна банка“ АД.

                В началото на 2009 г. Бориславова продава част от дела си в СИБанк на „Novator Finance Bulgaria“ - Люксембург, собственост на исландския милиардер Тор Бьорголфсон (Thor Bjorgolfsson), което донася близо 140 млн. лв. на Бориславова. Впоследствие банката премина под контрола на белгийската КВС, а Бориславова продаде и последните си дялове в нея през декември 2010 г.

                През май 2011 година Цветелина Бориславова купува 49.99% от Българо-американска кредитна банка.

                Инвестира в българските зимни курорти, както и в проекти за ВЕИ.

                Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери - Ралица и Веселина, от брака със Стефан Абаджиев.

                Владее английски, испански, румънски, руски.

                ДС-КГБ- ГРУ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Хаха, ще видим БСП съсипваше други партии с по 10-15 платени журналисти и анализатори. Сега срещу нея работят няколко стотин аз мисля че го казвах преди няколко дена - каквото правят партиите им се прави и на тях в момента. Те нито са под-добри, нито са по-умни, нито пък имат повече ресурси.
                  Равновесие,
                  Ето каза една голяма истина,..
                  Стотици платени журналисти, работят против правителството.......
                  така ,че в момента като паднат маските ,тези журналисти и в ОФФ нюз и в Нова няма да си намерят работа,че и там почва да се спихва аудиторията....
                  Ето днес.. точно в в един час 8 и минути.... излиза информация в ОФФ нюз и Дневник... за Ранобудните който превзели Парламента...
                  само че на снимките е тъмно и датата е 24 .. ..... така ,че продължава организирана пиар кампания......

                  Забравяш обаче,,че е държавата е най големия рекламодател....
                  Та почнаха да замлъкват продажните гласчета....
                  Обаждат се само ,когато ги притиснат работодателите им....

                  БТВ е водеща напоследък... като водач на протеста се изявяват ,доста от редакторите и режисьорите....В момента ,когато разберат ,какво са си направили ще минат в другата крайност....
                  Дневник е другата ,която е супер обективна...
                  вече има атаки ,срещу водещи медии за необективност от чужбина и вземане на страна и те се извиват като змии , че не са такива....
                  Та очаквам ,вече да преминат в другата крайност ,да не засипят с чрвени....през целия ден...

                  Коментар


                  • Гордостта на България за нисък дълг и бюджетен дефицит била необоснована
                    22 Ноември 2013 12:10

                    Нашата гордост, че България има нисък дълг и бюджетен дефицит, е необоснована. Това заяви икономистът професор Ганчо Ганчев пред БГНЕС. Той посочи, че в България никой не се бори системно с бедността от началото на прехода.

                    "Дълги години ниските заплати се разглеждаха като конкурентно преимущество на България. Ние бяхме убеждавани, че ниските заплати ще доведат чужди инвеститори. Тези неща не се случиха, защото инвеститорите се нуждаят от квалифицирани кадри, а те не работят за ниски заплати и напускат страната ни", каза макроикономистът и добави: "Провалихме се".

                    Той отбеляза, че този модел на икономическо развитие е избран за България още в самото начало на прехода. "Става дума за крайна идеология за намаляване на ролята на държавата в икономиката. В съвременните условия този модел се оказа неработещ. Твърдението, че всичко ниско - заплати, данъци и т.н. означават рай, не се оказа истина", обясни професор Ганчев.

                    Той обори и друга широко разпространена представа, че в България бедността е проблем на ромите. "Всъщност бедността се отразява най-зле на българския етнос. При него бедността води до отрицателни демографски последици - много ниска раждаемост. При ромите реакцията на тази бедност е друга. Българският етнос е засегнат най-тежко от бедността", посочи професор Ганчев. Той обясни, че даже бедността в Гърция, която е поразена от жестока криза, не е така фрапантна както у нас. "България е страната с най-голямо социално разслоение и бедност в ЕС", добави макроикономистът.

                    Според него, "борбата с бедността изисква макроикономически политика, ориентирана към растеж".

                    "Проблемите на бедността са свързани с недостатъчното инвестиране в човешки капитал. Това засяга особено ромската общност. В тях трябва предварително да се инвестира, за да могат да намерят място на пазара - като дребни бизнесмени или работници", заяви професор Ганчев и добави, че липсата на инвестиции обрича тази група да се трудят или в сивата икономика, или да се занимават с незаконна дейност.

                    По отношение на работещите бедни той заяви, че тук е необходима политика на доходите и един по-ускорен икономически растеж. "България е страна от ЕС, за да сме конкурентни трябва да имаме основни пропорции, които са характерни за тези страни. Ние заделяме по-малко за образование и здравеопазване. Няма как тогава да сме равни на тези държави и да сме конкурентни", категоричен е макроикономистът.

                    Той посочи, че бюджетът е стигнал до 40% преразпределение. Според него са необходими поне още 1-2%, за да се постигнат някои цели. "Ако не го направим сега, не дадем навреме необходимите парите, ще имаме много по-големи проблеми с бедността в бъдеще", смята професор Ганчев.

                    МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ИКОНОМИКА СЕ ПРОВАЛИ

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ясно, няма да се разберем... Аз оправям България доколкото е възможно за сам човек. Мога да кажа, че това което правя е за 1000-2000 човека. Това с което си мислиш обаче, че си се заел ти САМ, не е оправяне на България!!!! Нещо друго е!
                      Колкото до гражданската война - силно се надявам на ум и разум. Все още има такъв в България!
                      Е, как да се разберем?

                      1. Намеси се в чужда полемика, което е мега невъзпитано.
                      2. Да показваш колко си чел.
                      3. Защо не даде примерите със Сингапур и Дубай за последните 30 години ти тогава на Гигован.

                      П.П. Предполагам знаеш и как се излиза от ситуацията, щот' 2010 година ви предупредих какво ще се случи.

                      Гражданската ви е гарантирана - чети ми прогнозата за БГ 2013-2020 г. в блог-чето.

                      Там също ви предупредих и Гигов ми се смя какво ви пиша съвсем добронамерено. Давам ви и тайминг-а винаги.

                      Вече сте в прогнозата, понеже ви я правих лятото преди изборите, която също беше "апокалипсис" - скоро ще бъде реалност

                      Смейте се още да'е .. и аз пак ще съм "пиян" като ви пиша нещата.

                      П.П.П. Само за протокола - работя винаги с цели екипи от тесни специалисти по разни области - демек аз съм отборен играч и не се правя на никакъв.

                      Т'ва вече е към тИбя Наивник да го знаеш - в прогнозите имате усилията на много хора експерти - просто съм ги обощил. Не всеки може да пише красиво да'е ... - хихи
                      Last edited by marandi; 25.11.2013, 09:33.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Ай, оправи БГ-то кат' толкоз много чуваш петела да'е ... ( 3 месеца да кажем )? - щот' после сте в гражданска.
                        Ясно, няма да се разберем... Аз оправям България доколкото е възможно за сам човек. Мога да кажа, че това което правя е за 1000-2000 човека. Това с което си мислиш обаче, че си се заел ти САМ, не е оправяне на България!!!! Нещо друго е!
                        Колкото до гражданската война - силно се надявам на ум и разум. Все още има такъв в България!

                        Коментар


                        • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Драгомир Стойнев: Американските реактори ЕПИ 1000 са най-добрите в света в момента
                            - 2035 година оставаме без ядрени мощности
                            Публикувано: 25 ноем. 2013, 08:30 | Обновено: 25 ноем. 2013, 08:30
                            Разпечатай
                            прочитания: 506 | коментари: 9
                            София, България
                            Драгомир Стойнев

                            Моделът атомен реактор на американската компания "Уестингахаус" ЕПИ 1000 е трето поколение технология. Това е най-сигурното към момента. Това обяви икономическият министър Драгомир Стойнев пред TV7. "2035 година оставаме без ядрени мощности, ако сега не инвестираме. Какво ще оставим след нас? Ето това питам. Надявам се при нас проблемите да бъдат изчистени и искам да бъдем от първите, които ще въведем новата технология, защото това е възможно най-добрият реактор.

                            "В САЩ всичко добре, в Китай всичко е добре. В тези страни вече се строят такива реактори. И друго. Животът на реактора е 60 години и после още 20 години удължаване. За мен не е важно от къде ще го вземем - дали ще е руски или американски. Важното е да е най-доброто, за да гарантираме на хората нормален живот. Аз, като министър, се заклех, че във всеки един проект ще защитавам националния интерес. Преговорите с "Газпром" също бяха лесни, защото изложихме ясна позиция", обясни Стойнев.

                            Министърът не пожела да коментира темата "Белене", защото думите му може да бъдат включени в арбитражното дело, което са води.

                            Той добави, че "Дженерал електрик" проявяват интерес към изграждането на 9-и и 10-и блок на "Марица Изток".
                            "Ролс Ройс" също са готови да предложат турбини за компресорните станции. С тях говорих в Англия. Аз искам най-добрите технологии да бъдат на българска територия", обясни Стойнев.

                            Министърът сподели още, че американци наблюдават български компании и са готови да ги купят, за да развиват дейността си у нас./БЛИЦ

                            ЦВ ЦВ И БУДА КАТО МУТРОЕКСПЕРТИ НЯМА ЛИ ДА НИ ОБЕСНЯТ НЕЩО ЗА РЕАКТОРИТЕ
                            Тих радиоактивен океан се вълнува.
                            Фукушимски бряг БУМ.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Въпросът е пряко свързан. Какво се случва с проектиране без вода, когато дойде водата?
                              Ясно - поредния самовлюбенак си, дет' решил да ми показва колко много знае.

                              И да отместиш целия акцент от въпроса ми? ( семпъл куесчен към Гигов ).


                              1 Тайминг - 30-40 години.
                              2. Да ми сравни БГ спрямо Дубай и Сингапур сега - понеже 25 години сте били в "преход" - ма, и другите са били в "преход" през това време и то без вода даже да имат.

                              П.П. Наивников, нямаш представа как се правят анализи и колко показатели налагам и екстраполирам - ако те метна на "остроумните" ти въпроси - ще издъхнеш отвсякъде.

                              Ма, оспами темата с простичкия ми въпрос към Гигов - който ме обвинява, че Русото е пиян и ми манипулира постовете като трие част от съдържанието им.

                              Кефи се Наивник, за какво ви говоря и че не разбираш - след 2 месеца сте в гражданска война. Тогава ти ще ме питаш какво да правим - па, аз ще се правя на интересен, че не съм те разбрал и ще си спамя като тИбя в момента

                              Ай, оправи БГ-то кат' толкоз много чуваш петела да'е ... ( 3 месеца да кажем )? - щот' после сте в гражданска.
                              Last edited by marandi; 25.11.2013, 09:17.

                              Коментар


                              • Драгомир Стойнев: Американските реактори ЕПИ 1000 са най-добрите в света в момента
                                - 2035 година оставаме без ядрени мощности
                                Публикувано: 25 ноем. 2013, 08:30 | Обновено: 25 ноем. 2013, 08:30
                                Разпечатай
                                прочитания: 506 | коментари: 9
                                София, България
                                Драгомир Стойнев

                                Моделът атомен реактор на американската компания "Уестингахаус" ЕПИ 1000 е трето поколение технология. Това е най-сигурното към момента. Това обяви икономическият министър Драгомир Стойнев пред TV7. "2035 година оставаме без ядрени мощности, ако сега не инвестираме. Какво ще оставим след нас? Ето това питам. Надявам се при нас проблемите да бъдат изчистени и искам да бъдем от първите, които ще въведем новата технология, защото това е възможно най-добрият реактор.

                                "В САЩ всичко добре, в Китай всичко е добре. В тези страни вече се строят такива реактори. И друго. Животът на реактора е 60 години и после още 20 години удължаване. За мен не е важно от къде ще го вземем - дали ще е руски или американски. Важното е да е най-доброто, за да гарантираме на хората нормален живот. Аз, като министър, се заклех, че във всеки един проект ще защитавам националния интерес. Преговорите с "Газпром" също бяха лесни, защото изложихме ясна позиция", обясни Стойнев.

                                Министърът не пожела да коментира темата "Белене", защото думите му може да бъдат включени в арбитражното дело, което са води.

                                Той добави, че "Дженерал електрик" проявяват интерес към изграждането на 9-и и 10-и блок на "Марица Изток".
                                "Ролс Ройс" също са готови да предложат турбини за компресорните станции. С тях говорих в Англия. Аз искам най-добрите технологии да бъдат на българска територия", обясни Стойнев.

                                Министърът сподели още, че американци наблюдават български компании и са готови да ги купят, за да развиват дейността си у нас./БЛИЦ

                                ЦВ ЦВ И БУДА КАТО МУТРОЕКСПЕРТИ НЯМА ЛИ ДА НИ ОБЕСНЯТ НЕЩО ЗА РЕАКТОРИТЕ

                                Коментар

                                Working...
                                X