IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ти си я написал разликата бе монти!

"Студентите се обявяват срещу беззаконието и престъпността в държавата.."
    Циганите са контра на това
    "... Те призовават за морал в политиката и прозрачност в управлението на следващите правителства..."
    Циганин и морал?!?!?!??! Все пак са основна електорална единица на бкспдпс.

Коментар

• Студентите в зала “Проф. Начо Начев” опънаха голям транспарант с надпис “Окупация” и започнаха подписка в подкрепа на протеста. На вратата бе разлепена и приетата днес декларация от протестиращите възпитаници на ТУ. В нея се казва, че те подкрепят колегите си от Софийския университет и настояват за оставка на кабинета, разпускане на Народното събрание и насрочване на нови избори. Студентите се обявяват срещу беззаконието и престъпността в държавата, срещу бедността, корупцията и етническите вражди. Те призовават за морал в политиката и прозрачност в управлението на следващите правителства.

Протестиращите студенти помолиха и за помощ по време на окупацията – нужни са им най-вече одеяла, защото залата е студента, а също и храна.

Ако някой ми каже разликата с циганите от Факултето...

Ами циганите са окупирали бараки а тези стабилни сгради....

И на студентите и циганите им е студено и са гладни...
      А и работа нямат....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Мда голямо шубе ги тресе магистратите от Прасчо
        Прасчо не е ПРАСЕ. Той има нарушена обмяна на веществата. Също като мама Свинкя.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Мда голямо шубе ги тресе магистратите от Прасчо ,,Съдебният съвет крие магистратския статут на ПеевскиВСС иска съгласието на медийния магнат, преди да отговори дали някога е атестиран като следовател'' http://www.segabg.com/article.php?id=672614
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Сакън не го плювай, ще излезе, че е болен от РАККККККККККККККККККККККККККК.

Малиии, тези съвсем за мезе ни вземат.

Прегризват си един на друг гърлата, че перушина фърчи !!!
            Кратко и ясно цък > http://www.youtube.com/watch?v=a6uZ5zHW8IA

Коментар

• Абе клатят им се краката здраво. Тези извращения с Капута и Петното ми изглеждат като маневри на последния момент.
              tnm

Коментар

Мда интересни неща почнаха да се случват .След Бисеров още един е подал оставка "по лични причини".Кой ли ще е следващият
                Сакън не го плювай, ще излезе, че е болен от РАККККККККККККККККККККККККККК.

Малиии, тези съвсем за мезе ни вземат.

Прегризват си един на друг гърлата, че перушина фърчи !!!
                tnm

Коментар

• И отново за студентите - някои завърнали се мисли от началото на Прехода
                  http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/1...i_se_misli_ot/

Няма да правя по-долу каквито и да било преки аналогии и не ще си дори помисля да хвърлям сянка върху върхови моменти в нашата история от втората половина на 18 век (още повече, че съм изчел, макар и като любител, практически всичко за този период, за да се убедя не от натрапени ми тълкувания на онова време, а лично и от първоизточниците, че е било велико време на велики индивидуалности, изповядани във велика книга - "Записки по българските въстания")...

Но понеже си спомних как ни наричаха нас, хората със и от първото СДС, когато бяхме по площадите, когато правихме митинги и организирахме стачки - основно в "Дума", но и в други казионни медии - хлебарки, търтеи, плъхове, родоотстъпници, продажници, платени агенти на Запада, мекерета, рушители...

И понеже неволно сравнявам с тогава бързото изнамиране днес на обидни квалификации, гадни подмятания и нечисти спекулации по адрес на студентите...

А също понеже виждам как се гнусят от протестиращите най-различни интелигентни хора с различна (според досега афишираните им политически краски) разцветка...

Та в паметта ми изплуваха мисли и усещания от 1989-1990 г., които само се осъвремениха с днешния политически жаргон. И отново, както тогава си казах:

Ако някога бе направен референдум, демек допитване сред нашия народ;
                  Ако бяха събрани на едно място за изработване на обща позиция националните и местните първенци на българите;
                  Ако беше дадена думата на масовите духовни сеятели на ученото и списувателно слово;
                  Ако имаше по онова време и Фейсбук,

То мога да гарантирам, че с подавляющо болшинство щеше да се установи и постанови следното:

1. Ще седим мирно, за да не видим чудо.

2.. Ще държим главата си наведена, защото така сабя няма да я сече.

3. Ние света няма да оправим.

4. Сега може и да не е най-добре, но ако поискаме дори нещо малко, може да стане много по-зле.

5. Великите сили отдавна всичко са решили и ние нищо не можем да променим, затова вж. т. 1.

6. Шепата нехранимайковци - Георгия, Панайота, Захария, Стефана, Христя, Василя и проч. се заклеймяват, защото никого другиго освен себе си не представляват и са в ничтожно мацинство спрямо целокупний българский народ.

7. Болшинството винаги има право и като така, ние се подчиняваме на това негово наше решение и слагаме точка на спора да има ли през Априлий месец въстание или да няма!

Приписка: Ако ли вече споменатите нехранимайковци въпреки всички и въпреки всички продължат да бунят раята и повдигнат въстание, то ний ще им спретнем контра-въстание!

Коментар

• Черепа е недоволен от Михайлова. Защо?

На сайта за залагания на Черепа доскоро Михайлова беше от най-стабилните министри - Черепа залагаше по 20 лева срещу всеки лев заложен, че тя ще е следващия уволнен министър.
                    След това нещо се случи - на 29-30 октомври този коефициент падна 5 пъти, и сега Михайлова редом с Йовчев са двамата министри, които според Черепа е най-вероятно да бъдат следващия уволнен от кабинета.
                    Какво предизвика този рязък спад на доверието на Черепа в Михайлова, последван от допълнително подсигуряване чрез назначаването на Костадинов (ортак на Черепа) за неин заместник в МОСВ?
                    Last edited by Pavlik Morozov; 04.11.2013, 15:07.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Мда интересни неща почнаха да се случват .След Бисеров още един е подал оставка "по лични причини".Кой ли ще е следващият

Коментар

Мда и понеже виждат ,че започна обратното броене до падането им и они стават все по-дръстични! И за да запазят кокала ,няма да се учудя ако прочета ,че някой е дал фира
                        То се почна!
                        Убеден съм в пряката връзка между "оставката" на Бисеров и "починалия" Мутафчийски.
                        Предполагам, че довечера агент Алберт ще покани отново Османеца... и може последния да изпусне нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Той като не е насъскал циганите да ги скъсат.

Яко са я закъсали комуноидите, щом депутати и братя на министри късат плакатите на студентите.
                          Мда и понеже виждат ,че започна обратното броене до падането им и они стават все по-дръстични! И за да запазят кокала ,няма да се учудя ако прочета ,че някой е дал фира

Коментар

• Зам. главният прокурор Бойко Найденов подаде оставка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Бягаш вече...
                              Намери си компания в мишочеството...

това ли мишките сътворихте за да се откажеш от думите преди малко ..
                              Нали не забравяш ,че от другата страна стояха мой сто лева...
                              На тебе маЙ ти куца юридическото...
                              Не бе замислих се и всъщност Шамара май е прав. Ама що трябва да влизам в обяснителен режим не разбрах.
                              Но ти признавам, че ме хлъзна, добАр си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                То и аз като се замисля, не съм хващал бас с тоя. И при мен схемата беше такава. Написах тук, че Станишев го изритват от ПЕС до нова година и ми дойде предложението за басове, нотаиуси, адреси... А после не знам как срока вместо нова година стана първи декември...
                                Явно Монтито си има схема
                                То така е едни с телефонни измами, други с басове
                                Бягаш вече...
                                Намери си компания в мишочеството...

това ли мишките сътворихте за да се откажеш от думите преди малко ..
                                Нали не забравяш ,че от другата страна стояха мой сто лева...
                                На тебе маЙ ти куца юридическото...

Коментар

Working...
                                X