IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А всъщност КОИ са десните?
    Не ги изброявай поименно десните личности, въпреки че може и да успееш.
    Кои са десните партии?
    Сега това не е важно. Дясно и ляво е ирелевантно. Поне до след следващите избори. До тогава хората само трябва да трупат гняв и да си развиват параноичността към всяка власт и България ще се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ти май продължаваш да не разбираш, емоциите са важни. Емоциите срещу правителството. Резултатите след това се появяват от само себе си. След като вече е имало емоции.

това им беше проблема на десните преди - не можеха да схванат елементарното нещо че разума единственото което прави е да намира оправдания на емоциите.
      А всъщност КОИ са десните?
      Не ги изброявай поименно десните личности, въпреки че може и да успееш.
      Кои са десните партии?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Ще има социални протести това е ясно, но срещу кого, срещу какво.... кой ще предложи решения, РъБъ ли, дето от половин години реват оставка и не могат да формулират нищо смислено
        Срещу управляващите - това мисля е ясно.

Миналата година февруари бяха срещу ГЕРБ. И ГЕРБ подаде оставка.

Сега вие обръщате палачинката и почвате с липсата на алтернатива.

Но всяко едно заинатяване във властта води до натрупване на напрежение. А то до момента хич не е малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Ще има социални протести това е ясно, но срещу кого, срещу какво.... кой ще предложи решения, РъБъ ли, дето от половин години реват оставка и не могат да формулират нищо смислено
          Ти май продължаваш да не разбираш, емоциите са важни. Емоциите срещу правителството. Резултатите след това се появяват от само себе си. След като вече е имало емоции.

това им беше проблема на десните преди - не можеха да схванат елементарното нещо че разума единственото което прави е да намира оправдания на емоциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            не е толкова трудно да си припомниш какво си писал преди 6 месеца например, ако те затруднява да си види постовете от началото на година
            Ми виж ги, аз знам какво съм говорил.

Коментар

Хахаха. Мая Манолова направо си казва от какви протести се притеснява.

"Повече почва за протести няма. Истинското предизвикателство пред управляващите ще бъде да не допуснат социални протести".

Ами щом се притеснява от социални протести, значи е доста вероятно да има социални протести

Коментар

Хаха, не мисля че имам ода за възхвала на когото и да било Аз обикновено се изказвам негативно, ако се изказвам.
                не е толкова трудно да си припомниш какво си писал преди 6 месеца например, ако те затруднява да си види постовете от началото на година
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

скромен си станал ..................... а какви оди на възхвала бълваше за любимия ти серГЕЙ
                  Хаха, не мисля че имам ода за възхвала на когото и да било Аз обикновено се изказвам негативно, ако се изказвам.

Коментар

Както казах равновесие е в отбора само на равновесие Другите отбори могат да се въртят, но моя си отбор не го сменям
                    скромен си станал ..................... а какви оди на възхвала бълваше за любимия ти серГЕЙ

Коментар

• То няма нарушение на реда. Просто много хора са решили да влезат в заведението и са познали доста популярната личност на министъра. Който всъщност е публично лице и се намира на публично място. И каквото е неговото право да се намира в това публично място, абсолютно същото право е и на всеки друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Протестиращи блокираха Цветлин Йовчев.Вероятно той ще бъде изведен от заден изход. (на живо)>
                        http://offnews.bg/index.php/278058/p...vchev-na-zhivo

Аз лично ще следя с интерес реакцията на министъра, има като цяло интересна стратегия и тактика към протестърите...

Нормално е да се заведат дела за нарушаване на обществен ред, лично пространство на Министъра, Предполагам че някакви НПО-та ще осигурят правна защита на гамените... Независимо от изхода на делата, трябва да се направят законови промени, ако е необходимо, които да защитават реда и личността на всеки

Коментар

• Хахаха. Мая Манолова направо си казва от какви протести се притеснява.

"Повече почва за протести няма. Истинското предизвикателство пред управляващите ще бъде да не допуснат социални протести".

Ами щом се притеснява от социални протести, значи е доста вероятно да има социални протести

Коментар

• Протестиращи блокираха Цветлин Йовчев.Вероятно той ще бъде изведен от заден изход. (на живо)>
                            http://offnews.bg/index.php/278058/p...vchev-na-zhivo

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

и от кога така???

съвсем доскоро пееше в хора на мисирките, но явно си се усетил вече

по-добре късно отколкото никога, де ....................... като мисирката
                              Както казах равновесие е в отбора само на равновесие Другите отбори могат да се въртят, но моя си отбор не го сменям

Коментар

Аз съм фен само на себе си Много слабо ме интересува борбата за власт в РБ, да не кажа никак.
                                и от кога така???

съвсем доскоро пееше в хора на мисирките, но явно си се усетил вече

по-добре късно отколкото никога, де ....................... като мисирката

Коментар

Working...
                                X