Не искам да ви се меся ама Шеврон е парче от Стандарт Ойл - Standard Oil of California. Така че - еврейска е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗащо по дяволите си чел въпросния шит. Само минах по диагонала с поглед, видях за европейските ценности и гмо америка и това ми стигна.
Предполагам че по някое време, някой от подготвяните проекти ще почне да залага на този булшит, Бареков може би, но може и някой друг. Намерили са му ниша така да се каже и в момента подготвят електората. Никоя от настоящите партии не се позволява подобен завой на изток, така че очевидно са решили, че така ще вземат от електората на атака и най-левия на БСП. Т.е. в момента са решили че единствения възможен пул от свободен електорат е в ляво.
почти съм убеден че същите тези ще спретнат и на БСП февруарски социални протести.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениенай-ми е интересно как така изкара Шеврон еврейска компания - при положение че собствениците и са публични и аз поне не виждам нито един от основните, който да е от Израел.
Или ей така авторката е решила да ръси антисемитизъм и да налага омраза и като няма нищо общо с евреи що пък да не си измислим.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Докато в Шведските затвори затворниците се наслаждават на лукс и няма нарушения на човешките права > http://www.kriminalvarden.se/Startsi...-ett-fangelse/ , в руските е на другата крайност .Жестоките затвори на РусияВ руските наказателни лагери не се зачитат никакви права. Робски труд, тежки побоища, заплахи за живота - всичко това е преживял бившият мениджър на концерна "Юкос" В. Переверзин, който прекара седем години в затвора
15.12.2013
В наказателния лагер често се питаш дали си в лагер или в лудница. Понякога там се организират фестивали на певчески хорове. Представете си го само! Убийци, изнасилвачи, истински опасни престъпници, които премерват силите си в... хорово пеене. Отпред са се настанили надзирателите с пагони на раменете, които слушат изпълнението и дават оценки. Съвършено шантава работа!" Така звучи част от описанието на Владимир Переверзин за делника в руските затворнически лагери. Самият той е прекарал седем години в четири различни лагера. От февруари 2012 бившият мениджър на концерна "Юкос" е на свобода.
"Новопостъпилите винаги ядат много бой. Такова е правилото. Поне в мъжките лагери. В побоя участват и надзирателите, които са на смяна. И никой не им търси сметка. Явно на надзирателите това им носи чувство на удовлетворение. Извън лагера хора като тях може да изглеждат и божи кравички, но навлекат ли униформата, те начаса се усещат могъщи почти колкото президента на Русия", разказва Переверзин.
"Здравейте, граждани затворници!"
Първите години от наказнието си бившият мениджър на "Юкос" е прекарал в един така наречен "изправителен лагер". Там затворниците трябвало непрекъснато да маршируват. "В сняг, в дъжд, в кал. А надзирателите през цялото време ни се подиграват: "Здравейте, граждани затворници!" В отговор ние сме длъжни да отговаряме хорово и с пълен глас. Ако някой излезе от ритъма на маршировката, наказват всички с допълнителни часове. Но на мен лично това не ми пречеше особено. Броях го за фитнес", спомня си Переверзин.
Що се отнася до трудовото право, в лагерите никой не се интересува от него, разказва Переверзин. По време на престоя си в лагерите самият той е работил в шивашки цех и подреждал плочи за тротоарна настилка. "В един от лагерите работех по 12-13 часа дневно. Нормите са толкова високи, че никога не можеш да ги изпълниш. Просто няма физическа възможност. Истински робски труд", казва той.
След като веднъж Переверзин се оплакал от прекаленото натоварване, надзирателите насъскали другите лагерници срещу него. Той изпаднал в панически страх. "Тогава ясно си дадох сметка, че трябва някак да се махна от този лагер. Но как? Единственият път бе болницата. Опитах се да прорежа корема си. Раната не стана толкова дълбока, колкото исках, но ми свърши работа. Преместиха ме в друг лагер", разказва бившият мениджър.
Сега Владимир Переверзин си е поставил за цел да се бори срещу нечовешките условия в руските затвори. Наскоро той издаде книга за жестокостите в руските наказателни лагери. Переверзин се е включил като доброволец и в една правозащитна група.
http://www.dw.de/%D0%B6%D0%B5%D1%81%...%8F/a-17295271Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
най-ми е интересно как така изкара Шеврон еврейска компания - при положение че собствениците и са публични и аз поне не виждам нито един от основните, който да е от Израел.
Или ей така авторката е решила да ръси антисемитизъм и да налага омраза и като няма нищо общо с евреи що пък да не си измислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБраво на една българка, която е прозряла основната опасност за цивилизована Европа - американо-еврейската експанзия!
Коментар
-
Браво на една българка, която е прозряла основната опасност за цивилизована Европа - американо-еврейската експанзия!
Писмо на една Княгиня до нейните Воеводи
/Поглед.инфо/ Преди малко изгледах клипчето с народното опълчение срещу добива на шистов газ в Румъния. Село Пунгещи. Сърцето ми замръзна в кадъра с човека, който бере душа, за да запази Земята си. Но, разбира се, това не е актуална световна новина. Сега всички са се вторачили загрижено в Украйна – да не би Европа и САЩ да я изпуснат и – недай си боже! – Путин да прецака нещата и да не даде доброволно Киевската Рус. Всички стискат палци на Украйна – и на прекрасното бъдеще, което ще се излее върху нея като Рог на изобилието. Трябва само да се отскубне от Москва и да се прегърне с Брюксел! И да стане част от прекрасния нов свят – както направи цялото източноевропейско семейство.
Кой го е грижа точно сега за някакви румънски селяни, те вече са напред с материала – европеизирани и американизирани, в режим на демокрация. Там отдавна всичко е под контрол. Правителството е послушно, само циганите са малко досадни, но това не е голям проблем. Ползите са много повече от това да се изтърпи едно количество мургавели на гастрол в западна Европа, нали? Как може да качват в интернет такива неблагодарни клипчета, в които някакви румънски селяни издъхват, бранейки последното, което им е останало – Земята. Ами ако го видят и българските, и другите европейски селяни?! Току-виж скочили и те да умират за земята си! Като еквадорските селяни, например, и като още милиони селяни по света, имали нахалството да се възпротивят на американско-еврейския газов гигант Шеврон?... Току-виж обидим Големия брат и неговата оглупяла Малка сестра Европа, получила внезапна амнезия за хилядолетната си история и седнала покорно в краката на младия, но амбициозен 237-годишен Гео Модифициран Организъм, властелин на съвременния свят!
Да, разбирам напълно защо всички световни медии минават тихо, на пръсти и по периферията в отразяването на поредните протести срещу Шеврон, който безцеремонно и без капка свян продължава оспорваните проучвания в Румъния за доказано опасния добив на шистов газ.......
http://www.youtube.com/watch?v=9dwOIQzEbn4
Гледах как Мъртвите прадеди са затанцували в кръвта на тези хора. Препуснали са насам от Оня свят, събудени от внезапния удар в сърцето на тяхната Земя и от бруталните тласъци на сондата, проникнала грубо в утробата й. Но какво могат да знаят за Земята тези, за които тя е просто поредната завладяна територия? Нали така е започнала и собствената им история – с покоряването на цял един континент, с геноцид и избиване на коренното население, с поругаване на неговото изконно и свещено битие, а после – с амбицията за господство над целия свят? Кой и защо вмени на цяла Европа историческия комплекс от геноцида на немските нацисти над евреите, а пропусна да впише с големи букви в световната история геноцида над коренното население в целия американски континент? И да премълчава геноцида, който и сега се извършва по различни начини и в различни точки на света и Европа? Кой вмени на всички европейски народи чувството за вина от собствената им национална идентичност и им внуши да изкупват тази вина с крайна и безусловна толерантност, като приемат прииждащите тълпи, носещи не просто чужд, но най-вече антиевропейски цивилизационен код в главите си – за да се омесят хубаво с тях в един безличен етнически буламач с ислямски религиозен привкус? И каква е целта?
..............................
Свидетели сме на една безпрецедентна и тотална историческа шизофрения, в която Европа отдавна не е фактор, а само митологизирана стръв за източноевропейски шарани и близкоизточни радикали. Самата Европа се превръща в провинция на Новата Римска империя, чието име светът вече срича в кратките си проблясъци на здрав разум – САЩ. Затова точно САЩ няма как да ми вменяват вина. Първо да се разкаят и да поискат прошка от всички племена и народи, които са погубил и асимилирали, и които и сега погубват в името на Златния Телец – и тогава може и да повярвам в благородните им намерения. Както каза навремето Вук Драшкович, дуварът на баба ми е по-стар от тяхната история.
Затова повече не мога да бъда плашена с призрака на комунизма. Комунизмът отдавна е в историята и отдавна е станало ясно, че е просто другото име на една и съща демагогия, криеща се зад маската на демокрацията и толерантността. Затова и смятам платените писачи, пиари и слуги на съвременната евроатлантическа империя не само за отстъпници от своята национална идентичност, смятам ги за отстъпници от европейските принципи и от европейския цивилизационен модел. Имам предвид следното.
Абсолютно тревожен е парадоксът, че Русия постепенно се превръща в последния бастион на Европейските ценности.
...............................
В центъра на бляскавата сцена и лигавото им одобрение са соросоиди и соросомоли, платени драскачи и демагози.
А през това време България върти глава наляво-надясно, вместо да се сети да погледне в себе си.
Да види Мъртвата Княгиня, която танцува със знаме в кръвта й.
И търси своите Воеводи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
БРАВО на Франсоа Оланд който ще бойкотира Олимпиадата в Сочи > http://www.mediapool.bg/i-prezidenta...ews214712.html А нещо от нашия президент да се е чуло по темата?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоки, аз не съм писал, че обслужваш герберите....( все пак си маце от класа....)
Просто има негласно споразумение между вас.....
Явно трактора и тиквата, пак ще се сдружат.....( Все пак са стари дружки и няма за 1-2 млрд да си развалят приятелството....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз пиша само за политика. Плаща ми Сорос да троля. Другите пишат в другите теми и тук си казват личното мнение. Печелят си парите от инвестиции и търговия.
Бе този не ти ли прилича на един карл1957?
Коментар
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеСамо за политика ли пишете или и в другите темиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Герберастката Нова телевизия се излага като кифладжия.
Говорителката чете текст според който има поредния протест пред парламенто, но положението било спокойно.
И се забелязвало УСИЛЕНО полицейско присъствие на загражденията.
И в този момент камерата НА ЖИВО предава картината пред парламента.
НИТО един демонстрант. НИТО един полицай на загражденията.
Толкова за обективността на боковизиите.
При това са тъпи като вифаджии.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар