If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По си готин,кат ме разсмиваш с китката магданоз и госпожата,да го еба..
Па и ментетата ще ти обезценят панелките.
пОмисли!/по бивш колега/:
Да, прав си! Ние сме готови да се захапем като питбули по отношение на политика, но всъщност да сме приятели по интереси ...., което го има само тук - в нашето Отечество!
Лека вечер и извинявяй ако си се припознал където не трябва. Както вече подозираш, пелина ми идва в повече........
Fuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи
Лорде,мисля,че резултата няма да е във ваша полза!!!
Предполагам 7:2!!!
Аз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.
Да медиите не са на страната на справедливостта и нормалността, кат почнеш от бтв, бнт та стигнеш до прокопсиевите парцали, как па досега нито една окупация с искане за оставка на рошко колорадото
Преди да стигнат до тях, трябва да минат през труповете на Екстра Рейндж и бате Мечо
Ти по-добре разрови скрина да си намериш партийната книжка, дето не си я даде и напусна флота предсрочно.
Чи ша ти тряба.
И си плати членския внос поне за година назад. От преди падането на Боко Тиквов. Който е платил след февруари 2013та няма да му признаваме. Направо у Белене. Да копат втори гьол за Втората атомна.
А, щях да забравя. И намери книжката на дедо си, за активен борец. Дето ти помогна да са изучиш. Иначе нямаше да та вземат във Военоморското.
Препоръка е!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
Както се казва,в мъдрата социалистическа мисъл:Дайте да дадете!!!
Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
Аз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.
Fuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи
Преди да стигнат до тях, трябва да минат през труповете на Екстра Рейндж и бате Мечо
Коментар