IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Рейтинг, който дава ЕсАндПи-то се разминава с оценката на пазара... То се вижда и оценката на протеста в рисковата премия по дълга, Смешници!

МФ пласира успешно дълг на стойност 290 млн. евро
    http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...n-evro,163360/
    с тези милиони МФ ще се застрахова НС от народната любов
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Не ме интересува Сидеров...
      Ти като фен на РБ , до момента не се ли дразниш от борбата за власт в това образование...

В момента гледам Първа.. на екрана 100 човека пред Парламента и няма проблеми а по Дневник революционна ситуация и стотици бити... от протестиращи..
      Кажи в тази насока...
      Не е за първи път необективност от този вестник...
      Аз съм фен само на себе си Много слабо ме интересува борбата за власт в РБ, да не кажа никак.

Коментар

• Рейтинг, който дава ЕсАндПи-то се разминава с оценката на пазара... То се вижда и оценката на протеста в рисковата премия по дълга, Смешници!

МФ пласира успешно дълг на стойност 290 млн. евро
        http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...n-evro,163360/

Коментар

Вие сте бетер "комунягите" ве, немате скрупули и деца да използвате... Това е вид тероризъм ве човек, рекет ве... Дотолкова сте се филмирали от РъБъ, дотолкова сте уверени във вашата безпогрешност, че минавате всякакви норми и стандарти
          Управляващите правят глупостите - а на тези глупости е редно да се реагира - защото иначе кой знае колко много зулуми ще направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не ме интересува Сидеров...
            Ти като фен на РБ , до момента не се ли дразниш от борбата за власт в това образование...

В момента гледам Първа.. на екрана 100 човека пред Парламента и няма проблеми а по Дневник революционна ситуация и стотици бити... от протестиращи..
            Кажи в тази насока...
            Не е за първи път необективност от този вестник...
            Абсурд да са сто човека! Най-много петдесет. И още малко зяпачи.
            Всъщност вече са два файтона хора. Ако искате да ви пратя нашия малък бус да ги върне до в къщи. Ще ги събере.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Имам обаче един пресантиман, че пак останаха промити мозъци, които още не могат да зацепят, че АТАКА и ДПС се финансират от едно място.
              хахаххаа

те всички се финансират с кражби от държавата, но ти още не си разбрал, че ДПС и АТАКА ги създадоха едни и същи хора които до ден днешен им дърпат конците чрез АхмеТ Доган и Болен Сидеров
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                http://society.actualno.com/Bashtata...news_9078.html

Атакуват деца, опитват се да пречупват деца - това е настоящата власт. Кой нормален човек ще се опитва да пречупва деца.
                Вие сте бетер "комунягите" ве, немате скрупули и деца да използвате... Това е вид тероризъм ве човек, рекет ве... Дотолкова сте се филмирали от РъБъ, дотолкова сте уверени във вашата безпогрешност, че минавате всякакви норми и стандарти

Коментар

Да там не минават номерцата, ВИДЕО-изборите, дето проведе Путин са прецедент...

Надявам се, че Талибаните от Дневник няма да се прехвърлят и в нашия форум
                  Съмнява ме, то в тази тема тук няма особен смисъл да се пише. 15 човека на кръст, които я четат са по-малка публика и от това което може да събере човек като вика по площада

Коментар

• .....В град или област Чунцин за последните години са построени 2000 км магистрали и се строят още 1000........( небостъргачите и другите дреболии не ги броим...)

В нашата мила държавица, цялата енергия на хората отива в свирката......( като се замисля, това добре или зле е....)

Коментар

хахаха, кой ти каза че така е в старите демокрации - освен ако не приемаш Русия и беларус за стари демокрации, няма как да си по-далеч от истината.
                      Да там не минават номерцата, ВИДЕО-изборите, дето проведе Путин са прецедент...

Надявам се, че Талибаните от Дневник няма да се прехвърлят и в нашия форум

Коментар

• http://society.actualno.com/Bashtata...news_9078.html

Атакуват деца, опитват се да пречупват деца - това е настоящата власт. Кой нормален човек ще се опитва да пречупва деца.

Коментар

Ще му държиш сметка на изборите, така е в старите демокрации.... Има малка разлика между харчовете на Изпълнителната власт и на политическата класа, като цяло
                          хахаха, кой ти каза че така е в старите демокрации - освен ако не приемаш Русия и беларус за стари демокрации, няма как да си по-далеч от истината.

Коментар

Слабо ме интересува дали им е кеф с волен или се обичат с отвращение. по разбираеми причини дълбочината на любовните отношения в тази политическа абоминация са ми безразлични - единственото важно е факта на общата им любов.
                            Имам обаче един пресантиман, че пак останаха промити мозъци, които още не могат да зацепят, че АТАКА и ДПС се финансират от едно място.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Как пък няма да му държа сметка - той е народен представител и по конституция е отговорен пред целия народ - не само пред собствените си малоумни избиратели.
                              Ще му държиш сметка на изборите, така е в старите демокрации.... Има малка разлика между харчовете на Изпълнителната власт и на политическата класа, като цяло

Коментар

Ами Монти аз от Септември месец не гледам телевизия, а парцалите на Икономедия не чета откакто започнаха протестите.... И това е смъртната присъда на, ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО КАЗАХА!
                                Макс,
                                Също не чета вече дневник от поне юли...,но понеже влезнах в Петрол и в Капитал има статии за случващото се там ....та влизам този месец с отвращение...

Коментар

Working...
                                X