IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виж ти > https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ...'Социалистката Бачелет отново е президент на Чили"....

Що така...?
      Нали пиночет и десницата, направиха Чили "рай на демокрацията".....
      ( като постреляха по стадионите за разнообразие..)

Коментар

• А уж една от основните причини за актуализацията на бюджета и големите земи беше да се разплатят с бизнеса. Пак похарчиха големите заеми за нещо друго.Дълговете на държавата към бизнеса растатцък > http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2624924
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Тръгнах да ти пиша някакъв отговор, но се отказах. Ние с теб живеем в различни семантични полета. Няма как да водим пълноценен разговор. Ще ти дам жокер - прегледай БВП на глава от населението в Западна Европа и Америка. После в България, и накрая в Русия. В 1 от случаите числата са горе-долу равни. В другите са между 2 и 3 пъти разликите. А Русия има толкова много ресурси! Какво управление е нужно само, за да може тази държава с толкова огромни природни богатства да е толкова бедна!
          Разбирам, че сега изкарваш по някой лев от господарите ти, и вероятно си доволен от това, но истината е, че за всички е по-добре в дългосрочен план ако влиянието им намалее. Тогава и ти самият ще имаш повече пари!
          Ама аз мога да ти кажа защо семантиката ни е различна, ти имаш рейтингови агенции, които ти казват кой с какъв рейтинг е... Ти имаш медии, които те "информират", обясняват ти че чичко Путин е лош, а Барак Хусеинович е добър и оттук нататък, ама изобщо не ти е необходимо да мислиш. Ти имаш правилно мнение, ти си на страната на добрите... Да ти дам пример със сина ми, пътувахме по околовръста преди около 5 години и ме пита,
          -Ние в София ли сме
          -Да, Защо
          -Ами по радиото казаха че в Сф температурата е 6 градуса, а на колата пише че е 4 градуса
          Та какъв рейтинг имаше ЛемонБрадърс преди фалита или Гърция преди дълговата криза и в двата случая ААА.... За войната в Югославия нещо да кажеш, за бомбардирането на Телевизията в Белград и свободата на словото... За бомбардирането на училището в Алексинац, няма да намериш клипове в тубата със осакатените деца, ама че некой ранобудник отнесъл некоя палка в гърбината ще виеш, като линейка... Училището било законна МАТО-вска цел, защото било възможно да се използва от ЮгоАрмията.... Болни мозъци, по същия начин, както Хамериканците колонизираха индианските племена, по същия начин колонизират и славянските пламена, ама Подполковника се оказа костелив орех...

Подполковника бил крадец, я ми обясни "модернизирането" и "затварянето" на 1-4 ЯЕБ в Козлодуй... Все още 3-ти и 4-ти блок са в Експлоатационен режим, зареждаш с гориво и работиш... ЗАЩО затвори 4 блока по 440МВТ за 0,5 млрд евро, А ще строиш 1000МВТ за 5млрд евро? Обясни ми за "инвестицията" ТЕЦ Марица 1 и 3, гарантираното изкупуване от НЕК, държавни гаранции. Ами ГМО извиване на ръцете, ами Шистовия газ

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Бе този не ти ли прилича на един карл1957?
            По скоро на карл1959
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• ХАХАХ подмладил се е с две
              Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Бе този не ти ли прилича на един карл1957?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                ОК, употребих най-лесната ми дума... Имам много приятели руснаци и въпреки че нямам отличен руски се разбирам отлично с руснаците... Употребявам славянски думи и комуникацията ми е 100% и в двете посоки
                Ми кажи тогава как е крайбрежие на хърватски...

Коментар

Нещо си се объркал... Разходи се през лятото по побережието, зимата банско и пампорово, велинград и сандански цял сезон, виж 15 год след дефолта, от които Путин управлява 13 за какво става въпрос... При това туристическия продукт на мамковината е икономичен клас.... Ама живеей си в твоя измислен свят, рупай си гмо-то, оправяй си 100-килограмовия дзвер и бъди щастлив
                  Тръгнах да ти пиша някакъв отговор, но се отказах. Ние с теб живеем в различни семантични полета. Няма как да водим пълноценен разговор. Ще ти дам жокер - прегледай БВП на глава от населението в Западна Европа и Америка. После в България, и накрая в Русия. В 1 от случаите числата са горе-долу равни. В другите са между 2 и 3 пъти разликите. А Русия има толкова много ресурси! Какво управление е нужно само, за да може тази държава с толкова огромни природни богатства да е толкова бедна!
                  Разбирам, че сега изкарваш по някой лев от господарите ти, и вероятно си доволен от това, но истината е, че за всички е по-добре в дългосрочен план ако влиянието им намалее. Тогава и ти самият ще имаш повече пари!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

На Български му се казва "крейбрежие". В случая е по-добре да се използва "черноморието".
                    ОК, употребих най-лесната ми дума... Имам много приятели руснаци и въпреки че нямам отличен руски се разбирам отлично с руснаците... Употребявам славянски думи и комуникацията ми е 100% и в двете посоки

Коментар

Нямах подходяща дума в момента да опиша, Варна, Бургас, Равда-Несебър-Съни-Влас, Поморие, Созопол и т.н. Руснаците така му викат
                      На Български му се казва "крейбрежие". В случая е по-добре да се използва "черноморието".

Коментар

Макс, къде е това побережие?
                        Нямах подходяща дума в момента да опиша, Варна, Бургас, Равда-Несебър-Съни-Влас, Поморие, Созопол и т.н. Руснаците така му викат

Коментар

• Да си дойдем на думата.... Та нали се сещате, как после тия кинти се избиват

США за год потратили на евроинтеграцию Украины 100 млн долларов
                          http://vz.ru/news/2013/12/15/664443.html

В 2013 году США выделили Украине более 100 млн долларов в качестве помощи по реализации реформ, необходимых для евроинтеграции. Соответствующее заявление пресс-секретаря Госдепа привели в воскресенье в посольстве США на Украине.

Коментар

Нещо си се объркал... Разходи се през лятото по побережието, зимата банско и пампорово, велинград и сандански цял сезон, виж 15 год след дефолта, от които Путин управлява 13 за какво става въпрос... При това туристическия продукт на мамковината е икономичен клас.... Ама живеей си в твоя измислен свят, рупай си гмо-то, оправяй си 100-килограмовия дзвер и бъди щастлив
                            Макс, къде е това побережие?

Коментар

Аз нямам нищо против горките руснаци. Те самите са нещастен и измъчен народ, със съдба за жалост доста подобна на българите Русия е тъжно място, което си личи и от желанието на голяма част от населението да емигрира, точно както в България. Искрено желая на Русия и народа и благополучие, щастие и мир. И съм сигурен, че те ще си го извоюват рано или късно/

Коментар

Аз нямам нищо против горките руснаци. Те самите са нещастен и измъчен народ, със съдба за жалост доста подобна на българите Русия е тъжно място, което си личи и от желанието на голяма част от населението да емигрира, точно както в България. Искрено желая на Русия и народа и благополучие, щастие и мир. И съм сигурен, че те ще си го извоюват рано или късно/
                                Напълно споделям.
                                За съжаление доста години ще минат преди нещо добро да се случи.
                                Дотогава ще са си суровинен придатък на околните.

Коментар

Working...
                                X