Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАми при теб се оказа. Цели две седмици чакате с Мечо да падне правителството до седмица.
Причината за сегашната анархия е само една. След кухата фигура на Борисоф, се сринаха всякакви авторитети в БГ. Ето такъв е и студентския протест. В УНСС протестират срещу Орешарски, но никой не може да отговори на смисления въпрос защо правителството трябва да подаде оставка?????????????????????????????
Само защото не било отговорило ясно и категорично на въпроса кой еди какво си. Ами утре ако излезе Доган и каже Аз съм тоя КОЙ! Тогава кво прайме?
Не се замисляте друго от плиткоумност, много вероятно човека който е предложил Пеевски да е Христо Бисеров.
Ама нали задавате въпроси, без дори да дочаквате и предполагате отговори, нали не спорите с аргументи а предлагате императиви, като оставка, не диалог., прост народ, слаба държава!А и не ставаме ли свидетели в последните месеци именно на обратното, че в болшинстовото си народът не е прост, при все че е беден и няма ресурсите да отстоява правата си така както би трябвало... но все пак се опитва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеНе му обръщай внимание на тоя, да не се окаже после че си загубил бас или облог.
Причината за сегашната анархия е само една. След кухата фигура на Борисоф, се сринаха всякакви авторитети в БГ. Ето такъв е и студентския протест. В УНСС протестират срещу Орешарски, но никой не може да отговори на смисления въпрос защо правителството трябва да подаде оставка?????????????????????????????
Само защото не било отговорило ясно и категорично на въпроса кой еди какво си. Ами утре ако излезе Доган и каже Аз съм тоя КОЙ! Тогава кво прайме?
Не се замисляте друго от плиткоумност, много вероятно човека който е предложил Пеевски да е Христо Бисеров.
Ама нали задавате въпроси, без дори да дочаквате и предполагате отговори, нали не спорите с аргументи а предлагате императиви, като оставка, не диалог., прост народ, слаба държава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМи то отдавна е ясно, ти достойнство нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе мога ...
Човек или има достойнство и чест или е подлога...
Ти се отрече от думите си и си кръгла нула ... за мен и за всеки нормален човек...
Ако те цитирам е ще бъда само да ти го припомням...каква мижитУрка си...
Коментар
-
Парадокс: Испанският премиер приема подсъдимия Цветанов, а Орешарски не го искат никъде
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...at-nikade.html
Визита на бившия вътрешен министър е показателна за отношението на Европа към политическите партии и процеси у нас. Цветанов е редови депутат, с три повдигнати обвинения, но въпреки това доверието към бившия вицепремиер и ГЕРБ е по-голямо отколкото към днешния премиер Орешарски. Освен в Китай, до сега премиерът на тройната коалиция не е направил никъде официално посещение. А европейските му колеги го избягват, защото са разбрали, че е премиер на корпоративната мафия, но не и на българските граждани.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПиши си.Ама не в работно време.Не ти плаща данъкоплатеца за това.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНещо дразня ли те.....че пиша?
Не си спомням да ти държа обяснение...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе мога ...
Ти се отрече от думите си и си кръгла нула ... за мен и за всеки нормален човек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОх монти, от твоята уста звучи като комплимент. Благодаря!
п.п. И все пак постарай се да обиждаш по-малко. Имаш претенции че форума е за инвеститори а не спираш да се държиш така все едно си в детската градина а мога да се "обзаложа" че си на възрастта на баща ми.
п.п.п. залози НЕ СЕ ПРИЕМАТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато свършат аргументите почват обидите
От опит съм установил - една безкрайна тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти си подлец...
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти си подлец...
п.п. И все пак постарай се да обиждаш по-малко. Имаш претенции че форума е за инвеститори а не спираш да се държиш така все едно си в детската градина а мога да се "обзаложа" че си на възрастта на баща ми.
п.п.п. залози НЕ СЕ ПРИЕМАТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОсновния философски въпрос е кой го назначи ??? Кой кОй коЙ
Коментар
Коментар