Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ме интересува Сидеров...
Ти като фен на РБ , до момента не се ли дразниш от борбата за власт в това образование...
В момента гледам Първа.. на екрана 100 човека пред Парламента и няма проблеми а по Дневник революционна ситуация и стотици бити... от протестиращи..
Кажи в тази насока...
Не е за първи път необективност от този вестник...
Коментар
-
Рейтинг, който дава ЕсАндПи-то се разминава с оценката на пазара... То се вижда и оценката на протеста в рисковата премия по дълга, Смешници!
МФ пласира успешно дълг на стойност 290 млн. евро
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...n-evro,163360/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеВие сте бетер "комунягите" ве, немате скрупули и деца да използвате... Това е вид тероризъм ве човек, рекет ве... Дотолкова сте се филмирали от РъБъ, дотолкова сте уверени във вашата безпогрешност, че минавате всякакви норми и стандарти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ме интересува Сидеров...
Ти като фен на РБ , до момента не се ли дразниш от борбата за власт в това образование...
В момента гледам Първа.. на екрана 100 човека пред Парламента и няма проблеми а по Дневник революционна ситуация и стотици бити... от протестиращи..
Кажи в тази насока...
Не е за първи път необективност от този вестник...
Всъщност вече са два файтона хора. Ако искате да ви пратя нашия малък бус да ги върне до в къщи. Ще ги събере.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмам обаче един пресантиман, че пак останаха промити мозъци, които още не могат да зацепят, че АТАКА и ДПС се финансират от едно място.
те всички се финансират с кражби от държавата, но ти още не си разбрал, че ДПС и АТАКА ги създадоха едни и същи хора които до ден днешен им дърпат конците чрез АхмеТ Доган и Болен Сидеровfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://society.actualno.com/Bashtata...news_9078.html
Атакуват деца, опитват се да пречупват деца - това е настоящата власт. Кой нормален човек ще се опитва да пречупва деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДа там не минават номерцата, ВИДЕО-изборите, дето проведе Путин са прецедент...
Надявам се, че Талибаните от Дневник няма да се прехвърлят и в нашия форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха, кой ти каза че така е в старите демокрации - освен ако не приемаш Русия и беларус за стари демокрации, няма как да си по-далеч от истината.
Надявам се, че Талибаните от Дневник няма да се прехвърлят и в нашия форум
Коментар
-
http://society.actualno.com/Bashtata...news_9078.html
Атакуват деца, опитват се да пречупват деца - това е настоящата власт. Кой нормален човек ще се опитва да пречупва деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЩе му държиш сметка на изборите, така е в старите демокрации.... Има малка разлика между харчовете на Изпълнителната власт и на политическата класа, като цяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСлабо ме интересува дали им е кеф с волен или се обичат с отвращение. по разбираеми причини дълбочината на любовните отношения в тази политическа абоминация са ми безразлични - единственото важно е факта на общата им любов.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак пък няма да му държа сметка - той е народен представител и по конституция е отговорен пред целия народ - не само пред собствените си малоумни избиратели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАми Монти аз от Септември месец не гледам телевизия, а парцалите на Икономедия не чета откакто започнаха протестите.... И това е смъртната присъда на, ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО КАЗАХА!
Също не чета вече дневник от поне юли...,но понеже влезнах в Петрол и в Капитал има статии за случващото се там ....та влизам този месец с отвращение...
Коментар
Коментар