Първоначално изпратено от borisov1959
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеКои са по богати и щедри
Коментар
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеСигурно от всички партии има платени писатели
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГигов за пореден път не си в час.Поради това ,че бях докладвана и то от гербери, единят ми ник бе баннат през лятото на 2010 ,а другият преди това и поради тая причина съм с тоя.Да ти напомня на теб и на Чичо щот паметта ВИ явно изневерява ,че когато Баце бе на власт Стамбо не еднократно ми е опонирвал на моите постове .Така ,че спри да ми натякваш ,че съм им фенка .
Просто има негласно споразумение между вас.....
Явно трактора и тиквата, пак ще се сдружат.....( Все пак са стари дружки и няма за 1-2 млрд да си развалят приятелството....
Коментар
-
ЧРЕЗ Владимир Дойчинов
България тудей.
Географско разположение:
България е страна със средни размери, в средните географски ширини, има високи сини планини, голяма река, излаз на море, климат, който е добър, на границата на три континента , между 40 и 41-ви паралел. Между тях е възможно най-благоприятното място на Земята. Известна е като външна граница на Европейския съюз, но под огромно влияние на САЩ, Русия и Турция. (Американските агресори се намесват във вътрешните работи на Съветския Съюз по целия свят - така и тук не се прави изключение)
Население:
Голяма част от населението е съставено от електорат, настоящи емигранти, бъдещи емигранти, столичани от провинциален произход и в скоро време - преимуществено цигани...
Политика:
Страната в момента не се управлява, но има едни, които са се назначили и имитират управление. Обаче далаверите им не са имитация, както и заплатите им. Имитиращите управленци се редуват да вършат глупости, а най вече обичат да попържат предишното управление, което според тях е виновно за собствените им глупости.
Гласоподаватели се внасят предимно от чужбина. Извозват се с рейсове и тирове до самите урни. Местните ромеи-гласоподаватели струват на партиите от 20 до 50 лв, или кебапчета и бира...
Всеки гласоподавател гласува най - много два пъти за една и съща партия, но в различни градове.
Икономика на страната:
Населението на страната е известно с това, че харчи много повече отколкото припечелва.
Според премиера, срещу когото вече 180 дни тече протест, в страната няма инфлация, няма скок на цени, няма икономическа криза, а догодина ще има растеж на икономиката, в следствие на което няма заплати, а пенсионерите получават пенсии подобни на стипендията на средностатистически студент от соцблока по време на студената война.
Всички важни фактури се издават на пазара в кв. “Илиянци” в столицата.
В България парите са за пране, данъците за укриване, а ДДС - то за източване.
Здравно осигуряване:
Лекарите предлагат комплексни услуги, което много улеснява пациентите.
От прием в кабинет през продължително лекуване до кремиране. Колкото по - скъпо е лечението, толкова е по продължително.
Подписвайте договори с лекуващите за конкретна сума, защото по време на лечението сумата започва да расте. Лекарите имат много пациенти и не могат да помнят всички индивидуални уговорки. Много е важно да знаете в коя клиника има оставка на целокупния персонал, защото другата клиника ги псува и замеря с подлоги.
Ако попаднете в болница помнете: Мед. сестри пият кафе, а лекарите марково уиски. Носете в изобилие!
Според НСИ брутният доход от аграрния сектор е 5% ...
Секторът на промишлеността - брутен доход 31% - пак според стъкмистиката.
Хранително - вкусова промишленост:
България е известна като страната на киселото мляко. Произвежда се от най - финото нишесте. Хляб се прави от набухватели, а кренвирши от мека тоалетна хартия. Саламите са богати на калций поради голямото съдържание на рога, копита и кости.. Когато храните се съхраняват добре може да не загубят качествата си с години.
Ако не са продадени се връщат отново при производителя и срокът им на годност се удължава.
Напоследък има нов стандарт , наречен "Стара планина" и кренвиршите, произведени по същия, струват доста по-скъпо от едни котлети например...
Услугите генерират 65% от брутния доход - много услужливо население се очерта , но така си е открай време , но не му го признават и го наричат или "кофти мат"рял" или "шибан народ".
50% се обиждат на квалификацията, а другите 50% - не, поради което въпросът виси във въздуха и чака сгромолясването си.
Туризъм:
Много развит - туристопоток от 4 млн души годишно (за сравнение - Унгария - 20 млн, или курорта Анталия - 4 млн), но това е защото има много малко газени лампи, с които туристите да си светят, когато няма ток с дни. В момента се договарят такива лампи с Китай, а газ - от Русия, когато отменим визите за руснаци...
Рекламното лого на страната за пред света прилича на баница, според естети, или на "кафявата точка " - според почитателите на копролалията
Предложението за новото лого е физиономията на пияно джудже, което струваше на населението 1,5 млн. Логото не се прие радушно, но парите - да
Образование:
Законна диплома може да се купи на добра цена, но все пак ако решите да учите ще ви излезе много по - скъпо.
Дипломирането в страната е дълъг и сложен процес. Именити професори, доценти и асистенти заменят изпити за секс, алкохол, подаръци или пари. С учене не става, но учебници трябва да имате. Издават ги самите преподаватели. Желателно е да си ги закупите от тях, за да се спести процента на книжарницата.
След дипломирането задължително започнете работа по друга специалност - сервитьор,барман, чистач, ако искате да правите кариера.
Правосъдие:
В страната законодателната система работи перфектно. Делата се гледат с години, но когато натрупате голям брой провинения има вероятност да получите условна присъда.
За да лежите в затвор, трябва да отговаряте на определени изисквания, да имате сериозни политически препоръки и връзки, и голямо търпение. Не става от раз.
Армия:
Първа ловджийска дивизия - 180 хил. ловци с по две-три пушки.
Втора охранителна дивизия - Лицензираните частни охранители - 120 хил.
Полиция - 70 хил. души
Трета същинска, така наречена, "армия" - 18 хил. души някакви си там войници, които са важни за НАТО, в който страната членува, за да ги изпращат за пушечно месо на талибаните. Въоръжение - автомати "Калашников". Дължината му е: от мушката до приклада - 56 см, от приклада до мушката - 73 см...(спорад старшината на ротата. Лек парадокс, които лесно се обяснява
с пример, взет от казармения живот : "от сряда до петък колко дни са? А от петък до сряда? "
Границата се охранява от полицаи, защото няма граничари. А няма граничари, защото бизнесът на контрабандистите и трафикантите е важен за бюджета на управляващите партии.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеВярно ли е, че някои пишели срещу пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеВярно ли е, че някои пишели срещу пари
Питай гигов как става.
Също Агента Явочник Елника, по-известен тук като кирето
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГигов за пореден път не си в час.Поради това ,че бях докладвана и то от гербери, единят ми ник бе баннат през лятото на 2010 ,а другият преди това и поради тая причина съм с тоя.Да ти напомня щот паметта ти явно изневерява ,че когато Баце бе на власт Стамбо не еднократно ми е опонирвал на моите постове .Така ,че спри да ми натякваш ,че съм им фенка .
Леко се луташ между Боиковизма и Анархизма ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХи хи хи , деполитизирана?
Ми то тогаз и аз съм деполитизиран Мейси.
Деполитизирана пък постоянно постваш в полза на ГЕРБ.
Факт е че в този форум ти пишеше с тези три ника, а по другите с какви си писала не мога да знам. Нямам достъп до такива данни.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПопаднал си на правилното място...
Някои за пари, други срещу пиене а трети за капачки ....
пп Ти списвай в полза на яне, цц, бб ( малките букви не е от неграмотност а от тотално пренебрежение и отвращение.) и ще ти се обадят........
Но не се продавай евтино - поне по левче на пост....или по стинка на знак ....( затова не се учудвай ако видиш възглас - мутриииииииииииииииииииииииииииииииии или червени боклуцииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ии - това са по 30-40 стинки с едно натискане.....)
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФаки спри да се излагаш.И харвард е същото прехвалено училище като УНСС.И там бълват кухи меринджеи на кило само че срещу много пари.Просто прибират парите на едни офазени студенти..
Още една - Харвард е световно известен. Унесесе - само в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗнаеш ли защо големите производители на бързо оборотни стоки хвърлят огромни пари за реклама. Причината е същата поради която партии използват политическа реклама, пропаганда и така нат.
Целта е хората да взимат автоматично решенията относно тях. Изграждаш някаква представа, набиваш тази представа ден и нощ след ден и нощ и постепенно тази представа измества разума. Получава се стимул реакция - появява се представата - появява се автоматично и решението. Разбира се някой хора наистина мислят като правят избор, но дори и те не мислят при всеки избор. Мисленето е трудно нещо, изборът още по трудно. Къде по-лесно е да се водиш от готова представа.
Остава проблема с мотивацията. Представата дава шаблонно решение, но не може да мотивира. Мотивират емоциите. те докарват човека до момента на избор, когато изградената представа дава автоматичното решение.
Няма да се учудя ако бареков вземе, че реализира някакви проценти. Това, че определен кръг хора го считаме за измекяр, не е определящо.
Коментар
Коментар