IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Ами при теб се оказа. Цели две седмици чакате с Мечо да падне правителството до седмица.
    Причината за сегашната анархия е само една. След кухата фигура на Борисоф, се сринаха всякакви авторитети в БГ. Ето такъв е и студентския протест. В УНСС протестират срещу Орешарски, но никой не може да отговори на смисления въпрос защо правителството трябва да подаде оставка?????????????????????????????
    Само защото не било отговорило ясно и категорично на въпроса кой еди какво си. Ами утре ако излезе Доган и каже Аз съм тоя КОЙ! Тогава кво прайме?
    Не се замисляте друго от еплиткоумност, много вероятно човека който е предложил Пеевски да е Христо Бисеров.
    Ама нали задавате
    Не чакам правителството да падне, ТО вече е паднало ама поради плиткоумност Вие това не искате да проумеете. Това което става в момента е че само ни губят времето което нямаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ами при теб се оказа. Цели две седмици чакате с Мечо да падне правителството до седмица.
      Причината за сегашната анархия е само една. След кухата фигура на Борисоф, се сринаха всякакви авторитети в БГ. Ето такъв е и студентския протест. В УНСС протестират срещу Орешарски, но никой не може да отговори на смисления въпрос защо правителството трябва да подаде оставка?????????????????????????????
      Само защото не било отговорило ясно и категорично на въпроса кой еди какво си. Ами утре ако излезе Доган и каже Аз съм тоя КОЙ! Тогава кво прайме?
      Не се замисляте друго от плиткоумност, много вероятно човека който е предложил Пеевски да е Христо Бисеров.
      Ама нали задавате въпроси, без дори да дочаквате и предполагате отговори, нали не спорите с аргументи а предлагате императиви, като оставка, не диалог., прост народ, слаба държава!
      Кой определя дали някой е прост или не!? Камо ли ако става дума за цял един народ А и не ставаме ли свидетели в последните месеци именно на обратното, че в болшинстовото си народът не е прост, при все че е беден и няма ресурсите да отстоява правата си така както би трябвало... но все пак се опитва

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        Не му обръщай внимание на тоя, да не се окаже после че си загубил бас или облог.
        Не се замисляте друго от плиткоумност, много вероятно човека който е предложил Пеевски да е Христо Бисеров.
        Ама нали задавате въпроси, без дори да дочаквате и предполагате отговори, нали не спорите с аргументи а предлагате императиви, като оставка, не диалог., прост народ, слаба държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Ми то отдавна е ясно, ти достойнство нямаш.
          Не му обръщай внимание на тоя, да не се окаже после че си загубил бас или облог.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не мога ...
            Човек или има достойнство и чест или е подлога...
            Ти се отрече от думите си и си кръгла нула ... за мен и за всеки нормален човек...
            Ако те цитирам е ще бъда само да ти го припомням...каква мижитУрка си...
            Ми то отдавна е ясно, ти достойнство нямаш.

Коментар

• Парадокс: Испанският премиер приема подсъдимия Цветанов, а Орешарски не го искат никъде
              http://www.faktor.bg/novini/balgariy...at-nikade.html
              Визита на бившия вътрешен министър е показателна за отношението на Европа към политическите партии и процеси у нас. Цветанов е редови депутат, с три повдигнати обвинения, но въпреки това доверието към бившия вицепремиер и ГЕРБ е по-голямо отколкото към днешния премиер Орешарски. Освен в Китай, до сега премиерът на тройната коалиция не е направил никъде официално посещение. А европейските му колеги го избягват, защото са разбрали, че е премиер на корпоративната мафия, но не и на българските граждани.
              Yeah

Коментар

• Кой пусна тръбата????
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Пиши си.Ама не в работно време.Не ти плаща данъкоплатеца за това.
                  Вярно бре, ние му плащаме заплатата, а той ни обижда !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Нещо дразня ли те.....че пиша?
                    Не си спомням да ти държа обяснение...
                    Пиши си.Ама не в работно време.Не ти плаща данъкоплатеца за това.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Не мога ...
                      Ти се отрече от думите си и си кръгла нула ... за мен и за всеки нормален човек...
                      Жалък си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Ох монти, от твоята уста звучи като комплимент. Благодаря!

п.п. И все пак постарай се да обиждаш по-малко. Имаш претенции че форума е за инвеститори а не спираш да се държиш така все едно си в детската градина а мога да се "обзаложа" че си на възрастта на баща ми.
                        п.п.п. залози НЕ СЕ ПРИЕМАТ.
                        Не мога ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Като свършат аргументите почват обидите
                          А какво започва като свършат и обидите.
                          От опит съм установил - една безкрайна тъпотия.
                          домоуправител

Коментар

А ти си подлец...
                            Като свършат аргументите почват обидите
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

А ти си подлец...
                              Ох монти, от твоята уста звучи като комплимент. Благодаря!

п.п. И все пак постарай се да обиждаш по-малко. Имаш претенции че форума е за инвеститори а не спираш да се държиш така все едно си в детската градина а мога да се "обзаложа" че си на възрастта на баща ми.
                              п.п.п. залози НЕ СЕ ПРИЕМАТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Основния философски въпрос е кой го назначи ??? Кой кОй коЙ
                                Друг не по-малък философски въпрос е кой насъска циганите срещу студентите. Кой? КОй? кОЙ???

Коментар

Working...
                                X