IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Макс се интересува от православието и евразийския хегемон.
    Той провежда политиката на последния в България.
    А теб като те чете има чуството че си си наел десетина черни и бели американци и цял ден ги налагаш на плантацията си да работят...
    Горката Изаура ....
    А истината е друга....
    Не смеят да кажат ,че са българи ,че ще им се изтърсят сюрия готованци желаещи лесния живот...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Бих те поканил веднага, имам един етаж празен сега, но не мога - събирателен образ си на всичко, което мразя:
      фукльовщина, подлост, продажност, злоба, завист, посредственост, с една дума: пълно копие на Бареков
      Такива като теб разрушиха България !
      И ти възмутен от това отиде на слугуваш на франсетата ...
      Те хич не подлежат на такива квалификации.....
      Кафетото как им го сервираш с усмивка и преклонение или с гордост ,че си българин и с отвращение....

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
        Хубаво е, че се замисляш за някои от проблемите на България. Но я кажи нещо за политиката на безразборно теглене на заеми и харчене на пари за дребни социални нужди. Кажи за плана да се налеят милиони в Химко, в други западнали заводи, за милиардите за Белене, за милионите, давани на ДПС, за това, че те командват парламента и БСП, за стряскащото присъствие на полицията всекидневно в центъра на София. Всеки ден при пожарната на Раковски има паркирани коли на жандармерията. Това не го е имало при Живков дори. Станахме вече полицейска държава. А ти пак- гласувам за БСП и ДПС. Ами гласувай си и престани да мислиш за това, което декларираш. Не мислиш, мислиш си, че мислиш, но не мислиш!
        Макс се интересува от православието и евразийския хегемон.
        Той провежда политиката на последния в България.

Коментар

Бих те поканил веднага, имам един етаж празен сега, но не мога - събирателен образ си на всичко, което мразя:
          фукльовщина, подлост, продажност, злоба, завист, посредственост,
          с една дума: пълно копие на Бареков
          Глупости! Нямам нито едно от изброените качества. А и защо трябва да ме каниш някъде? Ти си фукльото и продажника. Продал си цяла държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Е, сигурно са му изучили другите мурафети и се справят достатъчно добре, та няма нужда да ги поощрява публично.
            Едно време се отвращавахме от постоянните целувки на Живков с Брежнев. Сега пак се мляскат. Егати европата, егати 21-я век. Върнахме се десетилетия назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              За мен проблемите са следните: демографски, бежанци, защита на местния производител, земеделец и индустрия...

Доволен съм че правителството се справя с проблема с бежанците засега, видя се че националния и европейския интерес са различни.... 1. какво стана с онези помощи от ес, обещани от комисарката сталинка, дето трябваше да пристигнат в петък; 2. защо една чиновничка от ес ни държи сметка за оградата; 3. защо трябва да осигуряваме на негрите и арабите условия, които не можем да осигурим на нашите майки и деца

видя се че европейските политици са по-големи мърши и от наште, Точка
              Хубаво е, че се замисляш за някои от проблемите на България. Но я кажи нещо за политиката на безразборно теглене на заеми и харчене на пари за дребни социални нужди. Кажи за плана да се налеят милиони в Химко, в други западнали заводи, за милиардите за Белене, за милионите, давани на ДПС, за това, че те командват парламента и БСП, за стряскащото присъствие на полицията всекидневно в центъра на София. Всеки ден при пожарната на Раковски има паркирани коли на жандармерията. Това не го е имало при Живков дори. Станахме вече полицейска държава. А ти пак- гласувам за БСП и ДПС. Ами гласувай си и престани да мислиш за това, което декларираш. Не мислиш, мислиш си, че мислиш, но не мислиш!
              Last edited by sofiance; 16.02.2014, 23:46.

Коментар

Абе има нещо съмнително. Местан не целуна Станишев. Орешарски също. Нещо не е в ред.
                Е, сигурно са му изучили другите мурафети и се справят достатъчно добре, та няма нужда да ги поощрява публично.
                Yeah

Коментар

Браво за проучването. Но си пропуснал една точка:
                  - по изключение, за лица с особено голяма полезност за Франция срокът от инимум 5 години постоянно законно пребиваване във Франция може да бъде намален на 3 години.
                  Та така, французинът - президент на банката написа такава препоръка за мен до префекта, че получих светкавично гражданството. С президента ходихме и до посолството един път, да им говориме за права на човека. После червените отбелязали за мен: "лицето се държа арогантно"

Разбира се, другите изисквания ги изпълнявах на 200%, и не в спортни клубове, а в Политехниката изнасях доклади Доходите си няма да прецизирам, за да не получиш пукане на жлъчката от злоба (класирах се в първите 5% по доходи от населението)
                  Ако наистина е така БРАВО! Ама се съмнявам. Бих се радвал на успяли хора на запад, особено във Франция където са особено осторожни към чужденците!

Коментар

Знаеш ти, знаеш! А защо не предложиш на Манолова да въведе ново правило в изборния кодекс. Ако гласуваш за БСП, получаваш и един глас за ДПС. То така и така сте си вече една партия.
                    За мен проблемите са следните: демографски, бежанци, защита на местния производител, земеделец и индустрия...

Доволен съм че правителството се справя с проблема с бежанците засега, видя се че националния и европейския интерес са различни.... 1. какво стана с онези помощи от ес, обещани от комисарката сталинка, дето трябваше да пристигнат в петък; 2. защо една чиновничка от ес ни държи сметка за оградата; 3. защо трябва да осигуряваме на негрите и арабите условия, които не можем да осигурим на нашите майки и деца

видя се че европейските политици са по-големи мърши и от наште, Точка

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Вярно е, от гостите преобладаваха мастити европолитици.
                      На конгреса на СтанишОв, доколкото си спомням, Шулц не благоволи с присъствие да подкрепи протежето си, но пък гостите Местан и Орешарски "умиха" срама от челото му .... както само те умеят!
                      Абе има нещо съмнително. Местан не целуна Станишев. Орешарски също. Нещо не е в ред.

Коментар

• Ленлорде, Максчо, отива си още един от вашите идоли! Съжалявате, нали!

Залезът на Пеевски

http://dnes.dir.bg/news/sergey-stani...-16145796?nt=4

ПП Естествено, че няма да коментирате нищо. Пак ще си затраете, като истински мъже.

Коментар

На откриването се появиха шефът на Софарма Огнян Донев, както и ветерани седесари, сега членове на движение "22 септември" - Едвин Сугарев, Методи Андреев и Евгени Михайлов, които бяха част от протестите срещу кабинета през лятото.

Единственият политически лидер от България, отправил приветствие пред конгреса, беше шефката на "Обединени земеделци" Петя Ставрева.
                          Вярно е, от гостите преобладаваха мастити европолитици.
                          На конгреса на СтанишОв, доколкото си спомням, Шулц не благоволи с присъствие да подкрепи протежето си, но пък гостите Местан и Орешарски "умиха" срама от челото му .... както само те умеят!
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Хахахахха, и аз съм с победителя, ама този който има изпълнителната и съдебната власт, щото онези в законодателната не са ми потребни!
                            Ей, не се хвали, срамота е да си с това правителство! .

Коментар

Виж кво, аз не искам да занимавам Форума със себе си. На миналите избори гласувах за бсп, на тези не знам. ...]
                              Знаеш ти, знаеш! А защо не предложиш на Манолова да въведе ново правило в изборния кодекс. Ако гласуваш за БСП, получаваш и един глас за ДПС. То така и така сте си вече една партия.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance
                                Не зная идиот ли съм или не, но съм с победителя! А ти, лорде поземлен, за кого си? Не се крий като мишка!
                                Хахахахха, и аз съм с победителя, ама този който има изпълнителната и съдебната власт, щото онези в законодателната не са ми потребни!

Коментар

Working...
                                X