IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ама с антирусизъм може, нали.
      Антирусизмът е нещо красиво и благородно.

А обичта към хомопедалите си я запази за себе си.

Путин щял да ни открадне земята!!! Боже, боже..
      Та Русия има толкова много земя, че ще и трябват столетия да я изучи, разработи и засели.
      Ама няма да я даде на американците, както искаше онази американска лесбийка Кондолиза Райс. Ако не се лъжа тя поиска Русия да сподели богатствата на Сибир, щото за Русия били прекалено много. Да духат супата хамериканците. Не са познали. Не и Путин. То и затуй вият като бесни чакали срещу него.
      Аз нямам нищо против горките руснаци. Те самите са нещастен и измъчен народ, със съдба за жалост доста подобна на българите Русия е тъжно място, което си личи и от желанието на голяма част от населението да емигрира, точно както в България. Искрено желая на Русия и народа и благополучие, щастие и мир. И съм сигурен, че те ще си го извоюват рано или късно/
      Last edited by Fiscalist; 16.12.2013, 00:51.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Аре стига с тая толерастия ве, аре стига с тия служебни победи.... Като не ти отърва мнението на опонента, Другарко учителко, този е антисемит, хомофоб, расист, антиамериканист...

Лицемери и плачковци! По добре щерка ку*ва, отколкото син пе*ал!
        Отново езикът на омразата. Примитивно и безсилно. Лае, а след малко па ще яде кренвирш от тоалетна хартия и ще мрънка, че няма пари. И ще завижда, ще мечтае да си купи някоя западна кола, от лошите капиталисти. Но ще си остане само с мечтите. Тези кучета само лаят и се репчат. А като дойде полковникът от КГБ и ги бие , бие с палка, те само скимтят и молят за още.
        А другарка може да ти е само някоя празна глава като теб, вържете си по една червена панделка и ходете да манифестирате пред мин съвета.

ПС Ако синът ти е Алън Туринг, пак ли така ще казваш?

Вие сте пълни нещастници.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Изобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане.
          Ама с антирусизъм може, нали.
          Антирусизмът е нещо красиво и благородно.

А обичта към хомопедалите си я запази за себе си.

Путин щял да ни открадне земята!!! Боже, боже..
          Та Русия има толкова много земя, че ще и трябват столетия да я изучи, разработи и засели.
          Ама няма да я даде на американците, както искаше онази американска лесбийка Кондолиза Райс. Ако не се лъжа тя поиска Русия да сподели богатствата на Сибир, щото за Русия били прекалено много. Да духат супата хамериканците. Не са познали. Не и Путин. То и затуй вият като бесни чакали срещу него.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Изобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане. Не и в 21 век. Този сайт се чете включително и от високо интелигентни и образовани хора, с тези идеи няма да ги спечелите. Хора които са пътували по света и имат глобални контакти, които знаят как се прави бизнес на запад и изток, които са успели. Надраснали примитивното ви мислене, че всеки различен е враг, че богатият е крадец, че ако вие сте тъпи, никой няма право да е умен. Това е вашият тесногръд, долен "социализъм", това е вашето равенство - "ако аз съм на дъното, всички трябва да са с мен в блатото!". Затова във вашето тъжно блато, никога нищо не израства нагоре.
            Но разбира се, трудно е да имаш тази гледна точка, ако си прекарал живота си в Шумен!
            що, да си пускат простотиите. Иначе ще вземат пък да измислят нещо умно - не че е много вероятно

Коментар

• Аре стига с тая толерастия ве, аре стига с тия служебни победи.... Като не ти отърва мнението на опонента, Другарко учителко, този е антисемит, хомофоб, расист, антиамериканист...

Лицемери и плачковци! По добре щерка ку*ва, отколкото син пе*ал!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Against long circulating speculations that his family has French roots, genealogists proved the German origin of Rockefeller and traced them back to the early 17th century. Thereupon Johann Peter Rockenfeller (baptized 27 September 1682 in the Protestant church of Rengsdorf) immigrated in 1723 from Altwied (today a district of Neuwied, Rhineland-Palatinate) with three children to North America and settled down in Germantown, Pennsylvania.[81][82]

От 1720 година са американци - май само ако приемем че единствено индианците са чистокръвни американци то Рокфелер няма да е американец.

Коментар

• Изобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане. Не и в 21 век. Този сайт се чете включително и от високо интелигентни и образовани хора, с тези идеи няма да ги спечелите. Хора които са пътували по света и имат глобални контакти, които знаят как се прави бизнес на запад и изток, които са успели. Надраснали примитивното ви мислене, че всеки различен е враг, че богатият е крадец, че ако вие сте тъпи, никой няма право да е умен. Това е вашият тесногръд, долен "социализъм", това е вашето равенство - "ако аз съм на дъното, всички трябва да са с мен в блатото!". Затова във вашето тъжно блато, никога нищо не израства нагоре.
                  Но разбира се, трудно е да имаш тази гледна точка, ако си прекарал живота си в Шумен!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Нито гейовете ми пречат, нито евреите. Виж Путин ми пречи, защото иска да краде държавата ни
                    ниско ниво на пропаганда, характерно за медийно дундурканото западно обществено мнение, дай некакви факти

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      съвсем сериозно говоря. Единствената причина да се мисли за него като за еврей е поради пропагандата на Хитлер и в СССР.
                      Life won't wait for you.

Коментар

съвсем сериозно говоря. Единствената причина да се мисли за него като за еврей е поради пропагандата на Хитлер и в СССР.

Коментар

Рокфелер си е чист американец протестант
                          Life won't wait for you.

Коментар

Не искам да ви се меся ама Шеврон е парче от Стандарт Ойл - Standard Oil of California. Така че - еврейска е.
                            Рокфелер си е чист американец протестант

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Това не е предназначено за американските любители на хомосексуалните бракове. То е за европейци.
                              Нито гейовете ми пречат, нито евреите. Виж Путин ми пречи, защото иска да краде държавата ни
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Тази не си поплюва, сигурно пет страници статия, в която няма нито един факт, но за сметка на това е пълно с про путиновска пропаганда.
                                Антисемитизмът не е основното, ами антиамериканизма.
                                То не че евреите са ни донесли нещо добро. Само като се сетиш, че именно евреите стоят начело на комунизма и на болшевишката революция.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X