Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАма с антирусизъм може, нали.
Антирусизмът е нещо красиво и благородно.
А обичта към хомопедалите си я запази за себе си.
Путин щял да ни открадне земята!!! Боже, боже..
Та Русия има толкова много земя, че ще и трябват столетия да я изучи, разработи и засели.
Ама няма да я даде на американците, както искаше онази американска лесбийка Кондолиза Райс. Ако не се лъжа тя поиска Русия да сподели богатствата на Сибир, щото за Русия били прекалено много. Да духат супата хамериканците. Не са познали. Не и Путин. То и затуй вият като бесни чакали срещу него.Last edited by Fiscalist; 16.12.2013, 00:51.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАре стига с тая толерастия ве, аре стига с тия служебни победи.... Като не ти отърва мнението на опонента, Другарко учителко, този е антисемит, хомофоб, расист, антиамериканист...
Лицемери и плачковци! По добре щерка ку*ва, отколкото син пе*ал!
А другарка може да ти е само някоя празна глава като теб, вържете си по една червена панделка и ходете да манифестирате пред мин съвета.
ПС Ако синът ти е Алън Туринг, пак ли така ще казваш?
Вие сте пълни нещастници.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИзобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане.
Антирусизмът е нещо красиво и благородно.
А обичта към хомопедалите си я запази за себе си.
Путин щял да ни открадне земята!!! Боже, боже..
Та Русия има толкова много земя, че ще и трябват столетия да я изучи, разработи и засели.
Ама няма да я даде на американците, както искаше онази американска лесбийка Кондолиза Райс. Ако не се лъжа тя поиска Русия да сподели богатствата на Сибир, щото за Русия били прекалено много. Да духат супата хамериканците. Не са познали. Не и Путин. То и затуй вият като бесни чакали срещу него.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИзобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане. Не и в 21 век. Този сайт се чете включително и от високо интелигентни и образовани хора, с тези идеи няма да ги спечелите. Хора които са пътували по света и имат глобални контакти, които знаят как се прави бизнес на запад и изток, които са успели. Надраснали примитивното ви мислене, че всеки различен е враг, че богатият е крадец, че ако вие сте тъпи, никой няма право да е умен. Това е вашият тесногръд, долен "социализъм", това е вашето равенство - "ако аз съм на дъното, всички трябва да са с мен в блатото!". Затова във вашето тъжно блато, никога нищо не израства нагоре.
Но разбира се, трудно е да имаш тази гледна точка, ако си прекарал живота си в Шумен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
От 1720 година са американци - май само ако приемем че единствено индианците са чистокръвни американци то Рокфелер няма да е американец.
Коментар
-
Изобщо няма да е лошо, ако въобще трябва да тровите хубавия сайт с долната си пропаганда, поне да я представяте в някакъв по-приемлив начин. С антисемитизъм, хомофобия и антиамериканизъм няма да стане. Не и в 21 век. Този сайт се чете включително и от високо интелигентни и образовани хора, с тези идеи няма да ги спечелите. Хора които са пътували по света и имат глобални контакти, които знаят как се прави бизнес на запад и изток, които са успели. Надраснали примитивното ви мислене, че всеки различен е враг, че богатият е крадец, че ако вие сте тъпи, никой няма право да е умен. Това е вашият тесногръд, долен "социализъм", това е вашето равенство - "ако аз съм на дъното, всички трябва да са с мен в блатото!". Затова във вашето тъжно блато, никога нищо не израства нагоре.
Но разбира се, трудно е да имаш тази гледна точка, ако си прекарал живота си в Шумен!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНито гейовете ми пречат, нито евреите. Виж Путин ми пречи, защото иска да краде държавата ни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесъвсем сериозно говоря. Единствената причина да се мисли за него като за еврей е поради пропагандата на Хитлер и в СССР.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРокфелер си е чист американец протестантLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе искам да ви се меся ама Шеврон е парче от Стандарт Ойл - Standard Oil of California. Така че - еврейска е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова не е предназначено за американските любители на хомосексуалните бракове. То е за европейци.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТази не си поплюва, сигурно пет страници статия, в която няма нито един факт, но за сметка на това е пълно с про путиновска пропаганда.
То не че евреите са ни донесли нещо добро. Само като се сетиш, че именно евреите стоят начело на комунизма и на болшевишката революция.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар