IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 550 хиляди подписа за референдум ще бъдат внесени в парламента с шествие в понеделник

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...dat_vneseni_v/

Събраните подписи за свикване на референдум са около 550 хиляди. Те все още се проверяват, като обработката им ще приключи до понеделник по обяд. Следобед същия ден с шествие от Софийския университет "Св. Климент Охридски" до Народното събрание подписите ще бъдат внесени.

Това заяви проф. Георги Близнашки, който оглавява инициативния комитет за събиране на подписите пред "Дарик радио".

"Това е огромно усилие и огромно множество подписи и волята на хората зад тях трябва да бъде уважена", заяви Близнашки. По думите му най-доброто е референдумът да бъде насрочен в деня на европейските избори.

По повод коментарите на заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова, че е съмнително колко бързо са събрани подписите, Близнашки коментира: "Да оставим Мая Манолова да говори, каквото намери за добре. Подписката беше събрана бързо, защото събра в себе си протестните настроения на обществото".

Според Близнашки "огромна работа свършиха и политическите партии, с помощта на които в партийни клубове и симпатизанти се събраха подписите. Хора, които не си показват носа от зад загражденията пред Народното събрание няма как да видят как се събираха подписите в подлеза на Софийския университет "Св. Климент Охридски", заяви още Близнашки.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Е за туй няма да се оправи тая страна, защото на много хампита в чугунените им глави в 21 век , все още им звучи залпа на,, Аврора '.....]
      Коки, специално за тебе - Честит празник !
      Много радост от децата, любов от мъжа, секс от любовника и ....пари от трактора.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Слушам агресивното нагло и просташко лаене на бившия тъмносин седесар Александър Йорданов и ми става напълно ясно защо сините "демократи" останаха извън парламента, извън реалната политика.
        Защото българинът в огромното си мнозинство не търпи подобни агресивни простаци.

И е хубаво такива индивиди да ги пускат по-често по радиото за да се види колко струват тези ..... нямам подходяща дума, че ще ме изтрият.

Само вижте какви коментари има на страницата на "Деконструкция"!
        Погнуса и омерзение от наличието на подобни индивиди. Да те е срам, че този .... е бил председател на българския парламент.

Сега разбирам защо не аз, ами Волгин е водещ. Щото ако аз бях водещ на предаването, този мръсник щях да го тресна по наглата мазна мутра!

Е затова няма да те направят водещ...!
        Аз този и такива като него вече не ги слушам.....Просто пускам водата в тоалетната и пръскам с ароматизатор след тях.....

пп Вогин ми харесва от известно време...Нарочно им дава трибуна за да намали и малкото проценти на които се надяват.....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Е за туй няма да се оправи тая страна, защото на много хампита в чугунените им глави в 21 век , все още им звучи залпа на,, Аврора ''Митинг във Варна ще поиска "България в евразийския съюз"
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._evraziiskiia/
          Айде да спреш да раздаваш акъл и рецепти за оправия.Гледай себе си

Коментар

• Е за туй няма да се оправи тая страна, защото на много хампита в чугунените им глави в 21 век , все още им звучи залпа на,, Аврора ''Митинг във Варна ще поиска "България в евразийския съюз"
            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._evraziiskiia/
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Слушам агресивното нагло и просташко лаене на бившия тъмносин седесар Александър Йорданов и ми става напълно ясно защо сините "демократи" останаха извън парламента, извън реалната политика.
              Защото българинът в огромното си мнозинство не търпи подобни агресивни простаци.

И е хубаво такива индивиди да ги пускат по-често по радиото за да се види колко струват тези ..... нямам подходяща дума, че ще ме изтрият.

Само вижте какви коментари има на страницата на "Деконструкция"!
              Погнуса и омерзение от наличието на подобни индивиди. Да те е срам, че този .... е бил председател на българския парламент.

Сега разбирам защо не аз, ами Волгин е водещ. Щото ако аз бях водещ на предаването, този мръсник щях да го тресна по наглата мазна мутра!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Yeah

Коментар

• Не , че не се знаеше за другаря Костов ....
                  Чрез Anton Todorov

Нека се знае най-накрая истината - Костичът е бил предвиден за прием като кандидат за член на БКП още през 1987 г. Подал е документи за член на БКП през предишната, 1986 г. в 108 ППО (първична партийна организация). Това е само една хилядна от фактите и документите, които ще прочетете в том I на политическата му биография "Задкулисието на прехода. Иван Костов", която с Божията помощ ще издам през лятото на тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    "Путин се уплашил от заканите на Бойко Борисов и затова се отмята от посещението в България." - Това каза самият Борисов пред в. „Преса“.

Да му се посмеем от сърце и да му потропнем ний хорце, на смелия Боко.
                    Мда поредната им спуната опорна точка на другарите .Извадили от нафталина >14 септември 2012 заглавие на новина за Винету http://offnews.bg/news/%D0%91%D1%8A%...B0_101650.html и другаря Юрий Ленев решил да го постне с днешна дата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Са ти комунистите ли мразиш или само тия на Станишев?
                      Ти как мислиш? Всички!

ПП А за такива като теб просто не зная какво да мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Като нямаш какво да кажеш срещу фактите взе, че написа една глупост.
                        Ама да ти кажа от Борисов нищо не зависи в момента.

Други управляват и от тях ти зависи в някаква степен хляба. Всъщност ти си платен трол - така че кво да обяснявам.

Коментар

• Едно посещение на Путкин в бг ще бъде посрещтнати с митинг на протест и ще свали рейтинга на БСП с с5% надоле
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• "Путин се уплашил от заканите на Бойко Борисов и затова се отмята от посещението в България." - Това каза самият Борисов пред в. „Преса“.

Да му се посмеем от сърце и да му потропнем ний хорце, на смелия Боко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Много ви е страх от тоя Борисов, повече от Костов даже.

Или май съм забравил колко го плюхте и него.
                              Като нямаш какво да кажеш срещу фактите взе, че написа една глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                О да! Това е!
                                Класиката си е класика, ако го види Тато, ще се обърне в гроба от завист.
                                Бойко Борисов е първият държавник, поздравил Жан-Клод Юнкер при избора му за кандидат на ЕНП за председател на ЕК

Че то Боко за малко език да му пусне бе!
                                Хахахааа.

Така бай Тошо едно време се целуваше с Брежнев.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X