Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
А уж една от основните причини за актуализацията на бюджета и големите земи беше да се разплатят с бизнеса. Пак похарчиха големите заеми за нещо друго.Дълговете на държавата към бизнеса растатцък > http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2624924Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТръгнах да ти пиша някакъв отговор, но се отказах. Ние с теб живеем в различни семантични полета. Няма как да водим пълноценен разговор. Ще ти дам жокер - прегледай БВП на глава от населението в Западна Европа и Америка. После в България, и накрая в Русия. В 1 от случаите числата са горе-долу равни. В другите са между 2 и 3 пъти разликите. А Русия има толкова много ресурси! Какво управление е нужно само, за да може тази държава с толкова огромни природни богатства да е толкова бедна!
Разбирам, че сега изкарваш по някой лев от господарите ти, и вероятно си доволен от това, но истината е, че за всички е по-добре в дългосрочен план ако влиянието им намалее. Тогава и ти самият ще имаш повече пари!
-Ние в София ли сме
-Да, Защо
-Ами по радиото казаха че в Сф температурата е 6 градуса, а на колата пише че е 4 градуса
Та какъв рейтинг имаше ЛемонБрадърс преди фалита или Гърция преди дълговата криза и в двата случая ААА.... За войната в Югославия нещо да кажеш, за бомбардирането на Телевизията в Белград и свободата на словото... За бомбардирането на училището в Алексинац, няма да намериш клипове в тубата със осакатените деца, ама че некой ранобудник отнесъл некоя палка в гърбината ще виеш, като линейка... Училището било законна МАТО-вска цел, защото било възможно да се използва от ЮгоАрмията.... Болни мозъци, по същия начин, както Хамериканците колонизираха индианските племена, по същия начин колонизират и славянските пламена, ама Подполковника се оказа костелив орех...
Подполковника бил крадец, я ми обясни "модернизирането" и "затварянето" на 1-4 ЯЕБ в Козлодуй... Все още 3-ти и 4-ти блок са в Експлоатационен режим, зареждаш с гориво и работиш... ЗАЩО затвори 4 блока по 440МВТ за 0,5 млрд евро, А ще строиш 1000МВТ за 5млрд евро? Обясни ми за "инвестицията" ТЕЦ Марица 1 и 3, гарантираното изкупуване от НЕК, държавни гаранции. Ами ГМО извиване на ръцете, ами Шистовия газ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Бе този не ти ли прилича на един карл1957?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
ХАХАХ подмладил се е с две
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Бе този не ти ли прилича на един карл1957?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОК, употребих най-лесната ми дума... Имам много приятели руснаци и въпреки че нямам отличен руски се разбирам отлично с руснаците... Употребявам славянски думи и комуникацията ми е 100% и в двете посоки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНещо си се объркал... Разходи се през лятото по побережието, зимата банско и пампорово, велинград и сандански цял сезон, виж 15 год след дефолта, от които Путин управлява 13 за какво става въпрос... При това туристическия продукт на мамковината е икономичен клас.... Ама живеей си в твоя измислен свят, рупай си гмо-то, оправяй си 100-килограмовия дзвер и бъди щастлив
Разбирам, че сега изкарваш по някой лев от господарите ти, и вероятно си доволен от това, но истината е, че за всички е по-добре в дългосрочен план ако влиянието им намалее. Тогава и ти самият ще имаш повече пари!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНа Български му се казва "крейбрежие". В случая е по-добре да се използва "черноморието".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНямах подходяща дума в момента да опиша, Варна, Бургас, Равда-Несебър-Съни-Влас, Поморие, Созопол и т.н. Руснаците така му викат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМакс, къде е това побережие?
Коментар
-
Да си дойдем на думата.... Та нали се сещате, как после тия кинти се избиват
США за год потратили на евроинтеграцию Украины 100 млн долларов
http://vz.ru/news/2013/12/15/664443.html
В 2013 году США выделили Украине более 100 млн долларов в качестве помощи по реализации реформ, необходимых для евроинтеграции. Соответствующее заявление пресс-секретаря Госдепа привели в воскресенье в посольстве США на Украине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНещо си се объркал... Разходи се през лятото по побережието, зимата банско и пампорово, велинград и сандански цял сезон, виж 15 год след дефолта, от които Путин управлява 13 за какво става въпрос... При това туристическия продукт на мамковината е икономичен клас.... Ама живеей си в твоя измислен свят, рупай си гмо-то, оправяй си 100-килограмовия дзвер и бъди щастлив
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз нямам нищо против горките руснаци. Те самите са нещастен и измъчен народ, със съдба за жалост доста подобна на българите Русия е тъжно място, което си личи и от желанието на голяма част от населението да емигрира, точно както в България. Искрено желая на Русия и народа и благополучие, щастие и мир. И съм сигурен, че те ще си го извоюват рано или късно/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз нямам нищо против горките руснаци. Те самите са нещастен и измъчен народ, със съдба за жалост доста подобна на българите Русия е тъжно място, което си личи и от желанието на голяма част от населението да емигрира, точно както в България. Искрено желая на Русия и народа и благополучие, щастие и мир. И съм сигурен, че те ще си го извоюват рано или късно/
За съжаление доста години ще минат преди нещо добро да се случи.
Дотогава ще са си суровинен придатък на околните.
Коментар
Коментар