IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • На наш гръб да хапнат и пийнат !Оставка !!!Министрите, БСП и ДПС на спявка в Боровец преди второ четене на бюджета
    28 Ноември 2013
    Панайот Ангарев, Самуил Димитров

    Уточняване на бюджет 2014 преди второ четене в пленарна зала и реформата в сектора за сигурност се очаква да бъдат основните теми на първата среща между правителството и парламентарните групи и ръководства на БСП и ДПС, научи вчера "Сега" от източници от "Позитано" 20. Форумът ще се проведе в Боровец в петък и събота. Завчера депутатите и от двете парламентарни групи са били изненадани със съобщения на телефоните си, в което изрично се казва, че присъствието на срещата е задължително. "Идеята на ръководството е да има такива срещи на всеки 3 месеца", разказаха социалисти.

    На сбирката енергийният министър Драгомир Стойнев ще трябва да даде обяснение за водените в САЩ разговори за 7-и блок на АЕЦ "Козлодуй". Другият сериозен въпрос на форума ще е зациклилата реформа в сектора за сигурност. Управляващите не са се отказали от идеята си за създаване на министерство на обществения ред на мястото на МВР. Това ще стане чрез изваждане на някои структури от него. Все по-упорито се говори сред социалистите, че са изготвени законови промени за създаване на две нови агенции към Министерския съвет - за управление на кризи и за българските документи за самоличност. Първата трябва да обедини пожарната, гражданска защита, тел. 112 и Бърза помощ. Във втората ще се влее сегашната дирекция на МВР "Български документи за самоличност". Вчера "Сега" научи, че досегашният началник на дирекцията Мария Костадинова е напуснала поста. Пред вестника Костадинова потвърди информацията. Със сигурност ще стане въпрос и за "замразените" засега законопроекти за службите за сигурност, както и кадровите промени в сектора.
    http://www.segabg.com/article.php?id=676636
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

    Коментар


    • Ето как другарката Нина Гергова, защитава "майките с деца, първолаците" и всички други категории от съответните опорни точки (които ежедневно са в устата на Станишев, Маяма и останалите олигофрени):

      В дискусията се включи и лицето на контрапротеста Нина Гергова, която присъстваше на заседанието в качеството си на член на Гражданска инициатива “За нов обществен договор”.

      Тя изрази съгласие, че каузата е важна, но бе скепитчна, че диференциираната ставка ще име целения ефект. Гергова предложи правителството да помисли за ваучери за най-нуждаещите се млади семейства. В края на изказването си тя отправи странна критика към начина, по който майките харчат парите за бебетата си. Ето част от изказването й:

      “В тези европейски страни, където съм пътувала, детските стоки са много по-скъпи от стоките за възрастни, което винаги много ме е учудвало. (…)
      Това, което ме дразни, е, че когато се говори за ставки и майчинство, всички излизат и казват “Не ни стигат парите за памперси” – не за храна, не за лекарства, а това не е най-големият проблем. И искам да попитам тези 420 лв. месечно как сте ги разбили – 200 лв. за памперси ли? Няма как да стане”, каза Нина Гергова.

      http://offnews.bg/index.php/272319/n...im-za-pampersi
      Last edited by el.t; 28.11.2013, 17:03.

      Коментар


      • Европа като лакмус

        http://reduta.bg/v2/article/%D0%B5%D...BC%D1%83%D1%81


        Шанс разговорът за българското членство в ЕС да излезе от рамката еврофондове-санкции и да се фокусира върху осмисляне на членството като възможност за провеждане на реформи с цел осъществяването на ефективни публични политики.

        Шанс да се заглушат, ако не опровергаят, както популистките антиевропейски послания от типа „България плаща на ЕС повече, отколкото получава” и „ЕС ни държи бедни, за да ни контролира”, така и откровените лъжи и долнопробни манипулации (които се вихрят най-вече в онлайн пространството, а оттам успешно проникват и във вестници със съмнителна хигиена) от типа „ЕС ни взима Тракия и я дава на Турция” и „ЕС забранява понятия като родина и националност”.

        Всичко това, обаче, е на път да не се случи. Защото управляващите искат това да не се случи. Новата мантра на БСП и ДПС за успиване на общественото внимание е „европейските избори ще бъдат лакмус за доверието в правителството”. Социологическите изследвания вече показаха, че толкова чувствителен лакмус, който да улови доверието към този кабинет, не е открит. Но извън това, подобна теза обрича европейските избори на пълно доминиране от националните въпроси. А националните въпроси в момента са сведени до един: как това управление да оцелее. Представяйки евроизборите единствено като „лакмус” за доверието в правителството, управляващите правят ясна заявка за тона, който ще бъде наложен в предизборните дебати: властимащите ще облъчват населението с успехите си, докато клакьорите им пускат димки за отвличане на вниманието и популисткия патос на Бареков се надвиква с националистическия фалцет на Сидеров. Защото „клета майка България” ни е скъпа, но ресторантите в Брюксел са по-хубави. От тази перспектива, има още една важна причина правителството да оцелее на всяка цена – за да номинира лидера на БСП Сергей Станишев за еврокомисар. Така, според вътрешнопартийните клюки, охотно разказвани по медиите, хем БСП ще се отърве без скандал от него, хем той най-после ще задоволи амбициите си за европейска кариера. Слух, който сам по себе си е обида за българските граждани и би трябвало да изправя на нокти европейските социалисти, които и без това берат доста срам заради безпринципното съглашателство на лидера си с „Атака” (от която се разграничиха дори крайнодесните партии в Европа).

        Тезата за „лакмуса” е по-вредна дори от тази за избори „две в едно” – не само защото очевидно отрича възможността за предсрочни избори, а защото в случая на провеждането им заедно с европейските, въпросът за българското членство в ЕС има по-голям шанс да бъде наложен сред темите в кампанията. Просто сме стигнали етап, в който принадлежността ни към Европа е поставена под въпрос и затова който и да се запъти към властта, най-напред трябва да гарантира, че не води преговори за членство на България в Евразийския съюз.

        ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ





        Last edited by Стамболов; 28.11.2013, 16:50.

        Коментар


        • Ха ха ..Ти да видиш...Имаме нова коалиция: Стоичков & БарековЛупи им обещава подкрепа

          28 ноември
          България осъмна с нова (тайна засега – б.р.) коалиция! Оказа се, че в лайнометния батальон срещу Бойко Борисов, предвождан от Николай Бареков се е включил и Христо Стоичков. Двамата пловдивчани са добри приятели точно от общите им игри на карти с доскорошния премиер. Сега обаче те си имат нови ментори, които насочват действията им. За това говори днешното изригване на Стоичков.
          "Този, който се е заел с мен, трябва да знае, че бързо ще свърши. Сега ще видите какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разбереш Бойко Методиев Борисов как ще го подредя.....Никога не съм бил близък с Борисов.кажи ми в какво съм го подкрепял. Аз бизнес от Бойко не съм искал. Спя си спокойно. Но тепърва ще излизат много неща около Борисов. Не чуваш ли какво говорят хората - че само фирми, близки до Борисов, са участвали в строителството на магистрали! Направете проучване кои са тези фирми", казва Ицо пред „Преса”.
          Точно по същия начин започна атаката си и Николай Бареков. Известният като Дудука в Пловдив журналист първо обясни, че не е имал никакви привилегии от отношенията си с Бойко, а след това стартира безпрецедентна по наглостта си атака срещу Борисов.
          Пловдивският тандем е подкрепен зад кадър и от президента на ЦСКА Александър Томов, научи „Пловдив Утре”. Лупи се очаква дори официално да се влее в партията на Бареков. Съденият политик обещал на пловдивчаните, че феновете на ЦСКА ще застанат зад тях, но искал насреща водаческо място в листите.
          http://www.plovdivutre.bg/2013/11/28...ichkov_barekov


          ...............................

          Стоичков, ти лъжец ли си?
          28 ноември 2013, 14:14
          Камата подписа сам присъдата си с атаката срещу Бойко

          Христо Стоичков приключи като гражданин на Република България. Поне като честен гражданин. Може да е велик футболист, извънземен майстор, но честен българин повече няма как да е. Направи го с интервюто си пред Валерия Велева. “Ще разбереш Бойко Методиев Борисов как ще го подредя.....Никога не съм бил близък с Борисов, никога не съм го подкрепял”, закани се Камата.
          Щеше да е хубаво, ако живеехме във времето на любимия му държавен ръководител Тодор Живков. Само, че днес сме 21-и век. И ако Стоичков не плещи как е ибрикчийствал на Борисов, интернет помни. Ето какво каза същият този Стоичков за същия този Борисов пред същата тази Велева, но преди време:
          “Бойко болезнено приема всичко това, което се случи на улицата (след февруарските протести – б.р.). Естествено е. Като си подаде оставката, аз бях първият, който му се обади и му казах, че е направил най-правилната постъпка.
          Защото Бойко взе България с чисти улици. Хората гласуваха за него с чисти улици. И когато видя, че има кръв на улицата, това го обиди много. Заболя го. Но имай предвид, че много от тази кръв, която я показват по улиците, не беше човешка кръв, а беше друга, хвърлена. И те си го знаят тези, които са хвърляли тази кръв... И аз да съм, и мен ще ме заболи. Хората по улиците непрекъснато се оплакват - ние сме най-бедните, ние живеем най-мизерно, а не разбират, че ние така сами себе си обиждаме. Не е ли по-достойно да стиснем зъби, за да просперира България? Или искаме да станем бетер Гърция? Мен ме е срам да гледам непрекъснато по телевизията как се оплакваме. От три-четири дни не съм говорил с Борисов. Но не мислете, че аз имам нещо против Бойко. Играл съм мач с Бойко, играл съм с Първанов, ако един ден Росен Плевнелиев поиска да играе мач за някоя кауза, и с него ще играя. Аз приятели не предавам!”

          И ако тогава Христо Стоичков се е объркал, какво да кажем за друго негово изявление пред агенция Фокус след скандала с изнудването на Росен Плевнелиев, в който бе замесен премиерът Борисов, заместникът му Цветанов, кандидат-президентът Плевнелиев, столичният кмет Фандъкова, общински съветници от ГЕРБ:

          "Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името. Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш! Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия. Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте. Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези, които Ви вярваме. Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници", казва той, заявявайки на финала: " Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България".

          СТОИЧКОВ, БИ ЛИ ОБЯСНИЛ КОГА ИЗЛЪГА НАГЛО – ТОГАВА ИЛИ СЕГА!?
          http://www.plovdivutre.bg/2013/11/28..._nagul_luzhets
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • На въпрос кога и къде е била въпросната последна среща, Бареков отговори:

            „Беше през лятото на 2009 година. След парламентарните избори, изненадващо бях поканен на среща в офиса на Бориславова в „СИБанк“. На тази среща ми беше представена Кристалина Георгиева. Бях помолен, като влиятелен журналист да съдействам Георгиева да заеме поста на премиер, вместо Бойко Борисов. Тогава Бориславова ми каза, че „Котараците“ и Люси Стойков са превзели ГЕРБ. Обясни ми, че Борисов няма качества да е министър-председател, защото е неграмотен и неук човек. Тя ми разкри, че заедно с Прокопиев са на път да поставят всички икономически министри и, че за да работи правителството в правилната посока то трябва да бъде оглавено от Кристалина Георгиева. Бориславова ми съобщи и имената на министрите, които трябваше да бъдат сложени: Симеон Дянков, Трайчо Трайков и Бисер Боев. Помоли ме за подкрепа в качеството ми на влиятелен и независим журналист. След този разговор аз разбрах какви подземни битки на лобита се водят в ГЕРБ. На същата тази среща Бориславова ми предложи да заема поста министър на образованието. Звъннах на Борисов, за да му кажа за въпросната среща. След това преустанових контактите си с Бориславова. Това са фактите“. Бареков заяви, че на въпросната среща е предупредил Бориславова, че един ден тя ще трябва да даде обяснение пред българското общество как и по какъв начин е придобила собствеността на „СИБанк“.

            pik.bg



            http://www.dnevnik.bg/sport/2013/11/...v_i_stoichkov/

            Коментар


            • Мерси

              Коментар


              • Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев е призован да се яви на следващото заседание по делото срещу бившия му шеф Цветан Цветанов, съобщи БЛИЦ.



                Той ще ходи в съда на 24 януаридогодина.Като свидетел е призован и бившият шеф на СДОТО Цветан Иванов, който пък заедно с Цветанов, е обвиняем по друго дело - за незаконното подслушване, доуточнява агенцията.



                На днешното заседание бяха разпитани двама служители от отдела "Вътрешна сигурност" на МВР-Варна - Юри Божинов и Пламен Тодоров, които са разследвали оперативната разработка за Орлин Тодоров по сигнали срещу него. Точно по тази разработка Цветанов отказвал използване на СРС. Разследването било спряно от шефа на отдела в София Румен Ганев, който им казал, че заради тях дирекцията ще бъде разтурена. Той им забранил да се занимават повече със случая и да стъпват във Велико Търново и Ловеч, където било прехвърлено досъдебното производство срещу Тодоров.



                Ганев заявил на служителите си: "Главния иска да знае, разследва ли се Орлин Тодоров." Двамата свидетели не можаха да посочат пред съда, кой е "главния". Прекият им началник обаче във Варна им бил казал да продължават за разследват случая, но да ходят тайно във Велико Търново.



                Румен Ганев също даде показания по делото. Той призна, че е имало разговор с малко по-остър тон в кабинета му с въпросните служители, но обясни, че е настоял те да прекратят оперативната разработка срещу Орлин Тодоров, защото вече срещу него имало образувано досъдебно производство.



                Адвокатът на Цветанов - Менко Менков подчерта, че в залата нито веднъж не било споменато името на клиента му.

                OMG ЕТО ТИ ОЩЕ ПУЯЦИ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Гледна точка която напълно подкрепям .,,Как бюлетината „Против всички!“ ще даде на България читави управници

                  Избиратели, които не са отишли да гласуват, да се глобяват с 200 лева?!... Може, аз съм съгласен.

                  Обаче при едно условие!

                  Условието е да има бюлетина или там графа в интегралната такава, която да гласи: „Против всички!“...
                  Какво следва нататък.

                  Следва, че гласуваме, правим, струваме, накрая броим - и ако бюлетината „Против всички!“ е събрала най-много гласове, изборите се анулират. Така е справедливо. Щом като хората са гласували против всички, значи въпросните „всички“ нямат право да се изтипосват по плакатите и да ни занимават с обещанията си, за които и бездруго знаем, че нямат намерение да изпълняват.
                  Президентът свири край на мача и издава указ за насрочване на следващи избори.
                  Само че!...

                  На следващите избори да нямат право да се вписват в листите хората от предходните избори! От първия до последния поред! Все пак именно заради тия имена хората са гласували „Против всички!“, нали така?!

                  На следващите избори (проведени пак под страх от глоба и прочие) отново трябва да има бюлетина „Против всички“... Ако и този път с нея са гласували най-много хора, изборите отново се анулират, президентът отново издава указ...

                  Само че този път нито една от партиите и коалициите, спечелили по-малко гласове, да нямат право да се регистрират за избори. Така де! Един път не им минал номерът, втори път не им е минал - за трети път вече няма време, защото времето си лети и ние ставаме все по-бедни и по-бедни. А ставаме по-бедни именно защото сме ходили да гласуваме за тия от плакатите и от листите.

                  Нататък - все така! Насрочват се избори, обявява се глобата за който не е гласувал, печата се бюлетина „Против всички!“, гласуваме, броим и ако точно тази бюлетина отново има събрани най-много гласове, то партии, коалиции, движения и сборове - аут!
                  Така, докато някой все пак изпревари по брой гласове бюлетината „Против всички!“.
                  Все някога това трябва да стане.

                  И когато стане, няма да имаме депутати, които се готвят да се пенсионират като такива само защото по някакви загадъчни причини са абонирани до живот за първите места в листите.
                  Ето тогава ще ходя да гласувам, пък ако ще да е под страх от глоба.
                  Ще каже някой, а откъде пари за избори след избори?...

                  Ами вижте - нито един изборен маратон не би ни струвал толкова, колкото ни струва издръжката на тия, дето ги избираме сега без алтернативата на „Против всички“.
                  И които сега искат да ни глобяват, задето не ги искаме..
                  http://pressadaily.bg/publication/29...0%D0%BC%D0%B5/
                  Само ,чме като гласуваш против всички ,ти не избираш президента да води мача...
                  нали или грешно съм разбрал..

                  Коментар


                  • Гледна точка която напълно подкрепям .,,Как бюлетината „Против всички!“ ще даде на България читави управници

                    Избиратели, които не са отишли да гласуват, да се глобяват с 200 лева?!... Може, аз съм съгласен.

                    Обаче при едно условие!

                    Условието е да има бюлетина или там графа в интегралната такава, която да гласи: „Против всички!“...
                    Какво следва нататък.

                    Следва, че гласуваме, правим, струваме, накрая броим - и ако бюлетината „Против всички!“ е събрала най-много гласове, изборите се анулират. Така е справедливо. Щом като хората са гласували против всички, значи въпросните „всички“ нямат право да се изтипосват по плакатите и да ни занимават с обещанията си, за които и бездруго знаем, че нямат намерение да изпълняват.
                    Президентът свири край на мача и издава указ за насрочване на следващи избори.
                    Само че!...

                    На следващите избори да нямат право да се вписват в листите хората от предходните избори! От първия до последния поред! Все пак именно заради тия имена хората са гласували „Против всички!“, нали така?!

                    На следващите избори (проведени пак под страх от глоба и прочие) отново трябва да има бюлетина „Против всички“... Ако и този път с нея са гласували най-много хора, изборите отново се анулират, президентът отново издава указ...

                    Само че този път нито една от партиите и коалициите, спечелили по-малко гласове, да нямат право да се регистрират за избори. Така де! Един път не им минал номерът, втори път не им е минал - за трети път вече няма време, защото времето си лети и ние ставаме все по-бедни и по-бедни. А ставаме по-бедни именно защото сме ходили да гласуваме за тия от плакатите и от листите.

                    Нататък - все така! Насрочват се избори, обявява се глобата за който не е гласувал, печата се бюлетина „Против всички!“, гласуваме, броим и ако точно тази бюлетина отново има събрани най-много гласове, то партии, коалиции, движения и сборове - аут!
                    Така, докато някой все пак изпревари по брой гласове бюлетината „Против всички!“.
                    Все някога това трябва да стане.

                    И когато стане, няма да имаме депутати, които се готвят да се пенсионират като такива само защото по някакви загадъчни причини са абонирани до живот за първите места в листите.
                    Ето тогава ще ходя да гласувам, пък ако ще да е под страх от глоба.
                    Ще каже някой, а откъде пари за избори след избори?...

                    Ами вижте - нито един изборен маратон не би ни струвал толкова, колкото ни струва издръжката на тия, дето ги избираме сега без алтернативата на „Против всички“.
                    И които сега искат да ни глобяват, задето не ги искаме..
                    http://pressadaily.bg/publication/29...0%D0%BC%D0%B5/
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Христо Стоичков ...
                      Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Пламен Орешарски
                      Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      ЦАЦАРОВ
                      Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Минчо Спасов
                      За съжаление, в деня на благодарността не биват изяждани достатъчно пуяци ...
                      Yeah

                      Коментар


                      • Cornix cornici oculos non effodiet - Гарван гарвану око не вади.ДАНС се е заела със сигнала срещу Орешарски за уволняване на чиновници за участие в протести http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ki_za/?ref=rss

                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Христо Стоичков нападна остро бившия министър-председател Бойко Борисов. Бившият футболист обвини в интервю за вестник "Преса" председателя на ГЕРБ, че заедно с хората около него е виновен за състоянието на държавата.

                          Според него Борисов стои зад обвиненията, че е получил 150 000 тона дървесина без конкурс. "Сега ще видиш какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разбереш Бойко Методиев Борисов как ще го подредя", добавя той.

                          Треньорът отрича близостта си с Борисов, която двамата показваха през изминалите няколко години.

                          "Никога не съм бил близък с Борисов. Кажи ми в какво съм го подкрепял? Това, че съм го завел в Пловдив, то беше, защото исках там да построя стадион. А той домъкна всичките политици около него да си правят реклама на мой гръб. В София, когато правих презентацията за този стадион в Пловдив, пак ги домъкна. Аз по митинги на ГЕРБ не съм ходил. Ако той си мисли, че една сбирка на ГЕРБ в Плевен, където съм бил, е митинг, жестоко се лъже. Аз отидох в Плевен заради Цецка Цачева, защото много я уважавам и защото ми е добър приятел.

                          Коментар


                          • Депутат от ГЕРБ: Борисов не ми е баща, за да знае къде отивам



                            Бойко Борисов да не ми е родител, за да знае аз къде отивам. Аз съм депутат, тези хора са ме подкрепили и аз не мога да си забравя хората, които са застанали зад мен. Не смятам, че съм направил някакво нарушение за да питам: Г-н Борисов може ли да отида да се срещна с българите в Букурещ.

                            Така отговаря народният представител от ГЕРБ от Свищов Георги Марков на въпроса на в. "Преса" дали Борисов знае за посещението и разговорите му с Пламен Орешарски в Букурещ. "Представяте ли си колко страшно ще бъде един депутат да иска постоянно разрешение дали да иде до тоалетната и до друго място", казва още той и пояснява: Преди да е имало партия имало е кауза. Така че не можем да се крием само зад партията и дисциплината, защото ставаме смешни", смята той.

                            "Ние като сложим партийните интереси над националите виждате до къде докарахме България. Ако ходим да се топим в Брюксел, кой е прав, кой е крив, виждате, че никой няма да ни обърне внимание. С насмешка вече взеха да ни гледат в Европа. Премиерът не съм го избирал аз, избрали са го хората. Ако бяха избрали Бойко за премиер, той щеше да е на масата в Букурещ" , подчертава депутатът от ГЕРБ.

                            Той обяснява защо българите от Румъния са избрали срещата с Орешарски да се състои в ресторант "Капша". На 19 ноември 1877 първенците на българската емиграция в Букурещ се събират в този ресторант и избират Любен Каравелов за бъдещ премиер на България. На тази среща присъства и Иван Вазов, който я окачествява като първия неофициален български парламент. / БГНЕС

                            София / България

                            Коментар


                            • Днес възстановиха ДДС на мои клиент-износител , по справка декларация подадена на 8,11,2013. Тоест след 20 дни , при положение че законовия срок е 30. По времето на ББ редовно се просрочваше като срока е стигал и до 45 дни. Такова бързо възстановяване не бях виждал от 2009 година насам.

                              Мисълта ми е че ангажимента към бизнеса които поеха за това се изпълнява.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕДЛОЖЕН ЦАЦАРОВ ОТ БУДА И ЦВЦВ- ДА НЕ СА И ТЕ В ЛОЖАТА ..

                                Коментар

                                Working...
                                X