Първоначално изпратено от La_Polo_Loco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли фалити в застрахователния сектор, ако правирелството не емитира външен дълг
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА как ще си ги вземе ако има ГО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеОк да приемем,че никога не може да си виновен,но ако те удари някой как ще си вземеш парите от него ако той няма ГО и ти нямаш ГО и каже,че няма как да ти палати щото няма работа пари няма нищо?Съд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНе карам пил и с високи скорости не минавам на червено в населено място карам много бавно не отнемам предимство дори когато го имам внимавам..В поледица не карам.Винаги се съобразявам с атмосферните условия и не се правя на по голям от Бога.Няма как да бъда виновен за произшествие.И не желая заради глупаци да плащам.Дори не помня от колко години съм шофьор.За мен е важно когато тръгна да стигна без значение за колко време.Винаги поставям живота и здравето си на първо място както и на семейството ми и другите хора.Гарантирам че ако човек спазва правилата не може да бъде виновен за катастрофа.За мен колата не е средство за простотия и показване на сила и мощ а средство за придвижване от едно място на друго.И винаги трябва да е технически изправна и със свестни гуми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеКато нямаш една кола да й правиш ГО поне и като цяло като нямаш досег със застрахователи кво изобщо пишеш ?
п.с. Ами ако застраховка 'Имущество" стане задължителна ?!?! Ти к'во на улицата ли живееш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеТи сериозно ли.Помниш ли времената когато ГО не беше задължителна.Незнам какво си можеш ама при ПТП и ти ако си виновен без ГО и щетите на другия са за 100к примерно,кво правиш?А и лимита на ГО не беше ли 3 мил. при смъртен случаи примерно.Иначе си прав за застрахователите но не можем без тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеКога намериш начин да ме накараш да се застраховам ела ми се обади
Като нямаш една кола да й правиш ГО поне и като цяло като нямаш досег със застрахователи кво изобщо пишеш ?
п.с. Ами ако застраховка 'Имущество" стане задължителна ?!?! Ти к'во на улицата ли живееш ?Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеТи сериозно ли.Помниш ли времената когато ГО не беше задължителна.Незнам какво си можеш ама при ПТП и ти ако си виновен без ГО и щетите на другия са за 100к примерно,кво правиш?А и лимита на ГО не беше ли 3 мил. при смъртен случаи примерно.Иначе си прав за застрахователите но не можем без тях.Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеНяма как да фалираме,но дори и да фалираме пак ще намерим начин да ви драпаме , не се притеснявай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеВ застрахователния бизнес са най големите мошеници.Няма по добро нещо от фалита на всички.Можем си и без тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеЗастрахователните дружества и пенсионните компании няма да фалират до момента до като взимат едни пари .Пари задължени със закон да им даваме.Ще фалират едва когато евентуално почнат да дават т.е. нигогишАко аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеВ застрахователния бизнес са най големите мошеници.Няма по добро нещо от фалита на всички.Можем си и без тях
Няма как да фалираме,но дори и да фалираме пак ще намерим начин да ви драпаме , не се притеснявай.Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПазара на череши е далеч по-важен...Last edited by Батко Пешо; 04.03.2013, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеБоли ма фара за застрахователния сектор.
Коментар
Коментар