Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Частично съм съгласен с теб за др. Дъбов. Според мен той е силно корумпиран и е осъществил посредством политическото си влияние корупционни сделки, от които се е обогатил. Заради което напълно заслужава да бъде разследван и да влезе в затвора. Но аз нямам никакви доказателства. Просто това е мое убеждение на база публикации и прочее.
За Иванов много не съм съгласен. Може и той да е участвал в някои незаконни неща, но основния виновник е баща му, небезизвестния в Шумен Шошо. Той е човекът с когото играе Дъбов.
Така че Дъбов и Шошо трябва да бъдат разследвани и ако са виновни да бъдат осъдени. А синчето Иванчо - вън от политиката. Ако не е виновен за нещо по-лошо? Ама сикаджия не е.
А Станишев е твърде зависим от подкрепата на Дъбов и за това не се изправя срещу него. А е възможно и Станишев да е участвал в корупционни схеми. Не знам.
Виждаш ли Стамболов, аз мога да кажа такива неща за Дъбов, Станишев и за когото си искам, и съм казвал и преди.
Ама ти не можеш да кажеш нищо срещу сикаджията Бойко Борисов и срещу корумпирания Цветан Цветанов. Щото си на хранилката им, Стамболов!
Ясен ли бях?

Коментар