IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Точно ти за ДС нямаш право да говориш - след Димитър Дъбов и Иван Иванов...
    Аз имам всички права да говоря каквото си искам и където си искам. Ама ТИ нямаш такова право.

Ето сега казвам, това че Димитър Дъбов е заместник на Станишев е ПОЗОР за БСП. Вероятно Станишев е зависим от Дъбов.
    Позор за БСП и за шуменската организация е издигането на Иван Иванов за депутат.

Разбра ли дребно партийно агитаторче. Гигов може да си позволи да казва истината, такава каквато е. Ама ТИ не можеш. Щото си щатен партиен герберски агитатор и от това ти зависи заплатата.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Добави към моето досие: "играл водна топка с Иван Славков и возил Славков и Живкова в колата си", така че един ден да използваш тези факти като компромат за мен
      А при такава криминална биография на Бойко веднага го давай под съд, преди той да те е дал за клевета. Но той с пикльовци не си губи времето
      Твоето досие не ме засяга. Ти в България си никой. Четеш там от Франция някаква избрана от теб информация по сайтове, които те дезинформират с целенасочената си дезинформация. Обаче на теб така ти харесва. Понякога идваш в София и си въобразяваш че познаваш България и българите. Ти драги, си се откъснал абсолютно от действителността тук и не ми е ясно защо се напъваш да се занимаваш с българската политика. Нито ти ще се върнеш тука, нито децата ти. Сам го каза. Тогава защо чуждоземни троле, тролиш в български форум?

п.п. Да си спортувал заедно с Батето и да си му бил приятел за мен е нещо положително. Батето, Бог да го прости, беше ПИЧ. И направи много за България, пък и за демократизацията на БНТ, на която беше директор.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Ха ха виж ти след изцепката на Делянчо Пеевски депесарите впрегнаха Дудука! Бареков: Веднага щом се закълна като премиер, ще арестувам "мишока" Борисов http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3283195
        И един мармот завива шоколада в станиол...

Тоя нали е идиот, си мисли, че и останалите са....

Но нека колегите във форума да знаят кой подражава на подписа на старшинката....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Коки, виждам че се опитваш да ме уязвиш, ама карай. Бил съм офицер и не се срамувам. Работа като всяка друга.
          Бил си офицер и сега си позор за българската армия - твой лидер е Местан (Доган)...

Коментар

• Ха ха виж ти след изцепката на Делянчо Пеевски депесарите впрегнаха Дудука! Бареков: Веднага щом се закълна като премиер, ще арестувам "мишока" Борисов http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3283195
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

През 2010г написах девиз на Герб който към днешна дата си е актуален ,,Комунист-Милиционер - Роднина - Милиционер - Роднина - Комунист -Милиционер '' Та Барбарон в тая страна не се ли смени статуквото и не се ли лустрират другарите ще си е още дълги години задният двор на Европата.
              И още тогава ясно ти казах, че този девиз работи само за Станишев и Доган. Не е нужно старшинката сега да го перефразира, за да видим последствията - най-перверзната Тройна коалиция....

Коментар

Еми какво да правя, като липсва друг материал на пазара, а няма внос
                Сигурно има и ченгета, но добри хора
                През 2010г написах девиз на Герб който към днешна дата си е актуален ,,Комунист-Милиционер - Роднина - Милиционер - Роднина - Комунист -Милиционер '' Та Барбарон в тая страна не се ли смени статуквото и не се ли лустрират другарите ще си е още дълги години задният двор на Европата.

Коментар

Та може да се напънеш още малко и да ми обясниш как ГЕРБ с кадрите си комунисти, агенти на ДС и мутри ще работи заедно с Реформаторския блок за демократизацията на България.
                  Точно ти за ДС нямаш право да говориш - след Димитър Дъбов и Иван Иванов...

Коментар

Коки, виждам че се опитваш да ме уязвиш, ама карай. Бил съм офицер и не се срамувам. Работа като всяка друга.
                    Ама вашия герберски кмет Пламен Стоилов не е обикновен "шапкар". Той си е от Държавна сигурност. Ти естествено знаеш това, даже и линк си дала, ама не ти уйдисва и затуй го наричаш само "шапкар", а не "ченге".
                    Ето и част досието му:

Нали тъй Коки? Партията, на която Барбарона възлага борбата с комунизма на практика бъка от високопоставени ченгета от ДС.
                    Гигов първо ни най -малко съм искала когото и да е било тук да засягам.Второ деполитизирана съм .Трето инфото което не всички знаят ,го пуснах като долълнение за кадър на ДС който е в редиците на Баце .Четвърто ако не ми е уйдисвало както ти твърдиш ,нямаше да го визирам и щях да ти подмина поста.

Коментар

Затова сега с François Hollande Франция стана за смях пред целия свят. Как няма да го издънят, като и тук, вместо с циганите, с наличния арабски и африкански материал побратимите на Станишев понякога печелят. Пък и местния Сидеров - ле Пен помага
                      А за твоя колега се надявам, че може да се каже: "Комунист е, но е добър човек"
                      Има ги и такива
                      Има ги, да. Много комунисти има, които са добри хора, когато на теб ти харесва.
                      Ето повечето от ръководните кадри на любимата ти ГЕРБ, която ще бори комунизма са все "добри" комунисти и "добри" мутри.
                      Това го твърди един патологичен антикомунист-
                      Николай Колев-Босия.
                      1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                      Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!
                      http://bosia.blog.bg/politika/2012/0...avliava.938284

Та може да се напънеш още малко и да ми обясниш как ГЕРБ с кадрите си комунисти, агенти на ДС и мутри ще работи заедно с Реформаторския блок за демократизацията на България.

Впрочем забравих, че ти сложи заедно с "реформаторите" не само ГЕРБ, ами и АБВ.
                      АБВто на комуниста Георги Първанов, два мандата президент от БСП, също сътрудник на ДС. А самото АБВ е бъкано с комунисти, нереализирали се в БСП.

ГЕРБ+РБ+АБВ
                      ГРАНДИОЗНА СМЕХОРИЯ!!!

Коментар

И понеже стана дума за ДС съм се чудела след като Баце щеше да ги лустрира защо си издигнаха за кмет на Русе шапкаря Пламен Пасев Стоилов http://www.comdos.bg/%D0%9D%D0%B0%D1...DecisionID=367
                        Ама вашия герберски кмет Пламен Стоилов не е обикновен "шапкар". Той си е от Държавна сигурност. Ти естествено знаеш това, даже и линк си дала, ама не ти уйдисва и затуй го наричаш само "шапкар", а не "ченге".
                        Ето и част досието му:
                        Пламен Пасев Стоилов Дата на раждане 04.04.1962 г. Място на раждане гр. Русе Качество Щатен служител Структури, в които е работил ДС, управление III Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № К-3170/ 24.09.1987 г. е назначен за разузнавач; с УК-0332/ 14.09.1990 г. е преназначен за ст. разузнавач. Кмет на общ. Русе, издигнат от ПП "ГЕРБ"
                        Нали тъй Коки? Партията, на която Барбарона възлага борбата с комунизма на практика бъка от високопоставени ченгета от ДС.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                          ХА ХА виж ти от коя ли партия са му кихнали кинти на тоя капут ,че да напусне Герб ,но пък да остане в НС?
                          Красимир Стефанов:

"Ставам независим депутат, защото искам нещо да зависи от мен! Това е причината за решението ми. За съжаление във всички парламентарни групи депутатите изпълняват решенията на ръководствата си и често действат против волята си. Това трябва да се промени, като се въведе мажоритарен избор, изискване за професионална квалификация и възрастова бариера преди влизане в парламента. За да е пълноценен един депутат, той трябва да е натрупал житейски опит. Не може един студент да стане народен представител и да кове закони от студентската скамейка", подчерта г-н Стефанов пред медията ни.

http://pik.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%...ews148876.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                            ХА ХА виж ти от коя ли партия са му кихнали кинти на тоя капут ,че да напусне Герб ,но пък да остане в НС?

Цецка Цачева

Цитат на деня: Отдавам напускането на Стефанов на задкулисието

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...a_stefanov_na/

Коментар

Добави към моето досие: "играл водна топка с Иван Славков и возил Славков и Живкова в колата си", така че един ден да използваш тези факти като компромат за мен
                              А при такава криминална биография на Бойко веднага го давай под съд, преди той да те е дал за клевета. Но той с пикльовци не си губи времето
                              Този е овенен калтак- улица без изход Т! вони на червени партенки от руски ботуш.

Коментар

• Красен Станчев: Актуализираният бюджет не е изпълнен
                                Бюджетът тази година е направен в по-обобщени пера, за да е по-трудно да се види къде отиват парите, коментира икономистът
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X