IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-доброто в българската кинематография и музика се създаде в последната
    четвърт от властта на боклуците.Като изблик.Срещу.За ненапразен живот.

Още ли си мислите,че сте светли хора?
    А,шибаняци?
    Не кряскайте,червена измет.
    Долни сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Проблемът за мен е,не че студентите окупират университета,а точно обратното,че не се бунтуват,не стачкуват,не окупират,и т.н...,и т.н. И преди,а и сега ,окупаторите са малка част от цялото студентско войнство...Друг е въпросът,какви точно са бунтарите-окупатори: безкористни или платени,кариеристи или наивници,лентяи или работари,интриганти или почтени,агресивни простаци или културни и скромни,политически "украсени" или политически неутрални,и т.н.....Със сигурност има от всички.....
      Големият проблем е,че по-голямата част от тези,които не подкрепят протеста и то по-добрата част,според мен,са взели своето решение в живота ...И то е,Терминал 1 или Терминал 2...Дано греша в разсъжденията си.....
      Ами аз гледах по новините един младеж с не много правилен говор и набола брада , който в спор с около 50 човека извън оградата, каза, че те двамата вътре правели историята, не тези дето искали да учат
      Много яко ме изкефи тоя, яко заблуден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пак се изказваш неподготвен...
        Вътре няма студенти от СУ...
        Студентите от СУ са вън и не се допускат на изпити...
        ПанимаешЪ!
        Проблемът за мен е,не че студентите окупират университета,а точно обратното,че не се бунтуват,не стачкуват,не окупират,и т.н...,и т.н. И преди,а и сега ,окупаторите са малка част от цялото студентско войнство...Друг е въпросът,какви точно са бунтарите-окупатори: безкористни или платени,кариеристи или наивници,лентяи или работари,интриганти или почтени,агресивни простаци или културни и скромни,политически "украсени" или политически неутрални,и т.н.....Със сигурност има от всички.....
        Големият проблем е,че по-голямата част от тези,които не подкрепят протеста и то по-добрата част,според мен,са взели своето решение в живота ...И то е,Терминал 1 или Терминал 2...Дано греша в разсъжденията си.....

Коментар

• Римейкът с раннобудните ми напомни на едно гениално изказване на Вигенин, че протестиращите са като филм за от време на време възкръсващи зомби

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Ти изобщо знаеш ли кой е Иван Илчев ???

Всички, които оплюват студентите са като него.

Пак се изказваш неподготвен...
            Вътре няма студенти от СУ...
            Студентите от СУ са вън и не се допускат на изпити...
            ПанимаешЪ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Mи лошото е че не съм скромен.Политическия живот ама изобщо не ме интересува.Не ме интересува и ти какво си мислиш.
              Че не си скромен, то се вижда. Че не те интересува аз какво мисля, то е нормално. Ама да заявиш в тема политика, след като си писал десетки постове за политика, че политическия живот, ама изобщо не те интересува - това не е проява на някакъв интелект.
              Last edited by X_Y; 25.01.2014, 20:52.

Коментар

• Край! БСП в Стара Загора умря

Ей го обяснението за погребалните лица и пози ...
                Yeah

Коментар

• Ей тия на снимката са за Белене !!!Цветелина Карагьозова също !
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    А ГЕРБ са хем радиоактивен хем токсичен боклук
                    Пешо не само Герб а и останалите партии от люпилнята , са хем радиоактивни хем токсични боклуци !

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
                      Вицепрезидентът Маргарита Попова публично изрази несъгласие с инициативата на държавния глава Росен Плевнелиев в началото на февруари да свика Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) с основна тема европейските фондове. Това тя направи в предаването "120 минути" в ефира на Би Ти Ви.

"КСНС трябва да е най-вече за националната сигурност. Това е разписано в правомощията на президента по Конституция, както и в Закона за КСНС", поясни тезата си тя.

Вицепрезидентът натърти: "Има проблеми, свързани със специалните разузнавателни средства (СРС), не само с подслушването", пояснявайки, че те притесняват обществото и следователно - трябва да са обект на дискусия на КСНС".

Тя допълни, че президентът трябва да реши: "Негова е властта, негова е отговорността". На въпрос на водещия дали това е съвет или критика, тя първо пропусна да отговори, след което все пак заяви, че позицията й е съвет.
                      Вече е време герберският чехльо да си подаде оставката и да остави една достойна жена да довърши мандата му.

Оставка! Оставка! Оставка!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Вицепрезидентът Маргарита Попова публично изрази несъгласие с инициативата на държавния глава Росен Плевнелиев в началото на февруари да свика Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) с основна тема европейските фондове. Това тя направи в предаването "120 минути" в ефира на Би Ти Ви.

"КСНС трябва да е най-вече за националната сигурност. Това е разписано в правомощията на президента по Конституция, както и в Закона за КСНС", поясни тезата си тя.

Попова обяви, че инициативите за среща на всички досегашни президенти, както и за организиране на месец на политическите консултации в началото на годината са добри, но даде да се разбере, че те не са акцент в дейността на институцията.

Водещите теми в рамките на президентската институция са националната сигурност и отбраната - вътрешна и външна, каза Попова, допълвайки: "Всичко друго е изпълнителна власт".

Вицепрезидентът натърти: "Има проблеми, свързани със специалните разузнавателни средства (СРС), не само с подслушването", пояснявайки, че те притесняват обществото и следователно - трябва да са обект на дискусия на КСНС".

Тя допълни, че президентът трябва да реши: "Негова е властта, негова е отговорността". На въпрос на водещия дали това е съвет или критика, тя първо пропусна да отговори, след което все пак заяви, че позицията й е съвет.

Преди това Попова обясни, че познава механизма за оценка на Еврокомисията по отношение на нашата съдебна система от дълго време - още от времето, когато е била прокурор и министър. Тя счита, че докладът трябва да се чете по нов начин. Нужно е съгласие - то ще гарантира напредък за държавата и обществото. Освен това вицепрезидентът обяви, че държавата трябва да разпознае правосъдието като национален приоритет и решаването на проблемите в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          То е защото БСП е погребала много партии. И парламентарни, и извънпарламентарни. Наскоро погреба СДС, ДСБ. Преди туй погреба царската, по-преди туй Евролевица, на Софиянски, на Каракачански, на Павликенски, на Каспичански и не знам кой още.
                          Скоро ще погребе и ГЕРБ.
                          Само деформаторскоя блок няма да го погребваме, щото той е мъртвороден и се води биологичен отпадък.
                          А ГЕРБ са хем радиоактивен хем токсичен боклук

Коментар

• Депутати от ГЕРБ до няколко седмици ще напуснат групата. Това обяви Николай Бареков пред журналисти в НДК след учредителното събрание на "България без цензура"."Имам свои близки депутати от ГЕРБ, които до няколко седмици ще напуснат групата. Те не искат да са независими, искат просто да напуснат парламента, отвратени от ситуацията в държавата", каза Бареков.

Той каза няколко думи и за Светлин Танчев, бившият депутат от ГЕРБ, който днес беше в залата. „Човек, който има опита на парламентарист, и той чувства, че неговите ценности не са вече ценности на парламентарната група на ГЕРБ”, заяви Бареков.

Коментар

• Korneliy Savov
                              Снимка от конгреса на партията "на регионите" на Дудука. Пред НДК!!!
                              Не е ли показателна?

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                                Ми бъде малко по-скромен и не ни занимавай със себе си. В тази тема пишат хора, които участват активно в политическия живот, имат гражданска позиция, излагат възгледи, които после подкрепят с бюлетина. А тия, дето не гласуват, да си седят пред телевизора, да си пият ракийката, да си псуват и да обясняват гордо на жената как са ги насолили "онези там горе".. Нека да не замърсяват форумите.

ПП Хейтър какво ли значеше? А селски хейтър?

ПП И престани да се правиш на селянин. Селяните не драшят по форумите, те работят от 5 до 21 ч.
                                Mи лошото е че не съм скромен.Политическия живот ама изобщо не ме интересува.Не ме интересува и ти какво си мислиш.

Коментар

Working...
                                X