Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Красимир Стефанов напуска Парламентарната група на ГЕРБ
Красимир Стефанов напуска ПГ на ГЕРБ, това обяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Със заявление от 17 февруари, постъпило в 8.53 часа в деловодството на Народното събрание народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари, напуска ПГ на ГЕРБ и остава като независим народен представител.
http://www.focus-news.net/news/2014/...a-na-gerb.html
Парламентарната група на ГЕРБ беше напусната от двама финансисти в последните няколко дни. Остана им само една Менда Стоянова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВчера ме хвана малко смях на този пост и тъкмо мислех да отговоря и Бенджи ме разсея с фотомонтажа.
Та няма и да коментирам снощните ти хвалби. Може да е вярно, ама май малко послъгваш.
Няма да коментирам и привързаността ти към партията на Саркози, който е май единствения френски президент, който така се е издънил, та не е бил преизбран. Франция не ме засяга.
Мен ме интересува България. И смехорията с ГЕРБ да реформираш политиката в България към демократизация и декомунизация.
Това е все едно с бензин да гасиш огън.
Френски сенатор не познавам, ама един български сенатор от ГЕРБ познавам добре. От моя град, Шумен е, бивш колега офицер от военното училище. Беше "ушенце".
Знаеш ли какво е "ушенце". Работеше за Държавна сигурност. Длъжност "резидент". Всички колеги знаехме че е ушенце на ДС и внимавахме какво говорим пред него. Имаше войници, които ходеха да му донасят. Можеш да провериш в сайта на комисията по досиетата. Казва се Любомир Христов. Та той ще променя Шумен към демокрация.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronКойто има данни да ги дава в прокуратурата, не да задръства пресата и форума с недоказани твърдения! Айде да осъдят някой по негов сигнал и тогава да излезе и да се похвали! Другото е празно плямпане! ЖЪЛТУРИ!!!
Обаче хайде пак да обясниш как демокрацията идва в България на бял кон носена от демократичната партия ГЕРБ.
Начело на тази партия стои баш демократ.
Човек, несполучил да влезе във факултета на Държавна сигурност (първи факултет), несполучил да стане и милиционер (втори факултет), ама с връзките на високопоставения в Столичната пожарната баща успява да се вреди поне в Трети факултет на училището за милиционери. Там се допускаха САМО деца и внуци на проверени комунистически другари. Бащата естествено си е бил истински комунист.
После станал партиен член (това е естествено за офицер), после напуснал при деполитизацията и започнал охранителен бизнес.
Всички знаем с какво се занимаваха охранителите през деветдесетте години. Да не би фирмата на Бойко да е изключение? А ако е изключение какво прави в компанията на видни фигури от подземния свят? Свидетелства бол. Както и общи фирми с тези фигури. Документите се пазят още.
После станал главен милиционер на републиката и следва БУМ на гангстерски убийства. Явни поръчкови убийства. Разчистване на сметки в подземния свят. И всичките гангстерски убийства по времето на Бойко като главсек на МВР остават неразкрити.
Опитаха да взривят жена до него (Цветелина)... Пак случайност.
Да ти имам демократа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Вай вай вай колко трогателно - Данчо ментата депутатства на ползу народа - гооолям патриот .Направо му повярвах.....Йордан Цонев:Нямам фирми, живея скромно от депутатска заплата
17 Февруари 2014 08:52 от Faktor.bg
Нямам информация да има разработка за мен и мои фирми за източване на ДДС. Нямам фирми и живея само с депутатската си заплата, декларира Йордан Цонев, от ДПС.
За 23 години в политиката не съм бил нито веднъж обект на разследване, нищо, че се изписаха много клевети за мен, оправда се Цонев. Обвиненията хвърли преди седмица бившият шеф на митниците Ваньо Танов, който обяви, че фирми близки до Цонев са крали ДПС за над 1 700 млн. лв. и за това има разработка, а далаверите са ставали по времето на правителството на Станишев.
Цонев не подмина и темата за скандалните разговори между Делян Пеевски и Цветан Цветанов.
Пеевски не е член на ДПС и не е контактувал с Цветан Цветанов в качеството си на депутат. От тези срещи става ясно, че Цветанов има от какво да се страхува, ако Пеевски беше станал шеф на ДАНС. Пеевски разкрива технологията на управление по времето на ГЕРБ, аз не виждам повод за намесата на прокуратурата и търговия с влияние, смята депутатът.
Той обясни още, че ДПС няма нужда от стягане на редиците с измислени конфликти и създаване на религиозно напрежение.
Ние имаме пряка връзка с електората си. Битката за агитиране на майчин език не е измислен, а опира до правата на хората. Този текст налага забрани на всеки чужденец, който дойде да агитира по времето на кампанията. Колегата Хафъзов, който изброи имена на хора, които са лежали в затворите на комунизма за потъпкани права. Всичко се нажежи, след като депутат на Атака стана и заяви, че на който не му харесва говоренето на майчин език да си взима бухчата и да ходи в Анадола. Етническото и религиозно различие не ни разделят, разделя ни омразата, коментира още Йордан Цонев.
Той призна, че новите банкови правил , които се приеме парламентът, ще се отнасят само за бъдещи периоди и наистина няма да могат със задна дата да важат за клиенти, които вече са взели заеми.
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-zaplata.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСмяна на СТАТУКВОТО .... РБ + Герб + АБВ трябва да се обединят в името на България срещу общия враг....
Та няма и да коментирам снощните ти хвалби. Може да е вярно, ама май малко послъгваш.
Няма да коментирам и привързаността ти към партията на Саркози, който е май единствения френски президент, който така се е издънил, та не е бил преизбран. Франция не ме засяга.
Мен ме интересува България. И смехорията с ГЕРБ да реформираш политиката в България към демократизация и декомунизация.
Това е все едно с бензин да гасиш огън.
Френски сенатор не познавам, ама един български сенатор от ГЕРБ познавам добре. От моя град, Шумен е, бивш колега офицер от военното училище. Беше "ушенце".
Знаеш ли какво е "ушенце". Работеше за Държавна сигурност. Длъжност "резидент". Всички колеги знаехме че е ушенце на ДС и внимавахме какво говорим пред него. Имаше войници, които ходеха да му донасят. Можеш да провериш в сайта на комисията по досиетата. Казва се Любомир Христов. Та той ще променя Шумен към демокрация.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПлевнелиев играл с имоти под либерийски флаг
Държавният глава получил неясно финансиране. Като управител на „Бизнес парк София” Плевнелиев продал група имоти на компания с неясен собственик, регистрирана в икономическата зона на Монровия.
http://reporterbg.com/index.php?id=72341Last edited by коки; 17.02.2014, 10:45.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Плевнелиев играл с имоти под либерийски флаг
Държавният глава получил неясно финансиране. Като управител на „Бизнес парк София” Плевнелиев продал група имоти на компания с неясен собственик, регистрирана в икономическата зона на Монровия.
http://reporterbg.com/index.php?id=72341
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе ти си велик и успял, нали така казвахте през 90-те когато се прибирахте в БГ и трябваше да оправдаете бягството.....
Е , дърти портиере, трябва да те отрезвя вече, не сме в 90-те
Нито съм велик, нито съм преуспял - просто нормален човек в нормална държава от 30 години. Велико е това българо-американче, което показаха днес в 'по света и у нас" от Бостон, където прави страхотни роботи Но него на 4 годинки го пренесли в нормална държава, далеч от Филчевци, Догановци, Азисовци, Сидеровци, Барековци, Станишевци и тем подобни
А пък аз защо да се прибирам в Булгаристан? Като измрат динозаврите като теб, тогава може и да намина, да видя колко още сте обезобразили Българията. Ти ще си заминеш на 67.9 лазарника (като алкохолизиран тип - на 55), аз - на 78.4 (като спортист - на 95) ( http://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_d...A9rance_de_vie ), така че ще имам време да дойда да видя
какъв епитаф ти е написал Big6ha на плочата ти и дали Факушка е сложила магарешки тръни на гроба ти
... и дали онова българо-американче не е започнало да произвежда роботи в България ...
... или децата ти са започнали да произвеждат Москвичи и Трабанти ...Last edited by barbaron; 17.02.2014, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеМисуим дека Барбаронот е свршил тази работа при тебе. Малчи си друже и лекувай задника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСлугувам им, да, в партията на Сарко Затова си пием кафето с местния сенатор и празнувам Коледа с префекта. Най-лошото е, че и на тези избори за 15 път съм в изборната комисия. Ще внимавам местните побратими на Станишев да не правят далавери. Въпреки че това е практически невъзможно благодарение на френския изборен кодекс
Е , дърти портиере, трябва да те отрезвя вече, не сме в 90-те
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениетигобием у газот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеМонти как си дебелнке?
Цигарките опъваш ли както млад циганин опъва млада сиренясала циганка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ти възмутен от това отиде на слугуваш на франсетата ...
Те хич не подлежат на такива квалификации.....
Кафетото как им го сервираш с усмивка и преклонение или с гордост ,че си българин и с отвращение....
Цигарките опъваш ли както млад циганин опъва млада сиренясала циганка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМакс се интересува от православието и евразийския хегемон.
Той провежда политиката на последния в България.
Коментар
Коментар