IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Неприязън.

Да се знае.

Коментар

• Пак да питам-що станА със СтОичков.
      А?

И неква радост.

Видехте ли светлина.

Коментар

• Тука неква интензивност станА.

Нема да се плашите.

И на нас страх не ни остана.

Коментар

• Викам да оставите вузовете на мира щото не сте влизали в тях с десетилетия.
          ДА ХВЪРЛЯТЕ ЛЕБ НА ПРАСЕТАТА И ДА СИ ЛЯГАТЕ ЩОТО МНОГО ВИ ЛИЧИ!
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Лорди онея бяха ранобудните тия са РЪКОБЛУДНИТЕ 2.
            Мани, мани, не очаквах да излязат отново, но предвид, че са най-тъпите двама , ясно е, че е антидържавна поръчка
            Единият от двама даже си е повярвал, че той щял да твори историята! Така каза на опонент на когото му се учило. То голямо престъпление ще излезе да ти се учи във ВУЗ!

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
              Че не си скромен, то се вижда. Че не те интересува аз какво мисля, то е нормално. Ама да заявиш в тема политика, след като си писал десетки постове за политика, че политическия живот, ама изобщо не те интересува - това не е проява на някакъв интелект.
              Аз съм тук да се забавлявам с такива тъмносини увредени мозъци.Дреме ми на самолетоносача за тикви шлифери прашки гейове и други боклуци и откачалки.Изборите са без мен.Ако се навие някой да даде яка кинта осигурявам четири гласа.Иначе да ме хванат за саксифоня

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Виж, недей да словоблудстваш с думите. Не ти се отдава и не си забавен.
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Тая укопация е за отвличане на общественото мнение... Ясно е че тия дришлъовци, наркоманчета и психопатчета имат някакъв съпорт, като целта не е укопация, а запълване на информационното пространство... На мен ми е чудното как няма 2-3 нормални студентчета-спортисти или 2-3 татковци като Бате Пешо да им теглят шамарите на тия лекенца...
                  Макси моите деца за щастие избраха други училища.Имам много близки роднини преподаватели и от много години се закачаме на тема СУ.Скоро им обяснявах че на програмистите от СУ им казвали че в микропроцесорите имало транзистори а в едно друго училище наблизо дори знаели как работят.Въпреки че за работата ми трябва чисто свидетелство за съдимост с удоволствие бих разбил няколко тъпи кратуни.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Аз още не съм защитил дипломна работа за втората ми магистратура в СУ с голямо удоволствие бих ги помлял с двама трима приятели след някоя друга бира в "кривото", ама много лесно журналята ще изровят, че работя за държавата и ще ме изкарат провокатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                      Що ли ми се чини,че ти е малка душата.Не съм те псувал,но ще е заслужено.
                      Мен не си псувал, но два пъти псува ...
                      И изсипа порой обиди.

Ама като искаш да ме псуваш... моля.
                      Аз се притеснявам повече когато някой гербер ме хвали. Значи съм сбъркал нещо.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Що? Освен псувни и обиди нещо важно ли беше написал?

Като не ти харесва омитай се!
                        Що ли ми се чини,че ти е малка душата.Не съм те псувал,но ще е заслужено.

Коментар

• Българио, за тебе Той получи бан, една бе ти достойна зарад Него, и той за теб достоен беше майко.....
                          EXTRA RANGE
                          ОСТАВКА!!!!
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                            Разлюбвам Ви,ако не върнете написаното.
                            Що? Освен псувни и обиди нещо важно ли беше написал?

Като не ти харесва омитай се!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Разлюбвам Ви,ако не върнете написаното.

То си е фундамент.

Време нема да Ви давам,до утре сутрин..
                              Last edited by ExtraRange; 25.01.2014, 23:35.

Коментар

• Мечка,

Като един от Инвестор,ходатайствай дань мъ трият

Коментар

Working...
                                X