IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
    Е, щом казваш, нека бъде тъп и посредствен. Но хората си гласуват за него и той печели всичките си избори. А умният Станишев какво е спечелил досега? Отговори де, ама не можеш!
    Станишев изобщо не ме интересува и дано не печели никога.Не разбрах само що като печели не управлява

Коментар

• Боко бил Станишев???
      А Боко в реанимацията, пък Станишев кара влака.

Кой е бил се вижда по това, кой управлява и кой разпределя баницата.
      Боко яде постна пица.
      За разлика от Дянков, който осребрява продажбата на БТХ.
      Дянков влиза в надзорния съвет на руската банка ВТБ
      Ама герберастчето ще каже, че Дянков е способен финансист и затова...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Той Боко мое да оди само тем дето има монолози при дикофф.Тъпотията му лъсва веднага затова го е страх.Той и от костофф избяга видно е че бяга от всички щото е тъп и посредствен
        Е, щом казваш, нека бъде тъп и посредствен. Но хората си гласуват за него и той печели всичките си избори. А умният Станишев какво е спечелил досега? Отговори де, ама не можеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Знаеш ли защо няма нужда и защо винаги Боко печели? Защото никога не говори за политика. Това му е специалитета. Не говорейки за никаква политика да печелиш избори. Това може да се случи само в нашата изстрадала Татковина. Само тук, такъв гьон, дето дума не обелва за никакви политики, а само с персонални заяждания към други политици може да печели рейтинг
          Але ти остави ББ, той си печели винаги. Но твоят СС миличкият, досега не е спечелил нито едни избори. Нали знаеш как наричат такъв политик?

Коментар

Бойко няма нужда от дебат със Станишката. То той си го бие на избори и без дебат. Вече десет път Сега идва и единайсетия. А вие си говорете, говорете! Политик се познава на избори!
            Той Боко мое да оди само тем дето има монолози при дикофф.Тъпотията му лъсва веднага затова го е страх.Той и от костофф избяга видно е че бяга от всички щото е тъп и посредствен

Коментар

Пешоо, Пешооо! А беше нормален!
              А ти за нормален ли се имаш?

Коментар

Бойко няма нужда от дебат със Станишката. То той си го бие на избори и без дебат. Вече десет път Сега идва и единайсетия. А вие си говорете, говорете! Политик се познава на избори!
                Знаеш ли защо няма нужда и защо винаги Боко печели? Защото никога не говори за политика. Това му е специалитета. Не говорейки за никаква политика да печелиш избори. Това може да се случи само в нашата изстрадала Татковина. Само тук, такъв гьон, дето дума не обелва за никакви политики, а само с персонални заяждания към други политици може да печели рейтинг

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Така ли? Затова БОко тиквеника, се уплаши от Станимипишката и каза, че трябвало арбитър и дрън, дрън.....

Коментар

Първанов: БСП нямат дори мъжеството да ме изключат
                    http://news.ibox.bg/news/id_2069433257

Ми прав си е Първанов! Станишевците не са мъже и всички го знаят. Само Гиговчо още им вярва!
                    Така ли? Затова БОко тиквеника, се уплаши от Станимипишката и каза, че трябвало арбитър и дрън, дрън.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Нещо гледам много си се загрижил за два червени боклука.Мое си ги земете у РБ или ГЕРБ
                      Пешоо, Пешооо! А беше нормален!

Коментар

Първанов: БСП нямат дори мъжеството да ме изключат

Ми прав си е Първанов! Станишевците не са мъже и всички го знаят. Само Гиговчо още им вярва!
                        Нещо гледам много си се загрижил за два червени боклука.Мое си ги земете у РБ или ГЕРБ

Коментар

• Първанов: БСП нямат дори мъжеството да ме изключат

Коментар

• Проф. Близнашки: БСП вече е изчерпана
                            http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1229460

Ми прав е професорът! То всички го знаят, само Гиговчо още се перчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Слушам агресивното нагло и просташко лаене на бившия тъмносин седесар Александър Йорданов .....
                              Всичките сини талибани си приличат като капки боза..Който мрази червените, мрази и Россия, откачена работа,....тези са напълно изперкали посинели старчета от прехода...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                550 хиляди подписа за референдум ще бъдат внесени в парламента с шествие в понеделник

"Това е огромно усилие и огромно множество подписи и волята на хората зад тях трябва да бъде уважена", заяви Близнашки. По думите му най-доброто е референдумът да бъде насрочен в деня на европейските избори.
                                Не ти ли казах кога ще бъде насрочен референдум, ако въобще имате достатъчно валидни подписи.

По средата на ЮЛИ. Когато съм на море. И не само аз.
                                Няма да успеете да разводните евроизборите с измисления си референдум.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X