IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ЕВРОПА ОТНОВО УВОЛНИ КРАДЛИВОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО:

    ЕК: Ако Русия не предоговори условията за „Южен поток“, не участвайте в проекта

    http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...roekta,162794/



    Не можем да спрем изграждането на газопровода, допълни още Холцнер в отговор на коментар, че реално строителството е почнало в България и Сърбия. Управлението на проекта обаче е друго нещо и тук ЕК може да налага наказателни процедури, ако управлението на газопровода не отговаря на европейското законодателство.

    Тя обърна внимание, че проекти от такова естество обикновено се финансират с банкови заеми, а банките внимателно следят има ли одобрение от страна на европейски институции.

    Разликата между „Северен поток“ и „Южен поток“ е, че при първия проект беше поискано изключение от правилата и го получиха, допълни в заключение говорителят на комисаря по енергетика.




    Коментар


    • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
      хахахахах

      Коментар


      • Орешарски е бил пациент на психиатрична клиника

        Пу, маймуните му с маймуни, я вижте, на какво се натъкнах тези дни, а именно Орешарски е бил пациент на психиатрична клиника... Па после да се чудим защо ни е такава държавата....

        Коментар


        • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

          Коментар


          • ЕВРОПА ОТНОВО УВОЛНИ КРАДЛИВОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО:

            Брюксел заплаши страните по "Южен поток" с наказателни процедури, ако не се договорят с Русия
            http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...jujen_potok_s/

            Европейската комисия препоръчва на държавите, през които ще премине газопроводът "Южен поток", да предоговорят споразуменията си с Русия, защото в противен случай са заплашени от наказателни процедури. Това съобщи на пресконференция Марлене Холцнер, говорител на еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, предаде БТА.





            Коментар


            • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Стамболов,нещата са толкова елементарни,че вече предполагам и Гигов ще ги разбере!!!Еволюцията никой не може да я спре!!!
              Ти пък какви вълнения имаш,
              Гогов е на заплата тук, не четеш ли?
              Такива хора и да разберат, следват инструкциите - зер от това живеят.

              Коментар


              • Сергей Станишев за "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия"
                14. 05 ч. Причината за задържането на две от момичетата е, че са си боядисали ръцете с червена боя след което са прегръщали полицаи и така са изцапали униформите им, разказаха студенти, които са били близо до тях в момента на задържането. Момичетата бяха отведени с кола на жандармерията,


                Yeah

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Аз така като гледам, вече и революцията никой не може да я спре...
                  К`ва ви революция, тея нашите убавци, политиците, до война ще ни докарат... А да не говорим за мизерстването в по-малките градове и населени места, където заплатите са просто смешни. То онзи бурсук Яне Янев си го каза: ДПС са дали на Георги Марков между 200 и 500 хил. лева, за да напусне ГЕРБ... Те вземат такива пари, за да си сменят полтическите пристрастия, а ние с 300 лева на месец връзваме краищата. Ще взема да се насоча към политиката вече

                  Коментар


                  • Шефът на червения комсомол Явор Гечев се глези на остров Бали!
                    Земеделският министър Димитър Греков и заместникът му Явор Гечев забъркаха колосален скандал в Брюксел, научи ПИК.
                    Оказа се, че вчера в столицата на Европа се е провела Годишната среща на земеделските служби от България с Европейската комисия по Програмата за развитие на селските райони. Това е среща на най-високо политически ниво, на която се обсъждат проблемите по програмата и темпа на усвояване на европарите и винаги до сега България е била представяна от министър или поне заместник-министър.
                    От ЕК били шокирани, когато разбрали, че на срещата е изпратен един от многото заместник-шефове на Държавен фонд „Земеделие“ и една редова чиновничка от земеделското министерство.
                    В същото време заместник-министърът на земеделието Явор Гечев, който е шеф и на младежкото БСП скандално предпочел да се вихри на луксозна конференция на Световната търговска организация на екзотичния остров Бали. От ЕК били вбесени, че Гечев предпочел да е на остров Бали, вместо в Брюксел, и в знак на ярост изпратили на разговора също редови чиновници, което превърнало годишната среща в бутафория.
                    Източници от ЕК коментираха, че явно българското правителство и конкретно земеделското министерство са неглижирали напълно Програмата за селските райони и нежелаят да обсъдят с Брюксел предстоящата загуба на 288 млн. лв. и евентуалните мерки за преодоляване на проблема.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Кефал, че кога съм казвал че някой може да спре еволюцията???

                      Аз искам да спрем сикаджийските бандити, в лицето на престъпната групировка ГЕРБ, ръководена от лицето от подземния свят Бойко Методиев Борисов.
                      Само това на първо време.
                      Само да припомня, че към споменатата от гигов групировка принадлежат ръководните кадри на БСП Евгени Узунов и Димитър Дъбов, както и Иван Иванов. Последните двама депутати от Шумен...

                      Ето позиция на ГЕРБ относно управлението на правителството на новата Тройна Коалиция:

                      В резултат на една гигантска политическа манипулация обаче бяхме поставени в несправедливата ситуация да спечелим изборите, но въпреки това да ни бъде отнета легитимната възможност да управляваме страната. Това беше тежък удар не само срещу нас, но и срещу изборът на българските граждани и държавността като цяло. Факт, който се доказва от последвалата безпрецедентна политическа криза, която продължава вече половин година, и чиито край не се вижда. В резултат от безпринципните желания за власт на неясни икономически и олигархични ингтереси, прикрити зад паравана на управляващите в момента политически партии, беше разбито доверието към всички институции и към управленския модел като цяло. Българските граждани загубиха доверие не само в политиците или партиите, но и в демократичната система на управление, основана на парламентарната демокрация и политическия плурализъм. Това ни поставя пред предизвикателството да работим честно и открито, за връщането на доверието в държавността и българските институции. Само ако постигнем тази стратегическа цел, ще можем да продължим да работим за осъществяването на политическите ни цели да водим страната по пътя на устойчив икономически растеж, който поехме през мандата на правителството на ПП ГЕРБ.

                      Разбира се, ще срещнем много удари под кръста, от страна на явните и скритите ни политиески опоненти. В това нямаме никакво съмнение, защото управляващата в момента олигархична Тройна коалиция показа, че е готова на всичко, за да се задържи на власт. Включително и да използва политически репресии срещу представителите на ПП ГЕРБ на всички нива. Подобна безскрупулна и брутална разправа с опонентите върна България към тъмните времена на тоталитарното й минало.

                      Нито БСП, нито ДПС, нито Атака, а още по-малко подкрепящите ги олигархични и икономически субекти, се интересуват от гласа на гражданското общество, което вече 6 месеца ги призовава да отидат на нови избори. За тях е ясно, че подобен ход ще разруши статуквото, което ги държи на власт. Затова и скриха зад параван от гравитиращи около тях „граждански“ организации подготовката на новите изборни правила. Очевидно е, че подготвят поредните си изборни манипулации, с които да преодолеят негативното отношение на хората към тях. Въпреки това обаче, ние не можем да се отклоняваме от пътя към европейското развитие на България, по който поехме преди 7 години. Върховенството на закона, демокрацията и свободата не могат да бъдат обект на компромис, независимо от целите, които си поставяме.

                      Вярваме, че резултатите от успешното управление на правителството на ПП ГЕРБ, се забелязват както от хората, които ни гласуваха доверие на изборите, така и от тези, които подкрепиха някой от нашите опоненти. Именно в това е нашата сила – ние сме единствената партия за последните 24 години, която освен, че не беше част от статуквото, остави след управлението си реални постижения, които могат да се видят от българските граждани и ще останат за поколенията - метрото, магистрали, пътища, спортни зали, мостове, училища, детски градини, църкви, пречиствателни станции и още много. Всички тези обекти са нашето лице пред българските граждани и са доказателствата, че ГЕРБ направи така, че европейските средства да стигнат до всеки един човек в България. Това са постижения, с които можем и трябва да се гордеем. Припомняйте ги на нашите опоненти всеки път, когато бъдете провокирани, още повече, че призракът на Тройната коалиция се завърна много бързо и като закономерност Брюксел отново започна да спира европейските средства на България.

                      Закономерност ще бъде и спечелването на предсрочните парламентарни избори, както и вота за Европейския парламент догодина. И не само защото спечелихме всички избори от учредяването на партията до днес, а защото ГЕРБ вече доказа, че може да връща доверието на Европа към България. Доверие, което днес е отново разрушено от управлението на нереформираните комунисти. Единствено ние можем да върнем България отново към проевропейското й развитие, към реформите, които започнахме и към утвърждаването на демокрацията и върховенството на закона. Убедителната ни победа на предсстоящите избори ще даде най-категоричния аргумент за оставка на нелегитимното и провалено правителство на Тройната коалиция. Затова нека да продължим да бъдем онзи голям и сплотен екип, който утвърди ПП ГЕРБ като най-успешната проевропейска дясна партия на България.

                      Пожелаваме на всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ много дълголетие и здраве, лично щастие, вяра и сила.

                      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                      03.12.2013 г.

                      Гр. София

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Стамболов,нещата са толкова елементарни,че вече предполагам и Гигов ще ги разбере!!!Еволюцията никой не може да я спре!!!
                        Аз така като гледам, вече и революцията никой не може да я спре...
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Гледам по телевизията Станишев и ми се повръща.

                          Гледам Цецка Цачева след това и ми се додрайфа.

                          Нагли, нагли, нагли....

                          Станишев преди малко каза нещо много интересно и вярно в парламента:

                          "Окупация на парламент в една демократична държава е невъзможна"

                          Прав е Станишев - България не е демократична държава, България е държава на монополите и олигарсите, и затова цялата политическа клика трябва да бъде изритана и право в затвора.
                          В България, така наречения политическият елит е деградирал и то в лицето на огромна некомпетентност, мафиотизация, популизъм.

                          А иначе я вижте, какво каза Сатаната Лютви Местан: „Борисов не е въплъщение на Дявола. Той е самия Дявол!“.

                          Коментар


                          • Който прави мирната революция невъзможна, прави въоръжената революция – неизбежна!
                            Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Пак бунтове. Бунтовниците вече много по осъзнати. Хвърлят бомбички и камъни срещу комунистите !!!
                            http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0..._campaign=home

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Кефал, че кога съм казвал че някой може да спре еволюцията???

                              Аз искам да спрем сикаджийските бандити, в лицето на престъпната групировка ГЕРБ, ръководена от лицето от подземния свят Бойко Методиев Борисов.
                              Само това на първо време.
                              Тенденциозно изказване.И е крайно време да го осъзнаеш ,че покрай Бацето и останалите грабители които ни управляваха 24 години ,много скоро ще бъдат изритани от политическата сцена.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Стамболов,нещата са толкова елементарни,че вече предполагам и Гигов ще ги разбере!!!Еволюцията никой не може да я спре!!!
                                Кефал, че кога съм казвал че някой може да спре еволюцията???

                                Аз искам да спрем сикаджийските бандити, в лицето на престъпната групировка ГЕРБ, ръководена от лицето от подземния свят Бойко Методиев Борисов.
                                Само това на първо време.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X