IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Anton Todorov
    Знаех го от няколко месеца, но законът не ми позволяваше да го направя публично. В документите на ДС съществува и една другарка със същата фамилия, която е била волнонаемен служител на ДС - Коджейкова. Затова написах "Шайката...". ГЕРБ е просто другото крило на БКП и репресивните тоталитарни служби. Трябва да ги изринем от мястото, което оскверняват вдясно.

    http://offnews.bg/index.php/274167/b...avna-sigurnost
    Бащата на ген. Тодор Коджейков работил за Държавна сигурност
    offnews.bg
    Бащата на началника на Националната служба за охрана при президента ген. Тодор..

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      И съвсем скоро ще си получат заслуженото.
      Ха дано, ама надали. Гарван, гарвану... нали знаеш. В управлението на Бг няма нито един политик смеещ да натика друг в панделата, само си плямпат. Камо ли пък измежду червените продажници.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Не ме занимавай с твоите престъпни любими шефове.
        Бойко Борисов е бандит, добрал се до властта. И Цветанов е същия, само дето е бил с милиционерска униформа. И съвсем скоро ще си получат заслуженото. И когато Бойко Тиквата влезе в пандиза, където му е мястото, влюбените в него идиотки ще спрат да цвъркат по форумите!
        И изведнъж България ще се превърне в процъфтяваща и невероятна държава, в която всички биха искали ако не да живеят, то поне да правят бизнес и да инвестират. И стандарта ни на живот рязко ще скочи, и ще се превърнем от най-нещастната в най-щастливата нация ако не в Света и Европа, то поне на Балканския полуостров!

        Тц тц тц..., или както казва ОМГ: "Мъка, мъкааа..."

        Коментар


        • http://www.blitz.bg/news/article/237198

          без коментар.....

          Коментар


          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

            Мъка, мъкааа ....... той не им е адвокат, от него започнаха разследванията, включително и за подслушването на Меркел ...
            Много требе да си невеж или циничен, за да принизяваш почтени и съвестни държавници до нивото на приматите от комуно-ченгесарската върхушка.


            Лорд Питър идвал ли е втори път в Бг?
            Не ме занимавай с твоите престъпни любими шефове.
            Бойко Борисов е бандит, добрал се до властта. И Цветанов е същия, само дето е бил с милиционерска униформа. И съвсем скоро ще си получат заслуженото. И когато Бойко Тиквата влезе в пандиза, където му е мястото, влюбените в него идиотки ще спрат да цвъркат по форумите!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Гадове .Пари дават само за социални на циганите за да гласуват за тях.,И за Мюсолмните бежанци имат ......а за родните деца не....веднага О Т С Т А В К А !!!БСП и ДПС отказаха да отпуснат пари за център за деца, болни от рак

              С гласовете на БСП и ДПС беше отхвърлено предложението на ГЕРБ да се отпуснат 4.5 млн. лв. за изграждането на национален център за възстановяване и рехабилитация на деца с онкологични заболявания при гласуване на Бюджет 2014 г. на второ четене.
              Родители на деца, болни от рак, са осигурили терен в Костинброд за такъв център, но се нуждаят от средства за ремонт и оборудване.
              При дебатите вчера един от вносителите на предложението да се отпуснат пари за този център – Томисла Дончев от ГЕРБ, предупреди, че следващите две години подобен проект не може да бъде финансиран с европейски средства.
              „Между 150 и 250 деца средно се разболяват от ракови заболявания. Тези деца се борят упорито за живота си. Много често те са по-силни от нас.
              Емоционалното им състояние е много важно за постигане на по-добри резултати в лечението им”, обяви Дончев.
              Председателят на социалната комисия в парламента Корнелия Нинова заяви вчера, че по принцип подкрепя част от аргументите на опозицията, но не приема финансирането да е от централния бюджет.
              “Предлагам алтернатива – към Фонда за инвестиционни разходи с 500 млн. лв. прибавихме и възможност тези средства да бъдат използвани и за публично-частни сдружения. Нека сдружението на родителите да направи публично-частно сдружение и така да се възползват от средствата”, предложи Нинова.
              Подобна процедура ще отложи изграждането на центъра за неопределено време, отговори ú Дончев.
              http://offnews.bg/index.php/274202/b...a-bolni-ot-rak
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар



              • Мъка, мъкааа ....... той не им е адвокат, от него започнаха разследванията, включително и за подслушването на Меркел ...
                Много требе да си невеж или циничен, за да принизяваш почтени и съвестни държавници до нивото на приматите от комуно-ченгесарската върхушка.


                Лорд Питър идвал ли е втори път в Бг?
                Yeah

                Коментар


                • Факт е ,че от години АЗИАТСКО-РУСКО-ТУРСКОТО е правителството на България.Празник на светлината = празник на Lucifer ! Домакин на тържественото събитие бе за пръв път в историята си Министерство на външните работи, Орешарски и Вигенин запалиха свещите на Ханука с посланика на Израел


                  София. Премиерът Пламен Орешарски и външният министър Кристиан Вигенин запалиха заедно с посланика на държавата Израел Шаул Камиса Раз седемте свещи на Празника на светлината – Ханука. Домакин на тържественото събитие бе за пръв път в историята си Министерство на външните работи, което събра в киносалона си дипломатическия корпус, високопоставени политици и общественици. Сред уважилите празника бе посланичката на САЩ у нас Марси Б. Рийс, както и временно ръководещата мисията на Обединеното кралство, Катрин Барбър. От българска страна присъстваха още вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и главният прокурор Сотир Цацаров.

                  "Убеден съм, че празникът на светлината и на толерантността е добър повод да отправим силно послание към обществото за търпимост, доброжелателство между хората с различен етнос, религия и култура", заяви министър-председателят Пламен Орешарски. Премиерът изтъкна, че българският народ е доказал в годините своята толерантност, човеколюбие и съзнание за справедливост. "Вярвам, че като общество ще съумеем и занапред да запазим своята чувствителност към всички прояви на ксенофобия, към опитите за налагане на ненавист и нетърпимост, към омразата и разделението. Важно е да проявим мъдрост и привързаност към общочовешките ценности - такива, каквито ние, българите, сме ги демонстрирали пред света преди 70 години по отношение на нашите съграждани - българските евреи", каза министър-председателят. "Убеден съм, че добрите ни отношения ще продължат и занапред на основата на диалог и разбирателство", добави премиерът Орешарски. Той пожела на еврейската общност в България здраве и благоденствие. http://www.standartnews.com/balgariy...el-216559.html
                  ..........................
                  Какво каза пратеникът на Йерусалим Шаул Камиса Раз на тържествената церемония:

                  ,,Запалваме пламъка на тези свещи, за да почетем чудесата, знаменията, избавлението и героизма. Счетох за уместно да открия вечерта с думите, които изразяват смисъла и историята на празника Ханука. Празникът на светлините, както ние го наричаме, въплъщава в себе си националните и нравствените идеали на еврейския народ и се празнува вече повече от две хилядолетия. Тази вечер ние заедно отбелязваме Ханука !!! за първи път тук, в Министерството на външните работи на Република България, едно събитие без аналог....''
                  http://www.standartnews.com/balgariy...ta-216668.html
                  Държавният глава запали основната свещ на церемонията в Централната софийска синагога
                  http://www.novini.bg/news/169110-%EF...EC%EA%E8).html


                  ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЧУЖДА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ (1989-2012) http://balkanec.blog.bg/politika/201...89-2011.761348

                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Та кой е Уул?
                    Адвокат на осъдения престъпник Берлускони ли?

                    Щото Трактора докара ето кого:
                    Британският адвокат на Алексей Петров дойде в София
                    25 януари 2012 16:30 Novini.bg Novini.bg

                    Лорд Питър Голдсмит, юридически съветник на британската кралица Елизабет ІІ и един от адвокатите на Алексей Петров по делото „Октопод", пристигна в София. Юристът иска да внесе международна перспектива на делото и да следи за спазването на трите основни елемента на правораздаването - справедлив процес, разумни срокове и презумпция за невинност.…
                    Изобщо, колкото по-богат е обвиняемия и колкото по-виновен е толкова по-мастити адвокати ангажира.


                    Та Цвъки е невинен и беден викаш, затуй някакво величие идва да го защитава без пари.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Естествено, че е важно. Ти изобщо наясно ли си кой е Уул?
                      Берлускони и Блеър /напоследък и Обама/ са му особено задължени.
                      Има хора, които не струват пари, Гигов. Това не ти е балканския тарикатлък, замазван и лустросван с политически козметики!

                      И какво за Алексей ... да не алармираш за резултатност по делото му?
                      Какво да алармирам? Какво значи резултатност по делото? Че и да алармирам????
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Естествено, че е важно. Ти изобщо наясно ли си кой е Уул?
                        Берлускони и Блеър /напоследък и Обама/ са му особено задължени.
                        Има хора, които не струват пари, Гигов. Това не ти е балканския тарикатлък, замазван и лустросван с политически козметики!

                        И какво за Алексей ... да не алармираш за резултатност по делото му?
                        Каквото не струва пари или струва много пари или нищо не струва !

                        Какво е общото на Уул с Обама или и него ще защитава по дело за подслушване ?!

                        Кой е Уул и чел ли е НК и НПК ?!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Аууу, колко важно!

                          Че то тогава Алексей Петров като докара за адвокат един английски лорд, трябва ореол на светец да му сложим.

                          Парички, парички е шарил Цвъки за да докара тоя "адвокат". Който май не участва в процеса, ами дойде само да си изкара паричките с политически изявления относно българската съдебна система.
                          Естествено, че е важно. Ти изобщо наясно ли си кой е Уул?
                          Берлускони и Блеър /напоследък и Обама/ са му особено задължени.
                          Има хора, които не струват пари, Гигов. Това не ти е балканския тарикатлък, замазван и лустросван с политически козметики!

                          И какво за Алексей ... да не алармираш за резултатност по делото му?
                          Yeah

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Ама не само "контактуват", ми и адвокати с утвърдено име и безупречна репутация му осигуряват ...
                            Не ги е срам! Борисов ли искат да се върне?!


                            Аууу, колко важно!

                            Че то тогава Алексей Петров като докара за адвокат един английски лорд, трябва ореол на светец да му сложим.

                            Парички, парички е шарил Цвъки за да докара тоя "адвокат". Който май не участва в процеса, ами дойде само да си изкара паричките с политически изявления относно българската съдебна система.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Без никакъв опит!!!!Дъщеря на местен ДПС-лидер стана шеф на съдиите по вписванията в София
                              Тегава работа с ДПС-назначенията.
                              Но поне мюфтийските апетити има начин да се сецнат! http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_1...-dzhamii-7384/
                              Yeah

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                                От нашите смешни протести явно нищо няма да излезе, но дано поне украинците постигнат това, за което се борят и очевидно са готови да пролеят кръв.

                                http://svobodennarod.com/media/k2/it...1a0fe227_L.jpg
                                И за КАКВО точно се борят украинците?
                                По-точно срещу какво се борят?

                                Правителството отказа да подпише търговско споразумение с ЕС, а не присъединителен договор. Какво следва?
                                Сега руснаците ще им намалят цента на газа. което е изключително важно за икономиката на Украйна. Както е известно те имат много металургия. Наистина много и са голям потребител на газ. Цената на газа е изключително важна за Украйна.
                                Руснаците им обещаха ниско лихвен заем от 10 милиарда долара, а ЕС им обещава два милиарда. При това ПО-НАТАТЪК.

                                Та украинците се "борят" за по-високи цени на газа, за влошаване на икономическата ситуация. За това се "борят".
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X