как е момчета, храните ли се а ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКомунистически терор !!!
Цензура !!!
Обидите и инсинуациите на Гигов стоят, обаче нас ни заличават
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеЕй,що стана,бре..изчезнАх.. А?
Цензура !!!
Обидите и инсинуациите на Гигов стоят, обаче нас ни заличаватБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Ей,що стана,бре..изчезнАх.. А?
Инвестор,не!
Тоя да не е откъде Вас,политическата,деее..Last edited by el.t; 26.01.2014, 12:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеЛорде,
По си готин,кат ме разсмиваш с китката магданоз и госпожата,да го еба..
Па и ментетата ще ти обезценят панелките.
пОмисли!/по бивш колега/:
Лека вечер и извинявяй ако си се припознал където не трябва. Както вече подозираш, пелина ми идва в повече........
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеFuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи
Предполагам 7:2!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПреди да стигнат до тях, трябва да минат през труповете на Екстра Рейндж и бате Мечо
Чи ша ти тряба.
И си плати членския внос поне за година назад. От преди падането на Боко Тиквов. Който е платил след февруари 2013та няма да му признаваме. Направо у Белене. Да копат втори гьол за Втората атомна.
А, щях да забравя. И намери книжката на дедо си, за активен борец. Дето ти помогна да са изучиш. Иначе нямаше да та вземат във Военоморското.
Препоръка е!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
Коментар
-
Fuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеОще ли си мислите,че сте светли хора?
А,шибаняци?
Не кряскайте,червена измет.
Долни сте.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар