IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Супер! Червините ебалници да го духат!!!
    Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Путиноидите си мислеха, че ще минат метър Еврокомисията:Двустранните споразумения за изграждането на Газпром-облагодетелстващия газопровод Южен поток - сключени между Русия, България, Сърбия, Унгария, Гърция, Словения, Хърватия и Австрия - всички те са в нарушение на законите на ЕС и трябва да бъдат предоговорени от самото начало!!! (4 декември). http://www.euractiv.com/energy/commi...en-news-532120

    Коментар


    • Юрий Йорданов-като жива вода!

      Приказката свърши

      Независимо от привичното и сиво ежедневие на спорадични протести и "дълбото удоволетворение" на властта от "успешните" си първи седем месеца на победа над протестиращите. Въпреки усещането за края на надеждите ни, реалността победи чуествата! Няма как в една страна член на ЕС (била тя и най-бедната) да няма ефекти от публичната проява на гражданско общество по този забележителен за света начин.

      Битката за "нищото". наречено "морал' не е свършила. Тя просто сега започва. Но Българите осъзнаха силата си и вулканът България тътне. Глухите софийски управници го чуваха, но запушили ушите си с долари и рубли, не поискаха да видят реалността. Илюзията, че България не е София, територията ни е сама в "свободата" си да е "троянски кон" свършва.

      От първия ден на членството ни в ЕС България не от Кула до Кулата и от Малко Търново до Калотина. България не е просто член на Европейския съюз само да взема пари от "богатите". Има си и задължения, за които правителството не поиска да си спомни. Сляпо вярвайки на окураженията от Москва.

      Днес, "приказката Орешарски" свърши!

      Ловецът извади Червената шапчица от корема на Вълка!

      Камбаната Украйна удари и мощните й звуци ще отекват дълго. По света, в Европа и у нас! Ставащото в тази страна е един урок за Европа, но е още по-голям като значимост за местните ни "копия" на Янукович.

      От видяното от нас в кадрите от площада Евромайдан - освен с мащаба си и добрата си и бърза организация, Украйнците не се различват от нас и нашите поевече от 170 дни съпротива на същите по генезиса си и целите си управляващи. Ние, Българите, просто имахме по един невидим начин гърба на Европа. Лоша или добра - именно тази Европа и членството ни е ЕС ни помогнаха да не бъдем бити и "разчистени" по бруталния "патент" на силите на реда в Киев.

      Днешната новина за развитието на проекта "Южен поток", изрезеното в официално становище на ЕК за несъвместимост на проекта поставя правителството на Орешарски "задачи", които са нерешими.

      Краят на това правителство е виден и скорошен.

      Независимо от очакваните "логични" и хладнокръвни усилия на пропагандата, международната изолация на България, спирането на Европейските средства по програмата "околна среда" и други знаци за спиране на други пари по програми, преспективата на България да "добута" с този кабинет до Нова Година са минимални.


      Приказката свърши!

      Започва инвентаризацията на склада от натрупани десетки "химически оръжия", забранени от разума. Започва нова среща на Българите с реалността, за която никой не говореше. А всички "рационални" знаем.

      В корема на Вълка е страшно и ние, Българите, тепърва ще го разбираме по единствения възможен начин. През мъчителна срешща с реалността.

      Като след всяко пиянство - идва абстиненцията и болката от трезвостта.

      Отворете прозорците!
      Yeah

      Коментар


      • Преди 2 дена казах че европа ще почне да играе сечено на путин ....вие не ....хубавото е че тия руснаци в Бг съвсем скоро ще срещтнат и отпор в бизнеса ...до 2 месеца турските граждани имат безвизов режим.... От всичко това ще спечелят гражданите по черноморието ....Да видим дали турската икономика щени засмучи ....щот руската е видяхме ...Изсточване....
        Животът е огледало.....усмихвай се

        Коментар


        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          На внимание на Путиноидите ! Двустранните споразумения за изграждането на Газпром-облагодетелстващия газопровод Южен поток - сключени между Русия, България, Сърбия, Унгария, Гърция, Словения, Хърватия и Австрия - всички те са в нарушение на законите на ЕС и трябва да бъдат предоговорени от самото начало, заяви Европейската комисия днес (4 декември).Цък > http://www.euractiv.com/energy/commi...en-news-532120
          Путиноидите си мислеха, че ще минат метър Еврокомисията:Двустранните споразумения за изграждането на Газпром-облагодетелстващия газопровод Южен поток - сключени между Русия, България, Сърбия, Унгария, Гърция, Словения, Хърватия и Австрия - всички те са в нарушение на законите на ЕС и трябва да бъдат предоговорени от самото начало!!! (4 декември). http://www.euractiv.com/energy/commi...en-news-532120

          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Биг шатове и други. Не ви виждам да разисквате политика. Щото не можете. Вместо това се опитвате да окалвате всеки, който не мисли като вас. Ама аз съм видял доста такива шитове до сега във форума. И платени и неплатени. Ама всичките хунвейбини. Надъхани да смажете опонента не с доводи, ами с простотия и обиди. Дерзайте, но... няма да успеете.
            Властта на сикаджийските престъпници замина в историята. Напразни са вашите опити да ги възродите. Всеки нормален човек се гнуси от сикаджийската партия. Вижте само какъв смешен президент си избрахте! Рейтингът му е паднал под нивото на правителството. Такова нещо до сега не се е случвало. Този смешник ако се кандидатира за втори мандат, няма да се добере дори до балотаж. И заслужено.

            А за да громите още по-уверено инакомислещите ви сламка от Велислава Дърева. Тя не го е измислила. Преписала го е от една малка червена книжка. От наръчника на хунвейбина.
            Въййй... биг шатовете" Велислава Дърева не четат. А па да коментират АПЦУРД. Спускай материал са серго там бивам.

            Коментар


            • Силвио Берлускони ще оглави листата на РЗС за евроизборите!

              Коментар


              • Биг шатове и други. Не ви виждам да разисквате политика. Щото не можете. Вместо това се опитвате да окалвате всеки, който не мисли като вас. Ама аз съм видял доста такива шитове до сега във форума. И платени и неплатени. Ама всичките хунвейбини. Надъхани да смажете опонента не с доводи, ами с простотия и обиди. Дерзайте, но... няма да успеете.
                Властта на сикаджийските престъпници замина в историята. Напразни са вашите опити да ги възродите. Всеки нормален човек се гнуси от сикаджийската партия. Вижте само какъв смешен президент си избрахте! Рейтингът му е паднал под нивото на правителството. Такова нещо до сега не се е случвало. Този смешник ако се кандидатира за втори мандат, няма да се добере дори до балотаж. И заслужено.

                А за да громите още по-уверено инакомислещите ви давам една сламка от Велислава Дърева. Тя не го е измислила. Преписала го е от една малка червена книжка. От наръчника на хунвейбина.

                Наръчник на хунвейбина
                След като се провалиха гръмовно, високоморалните протестъри и окупанти, техните дълбокоетични ментори и мазни пиараджии отвориха фабриката за доноси и се отдадоха на най-долнопробен шпионлук, най-отвратително, подло душене и слухтене, най-срамно доносителство. Така бутафорната "цветна революция" навлезе в нов етап на низходящата спирала - етапът на компроматите.

                Черният списък с народните врагове е публичен донос, покана за политически и граждански линч над инакомислещите.

                Епизодът с двамата професори, заснет със скрита камера, е публичен донос, морален и граждански линч, жълта преса от най-мерзък вид отврат и помия.
                Но!
                Аз имам един драгоценен съвет към окъснелите хунвейбини:
                Не спирайте до професорите, нарушили свещения окупационен режим!
                Преследвайте несъгласните с вас - които и да са, където и да са!
                Не се спирайте пред нищо и никого!
                Носете си скритите камери!
                Създайте си агентурна мрежа!
                Организирайте революционни патрули!
                Арестувайте неблагонадеждните!
                Бъдете бдителни!
                Бъдете зорки!
                Бъдете неуморими!
                Давайте смело!
                Бъдете дръзки!
                Бъдете безмилостни!
                Бъдете безжалостни!
                Бъдете безкомпромисни!
                Шпионирайте ги навсякъде!
                Преследвайте ги в тоалетната!
                Изненадайте ги в спалнята!
                Не им давайте да дишат!
                Дъх да не си поемат!
                Звук да не издадат!
                Лицата си да не покажат!
                Наврете ги в миша дупка!
                Вгорчете дните им!
                Отровете живота им!
                Натъпчете в калта имената им!
                Скапете скапаняците!
                Подлудете ги!
                Изобличавайте ги!
                Дискредитирайте ги!
                Опозорете ги!
                Унижавайте ги!
                Гаврете се с тях!
                Демонизирайте ги!
                Сатанизирайте ги!
                .................................
                Не сдържайте вашия клеветнически нагон!
                Не пестете вашата доносническа креативност!
                Бъдете верни на компроматния наратив!
                Дръжте яко помийния дискурс!

                Дерзайте!

                И следвайте неотклонно тези напътствия, които преписах за вас от моралния кодекс на хунвейбините - храбрите "небесни воини".
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • На внимание на Путиноидите ! Двустранните споразумения за изграждането на Газпром-облагодетелстващия газопровод Южен поток - сключени между Русия, България, Сърбия, Унгария, Гърция, Словения, Хърватия и Австрия - всички те са в нарушение на законите на ЕС и трябва да бъдат предоговорени от самото начало, заяви Европейската комисия днес (4 декември).Цък > http://www.euractiv.com/energy/commi...en-news-532120
                  Last edited by коки; 04.12.2013, 22:58.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Готините рими са четери на брой ! Измислил ги знае6 кой ! Ената от тях е да римуваш мой на мой ! КАААААК ! КОООООЙ !!!! КАААААААААААААААААК ! КООООООЙ ? Мон4ето което измисли рапирането мой това е кой това е той - аз бе мой !
                    Здравеейтеее ЧЕРВЕНИ цървули ай ем бак фром дъ дет.

                    Коментар


                    • Напускането на парламентарната група на една партия от неин депутат в българския парламент е допустим такъв акт. Този процес се засилва, когато една партия е в опозиция и в една демократична система гаранция няма за никого. Това каза пред радио К2 Тунчер Кърджалиев, зам. – председател на парламентарната група на ДПС в Народното събрание. Според него, ГЕРБ е несистемна политическа сила и не отговаря на конвенционалните критерии на политическата теория. Тази политическа сила е квазипартия и неистовите им усилия да са успешни се увенчават с фиаско, продължава депутатът.

                      Причините за това са, че те са склонни към антидемократични изкушения, експертният им потенциал е посредствен, а харизмата към лидера е сплотяваща поради причина на властта.

                      Тунчер Кърджалиев припомни, че първите стъпки са били направени още преди два – три месеца от Мирослав Найденов и Емил Димитров, а сега Георги Марков ги продължава.

                      Според депутата никоя партия не е застрахована от напускане на нейни депутати, при ДПС преди няколко години също е имало такъв процес, „Атака” от своя страна тотално е била засегната през последните два мандата.

                      „Оказа се, че поне към момента в българското общество има две сериозни партии, за които ценностите на демократичното общество не са чужди, не си позволяват компромис с тях и смятат, че те са основополагащи и могат да се постигнат с общонационални усилия. Демокрацията не може да има алтернатива според тези две партии, това е обединяващият момент”, завърши Тунчер Кърджалиев. /БЛИЦ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        ОМГ, след този ти постинг съм сигурен, че ти си онова другото ОМГ, което псуваше така каруцарски в онзи сайт дето бях цитирал. Няма смисъл да отричаш, явно изпадаш често в истерия, когато не се нареждат нещата според твоите представи "демократке"!
                        За мен няма никакво значение в какво си сигурен и затова не ще си правя труд да те опровергавам.
                        Само ще отбележа, че неведнъж си проявявал грешните си преценки и слаби инстинкти.
                        Yeah

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Може ли само един?
                          Тихомир Ценов · Follow · Sofia, Bulgaria
                          Бре, мама му стара. Умеете да служите на тия, които управляват и ви диктуват, какво да пишете. Тези снимки са от миналата година по време на студентска състезателна викторина. Не са от тази година дори. Поне, когато решите да плюете наред без да мислите преценете, как да лъжете масово народа, боклуци жалки!
                          Reply · 20 · Like · Follow Post · 6 hours ago
                          ОМГ, след този ти постинг съм сигурен, че ти си онова другото ОМГ, което псуваше така каруцарски в онзи сайт дето бях цитирал. Няма смисъл да отричаш, явно изпадаш често в истерия, когато не се нареждат нещата според твоите представи "демократке"!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Може ли само един?
                            Тихомир Ценов · Follow · Sofia, Bulgaria
                            Бре, мама му стара. Умеете да служите на тия, които управляват и ви диктуват, какво да пишете. Тези снимки са от миналата година по време на студентска състезателна викторина. Не са от тази година дори. Поне, когато решите да плюете наред без да мислите преценете, как да лъжете масово народа, боклуци жалки!
                            Reply · 20 · Like · Follow Post · 6 hours ago
                            Даже и да са от миналата година ,тогава алкохола и цигарите да не би да е бил разрешен в СУ...
                            А за протокола , ходих преди 10 дни до СУ и в 272 още меришеше на алкохол ,цигари и на мърсотия....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              http://www.blitz.bg/news/article/237198

                              без коментар.....
                              Може ли само един?
                              Тихомир Ценов · Follow · Sofia, Bulgaria
                              Бре, мама му стара. Умеете да служите на тия, които управляват и ви диктуват, какво да пишете. Тези снимки са от миналата година по време на студентска състезателна викторина. Не са от тази година дори. Поне, когато решите да плюете наред без да мислите преценете, как да лъжете масово народа, боклуци жалки!
                              Reply · 20 · Like · Follow Post · 6 hours ago
                              Yeah

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Не ме занимавай с твоите престъпни любими шефове.
                                Бойко Борисов е бандит, добрал се до властта. И Цветанов е същия, само дето е бил с милиционерска униформа. И съвсем скоро ще си получат заслуженото. И когато Бойко Тиквата влезе в пандиза, където му е мястото, влюбените в него идиотки ще спрат да цвъркат по форумите!
                                Ама че си глупав бе...
                                За Уул говоря, ти пак бучиш недоволно и въртиш около ББ и ЦЦ!
                                И виж ми подписа, после помисли дали много ми дреме от плиткоумните ти епитети!

                                Няма правителство, което да е посетило Боровец и да не се е гътнало скоропостижно, чух ....
                                Yeah

                                Коментар

                                Working...
                                X