IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли фалити в застрахователния сектор, ако правирелството не емитира външен дълг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
    Мда трудно,затова е задължителна ГО,за да не се стига до съд и то и да го спечелиш делото пак нема да си земеш парите ако пича няма нищо
    Абе пич.... Ти май не си много наясно за какво служи ГО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      А как ще си ги вземе ако има ГО?
      Мда трудно,затова е задължителна ГО,за да не се стига до съд и то и да го спечелиш делото пак нема да си земеш парите ако пича няма нищо

Коментар

Ок да приемем,че никога не може да си виновен,но ако те удари някой как ще си вземеш парите от него ако той няма ГО и ти нямаш ГО и каже,че няма как да ти палати щото няма работа пари няма нищо?Съд?
        А как ще си ги вземе ако има ГО?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
          Не карам пил и с високи скорости не минавам на червено в населено място карам много бавно не отнемам предимство дори когато го имам внимавам..В поледица не карам.Винаги се съобразявам с атмосферните условия и не се правя на по голям от Бога.Няма как да бъда виновен за произшествие.И не желая заради глупаци да плащам.Дори не помня от колко години съм шофьор.За мен е важно когато тръгна да стигна без значение за колко време.Винаги поставям живота и здравето си на първо място както и на семейството ми и другите хора.Гарантирам че ако човек спазва правилата не може да бъде виновен за катастрофа.За мен колата не е средство за простотия и показване на сила и мощ а средство за придвижване от едно място на друго.И винаги трябва да е технически изправна и със свестни гуми.
          Ок да приемем,че никога не може да си виновен,но ако те удари някой как ще си вземеш парите от него ако той няма ГО и ти нямаш ГО и каже,че няма как да ти палати щото няма работа пари няма нищо?Съд?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
            Като нямаш една кола да й правиш ГО поне и като цяло като нямаш досег със застрахователи кво изобщо пишеш ?

п.с. Ами ако застраховка 'Имущество" стане задължителна ?!?! Ти к'во на улицата ли живееш ?
            Никога няма да платя нито ГО нито имущество.Изобщо не ме вълнува разни тарикати за какво си мечтаят.А коли имам две и трактори но съм отебал застрахователите.Кога се научат да плащат да се обадят

Коментар

Ти сериозно ли.Помниш ли времената когато ГО не беше задължителна.Незнам какво си можеш ама при ПТП и ти ако си виновен без ГО и щетите на другия са за 100к примерно,кво правиш?А и лимита на ГО не беше ли 3 мил. при смъртен случаи примерно.Иначе си прав за застрахователите но не можем без тях.
              Не карам пил и с високи скорости не минавам на червено в населено място карам много бавно не отнемам предимство дори когато го имам внимавам..В поледица не карам.Винаги се съобразявам с атмосферните условия и не се правя на по голям от Бога.Няма как да бъда виновен за произшествие.И не желая заради глупаци да плащам.Дори не помня от колко години съм шофьор.За мен е важно когато тръгна да стигна без значение за колко време.Винаги поставям живота и здравето си на първо място както и на семейството ми и другите хора.Гарантирам че ако човек спазва правилата не може да бъде виновен за катастрофа.За мен колата не е средство за простотия и показване на сила и мощ а средство за придвижване от едно място на друго.И винаги трябва да е технически изправна и със свестни гуми.

Коментар

Кога намериш начин да ме накараш да се застраховам ела ми се обади

Като нямаш една кола да й правиш ГО поне и като цяло като нямаш досег със застрахователи кво изобщо пишеш ?

п.с. Ами ако застраховка 'Имущество" стане задължителна ?!?! Ти к'во на улицата ли живееш ?
                Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

Ти сериозно ли.Помниш ли времената когато ГО не беше задължителна.Незнам какво си можеш ама при ПТП и ти ако си виновен без ГО и щетите на другия са за 100к примерно,кво правиш?А и лимита на ГО не беше ли 3 мил. при смъртен случаи примерно.Иначе си прав за застрахователите но не можем без тях.
                  2 милиона при 1 пострадал и 10 мил , при повече от 1...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
                    Няма как да фалираме,но дори и да фалираме пак ще намерим начин да ви драпаме , не се притеснявай.
                    Кога намериш начин да ме накараш да се застраховам ела ми се обади

Коментар

В застрахователния бизнес са най големите мошеници.Няма по добро нещо от фалита на всички.Можем си и без тях

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                        Застрахователните дружества и пенсионните компании няма да фалират до момента до като взимат едни пари .Пари задължени със закон да им даваме.Ще фалират едва когато евентуално почнат да дават т.е. нигогиш
                        +1

Коментар

• Застрахователните дружества и пенсионните компании няма да фалират до момента до като взимат едни пари .Пари задължени със закон да им даваме.Ще фалират едва когато евентуално почнат да дават т.е. нигогиш

Коментар

В застрахователния бизнес са най големите мошеници.Няма по добро нещо от фалита на всички.Можем си и без тях

Няма как да фалираме,но дори и да фалираме пак ще намерим начин да ви драпаме , не се притеснявай.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Пазара на череши е далеч по-важен...
                              Last edited by Батко Пешо; 04.03.2013, 11:44.

Коментар

Боли ма фара за застрахователния сектор.
                                Пазара на череши е далеч по-важен...

Коментар

Working...
                                X