IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• как е момчета, храните ли се а ?
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Комунистически терор !!!
      Цензура !!!
      Обидите и инсинуациите на Гигов стоят, обаче нас ни заличават
      Абе комунистическа цензура!

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
        Ей,що стана,бре..изчезнАх.. А?
        Комунистически терор !!!
        Цензура !!!
        Обидите и инсинуациите на Гигов стоят, обаче нас ни заличават
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Ей,що стана,бре..изчезнАх.. А?

Инвестор,не!

Тоя да не е откъде Вас,политическата,деее..
          Last edited by el.t; 26.01.2014, 12:16.

Коментар

Лорде,

По си готин,кат ме разсмиваш с китката магданоз и госпожата,да го еба..

Па и ментетата ще ти обезценят панелките.
            пОмисли!/по бивш колега/:
            Да, прав си! Ние сме готови да се захапем като питбули по отношение на политика, но всъщност да сме приятели по интереси ...., което го има само тук - в нашето Отечество!
            Лека вечер и извинявяй ако си се припознал където не трябва. Както вече подозираш, пелина ми идва в повече........

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Fuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи
              Лорде,мисля,че резултата няма да е във ваша полза!!!
              Предполагам 7:2!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Аз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.
                Да медиите не са на страната на справедливостта и нормалността, кат почнеш от бтв, бнт та стигнеш до прокопсиевите парцали, как па досега нито една окупация с искане за оставка на рошко колорадото

Коментар

• Лорде,

По си готин,кат ме разсмиваш с китката магданоз и госпожата,да го еба..

Па и ментетата ще ти обезценят панелките.

пОмисли!/по бивш колега/:

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Преди да стигнат до тях, трябва да минат през труповете на Екстра Рейндж и бате Мечо
                    Ти по-добре разрови скрина да си намериш партийната книжка, дето не си я даде и напусна флота предсрочно.
                    Чи ша ти тряба.
                    И си плати членския внос поне за година назад. От преди падането на Боко Тиквов. Който е платил след февруари 2013та няма да му признаваме. Направо у Белене. Да копат втори гьол за Втората атомна.

А, щях да забравя. И намери книжката на дедо си, за активен борец. Дето ти помогна да са изучиш. Иначе нямаше да та вземат във Военоморското.

Препоръка е!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
                      Както се казва,в мъдрата социалистическа мисъл:Дайте да дадете!!!

Коментар

Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
                        Аз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.

Коментар

• Fuc.., сини бесни талибани. Никога нищо не сте постигнали, никога няма да управлявате лява България! Мизерниците днес не разбрахте какво се случи дори. Старите играчи Първанов и Бареков ще вземат по 3 места за евровота и съответно Бареков познайте мизерни сини талибанчета с кой ще се коалира за да въведе данък богатство. Между другото понеже сте прости сини талибанчета и не сте си купували скоро западна литература, да ви напомня за книгата за неравенството написана от нобелов лауреат по икономика, доктор по икономическа география. Скоро ще има нови революции с леви цели заради мръсни сини талибани с неолайнярски въжделения.... Ще умрат много хора, добре, че сините талибани ще са преобладаващи

Коментар

Преди да стигнат до тях, трябва да минат през труповете на Екстра Рейндж и бате Мечо
                            tnm

Коментар

• Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...

Коментар

Още ли си мислите,че сте светли хора?
                                А,шибаняци?
                                Не кряскайте,червена измет.
                                Долни сте.
                                + 65536
                                tnm

Коментар

Working...
                                X