IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли фалити в застрахователния сектор, ако правирелството не емитира външен дълг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спеко - президент президент!

Бат Спеко кога ще фалираме?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Хилоу,

Според мен, застрахователния сектор в БГ няма да издържи дълго, ако правителството не емитира външен дълг през следващия месец.

Според мен, трябва да се действа бързо, защото той ще повлече и банковия сектор в блатото на фалитите?

Какво мислите? Какво е състоянието на застрахователния сектор? Не съм специалист, но мисля че положението е МНОГО ЗЛЕ!

Дано НЕ съм прав!!!!
      Нищо драматично не се е случило, за да има фалити в сектора. Има тенденция да се правят глупости (при това от големите в сектора) в частта ГО и сваляне на цените, но това не може да доведе до фалит. По-скоро ще има разреждане на брокерите, които така или иначе се пораздредиха последните година-две. Има една категория брокери дето са на 'хранилка' при големите и реално и лапат доста от маржа... ако нещата в икономиката се сговнят допълнително първо ще има жертви в тази група + съкращения в сектора, но за фалити не виждам защо да се говори.

нямало е катаклизми, тенденцията е към спад на тежките катастрофи..

дано аз да съм правия

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хилоу,

Според мен, застрахователния сектор в БГ няма да издържи дълго, ако правителството не емитира външен дълг през следващия месец.

Според мен, трябва да се действа бързо, защото той ще повлече и банковия сектор в блатото на фалитите?

Какво мислите? Какво е състоянието на застрахователния сектор? Не съм специалист, но мисля че положението е МНОГО ЗЛЕ!

Дано НЕ съм прав!!!!
        Боли ма фара за застрахователния сектор.

Коментар

• Хм,

Не са ли малко символите за заглавиято на темите? Не ми даде възможност да сложа ???

Моля Модератора да го направи, защото на мен софта не позволи, плс?

Коментар

Хилоу,

Дано НЕ съм прав!!!!
            как ти беше името
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ще има ли фалити в застрахователния сектор, ако правирелството не емитира външен дълг

Хилоу,

Дано НЕ съм прав!!!!
            Working...
            X